Публикувано на 20.05.2020 / 16:57

ИГРАТА ВЛИЗА В ОСТРА ФАЗА. БОКО НА ДУПКАТА. ГОРАНОВ СИ ТЪРСИ ПОВОД ДА ХВЪРЛИ КЪРПАТА, УЖ НЕ ЗАРАДИ БОЖКОВ, А ЗАРАДИ ДДС.

ИГРАТА ВЛИЗА В ОСТРА ФАЗА. БОКО НА ДУПКАТА. ГОРАНОВ СИ ТЪРСИ ПОВОД ДА ХВЪРЛИ КЪРПАТА, УЖ НЕ ЗАРАДИ БОЖКОВ, А ЗАРАДИ ДДС. Поред на номерата в синхроничност:

– Веднага след приключването на цирка с „яко ще мрете в чували с трупове“, цирк, дал възможност на Борисов да запази Диктатурата на Хунтата и не само да я запази, но и да я втвърди, цирк, докарал държавата до тотална катастрофа, Васил Божков откри брилянтна шахматна партия.

Капка по капка. Докато ги удави. А далдисването им предстои.

– Режисьорите задействаха коцета-моцета не толкова да „свалят властта“, колкото шум да става по канала. Тия затуй им трябват, за друго не стават. И да зацвърчи олиото в тигана. И Майчето пускат, в събота, като за уикенд да протестира. Употребени играчи, но вършат работа за масовка.

– Радев за първи път употреби „ако аз управлявам“ и подпука Боко и Диктатурата на Хунтата му.

– ДПС майсторски успиват авера си Боко – видимо уж го ласкаят и са с него, отзад обаче, зад кулисите, на посветените е ясно /б.а. – АФЕРА писа още преди време за това/, че Боко и Пеевски са един срещу друг.

Нищо, че Борисов играе с крак, чак ще събори бюрото, и целия се тресе на брифинг, като го питат за Пеевски – дарявал и бил „обикновен депутат“.

– В паникьорството си фатмаците на Боко, дето ни бяха погребали с невиждана ярост в чували, изведнъж отпуснаха мерките, като че ли вирус никога не е имало.

Като се осере икономиката на една цяла държава, вече няма накъде. Ставаш излишен. А и на Боко още не му е ясно има ли изобщо шанс да се спаси, толкова перфидно го успиват Режисьорите.

– Горанов – първа основна мишена на Васил Божков – каканижи изпотен и лъщящ как нямал спомен за Божков.

И – бам! – Режисьорите моментално му припомниха и му наредиха УЖ да се ръпчи за намаляването на ДДС-то, брех, и голям „смелчага“ срещу Шефа си, и така да се потърси повод за оставката му, че да не излезе, че си отива заради скандалните разкрития на Васил Божков.

Все пак „Влади“ бая работа свърши на Хунтата.

– АФЕРА ви го написа наскоро – коронавируса осуети процесите, които трябваше да се завъртят през март. Мъртвилото обаче приключи. Сега просто започва екшъна. И онова, което има да става, ще е есента и в края на годината.

Засега се нагрява тенджерата под пара.

– А! И да не забравим маньовъра с ФК „Левски“. Що измекяри лъснаха, що въздухари се набълбукаха, хабер нямайки, а и акъл, за да схванат какво точно се случва.
Защото Божков, за разлика от Боко, е умен пич. А Дубай? Дубай, драги зрители, е пресечна точка!

– Каскет Гешев е на стендбай и му натискат копчето само от време на време да се явява с някоя селска акция. Да бяга на място. Да тренира коленете, че да не му омекнат, когато дойде ред за Голямата акция, наредена от Режисьорите.

Нищо не е случайно, драги зрители.

Като си останахте зрители, така ще е. С шубе не става да се качиш на сцената.

Веселина Томова

Коментари 53 за
“ИГРАТА ВЛИЗА В ОСТРА ФАЗА. БОКО НА ДУПКАТА. ГОРАНОВ СИ ТЪРСИ ПОВОД ДА ХВЪРЛИ КЪРПАТА, УЖ НЕ ЗАРАДИ БОЖКОВ, А ЗАРАДИ ДДС.”

 1. Хубав анализ г-жа Томова, но той е все още в обвхвата на критиката. Истина е, че Вие нямате задължението да давате идеи кой да оглави една евентуална смяна на статуквото, но все пак трябва да имате някакво виждане, някакъв усет кой може и кой би се съгласил да оглави една гневна съпротива, щото ножът е опрял до кокъла и само с критични упражнения, пък и да приемем , че са най-успешните ефект НИКАКЪВ. Всеки ден и аз пиша критики в един форум с пълното съзнание, че ползата е нулева. Ако и от вашите анализи и критики ползата също е нулева, що си хабите енергията напразно.

 2. анитке,Спирам да те плюя,псувам и те храня. Някои хора не го заслужавали. Но това съвсем не означава ,че ще тръгна да се извинявам. Десетки са тези които са плюли, по Томова,а аз глупака, реагирах веднага,да я защитавам,но и винаги така е било,прави добри-яж говно.

 3. Божков си почивал в ДУБАЙ във вилата на румънския футболен мениджър Джиджи Бекали която пък била на руския милиардер от гръцко-грузински произход САВИДИС депутат от Руската Дума приближен на гръцкия екс премиер АЛЕКСИС ЦИПРАС и още по приближен на ПУТИН
  Което ще рече че БОЖКОВ пребива в явочна квартира на ФСБ/ГРУ в ДУБАЙ и мутрите на Боко Толуп ефенди само мо’ат му пръднат на БОЖКОВ на оная ра’ота

 4. Кои са режисьорите? Да не са Боко и Шиши 🙂 Тази шахматна партия за която се говори в статията е предрешена. Едната страна има само царици и топове другата пешки 🙂

 5. Мечти… Ще си носим хунтата на гръб десетилетия, защото сме овце. Овцете стават само за доене и стригане и накрая колене и хоп в чувала за трупове.

 6. Новата Европейска комисия официално обяви, че съдебната реформа и борбата с корупцията у нас остават под наблюдението на Брюксел. Решението дойде изненадващо, след като управляващите у нас и предният състав на ЕК (с Жан-Клод Юнкер начело) твърдяха, че вече сме изпълнили всички изисквания, за да не бъдем обект на мониторинг.
  Мотивът за решението на Брюксел е, че все още няма достатъчно резултати в борбата с корупцията, а освен това има какво да се желае и по линия на реформирането на съда и прокуратурата.
  Механизмът за сътрудничество и проверка беше приложен при влизането на България и Румъния в ЕС с мотива, че съдебните системи на двете страни все още не са достигнали европейските нива на ефективност, особено в борбата с корупцията по високите етажи на властта.
  През годините редовните доклади от Брюксел посочваха някои от основните проблеми пред правосъдието у нас, но освен това и властта (без значение от своя цвят и конфигурация) отговаряше, че наблюдението се използва за вътрешнополитически цели у нас, не е полезно и трябва да се прекрати. Офанзивата в тази посока се ожесточи през последните години.
  Nanaisi yok komentarlar

 7. Едно от доказателствата на Божков бе публична тайна – че неговите хазартни игри издържат Нова ТВ, пък и не само нея. Стана ясна и друга, че предприемачеството му е било подкрепяно от властта чрез Комисията по хазарта! Публикуваното досега сочи – Борисов и Горанов традиционно са оказвали натиск върху бизнесмени, в конкретния случай спрямо Божков и Домусчиев, единият да финансира телевизията на другия, която пък обслужва властта на ГЕРБ и същевременно чрез това да подпомага „Лудогорец“, а защо не и някои други още по-нерегламентирани бизнеси на разградските братя. Това е тежко престъпление / чл.143 от НК–лишаване от свобода от 5 до 15 г./, Вследствие на „Черепгейт“ премиерът е пред пълен срив, има нужда от психологическа помощ и почивка там, където Му е мястото. Но умните българи отдавна се срамуват от него, да не говорим за примера, който дава на подрастващите. Заради всичко през последните 10 г. се превръщаме във все по-просташка територия, след като държавата ни бе де факто ликвидирана. Замислят ли се неговите фенове къде и в какво блато на крокодили изобщо живеят, както и какво би станало ако той не бъде по най-бързата процедура изхвърлен от борда за да може хората да имат поне шанс да се спасят от пълен фалит или гибел… И в този смисъл не трябва да има никакво отлагане на събитията до „онова, което има да става“, чак за „есента и в края на годината“. Защото дотогава социопатът напълно ще заслужи прозвището си Бойко Българоубиеца…

 8. Зареждат АЕЦ-а със самовзривяващо се американско гориво, рискуват живота на милиони българи
  ОСТАВКА! НАРОДЕН СЪД ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ!
  5 реактор на АЕЦ Козлодуй започва да гори американско ядрено гориво на Уестингхаус.
  https://www.facebook.com/groups/203324174285524/permalink/239721537312454

  1. Някой пак е налапал комисионни…
   Каква „Уестингхаус“, нали беше фалирала!

 9. Секирата по българския джоб не спира всеки изминал ден. Мафията си иска нейното. Не знам как в други страни, няма да споменавам кои защото са много, имат възможност ДДС на хранителните стоки и стоките от първа необходимост да е 5-10%. Как оцеляват?! На всичкото отгоре техните граждани живеят 100 пъти по-добре от нас. Просто ако се намали корупцията по високите етажи на властта и краденето, ще стига за всичко. Един осакатен политически „елит“, който иска само да краде и да има власт…

 10. „И за нас остава въпроса къде всъщност се взимат политическите решения – на Коалиционния съвет на ГЕРБ и Обединени патриоти, някъде в кулоарите на Народното събрание, или по министерствата? Това трябва да се изясни на политически съвет, вероятно тази седмица. Кой управлява ГЕРБ – имам чувството, че ГЕРБ се управлява от Менда Стоянова и от г-жа Дариткова? ГЕРБ не се държи като политическа сила, а по-скоро като сбор от индивиди, при които никога не знаеш единият като поеме ангажимент – дали другите ще го изпълнят“, каза Валери Симеонов.

  В ДПС…

 11. К. Нин. : ,…..“общини на прага на фалита, ..“ Ето настава очаквания от Банката момент да нанесе своя разсичащия удар по населението планиран за 2021 -25г- период в който съсъбствениците не могат да напускат СС съдружие на собствениците.- Далата парите Кредиталщалфонбундесбанк= 1/Уърлдбенк усложливо ще дадед препоръка -ордер: Пари няма, намерете вътрешни източници. Изпитан метод -Операция ЛетСоф № 2. Дайте на концесия земята под санираните блокове, която е общинска. Коцесионерът плаща сега на Общината еднократна такса от 150 000 Е за около 30-40 апартамента и 35 години събира Месечна такса от 40- 60 лв/ апартамент. Така собствениците се превръщат в наематели. Който не плаща таксата ще се запознае със Закона за Концесиите. Санираните нямат даже документ от 1 кв см в ръцете си и могат спокойно да се чешат по главата или на друго избрано от тях място. Така едни 300 000 лв за 30 ап., ще докарат на Концесионерина за 35 г–- 6,3 млн чиста печалба.

  1. Достатъчно е да се приложат принципите на Хитлер когато спаси германците и възстанови германия

 12. Томова, Ахчиева, Шикерова,Бенатона, Дърева – тези достойни жени Ви пречат! Защото не Ви се навеждат, защото не са мисирки и дръжки на микрофони“ Пречат Ви, не Ви дават да спите нощем от завист че не сте като тях! Никога няма и да бъдете – ще си останете неизвестни анонимни Анитки!

 13. *** ФК“ПЕЕВСКИ-БАТЕ -БОРИСОВ-БАЕХУЙЯ“ЕООД***

  ФК „ЛЕВСКИ „СОФИЯ УМРЯ И ГО ПОТУРЧИХА …ДА ЖИЕЕ ФК“ ПЕЕВСКИ-БАТЕ-БОЙКО-БОРИСОВ-БАЕХУЙЯ“..ЧЕСТИТО..ДА ЖИВЕЯТ ЛАМЯТА БАЙ ХУЙЯ И ВЪЛКА?!

 14. Не съм чула някой да му каже като на мъж:“Владиславе!“, защо ли? По принцип смятам, че умалителните развалят името на човека, пък и тук става дума за правителствено, държавно лице. Вкъщи да му викат, както искат.
  Все едно да казват за Президента: „Руми Радев заяви еди какво си.“.:-) Звучи нелепо. Или пък- „Серж Лавров“.:-) А пък „Влади Путин“ направо избива рибата, абсурдно е!!!
  Извинявам се, ама всеки път като го чуя това инфантилно „Влади“, си представям някакво дете-идиотче, което се е изплашило от току-що отминалия земетръс и иска още шоколад!
  /Знам, много съм злобна, ама признат грях, не е грях!:-)/

  1. Аз пък си представям педалче на конци – затова влади му отива

  1. Ама,не е честно така,едни разбойници да ги фащате,а други да ги субсидирате заради пандемията. Карайте с еднакъв аршин.

   1. десет години бозал юнака а и други покрай него…чадърите над такива намаляват…но ШАТРАТА остава…след решението за ДЪРЖАВНИ ГОРИВОСМАЗОЧНИ МАТЕРИАЛИ и МАЗНИНКА…подпукаха ЧАСТНИЯ СЕКТОР…няма начин да не открият НЕЩО защото ЗНАЯТ как и срещу КАКВО са пазили това НЕЩО…

 15. боико е пътник за Стикс,стават трудови злополуки и SUW Toyota.Той,футбалера на републиката с филия мас заслужава държавно погребение и забрава.

 16. Гуцита-муцита, медузи и друга морска флора и фауна каза:

  За коцета-моцета, майчета и славчовци е повече от ясно – пускат ги от време на време да отпушат насъбралото се социално напрежениe, aми я кажете нещо и за гуцита-муцита и дебелогъзите корнели, за гоцетата, герговци-мерговци, щото и те са участници в политическия puppet-театър!

     1. До горните трима идиота с много тежка форма на олигофрения каза:

      До Вн. ; ? и margaritte:
      Значи според вас тримата идиота, всеки който не харесва БСП и крадливите комуняги е ГЕРБав трол по подразбиране?!
      А който не харесва и ГЕРБавата крадлива шайка, той къв е?!
      вЪ й ба в малоумниците с овчи мозъци!

 17. Когато конете се ритат, магаретата страдат, а и ние спим, с кротк и протести – нищо!!!

 18. а Дали няма да стане малка жертвичка за гоУемата ИДЕАЯ Горанов?!
  Требе да се покаже БОРБАТА с КОРУПЦИЯТЯ на ВИСОКО НИВО…това го искат и от ЕС
  Кой е по-ценен за Задокеанските ни БРАТЯ Бочко или Владко?
  Бочко ще похарчи Владко без да се замисли и да се КОНСУЛТИРА с ПЕЕВСКИте съветници.
  Задокеанските ни БРАТЯ не харесват СОКОЛа пиле ….хранищо се от КРЕМЪЛската ХРАНИЛКА и най-вече СЪВЕТНИЦИТЕ и СОБСВЕНИЦИ РЕАЛНО на ДПС.
  Нема как дупето да ти го онождът от Кремъл пък ти да въртиш тзибукари на Задокеанските ни БРАТЯ и всичко да е по мед и масло и …милиарди милЕонЕ усвояване.
  Време настана дупето да пристане иначе вместо гоУемо клецане ще има един хубав разтоварващ гоУем ,як КЮТЕК с ИЗТРАСВАНЕ от ДЗЕБАКИТО…не ти ОФФ сметки и Фирми,Инвест фонд,Фондаций….не ти ПОСТАВЕНИ ЛИЦА държащи ресурсите Му по Офф сметки и ОФФ ФИРМИ и ФОНД….пУна програма …БЕЗ ПРЕДИЗВЕСТИЕ…само с УВЕДОМЛЕНИЕ след СВЪРШВАНЕТО.
  Все пак ЗАДОКЕАНСКИТЕ ни БРАТЯ имат ВЕЧНИ ИНТЕРЕСИ!
  Да БИДЕ……СВЕТЛИНА

  1. И вместо светлина, поредната доза тъпня!
   И що не ни светнеш бе Горски, к`ви братя сме с краварите?

 19. С нетърпение очакваме голямата акция, която САШ и Русия готвят за финал…..отрязването на вмирисалата се глава Боко Тикчова (главен пишман диктатор на републиката)

 20. АБСОЛЮТНО……Сламеното човече на ДПС-то с белега в центъра на челото от изтрел или забито копие в предишен живот поради дълбока корупцийка плазмодия Горанов е във фира мършичката (Доганя даде заповед да го махат тихомълком още на следващия ден, след като Черепа изкара смс-ите като повода за пред обществото да е отвличане на вниманието с несъгласието мършичката да си хвърлил оставката като не е сагласен с Тиквоча за ДДС-то.

  1. Да. Само ми е интересно какво ще стане с таблото. Защото от толкова бушони…. а и с България, разбира се. А Радев, за да каже това, той, който винаги е бил премерен на приказки, знае нещо.

   1. Таблото вече е изгоряло нацяло…но това няма никакво значение…..бушоните се сменят, но Боко се вмирисва още повече и вече се е хванал за тънката примка и виси, чака кополенцето, кога окончателно ще го пратят в небитието – тази година ще е…..само остава да дадат старт на последния компроматен скандал (свързан с Боко директно, я разговорче по телефона, я срс с диктофон, а някоя бежежчица за 100млн. евра с подписа на Боко), при който тиквоча да искимти като за последно и изчезне от политическата сцена…но с повдигнати обвинения на 100%

    1. Благодаря, зарадвах се, особено на последното. А оттам-нататък?

     1. Сценаристите, които дърпат конците на БСП-то, а това са Доган и сол ташакът му Пеевски ще побутнат Радев да направи служебен кабинет, който да се порови и изкара нещо за Тиквоча, за да му се повдигне поне едно обвинение и замине в небитието, това ще се случи със сигурност…….без Тиквата ГЕРБ ще си замине както НДСВ и други…..а паралелно сценаристите (разбирай САШ и подлогите им Доган и солташака Пеевски) подготвят учиндолската мастия да е патерица на следващ кабинет с БСП и отново ДПС в сянка…..това ще се случи

     1. 100% сте прав, ноо това са реалностите в „територията“……….

   2. Навярно знае.. Да не забравяме, че изказването му беше скоро след срещата с Мустафа ханъм. Още повече че той говори английски и най вероятно са разговаряли насаме и без преводачи. И сигурно губернаторката на територията е дала одобрение да почне рязане зелката на Шибаняка. Да го набия на майка му тиквена без извинение..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *