Регистрация
Публикувано на 30.11.2014 / 21:45

И ТОЗИ ПРАЗНОГЛАВЕЦ ТРЪГНАЛ ДА МИ ПРАВИ СЪДЕБНИ РЕФОРМИ! ОПАЗИЛ НИ ГОСПОД!

Христо ИвановДиков: „Как работиш с мутрите Цветанов и Борисов?”
Правосъдният министър Христо Иванов: „Работя добре с (мутрите) Цветанов и Борисов. Колегиални отношения… Това, което съм написал във Фейсбук (че са мутри) е площадна лексика, различна от моята стилистика”.

ЕТО, КАТО ВИ ЗАВЕДАТ ДЕЛО ЗА ОБИДА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ В ЗАЩИТАТА ОПРЕДЕЛЕНИЕТО НА ПРАВОСЪДНИЯ МИНИСТЪР В ПРЕДАВАНЕТО ДИКOFF – „ПЛОЩАДНА ЛЕКСИКА“. ТЯ НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС СТИЛИСТИКАТА ВИ!
И ТОЗИ ПРАЗНОГЛАВЕЦ ТРЪГНАЛ ДА МИ ПРАВИ СЪДЕБНИ РЕФОРМИ! ОПАЗИЛ НИ ГОСПОД!

Стоян Тончев

Коментари 7 за
“И ТОЗИ ПРАЗНОГЛАВЕЦ ТРЪГНАЛ ДА МИ ПРАВИ СЪДЕБНИ РЕФОРМИ! ОПАЗИЛ НИ ГОСПОД!”

 1. Връткаш ли се правосъдний министерю ?
  Връткаш ли се безгръбначний ?
  Заслужи си ги Боко таквиз кат тебе у кабинета си.
  След връткането логично следва подскачане.
  И приритване с копитца.

 2. Емиле,
  Ако имаше тарикатски идеи, тоест да разбирам за малко хвалба нали, тогава щяхме тук или там:))) да сме цъфнали и след това по естествения ход на природните закони – вързали.
  Засега аз поне с моите очи (може и да не довиждам) нещо не съм оптимист.
  Но всичко зависи от ъгъла. Тази които се разхождат само по жълтите павета са оптимисти, а другите с по на две туби бензин от паветата не искат и мислят. Дори на някои ун се струва че живота е прекалено дълъг и в края като поумнеем – само се разочароваме.

 3. Борисов е педерас и това пидалско манафска лексика, която той разбира

 4. Непрекъснато Ви чета статиите ,но нещо не ми е ясно.Всички критикувате ,а нито един не похвалите или поне наложете някоя тариткатска идея ,иначе сайта не е лош но малко хейтърски ми идва .Не е ли така в крайна сметка.Критикуваш,критикуваш пък спреш и пуснеш някоя тарикатска идея….така поне си мисля ,че е по добре

  1. Е да ни би казаното от този протестър, преди време и новото му обяснение ще ни накара да бъдем шизофреници! По този начин се уби всякакво усещане за нормалност и достойнство в името на кариерата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>