Публикувано на 27.10.2019 / 19:23

И СТИГА СТЕ КВИЧАЛИ ЛИЦЕМЕРНО! В ДЪРЖАВА, УПРАВЛЯВАНА ОТ МАФИЯ, НИЩО НЕ СЕ ПРОМЕНЯ С ИЗБОРИ! КОГАТО СИМБИОЗА ПРАВИ ИЗБОРИ И НЯМА ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАШ – НЕ ГЛАСУВАШ! ДРУГОТО Е ЛИЦЕМЕРИЕ!

И СТИГА СТЕ КВИЧАЛИ ЛИЦЕМЕРНО! В ДЪРЖАВА, УПРАВЛЯНА ОТ МАФИЯ, НИЩО НЕ СЕ ПРОМЕНЯ С ИЗБОРИ! КОГАТО СИМБИОЗА ПРАВИ ИЗБОРИ И НЯМА ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАШ – НЕ ГЛАСУВАШ! ДРУГОТО Е ЛИЦЕМЕРИЕ!И СТИГА СТЕ КВИЧАЛИ ЛИЦЕМЕРНО!

НИСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ Е, защото хората НЯМАТ ИЗбОР!
ЗАЩОТО, както е във Варна, /изборна активност 29,8%!/ няма кого да избират!

Коцето ли, все едно избираш Гуцанов!

Клисарова ли, все едно избираш герб, защото бсп във Варна ПОЗОРНО ИГРА/Е/ ЗА ГЕРБ!

„Десните“ костовисти ли – с напълно мьекащ нефелен кандидат, а и те тук отдавна са с присъдата „костов“, който @ба майката на Варна с Добрин Митев.

Когато СИМБИОЗАТА ПРАВИ ИЗБОРИ и няма за кого да гласуваш – не гласуваш! Другото е лицемерие! Излизат да гласуват единствено тези, които са герб хранилката, общински и държавни служители, купени цинганьори и още по-купени българи! /Ако във Варна ПОЗОРНАТА ниска активност ще се вдигне в последните два часа, то е защото последните два часа са на купените цигански гласове – по 100 лева кеши на глас „кура му янко“/

Отделен е въпроса, че НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ ТАКА – С МАФИОТСКИ ИЗБОРИ!

ТОЯ ТЪП НАРОД, ТАЯ ТЪПА РАЯ, трябва да разбере, че само с камъне, дърве и бунт, и ПОМИТАНЕ, ще стане промяна.

Аре, вървете сега под юрганите на жените си, че ми писна от плашипутарници, дето си мислят, че в държава – кочина, управлявана от мафия, ще променят нещо с избори!

ПОЗОРЪТ ВАРНА! ОТ 300 000 ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ – 29,8 ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ!
Т.е. от 300 000 са гласували около 90 000.

Иван Портних води с 49,5%, от тези 90 000 гласа, т.е. с около – 45 000 гласа. /служители – държавни, общински, купени цигани, гербаджии на хранилка, плюс фамилиите им/

Анелия Клисарова е с 16,1 %.

/Анелия Клисарова /БСП/: „Направихме много силна кампания във Варна!“

Бсп ОВ@О, каква силна кампания сте направили вие, продажни измекяри корнелови!!! През цялата кампания, докато аз громях Портних, вие си бъркахте в г@за! Повръща ми се от вас!!!/

Костадин Костадинов – 15,9%.

София:

35,4 % – Йорданка Фандъкова

26,2% – Мая Манолова

15,8 – Борислав Игнатов

Веселина Томова

Коментари 29 за
“И СТИГА СТЕ КВИЧАЛИ ЛИЦЕМЕРНО! В ДЪРЖАВА, УПРАВЛЯВАНА ОТ МАФИЯ, НИЩО НЕ СЕ ПРОМЕНЯ С ИЗБОРИ! КОГАТО СИМБИОЗА ПРАВИ ИЗБОРИ И НЯМА ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАШ – НЕ ГЛАСУВАШ! ДРУГОТО Е ЛИЦЕМЕРИЕ!”

 1. Докато,някои умуват- герперестите гласуват!
  После и да псуват – мафиотите ликуват!

 2. И с избори се решава, стига да има за кого.
  Има ли за кого, доказал ли се е, хората излизат масово и побеждават купения вот.
  Ние, в нашия град го доказахме.

  1. Димче,много си,изостанала във времето,мила.Това, което го което го казва Веселина е правото,нима не призовавах и аз, по призива на г-нРаденков да се вдигнем всички, като един и свалим шаѝката герб ,от власт. Думите ми бяха същите ,с камъни и дърве, се въоръжим и свалим власта.

 3. Позорно ниска избирателна активност! И от тези заспали типове очаквате бунт, камъни и дърве?! Че те не искат да си развалят рахата и да се замъкнат до секцията, та ще се разбунтуват ли? Рая, овце, стадо, мърша.

 4. 400 000 души НАПЛАШЕНА гербераска администрация и 200 000 КУПЕНИ мангасари отново дадоха властта на МАФИЯТА.

 5. Огдавна е ясно ,че с избори, администрацията и циганите охлабени отвсякъде, и помпани с пари, ще си гласуват под строй! Останалата популация не участва и намалява с всеки ден…Ако веднага не се изпълни заръката за мащабен протест и сваляне на всички гробари от властта ,нещата са обречени за България…Това няма общо нито с БСП,нито с други партии,просто те са същата алтернатива!!! Необходими са шепа компетентни родолюбци ,които обаче трябва да са смели. Може и няколко от 2 200 000-те /по НОИ/пенсионери, рентиери, лежащи по СПА центровете.

  1. В София на циганките от ЧИСТОТА са раздадени м-у 200 и 400 лв БОНУС ПРЕМИЯ ,легално купуване на гласове в полза на самоковската компирка

 6. Мдаа, на едни избори не щете да отидете да гласувате, какво остава за нещо друго! Викате, крякате, а когато дойде време да си кажете думата, спотайвате се като плъхоци! Ми нека ви таковат, щом сте толкова заспали! Заслужавате си съдбата, а дори и на господ жертвоприношения да правите всеки ден по три пъти, няма да дойде да ви измъкне от блатото, ако вие самите не щете да излезете от него…

  1. Няма и да излязат,смели са зад,клавиатурата и си пият ракията ,наѝ-спокоѝно. Народ ли е това ,не ПАСМИНА, жалко за хубавата ни страна.Колко е бил прозорлив Бенковски, с паленето на къщите им ,да ги ,,извади“ да се бият за ,дома ,семеѝството и страната си.

 7. *Професор ПУТКА ПУКЛИСАРОВА*

  БСП се самоубие най вече във Варна. Благодарение на кандидатката професор ПУКЛИСАРОВА точно така ПУКЛИСАРОВА. ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО Е ПУКЛИСАР?! ДА ТИ ДАДАТ ДУСПА В 90 МИНУТА И ДА БИЕШ В ТЪЧ ТОЧНО ТОВА НАПРАВИХА ОТ БСП ВАРНА?! НЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАХА ОТ СКАНДАЛА КОЙТО ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ИМ ПОДНЕСЕ НА ГЮМЕ НА ТОЧКАТА НА ДУСПАТА АМИ И ИЗБЯГАХА И НЕ СЕ ЯВИХА НА ДЕБАТА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА. ТАКЪВ СЛУЧАЙ ДО СЕГА НЯМА. ТОВА Е ПОЗОР ЗА ЦЯЛАТА ПАРТИЯ БСП И ЗА КОРНЕЛИЯ НИНОВА. ПОВТАРЯМ ТЕЗИ ХОРА НЯМАТ ПРАВО ДА СЕ ЯВЯВАТ ПОВЕЧЕ НА ИЗБОРИ.

  ДЕЗЕРТЬОРИ.. ДЕЗЕРТЬОРИ..

  ПОСМЕШИЩА И ПУКЛИСАРИ
  ПУКЛИСАРИ ТА ДРЪНКАТ ОТ СЕЛСКА КЛАСА. ЧЕСТИТА ДИКТАТУРА СЕГА МОЖЕ ВЕЧЕ ДА ОТИДЕТЕ И ДА ГО ХВАНЕТЕ БАЙ ХУЙЯ ЗА КУРА И ДА ГО ЦЕЛУВАТЕ ДО НАСИТА И ВИКАЙТЕ С ВСИЧКА СИЛА УРАА УРАА.

 8. *Професор ПУТКА ПУКЛИСАРОВА*

  БСП се самоубие най вече във Варна. Благодарение на кандидатка та професор ПУКЛИСАРОВА точно така ПУКЛИСАРОВА. ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО Е ПУКЛИСАР?! ДА ТИ ДАДАТ ДУСПА В 90 МИНУТА И ДА БИЕШ В ТЪЧ ТОЧНО ТОВА НАПРАВИХА ОТ БСП ВАРНА?! НЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАХА ОТ СКАНДАЛА КОЙТО ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ИМ ПОДНЕСЕ НА ГЮМЕ НА ТОЧКАТА НА ДУСПАТА АМИ И ИЗБЯГАХА И НЕ СЕ ЯВИХА НА ДЕБАТА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА. ТАКЪВ СЛУЧАЙ ДО СЕГА НЯМА. ТОВА Е ПОЗОР ЗА ЦЯЛАТА ПАРТИЯ БСП И ЗА КОРНЕЛИЯ НИНОВА. ПОВТАРЯМ ТЕЗИ ХОРА НЯМАТ ПРАВО ДА СЕ ЯВЯВАТ ПОВЕЧЕ НА ИЗБОРИ. ПОСМЕШИЩА И ПУКЛИСАРИ
  ПУКЛИСАРИ ТА ДРЪНКАТ ОТ СЕЛСКА КЛАСА. ЧЕСТИТА ДИКТАТУРА СЕГА МОЖЕ ВЕЧЕ ДА ОТИДЕТЕ И ДА ГО ХВАНЕТЕ БАЙ ХУЙЯ ЗА КУРА И ДА ГО ЦЕЛУВАТЕ ДО НАСИТАИ ВИКАЙТЕ С ВСИЧКА СИЛА УРАА УРАА.

  1. Билото на властта е от българофоби с пачки от сорос така че не обиждайте народа тъй като повечето от предложените кандидати са от пачките на сорос – разбирай бандата на боко мутренски

 9. Варна и Бургас са най-мутренските градове в България.
  Стара Загора е друга бира: Еснафи, селяндури и долни простаци, но с огромно самочувствие и претенции. И МНООООГОООО били културни! ПЕ@раси!
  Визирам днешните изборни резултати.

 10. Много, много силна кампания направихме. Стигнах една трета от кандидата на ГЕРБ. Голям успех ! Както е тръгнало, с това темпо след 100 – 200 години ще ги победим. Да живей Курнела !

 11. И както хората казват,във всяко зло си има и нещо добро. Доброто е там,че я има ВЕСЕЛИНА ТОМОВА и сайта й АФЕРА, щото позволява на онеправданите и на забравените от Бога да си изкажат мъката,а споделена мъка,половин мъка,и благодарение на сайта АФЕРА, самоубийствата в България рязко секнаха. Когато фактите говорят и боговете мълчат. Докато я има ВЕСЕЛИНА ТОМОВА и сайта й,ще я има и БЪЛГАРИЯ. След това,не знам.

 12. Някои хора и партии ни плюят в устите,а ние сладко преглъщаме и не смеем да гъкнем. Всичко е фалш и измама. България се намира под еврейско-турско-циганско робство,поробителите са същите от онези 500 години, само жестокостта и алчността е по-голяма. МИР НА ПРАХА Й НА БЪЛГАРИЯ.https://blitz.bg/politika/skrita-kamera-spipa-mandzhara-i-abdula-v-golyama-izborna-dalavera-video_news705646.html

 13. В БИТКАТА ЗА СОФИЯ НА СЛЕДВАЩИЯ ТУР ДА МАХНЕМ ФАЛШИВОТО СЪЛЗЛИВО ЛИЦЕ НА ГЕРБЕРАСКИТЕ МАФИОТИ И ДА ПРОМЕНИМ НАЙ-ПОСЛЕ НЕЩО. ХОРА, РАЗБЕРЕТЕ НАЙ-ПОСЛЕ, БОКО-ТИКВАТА Е МАФИОТ И ПРЕДСТАВИТЕЛ НА БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ, КОЯТО УБИВА БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ.

 14. Веске, вълна ми изникна на езика да набивам манерките на дебилите, даже и калашници съм им предлагал…, и пак Т-И-Ш-И-Н-А,ТИ-ШИ-НА
  Има изработен план от спецове, трябват стотина двеста млади мъже само…че нема…
  Деба вмирисаната болшевишка кочина, путьо скоро ша присъедини и Варна, а дотогава
  ДУХАЙТЕ му го на БайХуя…

 15. Само да те допълня, Веселина-да отидат при жените си под юрганите и да си попръдват на воля и с кеф!:-))))))
  Нещата в Кочината БГ станаха ЕСЛИ ХОЧЕШЬ ИМЕТЬ ШАПОЧКУ ИЗ ЗАЙЦА, ТАК САДИСЬ КО МНЕ НА ХУЙ И ДЕРЖИСЬ ЗА ЯЙЦА“:-))))))))
  Ако ми позволиш, Весе, ето едно стихотворение, което от десетина години насам се върти из Интернет пространството.Посвещава се на същата тази долна, проста, малоумна и чудовищно страхлива рая:

  Яжти, пийти и сирети! – (О-да)

  Яжти, пийти и сирети,
  лебец в бобеца топнети,
  салатка нарижети
  и ракийца наточети.

  Яжти, пийти и сирети,
  тиливизора пуснети,
  гледайти, но ни мислети,
  вярвайти и съ чудети.

  Яжти, пийти и сирети,
  псувайти, но си сидети,
  кучитатата спасети,
  кучешки живот водети.

  Яжти, пийти и сирети,
  на дицата помогнети,
  есимесчи изпратети
  и наздравица вдигнети.

  Яжти, пийти и сирети,
  „Сделка или не“ ришети,
  есимесчи пак пратети
  за игра съ запишети.

  Яжти, пийти и сирети,
  чалга силно си пуснети,
  върху масата скочети
  и един гюбек фърлети.

  Яжти, пийти и сирети,
  яко, яко изпърдети
  и жината опънети.
  Кеф голям, нали? Кажети?

  Яжти, пийти и сирети,
  данъците си платети,
  кредитите си върнети
  и трудети съ, трудети.

  Яжти, пийти и сирети.
  Нямате пари! Ни щети?
  Ощи малко потърпети –
  само докато умрети.

  1. Мерси за смеха през кървави сълзи. 0трепахме Ботев и само рая кюта, тъпа, страхлива и пресметливи рая, герберска направа. Клисарова е в услуга на герб като Нинова. Ако бспарите баня само поели паса на Веселина Томова за Портних, да са го сринали. Не щяха да го катурнат. Рая и гешефтари политици. Да не чувам, че бсп-копнее е опозиция.

  1. Веске, вълна ми изникна на езика да набивам манерките на дебилите, даже и калашници съм им предлагал…, и пак Т-И-Ш-И-Н-А,ТИ-ШИ-НА
   Има изработен план от спецове, трябват стотина двеста млади мъже само…че нема…
   Деба вмирисаната болшевишка кочина, путьо скоро ша присъедини и Варна, а дотогава
   ДУХАЙТЕ му го на БайХуя…

   1. не съм млад и съм инвалид,но съм с теб.Дай калашника ,м@мицата им гниди и паразити.Затриха българите и България.

  2. щото софия не е същото .повечето селяни дойдоха в града за препитание след като комунягите направиха ТКЗС и отнеха земята на хората така че не само Варна но и повечето големи градове са селски. След чифутския нар. съд интелигенцията беше избита а който избяга по чужбина се спаси а чифутите заметоха под килима 5000 дела за убийство и грабеж и затова сега ни лук яли ни мирисали техните деца и внуци и правнуци отново се наредиха по билото на властта

 16. Aми значи, получава се като при футбола.
  Мачът е решен предварително.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *