Регистрация
Публикувано на 08.07.2017 / 9:49

ИЗ СТЕНОГРАМАТА ЗА КТБ: БОРИСОВ: „АКО ИМАТ ДА ВЗИМАТ, ОБРАЗНО КАЗАНО, ДА СИ ВЗЕМАТ МАЙКАТА“

бойко борисовЛютви Местан:

Ето, например, сега преди малко г-н Борисов предложи нещо повече от разумно, „банкова ваканция“. Г-н Борисов, погледнете ме, чуйте ме, аз казвам „разумен подход”, под който се подписвам, но ако утре ние с Вас сега сме проявени в медиите, че в хода на това заседание сме предложили и сме си стиснали ръцете за частична банкова ваканция, няма смисъл...

Всеки ще казва каквото си иска, въпросът е да не казваме какво тук сме говорили.

Бойко Борисов:

Първо, заставаме зад това да дадем пари на хората, които са там, на вложителите, като разбира се допълваме – сконтират им се лихвите досега и ако имат да взимат лихви, главницата, образно казано, да си вземат майката.

Цялата разсекретена стенограма за КТБ можете да прочетете тук:

STENOGRAMA KTB 2

Afera.bg

Колаж: Иво Ангелов, „Свободен човек“

Коментари 12 за
“ИЗ СТЕНОГРАМАТА ЗА КТБ: БОРИСОВ: „АКО ИМАТ ДА ВЗИМАТ, ОБРАЗНО КАЗАНО, ДА СИ ВЗЕМАТ МАЙКАТА“”

 1. Абсолютно вярно е, че от летището Борисов заяви за фалит на банки и респективно държава и съвсем логично нареди хората на опашки пред КТБ и ПИБ.
  А това е престъпно поведение и е подсъдно.
  Запомнете, това лице трябва и ще бъде осъден по един или друг начин…

 2. Е, „Афера“, стига с това за КТБ – никога нищо няма да се разбере, нито да има наказание за виновните/виновния. Ами по-добре направете анализ на новината, че Горанов заминава, за да преговаря за влзането ни в Еврозоната. Това ще е краят на Бъ лгария…

 3. Какво се разбра от стенограмите:
  Сривът на КТБ е бил предварително планиран. След като мутренското правителство на банкянския негодник изду КТБ като балон, дойде време той да се спука и парите да потекат към сметките на определените хора. 2014 година. Началото на лятото. Правителство на Орешарски. Организирани протести. Борисов се връща от посещение в САЩ. Започва се подготовката за връщането му отново на власт. И той лично започва с безумните си и целенасочени изявления пред платените и услужливи медии за „фалит на държавата“, как „една или две банки ще фалират“, колко „зле е банковата система“ и т.н. За около две седмици ТОЙ успя да изкара вложителите и ги подреди на огромни опашки пред офисите на КТБ. Уплашени, хората масово започнаха да си теглят депозираните в банката пари. Е, коя банка би издържала на такава брутална атака? Организацията, атаката и фалита на банката е дело на Борисов и няколко мутри около него, но лично ТОЙ носи вината за фалита на КТБ. Това е ИСТИНАТА!!! Всичко друго е следствие.

 4. Е де, човекът пред „майката“ има предвид главницата, четете бе хора, четете Чудомир – „Гочо, майката…, Гочо, лихвите…“ и т.н.

 5. Tиквата нацепи ли всеки българин с 5000 лева дълг и платихте ли му за фалита на КТБ .Смотано овчо племе лягайте му галсувайте за мутрофашистката партия ГРОБ смотаняци..

 6. Има две важни неща за мен във втората стенограма:
  1.Коментарът на Гечев от БСП,че раздадените милиардни необезпечени кредити ще се компенсират от обикновения българин,а депозитите на вложителите ще се възстановят пак чрез обикновените хора!!!
  2.Кой ще попита копелето от Банкя – бочко Бориславов,защо е насочвал огромни държавни средства в КТБ?

 7. НА прост народ като българският прости УПРАВНИЦИ …….. му се падат ! хак да му е …..

 8. господ да го удари по децата и внуците му ! и никакви врачки и баячки /на които плаща с пари от данъците ни/ няма да го опазят от народното проклятие и от „ретроградния Меркурий“…

 9. Другарю Борисов,ние обикновенните българи,отдавна сме си ……хванали майката де,та не се страхувайте,ще се узнае или не,какво сте си говорили там.

 10. Я Боцето уж прос пък как борави с банкирски лафове! Брября! Лихви михви сконтират монтират – много е навътре с банкерския език. Сигурно е от опит……..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>