Регистрация
Публикувано на 12.11.2017 / 16:32

ЗНАЕТЕ ЛИ КОГА ВИНАГИ СЕ РАЗБИРА, ЧЕ ИДВА НАЧАЛОТО НА КРАЯ? КОГАТО ХОРА КАТО БОРИСОВ ЗАГОВОРЯТ ЗА МОРАЛ. СИРЕЧ ЗА НАРКОТРАФИК.

БОРИСОВ ГЕРБЗнаете ли кога винаги се разбира, че идва началото на края?

Когато хора като Борисов заговорят за морал. Сиреч за наркотрафик.

Това е края.

ВАСИЛ ПЕТЕВВасил Петев

Коментари 10 за
“ЗНАЕТЕ ЛИ КОГА ВИНАГИ СЕ РАЗБИРА, ЧЕ ИДВА НАЧАЛОТО НА КРАЯ? КОГАТО ХОРА КАТО БОРИСОВ ЗАГОВОРЯТ ЗА МОРАЛ. СИРЕЧ ЗА НАРКОТРАФИК.”

 1. А дали управляващите ще посмеят да предложат да НЯМА давност за разпространителите на дрога, амфети и други подобни… Тогава ще стане страшно!

 2. ..,,dalga e peykata naGERB/SIK…Rumen Pashata,Galevite,,DUZINA IZTREBENI,,GEROI,,Sasho Hrabreca,iOrlin ,,bankera,,pljus ,,oshte mnogo,,nelegali,,rabotili za ,,dobroto,,na ,,Organizacijata,,!

 3. начало на края, който ще се слее с края на началото, щото в БГ няма дебили, ама хич

 4. Ставам тази сутрин и гледам жена ми синьо-зелена, държи чистачките на вехтата ни ЛАДА в ръце.
  - Какво бе, скъпа? Остави чистачките, че отдавна ги няма по магазините и ще ходим пеша в дъжда.
  Тя ме изгледа кръвнишки.
  - Не ме интересува. Слагай ги на телевизора, че ми писна да чистя храчки от екрана. Толкова ли е гнусно ПОРНОТО, което гледаш? Засрами се!
  - Не е това, скъпа, гледам късните новини по НОВА, а там… пък и по БТВ премиера Б.Б. не слиза от екрана…

  1. Изтрийте, моля. Първият път не излезе коментара, повторих, сега гледам са 2. Явно бъг някакъв имате.

 5. Те и позитанци не са по назад от наркотрафик и контрабанда крилчо щеше да е шеф на митницата че най добре позва тънкостите на кондрабандата на пари макар да го хванаха той си е вземал поука! Обещал че повече няма да го хванат. Ама нинова трябва да си направи алтернативен парламент с министри в някоя от десетките си крадени имоти на позитано и да си заседават там. Ако искат и алтернативна митница да си направят и да симулират контрабанда даже може да се хващат да очита дейност :D За кражби да не говорим явно от ЕС спират парите от европа че позитано не краде а при Борисов ги пускат че много краде да да точно така е :D

 6. Аз съм един от дебилите-някой да ми обясни какво общо има между морала , за който говорел Тиквата , края ( на кое !? ) и наркотиците!?
  На мен ми се струва , че идва началото на четвъртия му мандат , благодарение на изцепките на БСП , които също вземат наркотици , някои от тях , които също говорят за морал , а на тях идва края на управлението им въобще за напред!

  1. Веднага ти обяснявам. Народът казва – „Ела, зло, че без тебе е по-зло“!
   То вярно, че сичкото партия е боклук, но тиквите се оказаха и много смрадливи освен крадливи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>