Регистрация
Публикувано на 09.10.2017 / 20:50

ЗДРАВЕН МИНИСТЪР ПЕТРОВ, ИМАТЕ ЛИ ХАБЕР КОГО НАЗНАЧАВАТЕ ЗА НАЦИОНАЛЕН КОНСУЛТАНТ ПО СЪДЕБНА ПСИХИАТРИЯ! ЯВЯВАЛ ЛИ СЕ Е НА ИЗПИТ ПО СЪДЕБНА ПСИХИАТРИЯ И КОЛКО САМОУБИЙСТВА ИМА СЛЕД НАЗНАЧЕНИЕТО МУ КАТО СЪДЕБЕН ПСИХИАТЪР?!

проф. валентин петров

Коментари 11 за
“ЗДРАВЕН МИНИСТЪР ПЕТРОВ, ИМАТЕ ЛИ ХАБЕР КОГО НАЗНАЧАВАТЕ ЗА НАЦИОНАЛЕН КОНСУЛТАНТ ПО СЪДЕБНА ПСИХИАТРИЯ! ЯВЯВАЛ ЛИ СЕ Е НА ИЗПИТ ПО СЪДЕБНА ПСИХИАТРИЯ И КОЛКО САМОУБИЙСТВА ИМА СЛЕД НАЗНАЧЕНИЕТО МУ КАТО СЪДЕБЕН ПСИХИАТЪР?!”

 1. Професор Маринов и ти си един от „тях“!Просто правило: Слез от коня да се възкача аз!

  1. Другарю, защо всеки инакомислещ и смел човек трябва да бъде обругаван и принизяван на нивото на наглеците, които разобличава?! Това е типичен мутро-милиционерски под! Я бегай у Банкя да цунеш Оня под шлифера отзад….

   1. Моето мнение е базирано на основание личен контакт,а твоята реакция си е абстрактна представа за борец-разобличител!Сори!

 2. Самоубийствата вече се извършват по план-график. Борисов3 има напредък от борисов 1 където убийствата ставаха по улиците, и има напредък от борисов 2 където самоубийствата ставаха по площадите чрез самозапалване или скачане от балкон. Сега имаме напредък, вече сме европейска страна и всичко е регламентирано. Ако не знаете – психиатрите са съвременните професионалисти които изпълняват тази задача. Първо те убиват психически като ти прилепват някоя диагноза така че да нямаш граждански права, и в същото време правят алиби, оправдание за следващите стъпки от страна на силовите органи. Човекът няма право нито да се оплаква, нито да се жалва пред инстанциите защото фактически е лишен от човешки права и всичко се приписва на развинтената му фантазия и болестта му. Действително потърпевшите се намират в състояние на безпомощност виждайки как смъртта приближава, защото много от тях знаят и имат ясна представа какво им е подготвено и какви ще бъдат следващите стъпки. А има и обикновенни случаи, при които психиката се разрушава под действието на психотропните, но никое психотропно само по себе си не може да увреди до такава степен човека че да посегне на живота си. Прилагат се допълнителни методики като основната цел е да се доведе човекът до безизходица.

 3. Нека здравния министър отговори и дали инспекторатът на МЗ заедно с предишните трима негови редходници – не е прикривало данни за престъпления, корупция, репресия и саморазправа.
  Колко неотговорени сигнала има?
  Какви проверки са били разпоредени?
  Кой и каква отговорност е понесъл за констатираните нарушения?
  Има ли наказани министри, заместниците им, служители от инспектората и от провинилите се служби в цялата структура на МЗ?
  Как да се овъзмездят уволнените, съкратените и тотално мачканите държавни служители в следствие на тази корумпирана, неадекватна и престъпна система?

  И този ли министър ще прикрива престъпленията на предишните министри и ще върши същите неща очаквайки специален „имунитет“ срещу справедливостта на правосъдието?

  1. Министър Петров незаконно назначил гл. секретар на МЗ без конкурс
   Видян 442 пъти | Коментари 0
   Гласували 1 рейтинг: 5.0000
   Скандалите в Министерството на здравеопазването продължават с пълна сила. Оказа се че главният секретар на здравното ни ведомство Елена Маркова е назначена на този апетитен пост лично от Николай Петров без да бъде проведен задължителния конкурс за заемането на тази длъжност, което е противозаконно.
   Любопитен е фактът, че Маркова е назначена на този пост на 29 юни тази година, малко повече от месец след като е уволнена от поста на изпълнителен директор в Агенцията по вписванията. Тя е освободена от Агенцията по вписванията на 17 май тази година по настояване на правосъдния министър Цецка Цачева. Искането на Цачева е било съгласувано лично с министър-председателя Бойко Борисов. Уволнението на Маркова е станало заради извършена цялостна ревизия, която е констатирала редица нарушения в Агенцията по вписвания, докато тя е била изпълнителен директор. Само месец и половина по-късно Николай Петров назначава Маркова за главен секретар в едно от най-големите ни министерства, без да е проведен задължителния по закон конкурс.
   Маркова бе назначена за ръководител на Агенцията по вписвания през март 2015 г. (б.р. по времето на втория кабинет Борисов) от квотата на Реформаторския блок.
   Едно от най-големите злоупотреби Маркова извършва в качеството си на шеф на Агенцията по вписванията през месец юни 2015 година. Тя е прикрила нарушенията при избора на тогавашния главен секретар на Агенцията – Надя Георгиева. Самата Георгиева бе уволнена от поста, след като стана ясно, че тя е назначена след нагласен конкурс. Това е установено в доклад на Инспектората към Министерството на правосъдието. През юни 2015 г. Надя Георгиева е спечелила поста главен секретар в Агенцията по вписванията след като е бил сменен Устройствения правилник на Агенцията и са били променени минималните изисквания за заемане на длъжността, за да й осигурят позицията. Маркова е знаела за тези нарушения, но не е предприела никакви мерки.
   Това е поредният скандал свързан със здравния ни министър последните дни. В предишния си брой 19’ разкри как Николай Петров в качеството си на шеф на Военно медицинска академия е дал поръчка за 1,2 млн. лева на съквартирантката на дъщеря си. Одитният доклад на ВМА по времето на Петров също разкри фрапиращи наруш

 4. Е сеа що ги пишете теа работи да излагате ората ?!?!?!?!?! ……… ама не е толерантно, по европейски

 5. Селсият акордеонист не прави нищо без сметка. Или е взел пари или са му наредили и той бърза да се подложи!

 6. Въшката като излезе на чело и става бълха, то като знам някои подробности и ти си същият некадърник , но следващият път няма да спра един твой пациент ,който е напълно нормален да ти види сметката , нали ти си му писал експертизата , ще го приемат за луд и няма да носи наказателна отговорност. Мисля ,че ще е справедливо ,хахахахаха.

 7. на коя дата писмото е написано/изпратено/дадено за публикуване???
  това не е шуробаджанащина, а тиквократунащина, Професоре!

 8. Dali ne se e promenila specifikacijata,,na samoubiystvata /samozapalvanijata/ot ,,Borisov 2,,v,,Borisov 3,,…kolko ubiystva,posledvani ot samoubiystva ima ot 1g.nasam…broyte,molja!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>