Регистрация
Публикувано на 10.10.2017 / 15:24

ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ЧОВЕКА КАТО ШЕФА НА ГДБОП ИЗТЛЯВАТ В СПЕЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ? ПОСТАВЕНИ НА КОЛЕНЕ ПРЕД УНИЗИТЕЛНАТА ВЛАСТ НА МАФИОТИ

гдбопСлушам интервю с шефа на ГД БОП Спиридонов и си мисля:

Смачкан човек. Потънал, вероятно, в битови и други лични проблеми. Объркан от всичко което знае, че трябва да бъде и това, което вижда! Тъжна душа.

Знаете ли колко човека като него изтляват в специалните ни служби? Гаснат като болни от левкемия, без никаква надежда за себе си и за държавата. Поставени на колене пред унизителната власт на мафиоти, получили политически и друг вид пълен имунитет от наказателна отговорност. Страшна пикасова картина!

Милиони свестни българи погиват в безвремие, родено от политически бандити, заедно с децата и внуците си. Като в същинска кланица! Пълно оскотяване и изгубване на всякакъв фокус върху същността на човешкия живот!?

Питам се, дали наистина Бог е определил да има хора за кланицата и други – за да живеят щастливо! Според мен не, но понякога някои хората удивително заприличват на животните – опасни, но обречени…

николай марковНиколай Марков

Коментари 4 за
“ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ЧОВЕКА КАТО ШЕФА НА ГДБОП ИЗТЛЯВАТ В СПЕЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ? ПОСТАВЕНИ НА КОЛЕНЕ ПРЕД УНИЗИТЕЛНАТА ВЛАСТ НА МАФИОТИ”

  1. Айде да й е честито на простата овча БГ-рая каза:

    Боко Тиквата Бай Хуй барабар с неговата бандитска шайка и личните му гъзомийници наречени патрЕоти тайно готвят шоково поскъпване на водата за овчата БГ-рая.За София цената ще е 8.20лв/куб.м., а за останалите области на страната ще е между 4.50-5.90лв/куб.м.За цените на тока пък въобще няма какво да се говори-Тиквун готви за малоумната рая 50% увеличение… Айде, да е честито на печелившите.Такава проста, малоумна и извънредно страхлива рая заслужава само бой, ебан, стригане и сръбска музика(последното не е задължително)!

  2. Не съм съвсем съгласен с теб, г-н Марков. Стои ли си в ГД бопа? Стои си! Зоби ли си от държавната софра с голямата заплата, власт и облаги? Зоби си с пълни шепи! Ако би бил наистина така достоен, защо не напусне???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>