Публикувано на 02.11.2020 / 20:26

И АХ, НЕ ИЗДЪРЖАМЕ ПОВЕЧЕ, И КОЙ МИ СРА В ГАЩИТЕ!?…

Болниците били препълнени ама главно с пациенти, които са за домашно лечение. И „Ох, лекарите не издържали!“…

Ами кой сътвори това малоумие да се пълнят болниците с хора с хрема? Не го ли сътвори министъра първо с наредбата да се счита всеки хремав за чумав и опасност за цялото човечество и второ – с вдигането на цената на пътеката, за което предупреди доц. Мангъров, че това ще доведе до препълване на болниците с безсимптомно „болни“?

Вълната от „болни“ не я ли предизвикаха медиите, щабаняците и правителството с насаждането на страх, паника и истерия, говорейки за трупове, чували и детски площадки – морги в продължение на месеци?

И сега истерясали ковидари в момента, в който им свършат батериите на апарата за кръвно, звънят да иде линейка.

И ах, не издържаме повече, и кой ми сра в гащите!?…

Армен Попов

Коментари 19 за
“И АХ, НЕ ИЗДЪРЖАМЕ ПОВЕЧЕ, И КОЙ МИ СРА В ГАЩИТЕ!?…”

 1. Ако имаше /??????????????? /истинска държава вместо да търсим помещения и легла само за ковид/??????? /болници, щяхме да използваме такива и за затвори, защото сегашнитее не могат да поемат кандидатите. Не виждам трупове да се търкалят по улиците, а само стресирани, паникьосани и психирани, от изказванията от НОЩ и Сие специалисти, за чиито думи иикои не търси съдебна отговорност??????????????
  Милиардите от Европа ще си отидат поживо-поздраво – даскалите не ходят на работа и извиняват отсъствия на децата от малцинството, докато те през това време пердашат чак-рака-де с музика на макс – 17% увеличение на заплатите/????????????????????? /, полицаите по цял ден се возят „служебно“, пият кафе, продължават да се прозяват, разговаряйки съмнително с тези, от които са длъжни да ни пазят – 15% ъп/????????????????? /За да вземеш 9 лева на ден като безрааботен, трябва да изпълниш повече изисквания от кандидат за Евродепутат? ????? Разрешават до 15 човека да къркат, да се гушкат и да се…….. онодат накуп при домашни условия, а забраняват на едно малко ресторантче да постави 15 души през човек и да изкара 500лева оборот, крепейки 4-5 души персонал?????????????? Ръководителите на комшииските. държави – Западна България,
  Сърбия и Албания, които ги имахме за по пропаднали от нас, дадоха неколкократно на калпак по 400-500 Евро, а при нaс не може, за да не се наруши финансовия „баланс“ на господарите на територията????????????????? Останалите пари, спестени от баламурковците-европейци ще отидат за огромни палати,/ наречени по туристическому стаи за гости/, помеения за удоволствия и свободно време/наречени скромно спомагателни постройки/, басеини, фамилни паркове, мавзолеи и гробници и……………… магистрали, за да не се губи време за придвижване с луксозните возила до тези недосегаеми протекторати.!!!!!!!!!!!!!!!!! Спирам да пиша, защото нямам време и не съм. от платените………….. Ако някоя некорумпирана медия реши да плати, продължавам да пиша???????????????? Ах, ох, ах, не издържам повече на тази……………… ..диария, рекламирана в прайм-таймовете!!!! !!!!!!!

 2. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  „Болни“ от COVID-19 мангусти се лекуват с кючек в българска болница. Във видеото се вижда как млади роми играят кючек в болница.

  „Ето какво става в българска болница по време на пандемията“

  https://www.youtube.com/watch?v=scKmzjpSujY&feature=youtu.be

 3. През 2009 г., когато пое властта, Борисов орева орталъка какво наследство му е оставил Станишев.

  Как в бюджета има дупка от 2.5 млрд. лева, които няма откъде да се вземат, как Станишев дигнал пенсиите, които той трябвало да плаща. И Дянков, тогавашният му финмин, му държеше исото – подписани били и изпокрити по чекмеджетата договори за милиарди…
  Ревеше Борисов като бяла мечка в топло време. И донякъде имаше основание.

  Той пое властта в тежка световна криза, а Станишевите си бяха направили едно симпатично „мирновременно“ бюджетче…
  И ако в началото на управлението си Борисов имаше известни основания да обвинява тройната коалиция за лошото наследство, което са му оставили, впоследствие така се увлече, че продължи да повтаря тази мантра и по време на второто си управление. Тогава написах, че Борисов ще остане в историята със Станишев. Където седнеше и където станеше, все Станишев му беше в устата.

  Международно известно е, че Бойко Борисов има изключителната способност да приписва на себе си всички успехи и достижения и да прехвърля на другите отговорността за своите грешки и престъпления. Всъщност, тя такава му е и зодията. Близнаците, твърдят звездобройците, обичат нещата да са удобни за тях самите. Когато сгрешат, те или отричат, или обвиняват някой друг за случилото се. Когато възникне конфликт, те винаги гледат да се измъкнат невредими и да прехвърлят отговорността на друг. Борисов е направо квинтесенция на зодията…

  Манията му да обвинява някой друг се разви до патология, до раздвоение на личността. Генералният прокурор на Русия Юрий Чайка бил казал: “Най-важното в едно разследване е да не стигнем до самите нас!“ Но в търсенето на виновни Борисов абсурдно стигна до себе си! Само един пример. През 2017 г., на конференция на Форума на бизнес лидерите, Борисов се похвали с добрата работа и огромните успехи на правителството – „нисък процент на контрабанда и безработица, 10 000 върнати в училище деца, облекчаване на бюрократичните тежести върху бизнеса, увеличаване на учителските заплати и т.н. и т.н.“
  Тези успехи, увлече се премиерът, можели да са още по-големи, ако не било лошото наследство.

  Преди две години, вика, контрабандата на цигари беше 34%, а сега е 7% и още ще намалява. „Преди две години“… Чии години?! Неговите години, естествено!
  От думите му излизаше, че, ако не си беше оставил такова лошо наследство, успехите му можеха да са много по-големи. Но когато дойдоха на власт нито той, нито кукловодите му допускаха, че една завършена тиква може да се удържи начело повече от един мандат.

  Та крадоха като за един мандат и си откраднаха наследството.
  Все е имало грабеж в българската нова история, но такова нещо като повсеместния грабеж на герберската власт не е имало. Така са се награбили, че ако ги досърби някъде, нямат свободна ръка да се почешат. А то ще ги досърби, рано или късно.
  „Преди две години“… Борисов превърна лъжата в основен управленски механизъм.

  Лъже без страх и без свян. Лъже „и на литър, и на килограм“! Някои от лъжите му са с толкова ниска резолюция, че не биха се хванали и селските идиоти. Но това не го притеснява. Оказа се, че в тази нация идиоти да искаш… Не притеснява и придворните му. И те ежедневно го следват по кривия път на лъжата.
  По-страшното е, че не притеснява и журналистите. Или, ако ги притеснява много умело го прикриват.

  На пръстите на едната ръка се броят случаите, при които някои от „официалните“ журналисти са направили плах опит да изобличат премиера в лъжа. И бързо са свалили гарда, обезоръжени от неговата наглост да подменя една лъжа с друга…

  Тони Филипов, д-р

 4. Чукчата седи и мисли: Студена зима ли ще е, трябват много дърва, топла ли ще е не трябват много дърва. Да ида да питам шамана. Здравей шаман, искам да ми кажеш – студена ли ще е зимата, да ходя за дърва от сега или ще е топла. Мисли шаманът – ако му кажа, че ще е топла, а дойде студ – ще ми тежи на съвестта. Шаманът отговаря – студена, много ще е студена. Благодаря, казва чукчата и си тръгва. Шаманът го гложди съвестта-дали не излъгах човека, после ще ми падне авторитета и знам ли, кандидати за шамани много. Я да ида да питам метеоролозите. Впряга елените и отива до МЕТЕО станцията на 200 километра. Здравейте метеоролози, я ми кажете – студена ли ще е зимата или топла. Ааа, много студена ще е, защото чукчите събират дърва като луди -отговарят метеоролозите. Така и нашите „експерти“ епидемиолози гледат какво правят чукчите……

 5. ГМР отново днес предизвика размисъл у здравните специалисти с душевна насоченост. Без съмнение бай Зигмунд Фройд би написал поне още пет-шест монументални труда, ако познаваше Баце. Той, така да се каже, е нагледен наръчник към учебник по психиатрия.

  Днес разбирам, че той за мое добре се е окопал в зайчарника и не иска да се маха. Той страда, така да се каже, не иска властта, но стои за наше добро и щот тулупите го искат. Искаме го, бре, искаме го – като торта го искаме – на масата, студен и със свещи! Той обаче, хайванът, се радва и си мисли, че дъжд го вали. Ама не смее да излезе открито сред хората!

  Той щял да ни спаси от вируса! До пролетта. Няма не искам, няма недей! Решил е да ни спасява и никой няма правото на съпротива. За наше добро, де, не за друго, да не си помислите, че получава абстиненция от липсата на власт.

  ГМР, види ли, бил юмрук заедно с народа. Ей, Мутро, да не видиш нещо! Какъв юмрук си ти, бре, макарон слузест? И кой народ – тези, които наричаш тулупи, маргинали и безделници ли? Този народ, който над три месеца ти иска оставката, а ти нагло стоиш? Този народ, който те псува на рода до девето коляно, заедно с котката ти лелина!?!

  Явно гледа много филмчета, а може и комикси да му дават да разглежда да се поразсее от тежката работа по каране на джипката. И да си е въобразил, че е Капитан Америка и ще ни спасява. С аурата не успя. Нещо и чувалите за трупове се разминаха. Никакво признание от неблагодарния народ, който ГМР напира да спасява. Ама той ще продължава до края. С надписите. Освен ако сценаристът не реши да уталожи напрежението и да освитка злодея преди края на филма, за да успокои зрителите и да се стигне до хепиенд….
  При всички положения, препоръчвам на психиатрите да преразгледат науката и да добавят нови синдроми и душевни изстъпления към вече известните. С това със сигурност ще остане в историята….

  Елена Гунчева

 6. Извинявайте ,откъде да си взема ремдесевир по 800 $ инжекцията ?

  Ковид +Злото в хората е най-опасния коктейл ,който е създаван някога .

  Подценяването на ситуацията с този наистина опасен вирус е точно толкова опасно,колкото преекспонирането и.

 7. 7 месеца спаха. Летните месеци, през които темповете на заразяване бяха ниски, не бяха използвани, за да се укрепи системата и да се преразпредели натоварването на пациенти с коронавирус. Не въведоха ред в болниците и не изготвиха някакъв екшън план, а още от март знаеха, че няма достатъчно нито лекари, нито сестри. И най-големият некадърник щеше да налее пари първо в здравеопазването, а не в кръчми, колекторски фирми и футболни клубове. Поредният провал на Тиквата. Помните ли нахилената му физиономия преди 3 месеца, как ние се справяме най-добре в Европа? Освен да кара джип и ходи с ръце в джобове друго може ли да прави?…

 8. НАЙ КОМИЧНОТО Е, ЧЕ ВСИЧКИ ОПОЗИЦИОНЕРСКИ партийкикикиккики , вкл. бсп-енцето / гъди-гъди-гъди на Боко бебешора 🙂 / мълчат като путки. При едно искане за провеждане на най елементарно разследване, дори журналистическо, а не парламентарно, ще излязат такива чудовищни неща , че Боко / дето прави гъди-гъди-гъди на бебешора бсп / ще бъде изнесен на ръце от милион протестиращи

  1. гъди-гъди-гъди- гъделичкане по гушката за да го накара да се смее

 9. Да припомним – 27 МАРТ 2020.
  Пресконференция на НОЩ-а:
  “ Междувременно министърът на здравеопазването издаде заповед, в която са посочени болниците, които ще лекуват и наблюдават заразени с коронавирус. Както и броят легла във всяка една от тях. В страната вече има осигурени близо 7500 легла, подготвени за заразените в „неусложенено състояние“, а интензивните легла са близо 1350.“

  Днес се казва – 2680 са хоспитализирани, а 169 се лекуват в интензивни отделения.

  А легла – вече НЯМА. Системата се счупи..

  При близо ТРИ пъти по-малко хоспитализирани и ОСЕМ пъти по-малко в интензивните отделения..
  Кой кога лъга и на ангро ни представяше сънищата и мечтите си за свършена работа и готовност на правителството..

  1. Какво те учудва това, че пролетта говореха едно, а след 6 месеца се оказа друго? То тези като кажат лека нощ, ти трябва да гледаш слънцето къде е. А главатаря на бандата успява сутрин да каже едно, на обяд точно обратно на сутрешното, а вечерта трето коренно различно от първите две. Това се казва висш пилотаж на влязъл в свредел разбиващ се самолет! Ама има хора които са доволни и им харесва да ги лъжат ежечасно. Така че е въпрос на иЗбор (и)!!!!!

 10. Какви хреми,какви пет лева…Болниците вече са пълни с хора с пневмонии и то вирусни,а главите на някои все още дрънчат на кухо от конспирации…

  1. Когато си с промит мозък и липса на критично мислене, започваш да виждаш това, което ти внушават да видиш дори от първа линия.

  2. Това е в резултат на задушаването с намордници, което е и целта на цялото занятие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *