Публикувано на 19.09.2019 / 9:11

ИМА ЛИ КЪЩА В „ПИРИН ГОЛФ“ ВЕСЕЛИН МАРИНОВ, РЕСПЕКТИВНО ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ?

ИМА ЛИ КЪЩА В „ПИРИН ГОЛФ“ ВЕСЕЛИН МАРИНОВ, РЕСПЕКТИВНО ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ?Лицето Цветан Цветанов, понеже не е шпионин, и понеже е беден, и понеже всичките му пари са чисти, учреди „Евроатлантически център за сигурност“ и стана бир – парче анализатор. Съвсем подходящо за особени форми на главите.

В същото време – в Пиринско трескаво се питат, след като „конпи“ – рите са големи „спецове“, а пък гешевистите прокурори – още по-големи „спецове“, защо ли не са проверили отговорите на следните въпроси:

-Има ли къща в „Пирин Голф & Кънтри Клуб“ аверът на Цветан Цветанов – Веселин Маринов?
-Ако има такава къща, тази къща проформа ли е негова, или е на Цветан Цветанов?
-Как се купува къща, която струва от 300 000 евро до 500 000 евро?

„Пирин Голф & Кънтри Клуб“ се намира до Разлог, а там имотите са супер луксозни.

Такива ми ти работи. „Анализаторски“ и „евро-атлантически“.

Afera.bg

Коментари 8 за
“ИМА ЛИ КЪЩА В „ПИРИН ГОЛФ“ ВЕСЕЛИН МАРИНОВ, РЕСПЕКТИВНО ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ?”

 1. Бих се учудил ако Веско има ,а Цвъки няма. Но като гледам действията на последния много ми напомнят за един друг предходен период в който за сменик на БиБи Кинг кукловодите готвеха един Тракторист. Само че нашето момче пипа бързо и ликвидира всичко в зародиш. Американците искат всичко, но швабите изглежда са заложили на по-дейния и нахъсан водач. Какво значение тук има някаква си къща в Кънтрито или Барцилона…. нацията се обезличава и държавата се затрива….къщата някой ден ще падне, но държавата едва ли ще възстановим.

 2. Стига де. Всички знаят, че тия двамцата – Ухото с Шлифер и Потния – бяха комбина. Единия изнудваше по места, а другия легализираше подкупа и го пренасяше като хонорар. Доста плоско, но вървежно, явно са се пооляли и нищо не са отчитали за Башбаканина, но Той е великодушен и не е тънил сметката, докато Ухото с Шлифер не се е олял по друг параграф. Тогава буха шута и на Потния. Така, че пари има и за апартамент/и и за частни асансьори и за къщи и за фондации и т.н.

 3. Една тийнейджърка по телевизора беше казала, че когато човек много желае да постигне нещо, то това ще се случи. Явно Цвъцко много се е молил на някой господ по време на молитвените закуски във ФАЩ, и ето че е получил ощи един апартамент, при това много луксозен. След време сигурно ще има още, и то не в България. Зависи колко силно го е пожелал ушатия.

 4. Веселин Маринов – 30 години на сцената – 3 CD – Това е единствения диск, в който е записана песента на Веселин Маринов – Нашата полиция, изпълнена с мощен творчески заряд и искрено и неподправено патриотично чувство, и предизвикала еднозначна реакция сред публиката. Подходящ е също за затваряне на заведениe, при положение, че клиентите не искат да си тръгват.
  Продажбите от диска са толкова огромни, че си е купил къща в „Пирин Голф & Кънтри Клуб“,
  а са му останали средства и за още няколко.

  1. …TIPICHEN GERBERAST E VESKO M/VLJUBEN V SHEF,,SVALJA GASHTI,,I ,,VENCEHVALI…NA 62G.SI BE GORNOORJAHOVSKO SELJANCHE!

 5. Моля ви се, не закачайте този „трубадур“, този „бард“ и тнт.
  Имам чувството, че никога няма да се отървем от този мафиотско -милиционерски „елит“.

 6. Не е лошо да проверите и дали един зам. председател на ДАНС няма на същото място недвижима собственост….и не само

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *