Публикувано на 12.12.2008 / 22:13

Изхвърлиха Миглена Ангелова и от Нова телевизия

 

 

Новината е потвърдена официално и от ръководството на Нова телевизия. След като изтече договорът на "Искрено и лично" с bTV в началото на тази година, от медията на Мърдок не пожелаха да го продължат, смятайки, че концепцията на шоуто отдавна се е изчерпала. Договорът на Миглена Ангелова с Нова телевизия е  бил за една година, но заради спада на интереса към нея и все по-ниската гледаемост от телевизията са решили да го прекратят и да не се хвърлят повече парите на вятъра.

Ангелова нашумя с афишираните си непрекъснати връзки и с побоя над журналист на последната и сватба.

 

Afera.bg

Коментари 0 за
“Изхвърлиха Миглена Ангелова и от Нова телевизия”

 1. По скоро се чудя как изобщо се е добрала до телевизията. Та тя просто си е луда за връзване. С такива телевизии и публични персони за мен опростачването и видиотяването на нацията си е целенасочена политика.

 2. Тая дърта брантия дето се прави на Опра Уинфри е ужасна досада, добре са я изритали, аман от пишман „джурналистки“

 3. Писна ми от проститутки по телевизиите пълно със сперма и силикон.Нико реч, нито акъл, нито излъчване и това екане е толкова противно,че при едно изследване доста хора ще си патят от у-то им.

 4. то имало и такива дето я харесват ……все си мислех че феновете на мигленчето не са достатъчно грамотни да пишат и ползват интернет 🙂

 5. жалко……..имаше запомнящи се предавания….мисля ,че младите журналисти има много да учат от Миглена…..тя е доказала ,че е ОЦЕЛЯВАЩА жена…успех с каквото и да реши да се занимае

 6. Бах ти и коментарите – на уволнената жена -голям го вадим.
  Достойно и по български!..
  Не ви ли е поне малко срам, бе !

 7. Най-сетне някой да постави на мястото и тази безсъщностна и ярко некадърна жена.

 8. Липса на първите 7години.Недопустимо за един журналист.Морал,под всякаква критика!Добро решение!Дайте път на кадърните и свестни хора с морал и познания,без да афишират власт и сила.Да си вършат със знание работата, за която са избрани.Всеки да си знае мястото,т.е.всяка жаба да си знае гьола,така казва народът!

 9. Ох..Наи накрая няма да ми се налага да превключвам програмата на телевизора когато видя това „нещо“. Да благодарим на Господ.

 10. Браво на Нова за борбата и с посредствеността.Некадърна журналистка с лоша визия.Да ходи да си бърка яхниики на децата и да търси следващ мъж че вече е изпуснала и последния влак.

 11. Най-после една добра новина , на всички им беше втръснало от тая огрухана лелка ……..човек трябва да остарява с достойнство и да знае кога да се оттегли преди да е станал за резил.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *