Регистрация
Публикувано на 14.07.2018 / 9:33

ИСКАМ ДА ЗНАМ В КОЯ ДУПКА МЪЛЧАТ КАТО ЗАДНИЦИ „БОРЦИТЕ С ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА“ – РАДЕВ И НИНОВА!

РУМЕН РАДЕВ И КОРНЕЛИЯ НИНОВАИСКАМ ДА ЗНАМ В КОЯ ДУПКА МЪЛЧАТ КАТО ЗАДНИЦИ „БОРЦИТЕ С ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА“ – РАДЕВ И НИНОВА!!!

Веселина Томова

Коментари 21 за
“ИСКАМ ДА ЗНАМ В КОЯ ДУПКА МЪЛЧАТ КАТО ЗАДНИЦИ „БОРЦИТЕ С ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА“ – РАДЕВ И НИНОВА!”

 1. Весе, Весе,
  Тежък ден за теб! Вече някой иска да те клонира! Макар и от добри подбуди! Аз не давам! Остани си единствена и неповторима – истинска а не клонинг на нещо! Сърби ме задника – по твой маниер, да ти забия един въпрос – за личното пространство на човека в демократичното общество! Ако питаш – както то правиш, дали някой си е купил остров и за какви заслуги една – плей-…. ка, кур–- ветка, ми–– ка към някого ще получи къща за много милиони в Испания – това демократично ли е или не? Защо обаче забрави отрочетата на Седефчови с апартаменчетата им в Париж, защо забрави че един министър си купи ТЕЦ – а край Варна, защо забрави единицата мярка за магистратска неподкупност – един Пенгез( не мисля че си им легнала – никой не те знае такава! ),защо? Старост, старост – и ти започна да остаряваш! За това лично пространство няма въпроси от НАП – не се е чувало да се задават въпроси аджеба от къде това грозновато моме има парици да си купи къщето? Тука няма закон за предотвратяване на плащания в брой, за изпиране на пари, за данъчни нарушения – няма министър на финансите, Евлопол и всичко останало каквото им дойда на ум! Но когато трябва да се сготви Томова – ние от НАП, прокуратура, МВРсме насреща. За т яхно сведение – писма ни. Когато пак те налазят, ще направя флаш моб – сергийка пред НАП – Варна и ще събирам! За кеф ще се поразхвърля малко – гледката на дъртия ми тумбак е много грозна! Но всички които ме знаят – те не са малко ще си умрат от кеф!

 2. Ако тези животни са болни НАИСТИНА ОТ ЧУМА!!!, не е ли редно, контактуващите с труповете им да имат поне маски и ръкавици?!

 3. Защо ли си мисля ,че има връзка между директивата на Европейския съюз, ръководен от пияници и изперкали бабички, и за 62-те лекарства за кръвно, които родителите ни пият от 6 или повече години, и избиването на животните в Странджа и други родни места с този поминък!? А внесената ирландска мърша преди няколко години… Моля някой експерт по търговските войни да ми обясни!

  Днес съсед ми каза, че е пристигнала делегация от ЕС, за да види дали достатъчно животни са изклани…. не знам дали е вярно, но искам да знам, моля!

  1. В цивилизована Германия да сте чували за болни животни?! Няма и да чуете — там нефелните ги колят и ги хвърлят във фризера. Кой ги яде? Отговрете си сами…

 4. Как в коя дупка – в ЧЕРНАТА ДУПКА, наречена България! И в паралелната вселeна на плутокрацията и партокрацията гербо-бесепарска…

 5. Как в коя дупка – в ЧЕРНАТА ДУПКА, наречена България! И в паралелната вселана на плутокрацията и партокрацията гербобесепарска…

 6. АКО КАЖА ,ЧE ИСКАМ НЯКОЙ ДА ВИ КЛОНИРА Г-ЖО ТОМОВА ЩЕ СЕ РАЗСЪРДИТЕ ЛИ?
  АКО ПИТАТЕ ЗАЩО?
  ОТГОВОРА Е САМО ЕДИН.
  ВСЕКИ СЕ СТРЕМИ ДА Е КАТО ВАС,НО ИМАТ ГОЛЯМИ ПРОПУСКИ .
  ВИЕ СТЕ ТОВА КОЕТО СЕ НАРИЧА НАРОДЕН БУДИТЕЛ.

 7. Ми те не са ЗАДНИЦИ … те просто са едни брадавици по управляващия ЗАДНИК!

 8. В същата, където са и останалите „държавници“ – в кучи гъз!
  Башибозукът мачка народа и убива в зародиш всичко, що може да носи живот, „опозицията“ чака да й дойде реда тя да мачка, а президентът разхожда Десата да я показва … Това е държавата днес!
  Затова вече 2 милиона българи зарязаха тази Територия, затова България е на първо място по смъртност и по отрицателен демографски прираст, затова са на това дередже баба Дора и хилядите такива като нея, които се борят да свързват двата края.

 9. В ДУПКАТА КОЯТО СЕ КОПАЕ ОТ 28 ГОДИНИ….
  С ОГРОМНО УВАЖВНИЕ КЪМ ВАС Г-ЖО ТОМОВА

 10. И аз,искам да знам,Госпожо Томова!
  Къде е така наречения Президент(признавам си,в началото и аз залитнах да му вярвам),къде е,не е ли Президента,който макар и да няма,законови правомощия,може от Неговата висока институция,да постави ежедневно тези проблеми,и искат,не искат Медиите заличители на България(Бтв,Нова,Канал 1),ще отразяват ситуацията,а не да се прехвърля за една минута!
  И така наречения Президент,е активен във външните отношения,вместо вътрешните,да казва ежедневно какъв Геноцид,се извършва над клетите и изнемощелите,непослушните в България!
  А Комедия,Лъжа Нинова,какво прави….
  Срам и Позор са всичките!

 11. За първи път пиша коментар, но не мога да се въздържа. Унищожава се цял сектор на сталински принцип – има животно – има проблем, няма животно – няма проблем.

  Не съм ветеринар, нямам идея от заболяването, но си мисля следните неща:

  1. Не могат ли да се вземат проби от всички животни и да се изследват? Нима едно изследване е по-скъпо от едно животно?

  2. Не може ли стадата, в които има болестта, след унищожаване на болните животни, останалите да се изолират под карантина?

  3. Парите които ще се платят за обезщетяване на собствениците по-малко ли са от парите, които биха се дали за евентуални проби / ваксини?

  Няма никаква логика в това масово унищожаване на животни.

 12. Ето защо жените не раждат и хората бягат.“прогресът“на Б.Б.

 13. Че те всичките са си актьори от един театър … Търсете сценариста и режисьора!

 14. Еееее г-жо Томова, ама как може да питате такова нещо?! Та то в тая държава миши дупки, колкото си искате, да не говорим за мишоците по най-високите етажи на властта.По-добре им направете някоя и друга реклама, кажете, че пияницата Юнкер е болнав, и ще видите как мишоците на момента ще изпълзят от дупките, и хвалбите ще започнат.Между другото някой може ли да ми обясни как в държава кочина, живеят овце.Само питам де.

 15. Формално погледнато – извършва се законно и задължително превантивно действие за ограничаване на разпространението на зараза по домашните животни.
  Неформално – Да им е** мама// на тези, които ни докараха до тук!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>