Публикувано на 01.07.2020 / 7:38

ЗДРАВЕЙТЕ, НАЦИСТИ!

ЗДРАВЕЙТЕ, НАЦИСТИ!

Възгледите на главния прокурор

„Не всички, които критикуват прокуратурата, са платени от олигарси. Някои искрено вярват, че държавното обвинение не си върши работата – те са като нацистите“.

Прочетете още веднъж тези думи. Те принадлежат на главния прокурор. Каза ги в последната „Панорама“.

Тази реплика изпърха край ушите на мощната НЕпросвета и отглъхна в пищното забавление с бликащия, разгулен цинизъм на Борисов. Велико кикондрене пада покрай „булгаристан башбакан“, който „спие со пиштол и го обвинява Радев дека го следи со беспилотно летало“ (както пишат съседски медии).

Тезата на главния прокурор е точно толкова вулгарна и порочна, колкото и помийните словоизлияния на премиера. Разликата е, че Гешев не е тъй атрактивен като Борисов, но го докарва. Стреми се. И се прави на луд, доколкото може. Цитат из монолога на Борисов: „Накрая Гешев вика – „Абе, аз обичам да се правим на луд, ама вие, господин премиер, май се правите много успешно“. Не, бе, викам, брат ми – прост съм и ми е лесно. То е кофти да си сложен“. Край на цитата.

Ето как Гешев се прави на луд:

Според главния прокурор всеки, който критикува прокуратурата, е или платен (продажен, подкупен, корумпиран и прочее), или нацист (расист, антисемит, диктатор и прочее). Да, щом си продажен, подкупен и корумпиран, твоята критика няма значение, защото е неискрена и безчестна. Но! Гешев мълчи за платените хвалби на продажните, корумпираните и безчестните! Те очевидно имат значение! И още как! Следователно – корумпирай се колкото ти душа сака, важното е, че не си нацист!

Още в ролята на единствен кандидат за главен прокурор Гешев подхвана този рефрен – как е заобиколен с врагове – „бизнес кръгове, обвиняеми, подсъдими и/или осъдени лица“, „мотивирани от партийни, корпоративни и/или лични интереси“, един „политически кръг и свързаните с него медии и олигарси“. Още тогава всеки, който дръзне да изрече/напише една критична дума срещу Гешев, беше пакетиран и надлежно етикетиран като олигарх (или храненик на олигарх), медиен император, десен екстремист и защитник на корпоративни интереси, противни на обществения интерес, и – в светла перспектива – подсъдим.

Обаче! Ако си искрен, неподкупен и некорумпиран, твоята критика няма значение. Защото си нацист! А нацистът е честен и почтен, казва ни главният прокурор, който със сигурност не знае що е то нацизъм. Нацизмът е нов момент в репертоара на Гешев. Миличкият, добродушен, заблуденичък нацист като контрапункт на олигарха! Това вече е сложно. Даже за Борисов.

Прочее, кой трябва да докаже, че някой е продажен, подкупен и корумпиран? Обвинението.

Кой трябва да докаже, че някой е нацист? Обвинението.

Според главния прокурор обвинението не е длъжно да доказва каквото и да било. Достатъчно е да показва, защото: „Ние (обвинението) показваме нашата гледна точка“. Не знаех, че обвинението работи с „гледна точка“. Мислех, че работи с доказателства. С едната „гледна точка“ милиони загинаха в сталинските лагери! Със същата „гледна точка“ удушиха Гео Милев, обявиха Трайчо Костов за враг с партиен билет, изменник и предател и го обесиха. Ако някой е забравил.

И двата варианта – или платен, или нацист – изключват всякаква критика. Защото и корупцията, и нацизмът попадат под ударите на Наказателния кодекс като престъпни.

Трети вариант няма. Така мисли празното пространство под каскета на Каскета.

Следователно:

Всеки, който критикува Гешев, сиреч – дясната ръка на Господ, е престъпник.

Всеки, който критикува Борисов, сиреч – самия Господ, е престъпник.

Всеки, който критикува властта, е престъпник.

Всеки, който критикува която (чиято!) и да е власт – партийна, политическа, изпълнителна, съдебна, законодателна – е престъпник, враг, вредител, диверсант, злодей, предател, изменник, продажник, съзаклятник, съглашател, колаборационист, превратаджия, олигарх, храненик на олигарх, кариерист, службогонец, нацист, фашист и гад безподобна. И като така трябва да бъде опозорен, унизен, наплют, обруган, сплашен, наритан и изритан като мръсен пес. Да не пречи.

В същото време самоотвержените бранители на Гешев, докарани пред Съдебната палата от една ужасно неподкупна „медия“, бяха хем платени, хем изпонататуирани с всички възможни нацистки символи и послания. Други дитирамбеха в чест на Гешев от позицията на опозицията, което е повече от отвратително и лицемерно. Трети, загърнати в своите академични тоги, изпонаписаха маса похвални слова и жития за Гешев, което е повече от унизително и позорящо.

Така е, драги читатели! За хвалителите, за ласкателите, лакеите и мазнюгите всички опции са отворени. Те са хранените питбули на властта. На всякоя власт.

Велислава Дърева

В. Дума

Коментари 49 за
“ЗДРАВЕЙТЕ, НАЦИСТИ!”

 1. Простащината е подвид и част от корупцията и като такива представляват престъпление! Тя събира всички страсти под един знаменател. Няма граници. Еничари доброволци по правилата. Простащината се самоорганизира и въздига в защита под мафия, под институционални групи или навлиза в политиката за върховен контрол върху нормалните. Тази „пандемия” налага „да се учим да живеем с нея”. Оправдание на простащината по „културата” е да стимулирала развитието. ЗДРАВЕЙТЕ, НАЦИСТИ!
  Простака представлява дефектна личност, болезнено недоразвита, в крайна необходимост от лечение. Не от съжаление в подценяване и заобикаляне, а за наш пример и „имунизация” по достойнство! Премълчаването на проблема представлява съучастие, поддаване на заразата. Оставена сама на себе си в изолация и под подходяща индивидуална среда може да помогне за лечението на тази пандемия.
  Оставена сама на себе си без контрол, простащината изгражда самочувствие на превъзходство и безотговорност. Способна е да вбеси човек. Разпростира своите долни правила на заразата.

 2. „Така мисли празното пространство под каскета на Каскета….“ Много е добро! Страхотна Дърева, както винаги! А иначе дереджето е отчайващо….

 3. Може би следва да се проследи,какви главни прокурори са назначавани през годините:
  -адвокатът Татарчев-абсолютно неизвестен,без да е работил изобщо в областта на наказателното право.Назначен единствено и само,за да направи чистка в прокуратурата и се справи със задачата успешно на три „транша“. Прослави се с няколко неща-фразата „Над мен е Господ „, това,че приемаше в кабинета си и толерираше престъпници от „тежкия“ криминален контингент,както и че съсипа лично възможността да бъдат осъдени „кредитните милионери“,като едновременно с това разтвори чадър над банкерите,които трябваше да бъдат осъдени съвместно с получилите сумите и с това да се обезпечи връщането на парите в държавата.
  -Филчев-блестящ юрист,решенията му като съдия бяха класика в областта на наказателното право.Въведе ред в прокуратурата,но бързо се включи в политиката и голяма част от назначенията му бяха на политическа основа. Първоначално беше голям приятел на Иван Костов и затова се изказа в Народното събрание,че корупция в България е имало само до 1996 година. Никога няма да чуем от него истината ,защо възникна конфликта с Костов. Абсолютна лъжа е,че при бандитската приватизация прокуратурата е била безпомощна,защото Костов й бил попречил-такова нещо няма и не може да има,защото пречка приватизаторите да бъдат разследвани и обвинени от прокуратурата нямаше никаква. Напротив-всяка активност на местно ниво беше „порязвана“ централно от София-от подчинената на Филчев /тогава / Главна прокуратура.
  -Борис Велчев -теоретик,без нито ден стаж като действащ юрист,включително и в прокуратурата.Събра си екип от пълни некадърници,които си нямаха хабер от реалността и проблемите в прокуратурата. Изправен срещу агресивния Цветанов клекна почти незабавно и предаде прокуратурата в ръцете на МВР,което изцяло доминираше над държавното обвинение. Всички екшън акции завършиха с некадърни обвинения и закономерно се срутиха в съда. За тази удобна и позорна капитулация Велчев беше награден с място в Конституционния съд.
  -Цацаров-изключително умен,хитър и комбинативен.Добре известен,че още като председател на Окръжен съд гр. Пловдив е поддържал прекалено близки връзки и контакти с ОДМВР в града.Един от изключително малкото съдии , наградени с лично оръжие от полицията за заслуги,които останаха неизвестни. Успя в това без афиширане да измъкне прокуратурата от ръцете на МВР.Не направи абсолютно нищо за дори и мижава борба с корупцията,както в София,така и по места. Абсолютно толерираше пълното бездействие на Окръжните и Апелативни прокуратури,за шефове се назначаваха некадърни,но послушни прокурори. Най-големите му грехове са,че открито демонстрира недопустима близост с изпълнителната власт,както и че още от м.04.2018 година изтикваше Гешев напред,направи му макар и съмнителна кариера и явно още оттогава е реализирал плана Гешев да го замести на поста главен прокурор. При това не става въпрос за грешка,защото Цацаров действително е много умен и е бил напълно наясно,в каква мръсна игра е активната му роля.
  -Гешев-безспорното дъно в назначенията за главен прокурор.Недоучил,некомпетентен,изключително агресивен и трудно прикриващ агресията си,със самочувствието,че е уникален и велик,явен мегаломан,без морални и правни задръжки,привърженик на полицейските методи на работа,които въведе в прокуратурата. Излишен е всякакъв анализ при безкрайните му публични демонстрации,каквито не си е позволявал нито един от предшествениците му.

  Пиша това,защото се чудя,как все още тук-там има останало нещо читаво в прокуратурата.

 4. КОПИРАХ И ПУСНАХ 10 -15 РЕДА ОТ ГОРНАТА СТАТИЯ ВЪВ В.ФАКТИ И МЕ БЛОКИРАХА. В ПРАВОВА ЕВРОПЕЙСКА ДЕМОХРАТИЧНА КОЛОНИАЛНА БЪЛГАРИЯ МЕ БЛОКИРАХА В ФАКТИ – ЗАБРАНЕНО ВИ Е ДА КОМЕНТИРАТЕ. НЕ СМЕ ЛИ КОЛОНИЯ УПРАВЛЯВАНА ОТ ДИКТАТОР БОЙКО БОРИСОВ??? ОТВРАТЕН СЪМ ОТ СЛУГИНАЖА И ЛАКЕЙСТВОТО НА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ЖУРНАЛИСТИТЕ В КОЛОНИАЛНА БАНАНОВА БЪЛХАРИЯ. БОКО Е ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ И ДИКТАТОР.

  1. когато ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ и ТИКВИТЕ МЪЛЧАТ…Не се притеснявайте ТЕ много ДОБРЕ ЗНАЯТ КАКВИ СА…и каквито и да е ДЕМОКРАТИЧНИ парфюми да си слагат ОВЧАТА им миризма си ОСТАВА…Да ме извинят ИСТИНСКИТЕ ЧОБАНИ…

 5. Много съм ядосана,не мога да се успокоя,сън не ме фаща,тез черни картофи и развалени и мухлясали храни за болниците все са пред очите ми. Бясна съм. Тоз път май ще има РЕВОЛЮЦИЯ.

 6. Само да попитам автора националсоциалистическа работническата партия в Европа какво е направила?
  Идеологията, която тази партия следва се основава на принципи като нацизъм, расизъм, антисемисъм, антилиберализъм, антидемократизъм. Идването на власт на работническата партия през 1944 в България води до държавен преврат и установяването на диктатурата на пролетариата.

 7. И Господ Бог създаде човека от пръст из земята, и вдъхна в ноздрите му жизнено дихание; и човекът стана жива душа.

  Някъде да се споменава в Евангелието за ОРГАНИ на ТРУДА а ГЕШЕФ…

 8. Онаниев отново законоблудства вчера, като е издал четири заповеди, коя от коя по-дебилна. Започвам да се убеждавам, че Министерство на здравеопазването е основен развъдник на дебили и илитерати на територията.

  Вирусът вилнее по обществени сгради, магазини, аптеки, училища и прочие, но никакъв го няма в заведения за ядене и особено за пиене /хайде, за пиене разбирам, ако хората консумират ваксина, може, ама яденето?/. Също така разбираме, че трябва да се спазва социална дистанция, но никакъв проблем да се съберат по 3000 души в сектор на стадиона. Ми така де, ама понеже там е открито обществено пространство и трудно се вика са маски, вирусът явно също няма да сполети никого.

  Този напън на дебилите всеки ден да си издават малоумни заповеди, които да изпълняваме, няма за цел да запази здравето ни, видно от пълното безсмислие на написаното, а единствено с цел да паникьосва хората и да ги кара да се страхуват, и естествено, да се пълни държавния бюджет от глоби и санкции.

  И отново питам: ако има зараза и то толкова опасна, защо Онуй се ветрее всеки ден нагоре-надолу без маска и на един…лакът разстояние от хората?!?

  Хайде стига сте ни правили на дебили. То вече стана ясно кои са те – вашите избиратели. Ако има мерки, направете ги смислени и обосновани. Защото тези „правни“ упражнения на недоучили Йористи и счетоводителя ми идват в повече!

  Елена Гунчева
  * Йорист е недоучил юрист, член на ГЕРБ

  1. Поредно нагло присвояване на европейски пари готви кабинетът на Бойко Борисов, видя Narod.bg. Далаверата лъсна от наша проверка в сайта за обществени поръчки, където Министерският съвет е пуснал обява, че дава точно 108 434,17 без ДДС, или 130 800 лева, за да учи администрацията как да говори по мобилни и стационарни телефони?!

   или как да се ПАЗЯТ по ТЕЛЕФОНА…

   имаше такива научни опити с МАЙМУНИ и телефони….НАПРЕДВАМЕ в ЕВОЛЮЦИЯТА-ГЕРБ

 9. Напоследък с Цветната Революция в Щатите НЕО-ЛИБЕРАЛИТЕ там усилено говорят не само за расова но и класова БОРБА даже ВОЙНА…Споменават Маркс…Ленин …експроприация…и т.н.

  Има предложение да се демонтира паметника на Линколн и да бъде поставен в някакъв музей на Расовата дискриминация …нещо да ви напомня…Така стигаме до лицето ГЕШЕФ…получило О.К. от същите тези ХОРА….да чувате напоследък По Светът ли у НАС някой да говори за ДЕМОКРАЦИЯ…Тя УМРЯ ГОСПОДА в името на глобализма…Изведнъж ГЕШЕФ се изказва ИДЕЙНО-ВСИЧКИ които не са съгласни с НАС са НАЦИСТИ…След 1944 година ВСИЧКИ несъгласни с ПАРТИЯТА ги наричаха ФАШИСТИ…а ИМА ли право по ЗАКОН гл.прокурор да ПРОКАРВА ПОЛИТИЧЕСКИ ИДЕИ и да гони НЕСЪГЛАСНИТЕ с ТЕЗИ ИДЕИ…

  1. Хи, хи, хи,
   а какво значи „белият дом“. Очаква се да го пребоядисат, вероятно в кафяво.

   1. В Минеаполис разпуснали полицията…НЯМА ПОЛИЦИЯ…Ще създават ЧАСТНА ТАКАВА…Който има пари ЩЕ ГО ПАЗЯТ…Трима от КМЕТСТВОТО НАЙ-ИДЕЙНИТЕ от които двама са трансджендъри но черни се чуствали застрашени и ги пазят лични телохранители за 4500 долара на ден но с парите на данъкоплатците…Всяка прилика с НОВИЯТ закон за 2-ро НСО при НАС не е СЛУЧАЙНА…

 10. ,,Обича те “ народа , гешев. Жестоко те обича,дано си се уверил в това, е след тиквата,но си задай въпроса и ЗАЩО-малоумнико.

 11. гешев, ако ме заловиш на калъп, ебейки жена ти или дъщеря ти, и ти кажа не е това ,което виждаш, или чувстваш. Не е ли аналогично,с виждащото и ставащото покрай тиквата, за това и искам главата и кръвта ти.

 12. Здравей, простак, с главно „П“.
  Падение, пълно падение върлува над т.н. територия Република България. И лакомията, и простотията, и наглостта нямат край. Ама, то, ограничен мозък, като къскета, не може да си даде сметка, колко е плиткоумен. Не знам дали го пише в учебниците на КГБ, но в указанията на БКП е записано, че трябва да се насърчават тъпи, прости, но верни на кривата линия на партията нищожества.
  Та, като става дума за нацисти – какви са те? Какво ли значи нация? Като става дума за фашисти – какви са те? А, хан Кубрат, заобиколен от любвеобилни синове, като е изрекъл онези слова, че съчка можеш да скършиш, ама сноп от съчки не се чупи? Сноп на италиански, май че значеше фаши. Ха, наздраве!!
  #тъп гъз

 13. Що за юрист е Каскета, стана ясно още когато изрази мнение за разделението на властите. Потвърдиха го ония олигофрени на тротоара, дето не знаеха защо са там. Потвърди го малоумието на говедото с мегафона. Когато си платил на едни боклуци да те поддържат, значи и ти си боклук. Толкова за интелектуалния багаж на каскетоносителя. Простите и през девет баира се подушват!

 14. Велислава – блестяща!
  Гешев – бездарен клоун в ръцете на Темида.

 15. Всички знаем, че Главната Мутра на Републиката е престъпник, само Гешев не вижда. Гешев силно си е повярвал и не разбира, че силата му идва единствено от това, че Шайката е на власт, и не си предствавя колко бързо може да се обърне палачинката, толкова бързо че вече не просто няма да е главен прокурор, а и ще е следствен за злоупотреба с власт…

  1. Е как да вижда като заедно са участвали в крадене на банката Св. Никола има ги на снимка.
   Иди в народ.бг и ще ги видиш

 16. Снощи гледах в 7/8 създателя на българската фондова борса. Човекът каза – тъй като метрополията не може да назначи явно управляващите, тя извършва отрицателна селекция на лица с нисък интелект и допълнителни обременености, които лесно се корумпират. Гешев първо ни изуми, с тезата че разделението на властите е пречка. Сложен е уж да брани закона, а игнорира основни приципи. Хората с нисък интелект нямат способности да доказват, те показват. Четем есемеси, чатове. Трябва да се обработи общественото мнение за „правилната“ присъда. Управлението на мафията пуска димки и върши брутални неща. След шкафчето с пачки Бойко ни показа как строи магистрали за „150 години“, какво шкафче? Да ама се срути дори недостроен тунел. Отрицателната селекция не прощава.

  1. КУКЛОВОДИТЕ ПРОВЕЖДАТ НАТРЕНИРАНЕ НА НАЦИЯТА, КОЯТО СИ БЕШЕ ИЗГУБИЛА УМА ПО ЦИГАРИ БОРО И БОНБОНИ ТИК-ТАК И ПР. ДРЪНКУЛКИ ….. НЕЩО КАТО ТУЗЕМЦИТЕ , КОИТО СЕ ВПЕЧАТЛЯВАЛИ ОТ ДРЪНКУЛКИТЕ КОИТО СА ИМ ДАВАЛИ МОРЕПЛАВАТЕЛИТЕ В ЗАМЯНА НА ВОДА И ХРАНА …… СЛЕД ТОВА 30 ГОДИШНО НАТРЕНИРАНЕ , КОЕТО СЕ ЯВЯВА И ОТРЕЗВЯВАНЕ, БЪЛГАРСКАТА, ДУХОВНА ПО ДЕФИНИЦИЯ НАЦИЯ, ЩЕ СЕ ВЪРНЕ НА ПРАВИЯ ПЪТ …. НА ДУХОВНОСТТА / ЗАДЪЛБОЧЕНИ ПОЗНАНИЯ + ВИСОКА НРАВСТВЕНОСТ + ЕДИНЕНИЕ С ТВОРЕЦА /

 17. „Освен тези,що нямат талант да търпят,освен няколко хиляди волнодумни изгнаници,всеки раб божий с християнско смирение ще ни отговори:
  „Не,днес си добре живеем с турците,те се образоваха и нам олекна.“
  („Народът – вчера,днес и утре“ – Христо Ботев)
  Освен тези,що нямат талант да търпят,освен няколко хиляди волнодумни изгнаници по целия свят,всеки раб божий с притворно благочестиво християнско смирение-
  подобно на Мутрата от Банкя-
  ще ни отговори:
  „Не,днес си добре живеем с „ГЕРБ“,
  те се образоваха и набраха опит в кражбите-
  и нам олекна,
  че можем да изкярим нещо покрай тях!“
  А Народът-
  да го духа!
  НИКОЛАЙ РИЗОВ

 18. Милиционер, но от простите т.е. не повече от квартален. Пък ако ще да съм и нацист.

 19. Аз пък съм нарцист.
  Най-голямото нацистко котило е тука на Четвърти километър.
  Хитлер,Гьоринг,Гьобелс и фелдмаршал Кайтен живеят на третия етаж,а Рибентроп е на последния защото им миришел на риба,с рибешки трупове не съжителствали…

  Бачо ви Кольо пък от години се чуди колко е голяма разликата между нацизъм и нарцизъм,ако действието се развива в България ?

 20. Къде се скри Васил Божков? Преди седмица обеща през следващите 10 дни да информира относно новия си политически проект. Нито вест, нито пост! Май се сключи примирие с властта.

 21. Палячото ,гешев, можеш да ме наречеш какъвто искаш,АЗ искам единствено главата и кръвта ти, но не лично за мен а за изстрадалият народ.

  1. Истинската му фамилия е ГеЙшев. Който иска да го свърже с Гей, а на когото му е по-интересно да го свързва с Гейша, която хвърля гьобеци пред тези, които са го назначили.

 22. По зле от комунизма. Сега остава да ни пращат в затвора или в трудови лагери, че изразяваме съмнения в честността на институциите. Няма толкова големи кавички да поставя последното изречение. Корумпирани, срастнали се с властта фашисти.

 23. Слагайте подправки,все едно готвите на прасета,викал отровителя на пациенти.

 24. В нашата държава простащината, наглостта и арогантността са взели връх!
  Нищо добро не ни чака с такива управляващи.
  Аз се учудвам Гешев как е завършил право.
  С какво право публикува лична кореспонденция на хора без да имат повдигнато обвинение?
  Ами следствената тайна – това понятие изобщо не му е познато!
  Прокуратураат с публикуването на разни чатове се е превърнала в хранилка на „жълтите медии“!
  Това никъде по света го няма.
  Това е наказуемо!
  Неговите преподаватели би трябвало да се срамуват, че са му давали изпитите.
  Този човек не е наясно с основни принципи на правото.
  Надявам се един ден да бъде освободен от тази дкъжност поради НЕКОМПЕТЕНТНОСТ !
  Трябва да му се потърси и съдебна отговорност.

  1. Гешев НЕ Е учил право! Завършил е милиционерската школа в Симеоново. И като такъв получи одобрението на „мастити магистрати“ от Висшия Съдебен Съвет, както и на Президента. Ето кои влизат във ВСС : http://www.vss.justice.bg/page/view/1235
   От тях само 4-ма са гласували „против“ : Лозан Панов, Олга Керелска, Красимир Шекерджиев и Атанаска Дишева, останалите 20 – „за“.

   1. ВСС трябва да бъде закрит и членовете му разследвани, по така модерното „търговия с влияние“ особенно говорителят Б. Магдалинчев….И да излезнат публични данни за собствеността им и банковите им сметки в чужбина…Както на гЕШЕВ в Швейцария излязоха 9 000 000франка/ справка „Бивол“/….Ама толупа мълчи, като комунист на разпит……

  2. И цецо-конецо се има за юрист, щото изкарал едни 3-месечни курсове по право. Чини ми се, да са ги карали заедно.

 25. Е и аз съм нацист.. Щото – като пример, в момента прокурватурата ни говори за търговия с влияние.. Проверилите казват, че такова понятие в НПК няма..
  Както я нямаше и самокритичността към определлено поведение при „Ало, Ваньо“ за ПРИЗНАНИЕТО на премиера. Че е говорил, казал същите нещица за своята търговия с влияние и злоупотреба с власт..
  Ама казалия самокритично до дипломатин го наградиха. За принос в бухалковото право..

 26. Гешев фашиста,да повърне човек като го гледа и слуша.Смешно е това момче с тоя каскет дето още ходи посред лято ,препотил го е вече наглия фашист

 27. Няма никакво съмнение, че точно онзи много дебел изрод, който сега живее в Дубай, но получава заплата като депутат и се харчат държавни милиони за охраната му и който държи в желязната си хватка и изпълнителната, и съдебната и всякакви други власти, няма никакво съмнение, че точно той е наредил на Тиквеника да назначи милиционера от школата в Симеоново за главен прокурор! И това е повече от ясно, но Тиквеникът защо не го помоли да му предложи човек, пак от неговите, но не с толкова страшна, с толкова зловеща и толкова противна физиономия на истински Франкенщайн. Друг е въпросът, че е некомпетентен, не познава правото, абсолютен профан и неграмотник! Срам, позор и кошмар! Но, нищо на този свят не е вечно, милиционерино с каскета,не забравяй! И ти като нищо може да си тръгнеш с престъпната хунта, която сега браниш! Какви нацисти, какви пет лева бе, милиционерино? Нацистите и Вишински са били агънца, в сравнение с теб!

 28. Аз съм нацист и мисля че държавното обвинение не си върши работата.

  Според чл. 326 НК който създава паника с фалшив сигнал за тервога, се наказва с лишаване от свобода до 5 години.
  „Яко ще измрем“
  „Ще измрат 10 000 човека, няма да ни стигнат черните чували да събираме труповете“
  тези думи са произнесени по национални „медии“
  Гешев?
  нещо?
  ко прай „държавното обвинение“?
  Кой е нацист ся?

 29. ….“спие со пиштол и го следи со беспилотното летало…..“ Евала!
  Ей, за ташак сме и на македонците, и на кого ли още не….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *