Регистрация
Публикувано на 23.11.2016 / 15:32

ИСТИНАТА ЗА „БЕЗОПАСНАТА” EUVAX НА Д-РА ВИ МОСКОВ. НЕВЕРОЯТНА ОТРОВА ЗА ДЕЦАТА НИ! АБСОЛЮТНА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ НА ИАЛС + ПРОКУРАТУРАТА, ДОПУСНАЛИ ВНОСА И!

ПЕТЪР МОСКОВПосочената ваксина съдържа 100 гами тиомерсал (органичен живак)…+ 500 гами алуминий…

Живакът е един от най-токсичните тежки метали, чиято токсичност се увеличева НЕКОЛКОКРАТНО в присъствието на други елементи като алуминий или олово, както е в случая с тази детска ваксина…

Живакът се среща в различни форми: 1) като неорганичен метал, който е по-ниско токсичен и 2) като органичен живак с потенциирана токсичност…

Според СЗО експозицията на детския организъм към живак дори в минимални количества може да причини сериозни заболявания и Е ЗАПЛАХА ЗА РАЗВИТИЕТО НА ДЕТСКИЯ ОРГАНИЗЪМ..., особено в първите години от развитието му. Живака пак според СЗО се счита за един от 10-тте най-токсични химикала, които представляват главна опасност за човешкото здраве.

Факторите, които определят токсикологичният риск са:

1)           Химичната му форма – дали е неорганичен или органичен

2)           Възрастта на детето – а тук щяха да ги слагат и на новородени!

3)           Дозата

4)           Начина на приложение – а тук щеше да има 100% бионаличност….!

Важно е да се знае, че ЖИВАЧНА ИНТОКСИКАЦИЯ ПРИ ВЪЗРАСТЕН ЧОВЕК с неорганичен живак настъпва при експозиция на доза от 20 гами в 1 кубичен метър въздух или повече. Максималната ГОРНА допустима доза за живачна експозиция е 1.3 гами на 1 кг телесно тегло, а токсичната доза от живак е именно тези 100 гами, които се съдържат в турската ваксина…

Както сами виждате тук имаме опит за ПРИЛОЖЕНИЕ НА ТОКСИЧНО ПОТЕНЦИИРАНА КОМБИНАЦИЯ от органичен живак и алуминий, която щеше да доведе до развитие на: мозъчна атрофия, атаксия и нарушения на зрението… + доказаната генотоксичност и мутагенност на органичния живак!!!

Прелюбопитния факт, е че производителя НЕ ДЕКЛАРИРА НАЛИЧИЕ НА ОРГАНИЧЕН ЖИВАК във ваксината си пред СЗО, а само съдържанието на алуминий в нея:

http://www.who.int/immunization_standards/vaccine_quality/69_hepb.pdf

[http://www.who.int/immunization_standards/vaccine_quality/69_hepb.pdf_green]

 Това означава най-малкото наличие на двоен стандрат…

ОЗНАЧАВА ОБАЧЕ СЪЩО ТАКА И АБСОЛЮТНА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ НА ИАЛС + ПРОКУРАТУРАТА, които въобще са ДОПУСНАЛИ ВНОСА НА ТАЗИ ПЪЛНА С ЖИВАК ВАКСИНА У НАС….на практика невероятна отрова за децата ни…

Изводите за мащабите на това престъпление оставям на Вас…

www.who.int

ДИМИТЪР КЕХАЙОВДимитър Кехайов

Завеждащ Приемно Спешно Отделение и ординатор в най-съвременното бургаско Кардиологично Отделение в Мбал „Бургасмед“

Коментари 22 за
“ИСТИНАТА ЗА „БЕЗОПАСНАТА” EUVAX НА Д-РА ВИ МОСКОВ. НЕВЕРОЯТНА ОТРОВА ЗА ДЕЦАТА НИ! АБСОЛЮТНА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ НА ИАЛС + ПРОКУРАТУРАТА, ДОПУСНАЛИ ВНОСА И!”

 1. Ваксини ТУРСКИ домати ТУРСКИ болници Токуда ТУРСКИ автомагистрала Тракия Бойко строи с ТУРСКАТА Мапа Ченгиз софийското метро Бойко СТРОИ с ТУРСКАТА Доуш ве Тиджарет реконструкциите на новото Бургаскои Варненско Летища направи ТУРСКАТАитеИчдаш СофийскотоЛетище Бойко иска да продаде на ТУРСКИЯ консорциум ТАВзад които стои енергийния турски министър зетя на Ердоган-Албайрак Тенис турнинира на София държи и организира ТУРСКАТА Гаранти Коза свързана с ГАРАНТИ Банк Турция свързани с Доуш ве Тиджарет .Бойко си държи ПАРАТА в Лебанон Гълф Банк която с ТУРСКАТА Демирбанкташ са част от HSBC bank

 2. Ами естествено, че подготвят така нещата, че да го оправдаят. Стигнали са до такова ниско ниво, да карат хората да онемяват от некомпетентността им /на прокурори и съдии/, но да оправдават престъпниците, защото са свързани с тях и знаем по какъв начин. Нищо няма да излезе от всичко това, само се питам къде са родителите на децата, защо мълчат, а не искат отговори, до кога с това овчедушие, къде сте родители??

 3. Обърнете внимание, че Москов го разследват НЕ ЗА СЪСТАВА на ваксините, а ЗА ФИНАНСОВИ ЗЛОУПОТРЕБИ, евентуално нанесени на Министерството на здравеопазването!!! Струва ми се, че е нарочна „ниска топка“ от страна на Прокуратурата и независимо от първоначалната врява, по-късно да го оправдаят! Както направиха с Цвъц навремето за Костинброд!!!

 4. Коментирам последните безумни изцепки на ББ: Няма по-подготвен от мен за премиер, като се уморя, тогава ще видим…
  Ами че ти нали се оттегли вече бе, байно? Нали за втори път абдикира? Нали те видяхме колко си подготвен – видяхме те и ние, матряла, и целият свят те видя? Още ти се краде, ама не се получава.

 5. Перфектен анализ колега,на ход е сега Българският съд и Прокуратура.

 6. Това прилича на организирана диверсия от най-долен тип, използвайки алчни и нефелни байковци.

 7. Живакът има и още едно приложение за което може и да сте чули, а може и да не сте. Прилага се от ходжите, когато трябва да бастишат някого, тогава те омагьосват живака и той става смъртоносен в почти хомеопатски дози. Живакът приема и програмиране, тоест може да действа върху даден организъм, както вирусите в компютъра, с отложен старт и много други. Но изглежда еврейнът министър- др. Менгеле това не го интересува. Все пак българчета ще намажат колая, а не еврейчета. Иначе сме си много близки…

  1. ТУРСКИТЕ вакксини се произведени от турската компания МЕФАР БИРГИ .МЕФАР е еврейска дума в превод от иврит МЕФАР-бик РАЗБИВАНЕ БИРГИ-на еврейски иврит БИРГИ-СПИРАЛА свастика завъртане отверка.Тоес значението на ТУРСКАТА Фармацевтична компания на иврит еврейски значи РАЗБИВАНЕ на СПИРАЛАТА като под спиралата се разбира ДНКструктурните вериги в Човешкия Организъм когато се РАЗБИЯТ ДНК веригите в човешкия организъм настъпват болестни измения водещи до трайни негативни и здравословни процеси и смърт тоес продуктите на ТУРСКАТА к-я МЕФАР БИРГИ са своебразен Здравен ДЖИХАД с-у Християнското Население на България.Ето и ДРУГИ ТУРСКИ компани с ЕВРЕЙСКИ-ВАВИЛОНСКО Талмудски имена.БАМАЗгруп БАМАЗ на иврит ИЗТОКизточен ОРИЕНТ.БАМАЗгруп Тюркей е личната компанияна БИЛАЛ Ердоган сина на Ердоган търгуващ с ИДИЛския ПЕТРОЛ БИЛАЛ-на иврит МЕШЕН омешен преливащ цветово като хамелеон .ГАП груп Тюркей ГАП-на ИВРИТ КРИЛО Крайник ГАП е лична собственост на ЗЕТЯна Ердоган турския енергиен министър Албанския евреин сефарид дьонме Берат Албайрак. МАССАК Тюркей е Турската ФИНАНСОВА ПОЛИЦИЯ отговаряща за ПРАНЕТО на ПАРИ и правеща проверки за нерагламентирани доходи на турските граждани .МАССАК ееврейска дума на иврит МАССАК-тегля изтеглям пари издърпвавам мрежи драгирам спълни с улов мрежи .Шефовете наМАССАК Тюркей до един Арменски горски евреи от раойна на РИЗЕ Самсун и Бафра същото значение има и Панамската Офшорка МАСАК Фонсека .-замесена в схеми за издърпване на печалби от стотици милиарди на бизнесмени фирми корпорациии спортисти от цял свят МАСАК-изтяглям издърпвавам пари

 8. Прегледайте още веднъж хронологично всички разкрития по аферата с ваксините. Ако в една обобщена статия се поставят и препратките към фактите от проведените журналистически разкрития – ще стане много ясно кои са виновните, кои са съучастниците и кои прикриват престъпленията. С други думи – кои са отговорни и за какво. Има няколко интересни коментара, които биха насочили погледа на наблюдаващите тези събития, за да се убедят дали разследването е обективно или е манипулативно!

 9. Бойко ваксинира ли си внучето? Да побърза, че току виж ги обявили за некачествени!

 10. Кой беше идиотът, който снощи се появи по телевизията и обясняваше, че съдържанието на живак във въпросните ваксини било толкова, колкото е съдържанието на живак в майчината (!)
  ……………………………………………

  продажни идиоти като този ходят по съдилищата и в ролята на важни злоВещи лица- решават делата с „ескпертни“ заключения според личната си далавера.

  Съд е малко за изродите, посегнали на здравето и дори живота на невръстните деца.
  А слабоумните родители и кифлите от бг мама блеят баирите вместо да са разпънали на кръст и министри, и чиновници, и прокурори, допуснали това.

 11. Да ваксинират внука на БаеХуя с тази ваксина.Или за него ще бъде внесена специално от „белите“ държави,както за децата на избраните по Татово време?

 12. Батко, нема начин да не е „топнал човчицата“ в далаверката!

  Просто ,които го познава е наясно с нещата без да се замисля много,много.

 13. Ако това е вярно следва цялото боково правителство да бъде съдено по съкратената процедура и в затвора до живот, без право на помилване!!!!!!При това положение родителите на тези деца също трябва да се жалват от действията на държавата в лицето на ПРЕСТЪПНОТО правителство.

 14. Докога ще се прилагат двойни стандарти с цел да се оправдаят престъпниците? Как се четат законите и как се прилагат те според желанията на „силните на деня“? Има ли извършени престъпления – търсете конкретно и персонално отговорност! Стига вече подигравка с целия народ!

 15. Кой беше идиотът, който снощи се появи по телевизията и обясняваше, че съдържанието на живак във въпросните ваксини било толкова, колкото е съдържанието на живак в майчината (!) кърма? На него има ли кой да му потърси отговорност за откровените лъжи, които говори? Това не го ли прави съучастник на престъпниците, които направиха далаверата с ваксините?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>