Публикувано на 04.11.2019 / 18:02

ЗЛОВЕЩ НАТИСК ВЪРХУ ЖУРНАЛИСТКА, ОСМЕЛИЛА СЕ ДА ПИТА ЗА ПИЯНСКИЯ СКАНДАЛ НА ПОРТНИХ В ХАЙФА! СВАЛЯТ ПРЕДАВАНЕТО И ОТ ЕФИР!

ЗЛОВЕЩ НАТИСК ВЪРХУ ЖУРНАЛИСТКА, ОСМЕЛИЛА СЕ ДА ПИТА ЗА ПИЯНСКИЯ СКАНДАЛ НА ПОРТНИХ В ХАЙФА! СВАЛЯТ ПРЕДАВАНЕТО И ОТ ЕФИР!На 31 октомври т.г. във варненската телевизия “Черно море“ в авторското си предаване „Посоки. eu“ журналистката и водеща на предаването Елена Кирова си позволява да зададе въпрос на ГЕРБ кандидат -кмета Иван Портних за пиянския скандал в Хайфа, както и за прословутия булевард „кръгово-елипса“ „Левски“ във Варна.

ГЕРБ Портних участва в предаването предизборно.

На сайта на телевизия Черно море НЕ Е КАЧЕНО ВЪПРОСНОТО ПРЕДАВАНЕ и то не може да бъде гледано. Най-вероятно е СВАЛЕНО веднага след разразилия се след предаването скандал.

След излъчване на предаването, заради това че Елена Кирова се е осмелила да попита ГЕРБ Иван Портних за пиянския скандал в Хайфа и за безумния белевард „Левски“, моментално е била подложена на свиреп, зловещ натиск!

Журналистката е била ПОДЛОЖЕНА НА НАТИСК, КАТО И СЕ КАЗВА, ЧЕ ПРЕДАВАНЕТО И СЕ СВАЛЯ ОТ ЕФИР, КАКТО И ЧЕ ДРАСТИЧНО И СЕ НАМАЛЯВА ТРУДОВОТО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ!

След което Елена Кирова потресена и в стрес – напуска телевизията.

Елена Кирова е единствената журналистка след Сашо Диков и Велизар Енчев, които допуснаха огласяването на пиянския скандал с Портних в Хайфа, разкрит от Веселина Томова и сайта АФЕРА, която се осмелява да огласи темата и да зададе въпрос директно на Портних за това.

АФЕРА направи опит да се свърже с Елена Кирова и очакваме нейния коментар. Според колегите и тя е в стрес и е отвратена от случилото се.

Ето и пост от стената във Фейсбук на Елена Кирова от датата 31 октомври, когато се е провело предаването с Портних, което след това никъде не може да се види, защото е свалено!, написан от неин колега:

ЗЛОВЕЩ НАТИСК ВЪРХУ ЖУРНАЛИСТКА, ОСМЕЛИЛА СЕ ДА ПИТА ЗА ПИЯНСКИЯ СКАНДАЛ НА ПОРТНИХ В ХАЙФА! СВАЛЯТ ПРЕДАВАНЕТО И ОТ ЕФИР!

Зад натиска работещи в телевизията съзират дългата ръката на ГЕРБ общинската съветничка Марица Гърдева, която управлява в сянка телевизията, твърдят запознати. Пак заради ГЕРБ Марица Гърдева телевизия „Черно море“ бе буквално съсипана, твърдят източници от там.

Afera.bg

Коментари 29 за
“ЗЛОВЕЩ НАТИСК ВЪРХУ ЖУРНАЛИСТКА, ОСМЕЛИЛА СЕ ДА ПИТА ЗА ПИЯНСКИЯ СКАНДАЛ НА ПОРТНИХ В ХАЙФА! СВАЛЯТ ПРЕДАВАНЕТО И ОТ ЕФИР!”

 1. Отвратително! Как нито една електронна варненска медия /освен афера.бг /не отрази тази случка, Защо никой журналист не застана зад колегата си?? Нали се бият в гърдите,че са “обективни“.

 2. гЕрб, тим и „гласовете“ на Янко Станев , Ви избраха новия-стар смешник за кмет.
  а Вие се чудите, как така са й били шута..
  Е, че тя тая медия и не само си е на ТИМ.
  как така ше плюе, най-полезният след Кирчев за групировката кмет????
  Младо и наивно девппйче, което не знае в кой град и държава е все още 🙂

 3. Абе каквото и да си говорим Боко Тиквата и шайката МУ спечелиха с малко ама от сърце.Хахахах…:-))))
  Да го е срам човек от такава „победа“.:-)))))

 4. Досадно МУ било все да побеждава…
  Може би и нарочно ГЕРБ губи областни и по – малки градове …защото не се издържа на толкова всенародна любов…
  Наглостта на Падишаха – Бог- Цар и Всемодържец е като вселената – безкрайна.И като човешката глупост.
  Каквото и да говори , както и да се държи, процесите започнаха.
  Бавно, трудно, мъчително, но такава е еволюцията на индивидуалното мислене и формирането му в обществено съзнание.
  Ще се роят политически партии и движения, ще се появяват лидери – кой заради егото си или желанието да забогатее.
  Ще се появяват отделни личности – почтени и силни – като светкавици в обществения живот, които ще палят огньове и ще изгарят в доверчивостта и наивната си вяра в човека.
  Ще има предателства и разочарования, омраза и отчаяние.
  Процесът е такъв.
  Зараждането на силата, която ще промени България.
  Случи се.Местните избори го доказаха.
  Въпреки силата и възможностите им – цялата държавна власт, чудото се случва.Като на пръв поглед беззащитен цвят, невъзможно появил се върху тинята на обществения живот.
  Като пламък на свещичка, осветила мрака на живота ни.
  И няма как и кой да го спе.
  Знам, че се събудихме.Някои станаха, други се колебаят, трети още не са намерили отговора.
  Такъв е процеса.
  Важното е че започна.
  Като верижна реакция е.Като взрив на звезда.
  От там започва живота.
  Румяна Ченалова

 5. Старата любов ръжда не хваща! Това ще го разбере само Е. Кирова, ако чете Афера!

 6. Всичко това е упражняване на насилие. Унижение на една личност, която работи честно, ЛОЯЛНО и почтено към работодатели и т.н.

  ГРУБОСТ, ПРОСТАЩИНА И НАСИЛИЕ Е!В ИМЕТО НА ЗАЩИТА НА ТАЙНАТА НА КРАЖБАТА!
  Целия народ ги разбра,че КРАДАТ, САмо те не разбраха милите,че ВСИЧКО Е ВЕЧЕ ЯСНО!

  Такива са гербаджиите – шофьори, обущари и бръснари на БКП.
  ДНЕС НА ВЛАСТ
  ВСЕКИ ПРОСТАК ДНЕС ИМА ВЛАСТ!

 7. Като нищо Хайфа може да се вдигне в защита на журналистката.
  На нас остава да гледаме сеира зад перденцето .

 8. Този път не е за всеки…

  Промяната ще дойде,не отвън,а отвътре!
  Безмислени са средствата и жертвите за свалянето на мутрите от сцената,чрез външен натиск.
  Не нужна е всяка индивидуална,самоличностна изява. Ще бъдете на мишената МУ освен ,ако някой изрично не желае това.
  Детронирането на Вожда и клакьорите МУ,ще дойде от най-близкото МУ обкръжение.
  Скоро.

 9. Браво на Елена !!! Жалко, че няма вече свестни хора като нея, и затова я мачкат изродите. Умният с думи ще се бори, простият със сила …. нали затова е прост !

 10. Относно въпросното предаване – браво на журналистката! Бой по тъпото канче на Портних! Манафина му с манафин, нефелен! Ако имаше мъ

  же в тази държава, досега да не е между живите! Не стига, че ни орезили пред света, ами и се възмущава! Че сваля и предаване?! Абе, ей, пръдльо, къде се намираш, бе! Долно хюмне, само забравил се манаф! Какво като зад гърба си имаш Бойко Методиев Борисов? Ако не го е срам, нека застане открито зад теб и да та защити в прав текст! Ама и него го е срам?! Защо ли ????? Идиоти дошли на власт с цигански гласове и бог знае още как!

 11. DEBELIJA, Къде и кога българки да се „омажват“ за цигани, или това е в твоите фантазии?! Пиши на кирилица ако се имаш за българин, ако ли не… върви и се направи на градския маркуч ! Псевдобългари! Всяка българка която държи на себе се и има достойнство няма да се „омажи“ за циганин, докато обратното – цигански мило и драго, пък и цигани, дават да се сродят за българи и българки. Да си седят при роднините и да не се мешат, нито ги искаме, нито те нас! Всяка коза да си знае гьола!

  1. метев,Мършо турска,ако искаш пиши на родният ти турски,но преди това не забравяй да оближеш насраният гъС на глупавият ти господар борисофф,щото ще ви еба путката майчина и на двамата! И е време да се регистрираш с още никове,да ти ебем майкята и у Боклука!

 12. Позната до болка Гербаджийска сага.Никой отдавна не се учудва на такива неща. Злобни , завистливи,много злопаметни и много отмъстителни са герберите. Тъй като разполагат с неограничен финансов и административен ресурс върху всеки техен “враг с партиен билет” се нахвърлят като бесни кучета НАП,Прокуратура,полиция,жандармерия и всичко останало което си помислиш. Бай Тошо ряпа да яде пред тия дегенерати.

  1. ..Abe toja Potnik,ne beshe li,,oficiant,,na Iliykata i Batcata v ,,Shveda,,predi 20 g…ordinarecat na Janko D.V,,NOSHNIJAT BAR,,S…,,UKRAINKITE,,..

   1. Не се казва „официант“ (това е на съветски), а на български е „СЕРВИТЬОР или КЕЛНЕР“. Да, вярно е, там беше. Както знаете от 30 години България е в ръцете на келнери и шофьори, Така решиха Съюзниците (Съветско-Американо-Английския съюз). Жалко за България.

 13. Ех,ако имаше граждани-и! Веднага щеше да избухне протест в защита,а то …цървули само в този град!

  1. Да, протест от всички работещи в ТВ „Черно море“ за възстановяване на работа на Г-жа Кирова. Ако въководството не изпълни искането и не компенсира Г-жа Кирова за дискриминиция за професионализъм, оставка на ръководството и смяната му с Г-жа Кирова начело на ТВ. Но …трябва протест – от граждани и журналисти! Протест би бил малко хигиена спрямо печалния ‘избор’ на Портних! Една Веселина Томова не стига, една Кирова не бива да е сама, едно и едно трябва да е с други единици на дело……

   1. Оставка и як шут в насраният гъС на глупавият ти господар борисОфф,да ви еба путката майчина и на двамата! Плаща ти се да му ближеш осраният задник,а не да даваш мнения,Боклук турски!

 14. Марица Гърдева е едно от най-отвратителните лица в сянка на цялата медийна група „Черно море“!
  Познавам я лично още от първите й стъпки в тази сфера. Беше една мърлява нахалничка, без скрупули и всякакви задръжки, само и само да постигне целите си. Даже стигна дотам, че заради възможността ми да й съдействам да влезе медийно в голяма /за българските мащаби/ група от фирми, ми предложи секс в прав текст! Бях доста по-млад и още изкушев в това, амасе радвамднес, че заради отвратителната й физиономия, воняща физическа и морална нечистоплътност и арогантност й отказах също в прав текст!

 15. Днес Ам. посланик в България Г-жа Херо Мустафа отправи апел към журналистите в България за критично мислене. Апелът е за 1. мислене, 2. критично. Апелът е във вакуума или санкцията на случването му. Медийната инерция е без основи и капацитет за такова мислене, в тон с общата социално – политческа среда и поведение. Индивидуални прояви на смелост и мислене като на Госпожа Елена Кирова са удряни по идеологически и лични причини, както е от отдавна и както не се променя.

  Случаят с разврата на Портник в Хайфа стана известен благодарение на Г-жа Веселина Томова. Г-жа Кирова е подела подаденото на професионално и гражданско основание. Е, критично мислене се наказва, отдавна и до днес! Случаят с разврата на Портних трябваше да накара Премиера да го махне от участие в изборите. Поредният развратник – като развратът не е лична, а обшествена опасност за лица с държавна работа. Показателна е работата на развратниците – показателна. Но КОЙ ти гледа краха на покварените редом с предателите във властта?! Ако Борисов си отвори поне едното око, ще махне 1/2 от сегашните субекти в Правителството си! Но Борисов не махна дори Портних! Да защитим Г-жа Кирова!

  1. Тази кучка Херо Мустафа с тези си нагли абсолютно необмислени изцепки и с откритата си пропаганда на вредната Америка за България , може много много бързо да я отзоват в САЩ и след нова година на Козяк да има нов амерекански посланически еип !

 16. Здравейте,
  Госпожо Томова извън темата на публикацията се обръщам към Вас.В сайта „поглед инфо“ има доклад на Йоханес Хан за „България след българите“!!!!!!!!Ако е възможно публикувайте я и във вашия сайт.Дано на някой му светне лампата за нашето бъдеще.Благодаря.

  1. Госпожо томова,а пък аз имам информация за Боклука ближещ денонощно насраният гъз на тъпака борисофф,висящ на по три смени по всички сайтове,разпращащ вируси и троянски коне ужким критикувайки простакът борисОфф,но постоянно събиращ информация кой,къде,какво казал ,написал за да докладва после ,закрилян от Лайнарите на данс

  2. ТоТо, тозидоклад е от 2013 г.! Не, че нещо се епроменило, даже е още по-зле, ама защо да претопляме стари манджи?!…

   1. DEBELIJA, Понеже съм много проЗ, нещо не разбрах какво искаш да кажеш…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *