Регистрация
Публикувано на 16.05.2019 / 9:38

ИДИОТИ! РАЗБИВАТ „РЕВОЛЮЦИОННИЯ ПРОЕКТ“ НА ВАРНА, ЗА ДА МУ ТУРНАТ ШАХТИ СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА! ИНАЧЕ ГО НАЦЪФКАХА С ПАЛМИ И ЗНАМЕНА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ!

бул. Васил Левски ВарнаИзходът от автогара Варна към булевард „Левски” на кръговото до булевард „Сливница”  трябваше да бъде отворен вчера, обаче не се  случило, тъй като от строителната фирма  са дошли майстори, които да поставят отводнителни шахти. След като ги монтират, щели да са нужни няколко дена, за да стегне бетонът. Едва тогава щял да бъде отворен изходът. Шофьори на автобуси са недоволни от създалата се ситуация, съобщава БНР.

В момента на изхода на автогарата в посока кръговото на „Сливница” се реже новият асфалт и се поставят шахти. Както вече лъсна след първия петминутен дъжд след като бе пуснат БЕЗ ДА Е УЗАКОНЕН новия „революционен прокт“ / според Бойко Борисов/ с бул. Васил Левски във Варна, се образуваха морета, езера и реки, заради тъпотията на управляващите.

Няма сложени и обозначителни табели по булевард „Левски“, които да указват кое платно към коя улица или към кой булевард води. С изключение на няколкото табели към центъра, към Бургас, към Златни пясъци. Но пък навсякъде е украсено със знамена: на България, на Евросъюза и на Община Варна.

Турнати са и няколко палми, които ги местят където им падне из Варна, останали от другото умопомрачително ГЕРБ управление на Варна от Кирил Йорданов.

Няма такива „революционни“ идиоти!

Afera.bg

бул. Васил Левски варна

Коментари 8 за
“ИДИОТИ! РАЗБИВАТ „РЕВОЛЮЦИОННИЯ ПРОЕКТ“ НА ВАРНА, ЗА ДА МУ ТУРНАТ ШАХТИ СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА! ИНАЧЕ ГО НАЦЪФКАХА С ПАЛМИ И ЗНАМЕНА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ!”

 1. Да позная ли? И на следващите и на по-следващите и т.н. избори ГЕРБ ще има впечатляващо мнозинство-за ен-ти път ВЪВ УМНАТА И КРАСИВА ВАРНА. ЩО РИВЕТЕ БЕ, ВИЕ СИ ГИ ИЗБИРАТЕ. НЕ БИ МИ ПУКАЛО ЗА РЕВОВЕТЕ ВИ, АМА ЗАРАДИ ВАС И НИЕ СТРАДАМЕ!

 2. МНОГО ТЪПА РАБОТА НА ГЕРБЕРАЗКАТА КАМОРА! МИНАЛАТА СЕДМИЦА ПЪТУВАХ ДО ВАРНА И НА ВРЪЩАНЕ РЕШИХ ДА ИЗЛЯЗА НА МАГИСТРАЛАТА ЗА СОФИЯ ПО „РЕВОЛЮЦИОННИЯ“ ПЪТ. ТРИ ОБОРОТА НАПРАВИХ ОТКРАЙ ДО КРАЙ, ДОКАТО УСПЕЯ ДА СЕ ВКЛЮЧА ПО „ВЛ. ВАРНЕНЧИК“ . тОЯ , ПОРТНИХ, ПАК Е ИЗПОРТИЛ РАБОТАТА! ЕДНА УКАЗАТЕЛНА ТАБЕЛА НЕ СЛОЖИЛ, АМА ИНАЧЕ ДВЕ ПАТРУЛКИ ДЕБНЕХА НА ГЮМЕ, ВМЕСТО ДА ИДАТ ДА ГЛОБЯТ КМЕТА ЗА ПАЛАЧОРСКОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ! ПЕДЕРАЗИ!!!

 3. Ниските платна за движение (втората снимка) са край високи бетонни стени, които са предпоставка за създаване на силен ехо-ефект особено от шумно движещи се моторни превозни средства.
  Това добра европейска практика ли е за борба срещу шумовото замърсяване?
  Или е само видим резултат?

 4. Никъде не забелязах и шумозащитни прегради. Вярно, новия булевард не е натоварен много, но шума си е шум и той се чува наоколо.

 5. Указанията за поставяне на отводнителните шахти, които б. б. е давал по телефона от София, не са стигнали до строителите, тъй като вместо телефонен номер, б. б. е набирал ЕГН на изпълнителя на поръчката. Именно по тази причина не са изпълнени указанията на най-великия строител /футболист, тенисист и за каквото още се сетите/ в историята на България.
  Защо е разполагал с ЕГН на изпълнителя на поръчката ли? Ами, защото при всяка обществена поръчка се дава и гаранция за нейното изпълнение. При управлението на шайката от ГЕРБ, най-добрата гаранция винаги е ЕГН на спечелилия обществената поръчка…

 6. ВАРНЕНЦИ ОТ 30 ГОДИНИ ЖИВЕЯТ В ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ И НА ДРУГА ПЛАНЕТА ……ПЛАНЕТАТА НА МАЙМУНИТЕ ……. 30 ШЕБЕКА УПРАВЛЯВАТ 300 000 ШИМПАНЗЕТА, КОИТО СЕ МИСЛЯТ ЗА ГОРИЛИ …..

 7. Освен 110 милиона за строителството (закъсняло с повече от половин година), още 32 милиона са дадени за отчуждаване на парцели по трасето на новия булевард! По-голямата част от тези пари отидоха в ръцете на няколко човека, близки до ГЕРБ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>