Регистрация
Публикувано на 31.12.2016 / 9:25

ИЗОБЩО НЕ СЪМ СПАЛ. НЕ МОГА ДА СПЯ. ТОВА НЕ Е ЧОВЕК, А БЕЗСКРУПУЛНО ЧУДОВИЩЕ, КОЕТО УБИ КОНЧЕТАТА И КУЧЕТАТА!

БАБХИзобщо не съм спал. Не мога да спя. Само мисля за животните. Болката се пропива в мен…

Демони се появиха в живота ми и убиха децата ми!!

Не ще намеря покой, докато не ги накарам да страдат, както са страдали 6-те животни!

–––-

„ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА“

Елате в групата ни! Ще ги накараме да си платят:

„СТОП на Насилието над Животни!!!“

https://www.facebook.com/groups/449402911905892/

БАБХСПОДЕЛЯЙТЕ МРЪСНИЦАТА КОЯТО ДНЕС ХЛАДНОКРЪВНО УБИ С ХИМИКАЛА СИ, 4-ри НЕВИННИ МАЛКИ КОНЧЕТА И 2-те МИ КУЧЕТА, КОИТО МНОГО ОБИЧАХ И БЯХ ЛЕКУВАЛ И СПАСИЛ И ОТ УЛИЦАТА!!!!!

–––-

Подобна жестокост по Коледа няма да остане ненаказана!

–––-

Откупихме тези мили Кончета дечица за да ги спасим от робски труд или клане!!!!!!! Искахме да им подарим щастлив живот за коледа :(! А това чудовище в човешки образ от снимката, ги уби по най бързата възможна процедура въпреки нашите усилия в продължение на цяла седмица да ги спасим :(!!!!!

Казаха ни, че не ги ли измъкнем от така нареченият „Капан“ в Обеля / София (една частна конюшна където БАБХ откарват плячката преди да разпоредят поредното убийство) в едноседмичен срок, те ще бъдат убити!!

И между другото ни казаха, че досега каквото е попаднало в този „КАПАН“ досега живо не е излязло!!!

И че ако нашите излезнат живи ще са първите :(…

И така и стана – УБИХА ГИ ИЗВЕРГИТЕ, чийто заплати плащаме с данъците си….

Цяла седмица се борихме това да не стане!

ДА ГИ СПАСИМ :((((((((((

Няколко човека ходеха при тази Найденска!!!!

Да и се молят на богинята, която държи в ръцете си властта над живота и смъртта!!!!!!

И тя през цялото време ни казваше, че няма време за нас, и че имала много работа по много по – важни случаи от този! И че ще ни обърне внимание на 03.01.2017!!!

Не успя да намери и 5 минути да напише допуск на ветеринаря ни, който бяхме намерили да ги чипира и да си тръгнат към дома живи и здрави душичките мили мамини :(((((!!!!

Но още на сутринта на 7-ят ден успя да задели от безценното си време за заповедта за умъртвяване!!!!!!!!!!

ЦЯЛАТА НИ ДЪРЖАВА Е НА ТОЗИ ХАЛ; ЗАРАДИ ТАКИВА ХОРА КАТО ТАЯ!!!!!!! БЕЗСЪВЕСТНИ ХОРА!!!!!

Това не е човек а едно безскрупулно чудовище!!!

СПОДЕЛЯЙТЕ!!!!!!!!

СПОДЕЛЯЙТЕ!!!!!!!!!!!!

СПОДЕЛЯЙТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!

Нека всички я знаят!!!!!! Горчиво ще съжалява! Защото много хора участваха в тази спасителна мисия!!!!

Сега ще я съдим по всички възможни начини!!!!!!

Всеки, който смята, че това което стана, че това, което БАБХ направиха не е справедливо и че заслужава възмездие, нека се присъедини към групата към която ви давам линк!

„СТОП на Насилието над Животни!!!“

https://www.facebook.com/groups/449402911905892/

И заедно ще осъдим и Мариела Найденска и БАБХ!!!! И ще я вкараме в затвора за това нейно деяние!!!!!!!

ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЖИВОТА НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ!!!!!!

–––-

А това е линк към поста на Сирма, момичето с което заедно откупихме за 1100 лв тези мили кончета за да ги спасим!!!!!

При това те са защитена порода! Развъдени са във ферми по субсидирана ЕВРО програма… Каракачански застрашен вид!!!

Нищо не я спря!!!! НИЩО… Убийцата мръсна…….

ПРОЧЕТЕТЕ ГО :((((

Сирма е едно мило момиче с огромно сърце, което лично ходи да и се моли на Мариела Найденска…

Отиде с идеята с човещина и доброта да я помоли да пусне животните, да не ги убива :((((

Но убийцата бе толкова жадна за поредната кръв, че взе живота им веднага още на 7-ят ден….

https://www.facebook.com/sirma.v.ivanova/posts/10210060820949905

Костадин Георгиев

Коментари 27 за
“ИЗОБЩО НЕ СЪМ СПАЛ. НЕ МОГА ДА СПЯ. ТОВА НЕ Е ЧОВЕК, А БЕЗСКРУПУЛНО ЧУДОВИЩЕ, КОЕТО УБИ КОНЧЕТАТА И КУЧЕТАТА!”

 1. Джамбо, уникален олигофрен си! И ти имаш остра нужда от евтаназия?

 2. Отвратителна жена е тази Найденска! Корумпирана и куха лейка! Мазна чиновничка без грам мозък! Трябва да и отнемат титлата д-р. Тя спазвала закони…ха-ха!

 3. Не са ветеринарни лекари тези, които избиват животните, а тези, които ги лекуват и спасяват от смърт. В Агенцията по безопастност на храните изглежда че няма лекари на животни, а наемни убийци. За последните наколко години по разпореждане на тази агенция са умъртвени от нейните ветеринари-наемни убийци хиляди животни в уж възникнали огнища на зараза в които са констатирани едно две болни животни заради които избиват стотици здрави. За да убиват с такова настървение тези така наречени „ветеринари“ означава, че нещо им се плаща за всяко убито животно, сиреч ние данъкоплатците плащаме два пъти, веднъж на ветеринаря да го убие и втори път да се плати убитото животно на неговия собствник. От цялата тази процедура изглежда, че имат полза и началниците на агенцията, които подписват заповедите за масовите убийства на животни. Ето сигнал за самосезиране на Прокуратурата.

 4. Позор за убииците на кончетата и кученцата Това не са хора Пожелавам им както във филма Кръстника да се събуди с отрязаната от нея глава на някое от кончетата и докрая на живота си да сънува този кошмар

 5. Народа тотално изперка майкаму и мечка!
  Ами ходети и клечети по кланиците дето ежедневно си заминават хиляди хайванчета бре, пустиняци!

 6. БАБХ се ръководи от един отвратително арогантен пенсионер-Дамян Илиев.По време на цялото си властване той изпълнява единствено програмата за безогледно крадене,съгласувана с МЗХ,лично с Танева и Цв Димитров.От известно време са му дали и достоен заместник,арогантна и нагла – Петя Иванова.От тях трябва да се търси отговорност.Найденска е само една безмозъчни изпълнителка на заповеди,демонстриращи силата на последната инстанция.

 7. Kato si pomislia samo kolko negodnizi sa se napahali po raznite slujbizi v Balgaria i davat volia na sadizma si,a nie,emigrantite,ba4le v 4ujbina i im pla6tame zaplatite.Takiva izrodi kato tia razfasovaha stranata ni,ta za edni jivoyinki li 6te im e jal?Edva li 6te polu4at vazmezdie ot na6ensko sadili6te, no na onia sviat gi 4aka ujas bez kraj.Samo v tova ni ostana da se nadiavame.Spored Tibetska kniga na jivota i smartta,prestaplenieto,koeto sa izvar6ili ,e edno ot nai-tejkite i 6te padne varhu zelia um rod.E,takiva zverove kato tiah ne viarvat v ni6to i komentarat mi sigurno 6te gi razsmee v novogodi6naga no6t.V Shveizaria oba4e za ubiistvo na jivotno osajdat na zatvor.

 8. 4udovi6tata,ubili ve4e spasenite ot drug jivotni ne samo 6te goriat v ada,no obri4at na pogrom pogrom zelia si rod.Niama spasenie nito za dezata,nito za vnuzite vi.Migar mojete da praznuvate taia no6t?Samoubiite se gnusni izrodi!

 9. Все още на никой ли не му е ясно,че основният отровител на народа ни, чрез химически,ГМО и пр. замърсени храни е БАБХ! Те ги допускат до пазара,като в някои случаи ги „принуждават“ да изписват отровите на етикетите. Не отговарят на въпроса „Защо изобщо ги има на пазара,отровите?!“ Два милиона българи имат на съвестта си и още колко болни… Когато чиновничка от агенцията,на три пъти внасяла в Народното събрание,доклад за нитрати и пестициди в зеленчуците,което разбира се останало без отговор,началничката и с някакво небългарско име и казала:“Не разбра ли,че твоята няма да стане!“ Агенцията умишлено не функционира и трови народа!

 10. Внимателно проследих историята през поста на Сирма. Много е странна тази случайна полицейска проверка и незабавното конфискуване на животните. Каква е тази евтаназия без констатация на ветеринар,че са заразни и опасни. Дали наистина са убити ,специално кончетата. Рядка порода са и биха се продали добре или защо не изядени. Смущаваме и липсата на документ за закупуване на конете.Продавачът е длъжен да издаде такъв.Изглежда ми доста нагласено от мародери ,използвали добрината и наивността на хорицата.

 11. И ВАС УБИВА МРЪСНАТА ФАШИСТКА МУТРА БОКО ..ТОЗИ ВОЕНЕН ПРЕСТЪПНИК ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ДА ПРОДАВА ОРЪЖИЕ НА ТЕРОРИСТИ ..И ДА ВНАСЯ В БЪЛГАРИЯ ТЕРОРИСТИ ..СПОМНЕТЕ СИ САМО БАНКЕТИТЕ КИТО ДАВАШЕ НА ГЛАВОРЕЗИТЕ ОТ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА В ПРАВЕЦ …И ПОСЛЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТОЗИ БЪЛГАРОУБИЕЦ

 12. Вие сте я нахранили достатъчно тази дърта кошница! Дано 2017 да й е последната!Господ да я съди и ще я осъди!Ще я дерне по най-милото!

 13. Че то от снимката личи че е изрод…..Това което прави да и се връща стократно на гъза….

 14. Джордж Бърнард Шоу –
  „КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ОПОЗНАВАМ ХОРАТА, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ОБИКВАМ ЖИВОТНИТЕ“.

 15. Вещица,това е възмутително!Най-страшното обаче е,че тази и всички подобни няма да получат заслуженото ,защото държавата ги покрива.Защото няма държава,а чиновници без скрупули и морал,които така са наредили законите,че те си се пазят взаимно,а обикновения човек да не е защитен по никакъв начин.А между другото тези изроди от нас си взимат кървавите заплати.

 16. агенция по безопасност на ХРАНИТЕ“!?
  какви са тези – военен трибунал или какво ?
  да си гледат там безопасността на морковите,
  конят и кучето не са храни, поне в България !

  1. Когато в БГ имаше виетнамци Кучета нямаше Сега сме ЦИГАНСКА територия и затова се изяждат Кончетата.
   А тази да им изяде копитата с миша отрова

 17. Сегашната администрация трябва да бъде изрината !!! Тези паразити само отчитат дейност на гърба на нормалните хора ,няма никакъв смисъл от тях!

 18. Никой не трябва да отнема живот безпричинно. И… колкото повече опознавам хората, толкова повече обиквам животните!

 19. Само питам: Из цяла София се разхождат каруци придружавани от кучета, задръстват движението, минават на червено и т. нт…..Ноо никой не ги закача, защото те се управляват от РОМИ/пардон цигани/ Ако човека превозвал кончетата и кучетата беше „РОМ“ нито щяха да го спрат, нито щяха да му вземат животинките, камо ли да ги убият…Това е „демукрация“ по български……

 20. Никой няма право да отнема безпричинно живот.
  Колкото повече опознавам хората, толкова повече обиквам животните!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>