Публикувано на 12.09.2019 / 11:12

И ПРЕДИ И СЕГА БОЙКО ЗНАЧИ МАФИЯ

ГЕШЕВ ЦАЦАРОВИ преди и сега Бойко значи мафия.

Иван Червенков

Карикатура: Чавдар Николов

Коментари 10 за
“И ПРЕДИ И СЕГА БОЙКО ЗНАЧИ МАФИЯ”

 1. “Дайте на РОБА свободата и той ще ви намрази, и пак ще търси ново робство и господари, където да превива гръб и да скланя глава !“

 2. ОСРАХА се до шията при вашингтонска заповед само за ПРЪДВАНЕ! Също като идола им Замфир Яшар – Тато (известен и като Тодор Живков – Янко) при дочуване на къркорене на червата на шефовете в Москва! А може би ОСИРАНЕТО е от СТРАХ, а?!

 3. В МОМЕНТА ПОЛОЖЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ Е МНОГО ТЕЖКО И МНОГО НАПРЕГНАТО. ГЕРБЕРАСТИТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ DA OБЕЩАВАТ ВИСОКИ ПЕНСИИ, ЗАТВАРЯНЕ НА АМЕРИКАНСКИ ТЕЦОВЕ И ДРУГИ ЛЪЖЛИВИ ОБЕЩАНИЯ, КОИТО ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ СЛЕД ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ. СЪЩЕВРЕМЕННО С ТОВА ЩЕ ПРОГЪЛЖАТ С АРЕСТИ НА ОПОНЕНТИ И ЗАПЛАХИ СРЕЩУ ВСИЧКИ ИЗВЪН ГЕРБ. ТОВА СЕ НАРИЧА „ПОЛИЦЕЙСКИ ПОХВАТИ“. ЩЕ ПРОДЪЛЖИ КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ И НАЙ-ВЕЧЕ Е ПОДГОТВЕН МЕХАНИЗМА ЗА ФАЛШИФИЦИРАНЕТО НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ.

 4. Иновативното българско чудо ”Контрапротест” днес взима нов връх. Общинският съветник на ГЕРБ в Сливен и собственик на ядки ”Кронос” натоварил служителите си в автобус и ги стоварил на контрапротеста на ПИК в подкрепа на Иван Гешев, съобщава Liberta.bg, позовавайки се на свои източници, пожелали анонимност
  Новото робовладелчество отново си показа „задните части“, пише още сайтът. Оказва се, че обявеният за „контрапротест на ПИК“, е и контрапротест на ГЕРБ. Собственикът на сливенската фирма за ядки „Кронос“ Димитър Батаков и настоящ общински съветник на ГЕРБ в работното време на служителите си ги е натоварила на автобус от Сливен за София, без да им бъде обяснено накъде ги водят. В автобуса, малко преди София, са им казали, че понеже са на работа, ще ги водят да протестират в подкрепа на този, за който каже работодателя – в подкрепа на Иван Гешев и кандидатурата му за главен прокурор на България.
  Димитър Батаков е известен не само с ГЕРБ и ядки „Кронос“
  „Общинският съветник от ГЕРБ в Сливен Димитър Батаков е ощетил града с над 1 млн. лв. чрез измамна схема за покупка на общински имот. През 2006 г. общината обявява конкурс за продажба на терена под сливенския битак. Площта от 9835 кв. м е с начална цена 950 000 лв., а изискването към купувача е да построи там постоянен пазар за промишлени стоки. Ако собственикът не го направи до 5 години, трябва да плати неустойка на общината от 950 000 лв.
  На първо и второ място в конкурса се класират „Кронос екопетролиум“ и „Билд инвест“, свързани с герберския общинар от три мандата – от 2006 г. насам, съобщава „Офнюз“. Офертите на фирмите са сходни: „Кронос“ предлага цена от 3 012 012 млн. лв., с 5 млн. лв. инвестиции и откриване на 200 работни места,“Билд инвест“ предлага същите условия, но при половин милион по-ниска цена – от 2 525 525 лв. „Кронос“ обаче се отказва и отстъпва имота на класираната втора „Билд“.
  Справка в имотния регистър показва, че придобитият общински имот е записан на сина на Димитър Батаков – Атанас. 11 години след сделката новият собственик не е построил пазар, не е вложил обещаните 5 млн. лв. и не е разкрил никакви работни места. Не е платил на общината и дължимата неустойка от 950 000 лв.

 5. И преди и сега – Гойко е по-голям от Бойко!
  И преди и сега – Гойко е мъжкар спрямо тиквата Бойко!
  И преди и сега – Бойко е само един проЗ Разбойко!

 6. Българската политическа класа в усърдното си раболепие позволи на един необразован, арогантен, безкритичен към себе си, алчен и нагъл Нарцис – българският премиер, да предизвика поредица от международни скандали – първо на Балканите, а сега и с Русия. Тази Русия, която може да ни смачка като хлебарка с поредица от действия, които ще ни разтърсят икономически.

  В стремежа си да получи протекции отвъд океана, Борисов предизвика политически трусове – декларацията на външно министерство, арестите на „руските шпиони“, които ако не бяха толкова значими, щяха да са смешни.

  Глупостта му не позволява да осъзнае, че спасение от американските служби няма и че за Тръмп ще си остане балкански престъпник.

  Огромната грешка, която направи с Русия, ще му създаде неприятности, за които не подозира. Досега го презираха. Сега просто ще го изхвърлят.

  Борисов създаде поредните скандали и за да отслаби вниманието ни към важния за него въпрос – избора на Главен прокурор. Протестите бяха организирани и датите им обявени отдавна. Гешев е изключително важен за политическата класа и олигарсите – той ще гарантира неприкосновеността им в бъдеще. Борисов знае, че това е последният му мандат. Знае, че до декември ще приключат гражданското и наказателното дело в САЩ.

  Знае, че е мразен от българския народ и че може само да се надява на справедливост.

  Борисов е обречен. Колкото и да е хитър, това вече не е достатъчно. Нито с пари, нито с обещания ще може да си купи спокойствие и сигурност. Лидерите на балканските държави първи му показаха, че е в изолация. Това, разбира се, не е случайност, а следствие.

  Важното сега е да покажем че сме непреклонни и няма да позволим да постигне целите си – избора на Гешев и местните избори.

  Сега е време да захвърлим противоречията си, враждите и конфликтите.Сега е време на война. Ние сме нападнати – отдавна. Ние сме убивани и мачкани ежедневно.

  Време е да си спомним, че можем да сме воини, да се превърнем в стомана, да се слеем в юмрук и да го стоварим безпощадно в сърцето на мафията-държава!

  Румяна Ченалова

 7. … боката е пиЧ !!! … голеМ … , и много проЗЗЗ !!! , АМА СИ ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ , ЩОМ ГО ТъРПИТЕ !!! …

 8. Че Номинираният не става за чеп за зеле, вече разбрахме не само в България, но и по света. Незнайно защо, герберите и обслужващият ги държавен персонал смятат, че един резил никога не е пълен, ако не стане достояние на целия свят. И усърдно действат в тази насока с нездравото убеждение, че лоша реклама няма. Важното е вятър да ги вее на бял кон.

  Номинираният си хвана шпиони. Бравос. Сега, след неземното щастие на Ал Йо, Роско Бившият, Сюлейман паша и прочие отбрани русофоби, да погледнем реалността.

  Издънката е тотална. Наистина тотал щета за прокуратурата. На първо място арестуват СВИДЕТЕЛ. С белезници. Защо се поставят белезници на човек, който не може да окаже съппротива и не го прави, остава загадка, която е решена само в болното съзнание на Номинирания. Обискирват свидетеля, като търсят на майка си…. Дотук добре. Бият тъпан пред цяла България и света, че са арестували руски шпионин, след което, като виждат обществената реакция, обясняват, че са го разпитвали като свидетел и го пускат. Дотук някъде към 100 000 лева обезщетение от ЕСЧП в Страсбург.

  След това си хващат още един шпионин. Публичен. Така да се каже, иновативно шпионирал публично, като дори е давал публични изявления за намеренията си за „зловредно влияние“. Явно нови постижения и висоти в шпионското изкуство. Отново разпити и обиски. Пресконференции. И изведнъж……пускат шпионинът под парична гаранция. Ай стига, бе! Верно??!

  Логиката и правото са напълно утрепани и заровени от Номинирания. Как така е хванал шпионин и го е пуснал. Ами ако вземе да ни изколи по леглата? Или да пусне ядрена бомба? Или, не дай, Боже, посегне на Светиня Му Бойко!?! Ааааа? Как така рискува сигурността на държавата и шайката?

  1. Още един русофил е бил арестуван за кратко по разследването за „руски шпиони“. Това е Добри Божилов – автор на бестселъра на 2019 – „Задругата“. Той е прекарал около 45 минути в Специализираната прокуратура, и е бил разпитван лично от Иван Гешев. Причината за ареста е, че се разследват не само директни „шпионски действия“, но и „други дейности от хибридната активност на Русия, вкл. книги, списания, предавания и пр., които създават позитивен образ на Русия“. В „Задругата“ образът на Русия наистина е позитивен, макар това да не е централна тема. Става дума за ролята и в освобождението то турско робство, и за първата успешна руско-турска война, по времето на императрица Екатерина. Това е преди 250 години. След разпита, Божилов е бил освободен, след като уведомил Гешев, че вечерта – в 19 ч. има представяне на тазгодишната „Алея на книгата“. Ако отстъства от там, поради арест, би се получил скандал в литературните среди

 9. Горе-долу така се получава у нас. Удря се движението русофили, а се мълчи за други партии, за които без особени доказателства се знае, че са пряко подвластни на външни намеси и внушения. Ами най-лесният пример е ГЕРБ. Ето накратко как се е родила тази партия, фактите са от вестник „Франкфуртер Алгемайне Цайтунг“ .

  Набитото око на Волфганг Глескер, който през 2001 година ръководи софийското бюро на фондация „Ханс Зайдел“ / това е фондация на Меркеловата партия Християнсоциален съюз (ХСС) / забелязва новият шеф на МВР Бойко Борисов. Канят го в Бавария. Вестникът пише: Програмата му беше измислена умно: баварско гостоприемство, тренировка във фитнеса на специалните части към баварската полиция, запознаване с работата на треньорите на полицейски кучета (Борисов обича немски овчарки), пробна разходка с ново БМВ по аутобана със скорост 200 км/ч (понеже той и автомобили обича). Борисов беше възхитен.“ Това си е чисто закопчаване. Там му дават идеята да подготви партия. Фондация „Зайдел“ е подпомагала местните събрания на ГЕРБ и по-сетнешната трансформация на движението в партия. Не само това – тя финансира ГЕРБ и това си го призна самия Борисов.

  „Партийната програма, уставът и правилникът на ГЕРБ отчасти са буквален превод на съответните документи на ХСС. Превела ги е Антоанета Николаева Байчева, която първо беше ръководител на проекти, а после заместник-шеф на фондация „Зайдел“ в София. Днес Байчева е генерален консул на страната си в Мюнхен.“ Това не е ли поставяне в услуга на друга държава? При такава ситуация ще правиш всичко, каквото каже родителят. Дори Борисов посочи Меркел като най-големият световен политик. Има си хас да не я изчетка. Но затова не се говори, мълчи се и се нанасят други удари. Ами какво да се каже за Атака? Ами за ДОСТ на Местан? Ами за ДПС на Доган? Не помните ли ,че Доган преди повече от 25 години предаде списък с наши разузнавачи на турското посолство. Това какво е? Народът умно го е казал: за едни мащеха, за други –майка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *