Публикувано на 13.01.2021 / 9:39

ИСКАМЕ ДЕМОКРАЦИЯ, ПОЛУЧАВАМЕ ОТ ВАС БОЙКО. НАЛИ? ДА СИ НАЕМЕН РАБОТНИК НА МАФИЯТА, НЕ Е КАТО ДА ВОДИШ ВОЙНА С НЕЯ

ХРИСТО, КАК СЕ СТРАХУВАШ ДА ПРОИЗНЕСЕШ ИМЕТО НА БОРИСОВ! СПИХНАХТЕ ПРОТЕСТИТЕ, ЗАЩОТО ПОЛИТИЧЕСКОТО БЪДЕЩЕ НА ВСЕКИ ОТ КАНДИДАТ – ДЕПУТАТИТЕ СЕ ИЗЯСНИ. ПАК ПРАВИТЕ УСЛУГА НА БОРИСОВ. ЗНАЕТЕ ГО, НАЛИ?

https://afera.bg/%d1%85%d1%80%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%be-%d0%ba%d0%b0%d0%ba-%d1%81%d0%b5-%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b0%d1%85%d1%83%d0%b2%d0%b0%d1%88-%d0%b4%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b8%d0%b7%d0%bd%d0%b5%d1%81%d0%b5%d1%88/

….

До бесните членове на партия „Да, България“.

Агресията от някои членове на „Да, България“ спрямо мен преминава в лична война, вместо да ме почитат, обичат и уважават като цар и бог! Защо така, бе, другари и другарки?

Демокрацията, уважаеми, не е задължение да мълчим, а право да говорим. Събудете се. Не разбирате ли, че сте превърнали партията си мащеха в оазис за постни души, които имат претенция и признавам силно развито въображение, но са далеч от истинския си образ. Именно този събирателен образ беше ползван като политически памперс от един първичен престъпник, при това не от най-интелигентните които познавам. И след като всеки гражданин знае и вижда, че си евтина стока, много вероятно е да си точно такава!!!

Наричате ме „ченге“, а това е доказателството, че освен евтини сте и пълни примати. Нищо не разбирате от ченгета, десари и прочее празни за вас идентификации. Вярно е, че опитвате да си вдигате цената с много усилия, но сами виждате, че не успявате вече цели две десетилетия. Да си наемен работник на мафията, не е като да водиш война с нея. Това са много различни същности и вие сте първата. Аз, втората.

Имате тежък проблем и се опитвам да помогна. Вярно е, че начина е специфичен, нетрадиционен, ортогонален. Зная, че си падате по клишета и замеряте с популизъм всеки и всичко, именно защото бягате от тези неща, а те ви преследват. Тъжна е съдбата на смачкания дух, но повярвайте ми, решението не е партията-църква. Не ги разбирате тези работи вие. Сложни са.

Борисов излезе далеч по-умен и красив от вас, защото поне инстинктите му помогнаха да знае пред кого трябва да замълчи, от кого да се учи и кого да слуша. Затова успява! Вие слушате само вътрешните си гласове, които ви измъчват и нашепват вашата непригодност да се изправите на крака. Позите ги знаем всички и макар, че понякога ги ползваме по предназначение, те нямат съществен принос за Вселената.

Искаме демокрация, получаваме от вас Бойко. Нали?

Николай Марков

Коментари 20 за
“ИСКАМЕ ДЕМОКРАЦИЯ, ПОЛУЧАВАМЕ ОТ ВАС БОЙКО. НАЛИ? ДА СИ НАЕМЕН РАБОТНИК НА МАФИЯТА, НЕ Е КАТО ДА ВОДИШ ВОЙНА С НЕЯ”

 1. „На 04.04.21 г. без гъби и риба, моля.
  И без лакърдии, че бил празничен ден за арменци и католици. Да им е честит празника.Нищо не пречи спа уикендите, рибата, гъбите и празника да се отложат с два часа. Никой няма да умре.
  И, моля, на моята стена БЕЗ въпроса „Ама за кого да гласувам?“ Всички имате глави и те не служат за прически и шапки.
  Мислете и пред урните, ако искате да не ни управляват примати!”
  Д-р Цветеслава Гълъбова

 2. Марката е много просто парче парцал папагал оскубан плешив, като льотчика от военен смотаняк какво може да се очаква да ръси глупости и простотии , мисли се за много умен Марчо дали му часовник за отличен успех от военното училище, аз военното училище го сравнявам като някой ПУЦ или ВИФ дето подготвяха едно време физкултурници Много ограничени и неграмотници са тези военни ,мога да кажа че са много прости всичките военни цървули.

 3. Тoвa, кoeтo вбecявa упрaвлявaщaтa кликa в кoнcултaциитe при прeзидeнтa Рaдeв, e чe тoй изoбщo прaви нeщo.

  Яд ги e, тa мяcтo нe мoгaт дa cи нaмeрят, чe дaвaт Рaдeв пo тeлeвизиитe, чe трябвa дa му хoдят нa крaкa и дa oбcъждaт изoбщo кaквoтo и дa e c нeгo. Миcлят cи, чe трупa тoчки. Рeвнувaт гo и oт рeзбoвaнaтa мaca в Прeзидeнтcтвoтo, и oт мяcтoтo му нa нeя, oт гeрбa зaд гърбa му, рeвнувaт гo, чe e държaвeн глaвa.

  A чe мoжe дa нacрoчи избoритe личнo, ги прaви дa нe ce пoбирaт в кoжитe cи.

  Упрaвлявaщитe пoлубoгoвe и цeли бoжecтвa ca cвикнaли oт тях дa зaвиcи вcичкo. В тeхнитe ръцe дa ca нe caмo хлябът и нoжът, нo и пaчкитe, кюлчeтaтa и пиcтoлeтитe. И пaтриoтичният трикoльoр, рaзвят нaд oтeчecтвoтo, cъщo дa e в тeхни ръцe. Никaквo другo лицe нe бивa дa ce мяркa, ocвeн тeхнитe. Зaтoвa гo нямa Бoриcoв, зaтoвa ги нямa и пaтриoтитe – тe тoлкoвa мнoгo ce oбичaт личнo, чe другo ocвeн ceбe cи нe признaвaт. A и вдигнaтият юмрук нa Рaдeв – кaк ce зaбрaвя тaкoвa нeщo, кaк ce прeглъщa тaкъв юмрук?

  Прикaзкитe нa Кaрaянчeвa ca caмo зa Пунтa Мaрa – кoлкoтo дa рeгиcтрирa чeрвeни тoчки прeд oбичaщия я дo бoлкa и cрaм гeрбaджийcки aктив.

  Зa Мaрeшки дa нe гoвoрим – ceгa му e пaднaлo дa прaви циркoв cпeктaкъл в Прeзидeнтcтвoтo. Нaли циркът в Coфия изгoря oтдaвнa…

  Cтaнa яcнo eднo – жaлнa ѝ мaйкa нa дeмoкрaциятa c тaкивa пaртии и c тaкивa вoждoвe.

  Прeди мнoгo гoдини, кaтo мaлкo мoмчe, мнoгo oбичaх дa хoдя в къщaтa нa дядo Дaчo oт нaшeтo ceлo. Бeшe рoднинa нa бaбa ми и ce oтбивaхмe чecтo у тях.

  Дядo Дaчo бил учacтник в Ceптeмврийcкoтo въcтaниe 1923 гoдинa, нo пocлe взeл другa линия и гoнeл пaртизaнитe прeди 1944 гoдинa. Живoтът му, мeкo кaзaнo, бeшe шaрeн.

  Тoзи мoй любим cтaрeц вcякa вeчeр oтивaшe дa cи пoи прaceтo. Нoceшe в зaдния джoб нa дoчeнитe cи гaщи и пo eднo лимoнaдeнo шишe cливoвa рaкия. Пийнe прaceтo пoмия, пийнe тoй глъткa cкoрocмъртницa, дoкaтo рaкиятa изчeзнe. Aз – дo нeгo.

  И тoгaвa зaчeрвeн и въoдушeвeн oт нeпoвтoримaтa aтмocфeрa, ни в клин, ни в ръкaв дядo Дaчo тoку изтърcи:

  – Кoйтo ce зaнимaвa c пoлитикa, рaнo или къcнo oтивa нa пoлитичecкoтo бунищe.

  Прaв e бил. Нo oтдe дa знaм, чe eдин дeн тoвa пoлитичecкo бунищe щe e нaвcякъдe.

  Николай Милчев,Фейсбук

  1. Марешки е безкрайно прав.
   Служебният кабинет на льотчика бетонира герб и с крясъка си мутри вън льотчикът изгони свястните от протестите и остави мутрите.
   Аман от адвокати на мунчо радев!

 4. Гражданското движение, което да е алтернатива на избирателите на ДПС, вече е факт. За него съобщи през декември бившият министър на земеделието в правителството “Сакскобургготски” и бивш член на ДПС Мехмед Дикме. Новият политически проект се казва “Движение за единство на народа” (ДЕН).
  Формацията е регистрирана не като партия, а като сдружение, в което участват партии и отделни личности. Идеята е да обедини всички формации и хора, които са се отделили от ДПС през годините. За председател на ДЕН беше избран Мехмед Дикме.
  Освен Дикме, в управителния съвет на “Движение за единство на народа” влизат председателите на Националното движение за права и свободи (НДПС) Гюнер Тахир и на Народната партия за свобода и достойнство (НПСД) Орхан Исмаилов.
  И двете формации от години се опитват да разбият монопола на ДПС в смесените райони, но усилията им са без резултат. В ръководство на новото сдружение е кметът на Хитрино и член на ДПС Нуридин Исмаил. На последните избори Исмаил беше кандидат- кмет от ДОСТ. В управителния съвет е и Бюлент Хасанов, който е член на Националния съвет на ДОСТ.
  НПСД беше част от Реформаторския блок, който участва в кабинета “Борисов 2”. На последните парламентарни избори НПСД се яви в коалиция с ДОСТ на бившия председател на ДПС Лютви Местан, но в края на 2017 г. двете партии се разделиха.
  Сред целите, които движението си поставя са: изкореняване корупционния модел на управление в страната, повишаване благосъстоянието и качеството на живот на българските граждани, установяване върховенство на закона, укрепване на независимостта и професионализма на институциите, справяне с бедността чрез ускорен икономически растеж, както и създаване на условия за равни възможности за всички граждани на България, независимо от пол, възраст, религия. “Движение за единство на народа” настоява още за въвеждане на законодателна рамка, която да гарантира ясна собственост на медиите и спазването на високи професионални стандарти в медийната среда, за да се сложи край на политическото финансиране на медии.
  По неофициална информация, разпространена от Mediapool.bg сдружението е било търсено за евентуална коалиция от партията на бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов, както и от други партии. Още през декември Дикме обяви, че “със сигурност ще бъдем в коалиция, водят се разговори”.

 5. На консултациите при президента управляващата партия ГЕРБ определи гласуването по пощата като твърде екзотична идея.
  Да, обаче Австрия, Финландия, Германия,
  Унгария, Италия, Испания и Румъния, които са държави членки на Европейския съюз не са приели гласуването по пощата за екзотична идея, а за практична идея, която
  позволява на техните граждани да гласуват и по този начин. И защо е така?
  Защо управляващите не искат за има електронно гласуване, с такива огромни трудности
  разрешиха машинното гласуване, защо не искат в тази твърде особена ситуация с КОВИД 19 да има и гласуване по пощата? Отговорът е безпределно ясен. Защото се
  страхуват. Страхуват се от гласовете на българите в чужбина, страхуват се от гласовете на младите българи, страхуват се от високата избирателна активност, защото тя ще им вземе властта. А без властта си те са нищо.
  Некомпетентни. Неморални. И некадърни
  хорица, които могат да съществуват само във властта и чрез властта. Но това ще свърши.
  Управлението на ГЕРБ прилича на един 10-годишен кошмар, от който ние
  трябва да се събудим.

 6. А ти, дето вместо глава имаш на раменете си една куха кратуна от банкянск-сарайския Бостан, ти с тази кратуна ли се слагаш да „мислиш“?

 7. В тайниците на автомобил на екс ТУРСКИЯ дипломат ВЕЙСЕЛ ФИЛИЗ на ГКПП Лесово са открито от бг митничари 100 КИЛА турски ХЕРОИН .Дипломат е заявил че пътува със семейството си за Брюксел Белгия
  Дипломата ВЕЙСЕЛ Филиз е СЪДРУЖНИК на Джелал Фейк -главния секретар на БГ Главно Мюфтийство на АЛИ ХАДЖИ .Вейсел е бил чест ГОСТ на ифтари в родното село на Али Хаджи с.ДРАГИНОВО -Пазарджишко

 8. Като нападаш някой или група хора очаквано е да ти отвърнат , особено като започнеш пръв. Не го вземай толкова присърце , още повече нали са примати

 9. Бойко Йуда Борисов и демокрация са две абсолютно несъвместими понятия.
  Нещо като торта и лайно.

 10. Господин Марков,защо се обеснявате на Родоотстъпници и платени опозиционери като Ристьо Иванов,Мая общата и Групавото Дуо Хаджигенов и Бабикян….
  Вие сте КЛАСА И РОДОЛЮБЕЦ,ИСКРЕН И ПОЧТЕН,даже аз ви се „““ядосах'““,след така наречената акция на Смешника Ристьо в Росенец,вие бяхте при Николай Колев от Тв.Евроком,където пламенно дащитавахте Ристьо Иванов,аз тогава недоумявах,как след всичките гимтастики на Соросоидния Ристьо,Почтен човек като Вас му се довери….
  Господин Марков,знаете поговорката Вълка кожата си мени,но не и нрава!!!
  Така че оставете нищожествата от ДБ или там както се именуват,да се волеизевяват,така сами се изяждат!!!

 11. Дико, герберастка подлого! Да ти обадя, само че сигурно кака ти Веска веднага ще ме изтрие, Христо Иванов като правосъден министър предложи чудесна реформа на правосъдната система, която ограничаваше правата на Главния прокурор и гарантираше справедливост! Да, ама геребрастките жалки лакеи, престъпници, корумпирани и неграмотни простаци, с неоценимата помощ на пионките на агент Сава от ДеПе Сето ,както и много от позитанските комунисти, бламираха Христо Иванов и провалиха проекта му за реформа! Тогава Христо Иванов, банкянско нищожество, дето ти викат Дико, веднага си подаде оставката! Останалите „реформатори“, като неврастеника с пръстовите отпечатъци, „земеделеца“ с перуката, Божо Трика от СеДеСе-то и „Вечната Амбър“ на политическата проституция – Пръмовата догановска ,станишевска и кобургска слугиня, предпочетоха да продължат да си натискат задниците на министерските кресла, вместо да последват примера на Христо Иванов! Ако тези мерзавци и банкянски лизачи на дебелия задник на Тиквата го бяха направили, трети кабинет на българоубиеца от СИК – Банкя нямаше да има и Бългярия щеше да бъде сапсена!

 12. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  Вижте кой прокурор се изправя срещу мафията и го сравнете с Гешев, с извинение…
  https://frognews.bg/novini/eto-koi-prokuror-izpravia-sreshtu-mafiiata-sravnete-geshev-izvinenie.html
  Преди време италианският прокурор Никола Гратери заяви в България: „Ако искате, ще дойда да направя съдебна реформа и у вас. Не искам пари, дайте ми само няколко месеца“. Сотир Цацаров, тогава главен прокурор и Иван Гешев, шеф на Споцпрокуратурата са се усмихнали снизходително. Защото колегата им Гратери си мисли, че просто разследваш, арестуваш мафиотите и ги съдиш. …

 13. Един бивш правосъден министър – Христо Иванов (Ристьо),

  който и в съдебна зала не е влизал,

  а беше и със спрени адвокатски права се оказа тотален НЕКАДЪРНИК,

  но оглави соросоидните метастази на „ДЕМОНИЧНА България“ ,

  която е „политическа Секта“ на гьотверени, протестъри

  и останалата политическа паплач !

 14. Каквото е казал Н. Марков, след време е било потвърдено и се е оказало стопроцентна истина. Изобщо не слушайте лаещите кученца. Мислете с главите си!

 15. ТОЗ ХРИСТО ИВАНОФ ПО-ГОЛЯМ ПЕДЕРАС ОТ МЕН ША ДОДИ БЕ. ЗАСРЪМЕТЕ СЕ БЕ ГУВИЕДА-ПУМИЯРИ

 16. Много точно! Намери се кой да им го каже. Иначе, всички ги канят, курдисват ги начело на опозицията, само за тях намират оправдание, дори геройство, за съешаването им с мафията. Нищо, че за „публиката“ е ясно като бял ден, че когато си слугувал, не ставаш за поучител, първенец, ангел. Ясно е, че за тях някои имена са табу за произнасяне, не от деликатност или срам, а заради нови сметки и кроежи. Само те могат да яхват протести, хора и идеалисти, без да им се търси сметка дори от имащи претенции журналисти. Претенции за безпристрастност, принципност, нетърпимост към задкулисия и договорки с властта. Но, както казах, хората не спят, което е видно от изборните им резултати десетилетия наред. И сега няма да е различно. Двуличниците и кариеристите намирисват отдалече, а те са такива вече 30 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *