Регистрация
Публикувано на 07.10.2018 / 20:19

ЗА УБИЙСТВОТО НА ЖУРНАЛИСТ: „НЕ НИ ПРИТИСКАЙТЕ!“, А ЗА „БОЙ“ НА КЛОУН: „АРЕСТИ ВЕДНАГА!“

бойко борисов„Не ни притискайте!“ казА Оня от Банкя, дето ни е и премиер. По повод убийството на журналистката Виктория Маринова.

МВР-Мето пък пласира моментално, че проверявали в близост до местопрестъплението заведение за психично болни, демек, тоя път луд ще е, не клошар.

За оня клоун и циркаджия, дето го наричат журналист, от „Господари на ефира“, аверът на продуцентите – Бойко Борисов се провикнА от Ню Йорк: „Арести веднага!“ и веднага МВР –Мето арестува … невинни.

Днес Оня от Банкя се чудел и защо МВР не се справяло с престъпността…

Няма как и да се справи, защото Оня от Банкя ги превърна в кочина, действаща по поръчка и Оня от Банкя си ги редеше министрите: МВР Особена форма на главата, МВР Шматка, МВР Едноокия пират, МВР Мето Илиенски…

„Не ни притискайте“ ли?

Във всяка нормална държава – моментално си отивате всичките! Всичките!

Тук още крадете и си ризигравате още коня, благодарение единствено на липсата на народ и наличието на рая!

Afera.bg

Коментари 16 за
“ЗА УБИЙСТВОТО НА ЖУРНАЛИСТ: „НЕ НИ ПРИТИСКАЙТЕ!“, А ЗА „БОЙ“ НА КЛОУН: „АРЕСТИ ВЕДНАГА!“”

 1. Кофти работа, бат Бойкооо!!!!!

  Този път бившите ти „колеги“ сгазиха яко лука!!!

  Световната преса гръмна – „убиха българска журналистка по особено жесток начин“!!!

  Сега как ще прикриеш аверчетата???

  От друга страна, ако ги предадеш на правосъдието и те вземат, че проговорят, оставката ще е най-малкият ти проблем!

 2. Много ми хареса снимката, направи си е синопсис за филм: брадясал мъжага, гледа встрани, пурата е изпушена наполовина, ризата разкопчана и в по- голям размер, ръкавите навити, в ръката gsm, чашата уиски, може би, кибрит, втори gsm, някаква спортна купа, крайчето на европейското знаме, поувяхнало растение, пистолет, признак за мъжественост ?, разпилени документи, може би някакви чертежи. 51%, че снимката е от времето на кметуването Му.

 3. Точният цитат е „Не ни пресирайте“, и наистина, как повече да ги пре-сираш, те са си тотално засрани, осрани, опикани и потънало до уши в лайната си. Даже Данчето Самоковско вече не може да измие вонята с парфюми.

 4. Сега ,то зависи от притискането,на някои им трябват 9 месеца да излезе нещо,на други 9 секунди сутринта в клозета…натисне, натисне и топу у у у ррр- готова работата,даже не дърпат водата,да се види хубаво койтуйнещо.

 5. Публикуваната снимка да не е от времето,когато Борисов е кмет?И това снимка от кабинета му?Интересно по-голяма прилика с бос на престъпна групировка няма!!!!Бандит и мутра от където и да го погледнеш!!!!

 6. Няма кой да поведе народа само някой добре платен интелигентно се провиква бягайте от България

 7. баба ме помоли да напиша: Дано го рака фане с едната щипка за ректума а с другата за ташака.

  тя си е изрезала от вестници снимки и се избрисвЪ, както тя казава по ония места след ония работи в ония храсти и набожда картинките по храстите. Цело село гласуват после за лайняро, а баба е съветник от Герб.

  Но след тази изцепка за убитото момиче, баба какза че щяла да са натъпче със сушени сливи и да глътне кило топло козе мляко , за да била имала поканки да ака редко и да размазва връз снимките.

  Баба ни дърпа учите когато говориме неприлични думи особенно за лайняро.

 8. 1000 %сте права,Госпожо Томова!
  Ако има Народ който протестира както трябва да бъде,не тинтири-минтири,мирно,със песни,а като гърците,оня от Банкя,бързо ще се напикае,да не забравяме,какво беше споделил,бившия му треньор по таекундо Валери Найденов,че е страхливец и другите момчета от отбора го наричали „ПРАНИТЕ ГАЩИ“!
  Колко лъжи,колко човека погуби този ЗЛОДЕЙ БОРИСОВ???

 9. Спокойни сме всички до един-аз и колегите ми, цялата парламнтарна група от гербануси, а Сидеровият анус с успех продължава да играе ролята на борец за правдини.Ще хванем скоро време един луд, който разбира се е самоубит и ще има съвпадение на ДНК материалите. Във връзка с това се обръщам към милите мои избиратели и фенове да изберат най-лудия от тях и да го самоубият.ДНК-то не е проблем, ще го оправим. Какво са написали по света, коментирайки за убийството на Виктория Маринова? Хич да не ви пука на анусите, мили мои избиратели и фенове! Гледайте си хемороидите и *бете майката на писачите.Поздрави от мен!

 10. ….MNOGO SELJANCHETA ,,SBADNAHA DETSKATA SI MECHTA ,,DA RAKOVODJAT V MVR /SOFIJA I DA GI GLEDAT PO TV ..V PROVANSA!…AMA ,TOVA NE E SAMO DA SE PACHISH PRED/PARHASHTI/ DGURNALISTKI I PUSHISH/PODARENI/PURI..SAMO S,, JADENE,, NE STAVA…

 11. Нориега не го ли приключиха преди да има „Обединена Европа“ ???
  Щот на снимката се е снимал до еврогейското знаме.

 12. Явно ниските температури ти действат много лошо на психиката.
  Я иди в Сибир да ти е по-топло и да се грееш на евтин газ1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>