Публикувано на 01.11.2020 / 8:55

ЗДРАВЕЙ, КРЕТЕН!

ЗДРАВЕЙ, КРЕТЕН!

Здравей, кретен!

Георги Дренчев

Коментари 31 за
“ЗДРАВЕЙ, КРЕТЕН!”

 1. този е може би най голямото недоразумение, появявало се в публичното пространство.

 2. COVID-19 е диверсия и престъпление
  Акция на „дълбоката държава“

  Окончателното доказателство:
  Covid-19 беше планиран да въведе новия световен ред.

  Лекари декларираха, че пандемията е била планирана.
  Група от над 500 лекари в Германия, наречена „Доктори за информация“, направи шокиращо изявление по време на национална пресконференция.
  „Паниката от Корона е цирк. Това е измама. Лъжа. Крайно време е да разберем, че сме в разгара на глобалното престъпление.“
  Тази група медицински експерти издава медицински вестник в 500 000 броя всяка седмица, за да информира обществеността за огромната дезинформация в медиите.
  Те също организират и масови протести в Европа.

  Красимир Иванджийски – „Строго секретно“

 3. По повод на пасквила от доказания кретен николай нанков ненчев ви предлагам да прочетете пост, написан от г-жа Татяна Кристи:
  „Може ли някой да ми посочи държава, която по време на Ковид попма заплатите на държавни служители? И то ги помпа ударно, както никога досега! Т.е. налива огромни пари в държавния сектор, докато бизнеса умира! Това е престъпление и предателство към нацията и грабеж, не знам как по друг начин да го опиша.
  Мастиите си мислят, че така си купуват крепостни. Но това е до време. Когато дойдат други да управляват, надявам се да изхвърлят поне половината хрантутници на улицата, за да се влеят в икономиката и да правят блага вместо само да консумират. А който не може… си е негов проблем.
  От измитането на лишеите от държавния бюджет, качеството на социалната политика ще скочи многократно!“

  1. Знаете л коя е Татяна Кристи?
   къде и е жилището, къде и е яхтата, къде и е двумоторния самолет,
   знаетели от какво са и доходите?
   нищо не знаете, затова по-добре нищо неказвайте, отколкото да казвате нищо.

   1. Много разбирачи, много нещо! Но не разбират това, което четат. Ако това по-горе е казано или написано от нея, не значи, че не е вярно. И не ни пука какво и е имотното състояние.

    1. именно!
     при цялото и благосъстояние е оставила родителите си във Варна,
     та българите останали в България да се грижат за тях,
     а тя надува фанфарите от Лос Анжелес, какво било тук и как трябвало да се направи.
     що не си държи лодката във Варна да плаща на българия пристанищни такси, а в Гърция го прави, да захранва тяхната икономика,
     защо самолета и не е във Варна да плаща такси в България, а , всезнайко?

 4. Четете Библията и търсете Господа!
  Библията, но Православна или Протестантската на Мартин Лутер! Защото Католическата, както е предсказано, е променена! Там я няма Втората заповед- да не си правим идоли, кумири! Четвъртата за Съботата, Съботата, която е Божиия ден за освещаване, а не Неделята, е перефразирана! За сметка на това Десетата заповед-за зависта- е разделена на две!
  Мъдри хора са изчислили, че около 27% от Библията са Пророчества! ( напр. Пророчеството в съня на цар Навуходоносор от „Данаил“, Пророчеството за 1260 дни и т.н.) Почти всички са се сбъднали, оставят тези от „Откровение“, а те са в ход! . Та, там, напр.гл.13 са описани двата Звяра, които заедно със Змея (Сатана, Дявол = враг, неприятел) ще се опитат да копират Божието Триединство и ще се стигне до Битката на Армагедон, последната битка от Великата борба между Доброто и Злото, между Христос и Сатана!
  Двата Звяра са:
  Първият – Откровение 13:1.“ И видях звяр, който излизаше от морето, и имаше десет рога и седем глави; и на роговете му десет корони, и на главите му богохулни имена.“
  Това е Папството, Папата, 666! Не Християните-католици, а Папата, Ватикана!
  Вторият – Откровение 13:11. „И видях друг звяр, който възлизаше от земята; и имаше два рога прилични на агнешки; а говореше като змей.“
  Това са САЩ.
  Четете, търсете коментари и тълкувания и ще се убедите!
  В ход е обединение в действията на Папството и САЩ! Тихо и подмолно!
  Не разчитайте на САЩ и кой щял да бъде Президент! Всичко е предсказано в Светото Писание.
  Господ понякога допуска някои неща ( Йов, сегашния вирус), за да ни накара да го търсим и намерим! И да не ни е страх!

  1. БРАТЕ В ХРИСТА ,ПРОЧЕТИ ОТ ПРОРОКА КОЙТО ВИНАГИ СЕ Е ПИТАЛ КАКВО ЩЕ СТАНЕ В
   „КРАЯ НА ВРЕМЕТО“. ДАЛИ Е РАЗБРАЛ ИЛИ НЕ , ВСЕ ПАК БОГ ГО Е УСПОКОИЛ .ДАН.12:8-13.
   ТОВА КОЕТО МУ Е ДАЛ КАТО ИНФОРМАЦИЯ Е ЗА НАС .ЕСТЕСТВЕНО ВСИЧКО Е СВЪРЗАНО
   С СВОБОДНАТА ВОЛЯ НА ТВОРЕНИЕТО. ОТ ДАН.11:22/княз на завета/ ДО СЕГАШНО ВРЕМЕ
   ДАН.11:39 ,И ПЪТНАТА КАРТА НА ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ ДАН.11:40-45.КОЙТО РАЗБРАЛ
   РАЗБРАЛ. ЗА НАС СА ОТ ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ ДАН.12:3,4 .БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ .

 5. Платон:“Хора, които са прекалено умни, за да се занимават с политика, са наказани да бъдат управлявани от глупаци“

 6. Не опозицията е виновна за масовата зараза от Ковид 19 през последния месец, а управляващите. Именно те позволяват натрупване на маса от хора като, в Пловдив на местния битак намиращ се срещу КАТ и градското сметище, хиляди дребни търговци без маски продават стоката си направо от земята. Забраниха се панаирите в малките градчета, но в Сливен известен с голяма част от ромско население се разреши панаира. Защо. Кой носи отговорност. Защо се забранява да се играят футболните мачове без публика, но за зала Армеец в София за предстоящия тенис турнир от АТП 250 се разрешава публика при отстояние един от друг 2 места. Опозицията ли разрешава горните факти или управляващите.

 7. този заслужава някоя смела другарка да го напопържа в половин статия.

 8. втората вълна от КОРОНА е… колкото има ВЪЛНА рибата но ПОКАЗА че както ХРИСТОС изгони ТЪРГОВЦИТЕ от ХРАМА така трябва да БЪДАТ изгонени ТЪРГОВЦИТЕ на ЗДРАВЕ и ПАРИ от ХРАМОВЕТЕ на ХИПОКРАТ…или така наречените ДЪРЖАВНИ ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА -болници…там вече НЯМА ПАЦИЕНТИ а КЛИЕНТИ…БОРСИ на ЗДРАВЕТО…

 9. Тоя по гнусотия вече надминава Антон Тодоров,Беновска, Спас Гърневски, Сашко Йорданов и сие. Отвратителен плазмодий, готов на всичко само и само да е на власт. Видя хранениците от СДС и сега се присламчва при тях. Сигурно ДА България са го отхвърлили по хигиенни съображения. Но Бойко трябва да е луд ако го приюти. Със Сашко и тоя подкрепата за ГЕРБ ще се занули напълно.

  1. Спас Гърневски и особено Сашко Йорданов никой не може да ги надмине.

 10. Народният „будител“ Бойко Борисов (Тиквата) внесе за вечни времена в съкровищницата на българската литература определението ПКП.
  Дай Боже такъв „будител“ за още 10-12 години на доказано видиотените българи, които са в състояние да търпят да ги управляват всякакви изроди-от османлии турци, фашисти и болшевики, та чак до тиквеници.

 11. Преди три дни заглавията бяха: “ Борисов се оказал много лош пророк за втория пик на COVID-19 в Европа.“
  Ама за пика в собствената му страна явно нищичко не е видял…
  А вече се вижда ясно и че НИЩИЧКО НЕ Е НАПРАВИЛ..

  Ама за блюдолизец храбър бивш агрармнистъркинин Ненчо пак друг му е виновен..
  От кой ли е прифанал онова – „АЗ ги фащам, те ги пускат.“ И оттогаз все космоса, че и вълната му пречат..

  Та Викторийке – за опозицията не знам.. Ама вонята от управленската диария на Баце и сие доста преди изборите са разнесе.. Та и до ЕП и ЕНП чак стигна..
  А сега – виж си Баце от 2013-та и онова – „АЗ спИчелих, ама ЩО НЕ УПРАВЛЯВАМ!“
  Щото новата му Ненка – пърдон Шкембе Тераса Тескере УЖ воевода по дънки и със пликче Била, Далаверко релсата, Яловото магаре.. За към ЯНКА МАГИСТРАЛНАТА на стълбичката изпод опашката на коня са се запътили. С бивш аграрминистъркинин Ненка там компания да си правят…

 12. А БЕ ХОРА МНОГО ВНИМАНИЕ МУ ОТДЕЛИХТЕ НА ТОЗИ ИДИОТ НА КУБ/ШВЕЙК/

 13. Този бивш представител на ГЕРБ е нагледен пример.
  Какво е било и какво е в момента умственото им ниво!

 14. Таквоз нещо само един кретен може да изрече и той е известен с партизанския псевдоним Ники Мокета…А сега може да добави към този псевдоним и Кретен Колю…

 15. Федя,Федя,Федя Достоевски ,защо ни остави ,бе, е на виж сега колко материал има за романи…

  “Четвъти километър 20 сентъри бокс“ представя най- новия си филм трилър-хумористично социален екшън ,,Двама кретени в града и 40-те разбойници“.

  Българската нефелна опозиция ,както е тръгнало ше докара и Ковид-21.
  Трябва да се унищожава в ембрионален етап.

  И още един филм се прожектира- ,,Да обичаш на инат собствената си опозиция по време на холера “

  Цялата ми опозиционна същност изпитва вина,добре че североатлантическите ми ценности се борят с това ужасно чувство .

  Баси кашата,само мазни борби липсват…

 16. абе земеделецът НЕНЧЕФ …какво да кажем за него…поредната кукувица минала през министерства…ГЕРБ се бориха да затворят уж нелицензираните автосервизи а в същото време ТОЗИ ГЕНИЙ искаше нашите МИГ-ове да се ремонтират от НЕЛИЦЕНЗИРАНИТЕ ПОЛЯЦИ…и така си стояха по ХАНГАРИТЕ…дето се казва- ПРЕДАТЕЛ на РОДИНАТА…

 17. Абе, бай Нанко-Ненко, това ти ли си, дето си заразен с Ковид-19, понеже беше постоянно присъствие в джипката и послушно кимащ на глупостите на Тиквоча? Що не си гредаш здравенцето, при това наднормено тегло, а и при този задръстен мозък? Къде си тръгнал и ти да даваш политически оценки, момченце недозряло? Помниш ли Своге? Съдбата има мнооого да ти връща, да знаеш.

  1. Може да си ги объркал по ИМЕНА но каквото и да кажеш за единия..важи и за ДРУГИЯ…ПЛАЗМОДИИ ГОСПОДА…ПЛАЗМОДИИ…

 18. НЕНЧЕВ…НЕНЧЕВ…за да има РАБОТЕЩА ОПОЗИЦИЯ…трябва да има и РАБОТЕЩА ДЕМОКРАЦИЯ…макар че и тя в световен мащаб да е ОПОРОЧЕНА…ДЖИПКАДЖИЯТА не се мярка в ПАРЛАМЕНТА…а в НЕГО представителите на властващите ГЛАСУВАТ своите ЛОБИСТКИ закони и пряко изпълняват РЕШЕНОТО от ДЖИПКАДЖИЯТА…когато в една съвременна ПАРТИЯ няма вътрешни разногласия…това показва че НИКОЙ там няма собствено мнение…е знаем при КОИ беше така…Кое ми направи впечатление…не само процентът…в съседна Румъния преди месец ПАРЛАМЕНТА ГЛАСУВА 40% увеличение на ПЕНСИИТЕ …макар че ПРАВИТЕЛСТВОТО желаело да е 14%…НЕНЧЕФ…това е РАБОТЕЩ ПАРЛАМЕНТ и НАЧЕНКИ на ДЕМОКРАЦИЯ…а не НОМЕНКЛАТУРА…

 19. Не знам какъв малоумник трябва да си, за да заявиш това. Опозиция да контролира кризисна ситуация!?! Това е повече от малоумие, това е гавра с изтерзания народ!
  Единственото, което може да мине за опозиция в парламента, от пролетта ви предлага 10 пъти да се прилага разработения преди 15 години план за справяне с епидемии, единственото нещо, което имаме разработено и вие 10 пъти се правите на улави. Вече съм абсолютно убеден обаче, че не само се правите, а наистина сте тъпи като галоши!!!!!!!!

 20. Ако прокуратурата и полицията си бяха свършили професионално работата навремето – за оня подкуп от 20 000Евро, сега този боклук, щеше да пише подобни глупотевини само по стените на килията при бай Ставри от ЦСЗ.

 21. Ей,Четвърти километър ври и кипи и не смогва да си прибере версиите.
  И антидебилските инжекции свършиха…
  Това е причината да се пръкват ежедневно уникални идиоти със самочувствие на сомалийски пирати.

 22. Наистина е кретен! Коя опозиция и нейна работа ли е това? А кретените в управлението какво направиха за цяло лято? Подготвиха ли се? Бъркаха си в гъза! И си чакаха зимата, знаейки какво точно ще се случи… А може би точно това са искали! Имат огромен интерес от ситуацията и това не се нуждае от някакви дълбокомислени анализи…

 23. Грешите господин Дренчев – много грешите.Този не е кретен – всички ние нормалните обикновени българи сме кретени – галактически кретени.Ако не сме кретени как така търпим повече от десет години мутрокомунистическата диктатура потисничество гаври и издевателства на един сикаджийски мутряк долна измет и отрепка продажник българоубиец Бойко Тиквоция Трети Гербераст Банкянски Сужушки Симитлийската булка и неговата хунта герберастка ?!??!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *