Публикувано на 06.05.2020 / 12:29

И ХОП… ТУЛУП! МИНИСТЪРЪТ НА ОТБРАНАТА ПАФКА НА ТРИБУНАТА!

И ХОП… ТУЛУП! МИНИСТЪРЪТ НА ОТБРАНАТА ПАФКА НА ТРИБУНАТА!Цъкам от канал на канал в деня на храбростта… химна на Република България, млади момчета маршируват с нови униформи, вперили поглед в светлото бъдеще, нещо ме хваща за гърлото и хоп… тулуп!

Министърът на отбраната Кр. К. пафка на трибуната. Ама дими директно в пагоните на рояка генерали!

В деня на българската армия в националния ефир на НТВ българският министър на отбраната и вицепремиер пуши на официалната трибуна!

То достолепие, то мъжественост, то сила и самоконтрол!

Всичко, което един военен министър трябва да притежава.

Салама и гроздовата не се виждат на кадъра, защото са в торбичката на BILLA под трибуната.

Ирина Асиова – Диамант

И ХОП… ТУЛУП! МИНИСТЪРЪТ НА ОТБРАНАТА ПАФКА НА ТРИБУНАТА!

Коментари 34 за
“И ХОП… ТУЛУП! МИНИСТЪРЪТ НА ОТБРАНАТА ПАФКА НА ТРИБУНАТА!”

 1. На Българската армия трябва да и се сменят сегментите защото пуши.

 2. Не виждам какъв ви е проблема? Днес на трибуната се пуши, утре ще се пиива, после ще се шмърка бело, а нищо чудно след това и „задна прашка“ … O tempora o mores!

 3. В цивилизацията през 21-ви век, цигарите са тотално отречени и ги пушат само социални отрепки и ретрогради.

  И 100000 доказателства, че пушите тежки метали и убивате себе си и хората около Вас, да прочетете, пак ще ги пушат.

  След Праси най-мразения във МВРО БНД е бил Джуджето и Коцето. Само дето третия си направи свое ЕООД.

  1. Открехнатата „Велика българия“, не е МВРО, а е ВМРО! Колко е национално движение, при условие, че българската нация е много спорно явление – няма да коментирам. Но и това ОПГ си има лидерите, които си е заслужило. Тебе какво те бърка?! Направи си и ти ЕООД, пречи ли ти някой?

  2. Та, да те открехна. Кой каво пуши си е негова работа! Важно е къде и как го прави! И това се отнася не само за пушенето! За писането – също! Схващаш ли?!

 4. Едно недоносено журналистче от BTV заяви, че най-големият военен парад бил 1937 г. пред цар Борис III.
  Ало, нещастници от тази американско-турска телевизия, виждали ли сте парада на БНА на 09.09.1981г.?
  Не ви стиска да го признаете, майцепродавци и дупедавци герберастки.

  1. Армията по времето на монархията е служила на интересите на Царство България и по осъществяването на третата стъпа от националния въпрос – обедините ние на Българското землище.

   По-късно, когато на власт дойдоха комунистите, обявиха дори Вазови за шовинисти, създадоха македонската нация заедно със сръбските ни врагове и подготвяха план за създаването на Добруджанска и тракийска нация с крайна цел – създаване на голяма югославянска държава, в която БГ щяхме да сме едно малцинство!

   Армията през социалистическо робство се поддържа като такава от СССР, защото сме граница с врага на желязната завеса и като такива бранехме СССР и тоталитарния режим.

   Да живее Велика България!

 5. Дебелият сигурно е взел заплата защото пуши скъпи пури.А глобата кога ще плати

 6. Прасимир и Прасен, заедно с Бай Х., са най-големите тулупи в държавата.

 7. Голям смях ме напуши като тръгна да приветства жалкия строй от курсантчета на плаца. Шкембе воевода надул големия тумбак се носеше по инерция надолу по плаца. Все едно се търкаляше. Чудя се само как се спираше да ги поздрави…
  А на този плац до 2000 г. беше пълно отгоре до долу с бъдещи офицери и сержанти. И имаше истински офицери, които да обучат бъдещите. След това навлезе джендъризма.
  п.с. България слави миналите победи на Българската армия, но ако й се наложи пак да воюва ще умрем от срам!
  Най-много кадровите войнички със сержантките, водени от офицерките да се втурнат първи да омаломощят противника. Друг вариант не виждам…

 8. Този тюфлек изобщо не би трябвало да е министър, най-малкото защото е с досие на досносник от комунистическата държавна сигурност. „Македонецът“ от Русе е еманация на това, какъв НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЕДИН ПОЛИТИК…

 9. Българската армия пое по дългоочаквания път на модернизация. По този път обаче няма място за угодни сделки и сметки за политическо оцеляване. Придобиването на съвременно въоръжение е крайно необходимо, но то трябва да става при рационални и ясни критерии и процедури и единен подход към видовете Въоръжени сили. Затова решенията за националната ни сигурност не бива да се оставят единствено в ръцете на политиците.
  Нека не забравяме, че сме в дълг пред онези, които влизаха безстрашно в бой за България и загиваха с едничката утеха, че отдават живота си за свободата и достойното бъдеще на своя народ. Уважението към героите изисква не само почит към тяхната памет, а следване на завещания морален пример в нашето ежедневие.
  Успешно поколение и достоен живот не се постигат с насаждане на страх и примирение. Силна и модерна държава не се гради с апатия, а със смелост и дръзновение. Затова нека днес почетем всекидневната храброст на достойния българин – този, който изрича истината, който е непримирим към несправедливостта и произвола.
  Не забравяйте, че бъдещето принадлежи на смелите, а не на уплашените.
  Бъдещето на България зависи от нашата мъдрост, но и от нашата дързост и задружни усилия.
  (из приветствието на президента на РБ и върховен главнокомандващ Румен Радев послучай Шести май)

 10. И с 20 см по-нисък, и с 30 см по-широк … И едно уважение струи към Българската Армия – не мож го фана в пликче, па и от Билла да е …

 11. А бе, човекот е лика-прилика на началника си по интелект, култура и мнение за себе си

  1. От тази снимка, по жестока сатира едва ли може да се измисли!,

   Е до това ни докараха „партийците“ от бкп-то…

   Как да не ми е драго сега да замина за Карибите, е на 1 юни

 12. По-случаен тип на тази длъжност, България едва ли е виждала.

  1. … и по случаен менИстАр прЕнЦедател не сме имали … мнООО страхлиФФФ ! …

  2. Как така бе? Ами колхозника текезар Ники Мокета да не го забравих те, както и простотутките му в МО.

 13. Сигурни ли сте , че пуши цигара ? ….. Може да яде вафла ………… Или да си бърка в носа …

 14. Генерал и ефреитор се става по заслуга .Заслугата може дае инечии з–-к Това са все натовци Ако са истинск родолюбци този толуп одавна да е там къдет трябва да бъде.

 15. Гледам ББ пак опита да си сложи маската като беше на изненадващо посещение при спец силите (дето от 3 дни знаят че ще ходи), закачи я на едното ухо, опъна я под очите леко ама нещо не стана и се отказа.
  Честно, да си премиер а да не можеш една маска да си закачиш.

  1. … при това посещение днес , КО стана ? Защо спряха демонстрацията ? От какво се уплаши боката , че избяга ???

 16. Самюъл Бекет: „Всички сме родени луди. Някои оставаме такива.“

 17. Пак ще повторя един „брадат“ български лаф: „То да е Хуй – да му го набиеш, ама Акъл как да му налееш?!“. Та и той, де…

 18. Тъжно и смешно е днес. Шкембе-Войводата. Ръководи „армия“ с числен състав на дивизия. Генерал Владимир Вазов със сигурност е щастлив че не е тук. Няма ли кой да повдигне наказателно дело за унищожаването на Българската Армия!? И да, Честит празник на всички офицери и войници които държат в сърцата си България и ежеминутно бдят за Родината!

  1. Правилно е да се каже „Гьот-шкембе “ войвода. А още по-правилно да е „войводка“, защото е ежедневно и целодневно на водка.

 19. На дъното на простотията какво очаквате.Заслужаваме си управлението.Като си прост, избираш и прости да те управляват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *