Регистрация
Публикувано на 17.05.2018 / 10:59

И ТЕ СЕ ПРАВЕХА, ЧЕ РАЗБИРАТ, ЩОТО А СА СИ ПРИЗНАЛИ, ЧЕ „КО РЕЧИ?“, А ПАК Е ПОЧНАЛ ДА ГИ ПРЕГРЪЩА

бойко борисовДа проведем и ние един триалог, а? Въздухът в София може да се реже на филии от възторг и възхищение. Журналистите са облекли най-хубавите костюми и рокли на най-великите български дизайнери. Особено готин беше Николаев в едно чудно каренце. Ние имаме такава покривка и я постилам само на Коледа, Великден и срещи на върха.

И Лилето до нас също беше красива едно електриково джемпърче, да се вижда, че иначе малко се губи в тълпата. Така прави и кралицата на Великобритания, която се готви да жени внук си Хари. Посрещането на високите гости беше великолепно, сърдечно, топло, само Вожда ги може тия работи така съвършено. С коли пристигнаха по-малките вождове. Бяха прегърнати един по един, а Юнкер три пъти.

Снощи, допускам, че също ги е прегръщал, след два часа пак ще ги попрегръща…. Даже си говори с всеки от тях на родния си език. И те се правеха, че разбират, щото а са си признали, че „Ко речи?“, а пак е почнал да ги прегръща, този път снизходително…

Докато чакаше закачливата компания от най-големите вождове – Меркел-Мей-Макрон и тълпа пиари, преводачи, секретарки, охрани и братчеди да се изнижат пеша по Моста на влюбените, Вожда се разхождаше небрежно с ръка в джоба, криволичеше, а зад него криволичеше една малка тълпичка от Лилето до нас, пиари, охрана и братчеди. Като ги видя, че наближават, Вожда се нахвърли да ги и целува. Тереза Мей завидя, че първа беше милата Меркел, защото съвсем скоро Мей ще жени внука на английската кралица … ако не знаете.

През това време по студията тълпи от коментатори коментираха коментарите на Вожда и неговите гости. Получиха се едни хубави предавания, възторжени, елегантни, бляскави и много умни. Само едно директно предаване на сватбата на Принца би могло, евентуално, да ги позасенчи, щото кралицата ще жени внука си в събота, да ви кажа, ако сте пропуснали…

Виктория Тинтерова

Коментари 14 за
“И ТЕ СЕ ПРАВЕХА, ЧЕ РАЗБИРАТ, ЩОТО А СА СИ ПРИЗНАЛИ, ЧЕ „КО РЕЧИ?“, А ПАК Е ПОЧНАЛ ДА ГИ ПРЕГРЪЩА”

 1. НАЙ-НАКРАЯ СЕ ИЗЯСНИ НАГЛЕДНО ЗАЩО ВАЖНИТЕ ИВРОПЕЙЦИ КЛЬОПАТ ТОЛКО БАЦЕ БОКО – ЩОТО КАТ СИ ГОВОРЯТ ТЕ НЕ РАЗБИРАТ КВО ИМ КАЗВА БАЦЕ, А БАЦЕ НЕ РАЗБИРА ТЕ КВО МУ ВИКАТ! И ТАКА, ОСТАВА ИМ ДА СЕ СЕ ПООМАЧКАТ, ПООЩИПЯТ И ПООЛИГАВЯТ МАЛКО , А В ТОВА ВРЕМЕ ЛИЛИТО, МАСТАГАРКОВА, БЕНОВСКА, ИРИНА ЦОНЕВА, ЦВЪКИ, АНДРЕЙ КОВАЧЕВ, НИДЯЛКО НИДЯЛКОВ, ИВЕТО КРАЧУНОВ, ЧЕ ДАЖЕ И КЕТЕТО ЗАХАРИЕВА ПОЛУЧАВАТ МНОЖЕСТВЕНИ ОРГАЗМИ!

  1. МОЛЯ, ИЗВИНЕНИЕ! В ЧАСТТА ЗА МНОЖЕСТВЕНИТЕ ОРГАЗМИ ПРОПУСНАХ МАРИЙКА ГАБРИЕЛ (КОЛКОТО И НЕВЕРОЯТНО ДА ИЗГЛЕЖДА)!

 2. Боко Тиквата Бай Хуй-един нов, модерен и съвременен Крали Марко на 21-ви век каза:

  Всички са чували за Крали Марко, Марко Кралевити-герой от българския народен фолкор и епос.Герой и закрилник на бедните и онеправданите българи, защитник на слабите и митичен юнак в борбата с турските нашественици при падането на България под турско иго в края на 14-ти век.
  Историческата наука подвърждава съществуването на Крали Марко-той е бил реално съществуваща личност, местен феодален владетел в Южните Родопи!
  Само че не е бил никакъв герой, юнак и храбрец!Бил е страхливец, подлец, предател и подлога-посреща турските нашественици буквално с хляб и сол и става техен васал и верен слуга!
  Да ви де струва познато?Да ви прилича на Бай Хуй?Или по-точно казано-Бай Хуй да прилича на Крали Марко?
  Голям герой, голям юнак, мъжага та дрънка!Каратист, джудист, самбист, боксьор, ММА боец, специалист по кунг-фу и джиу-джицу, черни пояси, голям футболист и въобще спортист!Галактически шампион по тенис(слага Новак Джокович в малкото си джобче), специалист и строителен инженер по пътища, мостове и магистрали!Атомен и ядрен физик от световна величина-зер строи атомни електроцентали само с поглед!Нобелов лауреат по икономика!Има и изключително обширни познания и по изкуство, живопис, кино и литература!
  Въобще специалист по всичко.Един съвременен гений и всестранно развита личност!Сутрин открива детска градина в Ловеч да речем и само след 10 минути е вече в Бургас за друго откриване и тържествено рязане на лентички!
  Батман ряпа да яде!!!
  А в действителност е един голям страхливец!Само който не му е скръцнал със зъби само на него не е застанал в стойка мирно!Един нов и съвременен Крали Марко любимец на раята и възхваляван от раята, както и средновековния Крали Марко!
  Героизиран от раята без да е никакъв герой!Ако не беше много тъжно щеше да е много смешно!

 3. чудя се дали пък за толкова време Борисов не е научил английски ..?? Толкова срещи ,толкова контакти това е невъзможно да не обелва и дума с хората . Хъм ..или просто народния фолклор си продължава или тоя е гьон..??

 4. „Въздухът в София може да се реже на филии от възторг и възхищение. Журналистите са облекли най-хубавите костюми и рокли на най-великите български дизайнери.“ А аз от възторг зех че се изпуснах в гащите.
  И да Ви кажа,че като днеска нема да спя от вълнение за сватбата…….Само да не се изпусна пак.

  1. … Така значи, „Деси – общата се е изпуснала“…

 5. И кът’ сФърши преЦедателството к’во шъ пра’и мат’риала?…

  Няма да има посрещане, нито даже изпращане, а главният шут на еврогейците БОКо шъ ги весели и разсмива „сал тех“, и то далече, далече, далече…

  А иликтурата гейберастки шъ си умирга от скука без веселите и глуповати шутовщини на възлюбления си полиглот „баце“…!!! :::)))

  И няма да има веке ни ‘ляб, ни зрелища у „територията“…!!!

  Дааа…!!!

 6. НАЙ-ГОЛЕМИЯТ УСПЕХ НА БОКО-ТИКВАТА Е, ЧЕ ЩЕ ПРЕГРЪЩА, ЩЕ ПРЕГРЪЩА, ЩЕ ПРЕГРЪЩА И ЩЕ ЦЕЛУВА. ЩЕ ЦЕЛУВА, ЩЕ ЦЕЛУВА. ЦЕЛИЯТ ТОЗИ ТЕАТЪР ПРИЛИЧА НА ЦЕРЕМОНИЯ НА УВОЛНЯВАЩИ СЕ ОТ СЛУЖБА ТРУДОВАЦИ.

 7. Тиквопитека е най-големият тиквопитек във вселената!

  1. ,,Po/ZDRAV,i …..ZA ,,CELIJA OBSLUGVASHT PERSONAL,,NA GERB..KAK LI ,,SA SI GOVORILI,,/SAUCHASTNICHESKI,VAZHISHTAVAYKI SE/PO MEGDU SI,,CHE SA TAM,,AOOOU,,VOGDA,,AMI CHI…PROSTI PR/KI,SHOFJARI/MAMINI SINCHETA,PSEVDO/TATKOVI OHRANITELI,GURNALISTKI/NA POVIKVANE/I..KLAKJORI,,POLITOLOZI,..I ZA TJAH,MERKEL,MEY I TUSK..I TE..OT ,,PEYKATA,,..POLITICI,HA/HA!PEYZAG…SOFIJA/BALGARIJA,BRATCHE!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>