Регистрация
Публикувано на 17.09.2018 / 19:04

ИЗДИРВАНИЯТ ИЛИЯ СТОИЛОВ, БРАТ НА БСП-ДЕПУТАТ: ПОЛИЦЕЙСКА ХУНТА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА! ПОЛИТИЧЕСКА ПОРЪЧКА НА ГЕРБ СРЕЩУ МЕН, ИЗПЪЛНЕНА ОТ ПРОКУРАТУРАТА! ГЕРБ МЕ ИЗНУДВА И РЕКЕТИРА!

ИЛИЯ СТОИЛОВПубликуваме изявление на Илия Стоилов, брат на депутата от БСП Георги Стоилов, който бе обявен като „ОПГ“ от спец.прокуратурата, в лицето на фамозния, „спец“ Гешев.

ИЛИЯ СТОИЛОВ

ИЛИЯ СТОИЛОВ

ИЛИЯ СТОИЛОВ

ИЛИЯ СТОИЛОВ

Коментари 15 за
“ИЗДИРВАНИЯТ ИЛИЯ СТОИЛОВ, БРАТ НА БСП-ДЕПУТАТ: ПОЛИЦЕЙСКА ХУНТА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА! ПОЛИТИЧЕСКА ПОРЪЧКА НА ГЕРБ СРЕЩУ МЕН, ИЗПЪЛНЕНА ОТ ПРОКУРАТУРАТА! ГЕРБ МЕ ИЗНУДВА И РЕКЕТИРА!”

 1. Е този се изкара света света вода , но фактите са следните :
  Илия Стоилов е собственик на стриптийз клубовете Монарх кадето се предлагат проститутки и дрога .Лихвар – Държи заложни къщи и изнудва хорара да му прехвърлят апартаменти срещу непосилни лихви.
  Питам аз Илия от бизнесът ти с проститутки колко пари като данъци и ДДС си внесъл в НАП ? От лихварство колко данъци си платил ?
  Всички русенци знаят с каква престъпна дейност се занимаваш и затова никой не излезе на протест или опит да те защити .
  Замяна нищо прокуратурата не образува дела , срещу теб има Сересетс и записа на телефоните ти разговори които те уличават че си престъпник .
  Колко човешки съдби си затрил ?

 2. Е да не забравяме, че се случват и много хубави неща за българският народ като успешното председателстване на ЕС.

 3. Мисля,че г-н Стоилов е искрен.Този стил е дежа вю,спомняме си др.Цветан и
  е характерен за ГРОБ.Очаквам Тричленки,в памет на чичко им Сталинчо.

 4. ‘’Don’t you hear me
  Don’t you fear me
  Of never coming back
  Do you know what it’s like
  When heaven’s hung in black…’’

 5. аз съм Огненчо Гиржикофф и ша лапна 10 (десет) мелиона, ако върнат двореца на Цара. Затуй се трепем. А вие ша ми лапнете трибуквенийо…

 6. и мен ме рекетира шефа на Търновската икономическа ,но това е полужението. ако не плащаш ядеш тоягата.

 7. А тоя Спиридонов от от Главната Дирекция за Благоденствие на Организираната Престъпност корумпе ли е? Има ли имоти, фирми и сметки на името на родата? Говори по-назидателно и от Б.Х. А и косъна е загладил като него…

  1. Има една история още преди години, „засвети“ Георги Стоев, който бе готов да свидетелства срещу Румен Петков, както виждате работата не опира до политика, Петков е от БСП и седмица по късно Стоев бе растрелян показно пред Плиска.

   Така, че косъма му меко казано не е чист !

   https://www.youtube.com/watch?v=hrznkokG4eU&t=2820

 8. Чл. 203, ал. 1 от НК, нe е за кражба , а за длъжностно присвояване в особено големи размери, представляващо особено тежък случай. Този Николай Николов къде работи, той трябва да е длъжностно лице някъде ?!?!??? Дайте да научим повече, че става интересно ………………………

 9. Илийка ,да те питам, бе- ти с брат депутат не можеш се оправи ,ами ний с гайдите ,как да оцеляваме,а …

 10. ОМАСКАРЯВАНЕ А ЛА „Б.Б.”
  „”…..Набелязва се целта и как да бъде унищожена. Изписват се няколко рапорта, изготвя се засекретена справка, доклад, изпраща се в прокуратурата. Там са съвестни и си правят проверката. Междувременно се намира начин това да излезе в МЕДИИТЕ и човекът да бъде ОМАСКАРЕН. Прокуратурата и съдът казва: “НЯМА ТАКОВА НЕЩО”, но човекът е ОМАСКАРЕН. Информацията се подава и на европейските ни партньори и този човек е ликвидиран и там. Това са прийомите на ДС и милиционерските ТИКВИ от ОПГ ГЕРП.
  Става дума за политици, хора на високи държавни постове и други известни хора. И НАЙ-ЛОШОТО Е, ЧЕ ЧОВЕКЪТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАЩИТИ……”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>