Публикувано на 12.04.2019 / 9:13

ЗА ТИЯ, ДЕТО СА УВЕСИЛИ ПОРТРЕТА МУ ПО КАБИНЕТИТЕ СИ: „ЗА ТАКИВА ЗЛОУПОТРЕБЯВАЩИ С НАРОДНИТЕ ПАРИ, НАКАЗАНИЕТО Е САМО ЕДНО СМЪРТ!“

Без коментар!

ЛЕВСКИ

Afera.bg

Коментари 12 за
“ЗА ТИЯ, ДЕТО СА УВЕСИЛИ ПОРТРЕТА МУ ПО КАБИНЕТИТЕ СИ: „ЗА ТАКИВА ЗЛОУПОТРЕБЯВАЩИ С НАРОДНИТЕ ПАРИ, НАКАЗАНИЕТО Е САМО ЕДНО СМЪРТ!“”

 1. Ето това е оригинала:Трябва да се даде правото на всеки народ, па и на всеки човек, който иска да живее почтено и свободно. И ние, българите, отдавна се напъваме с всичката си сила да викаме към човечеството и свободата. Всекидневните ни убийства, потурчванията на грабнатите ни невръстни деца, обезчестяването на девойките и жените ни от турците са били всекидневно оплаквани с кървави сълзи пред европейските консули. На нашия прегракнал глас – никакъв отзив, отникъде помощ, напротив, стават учители против нас. Тогава где остава тяхното образование и човещина? И все тъй ли ще се оплакваме и ще се надяваме на техните лъжи? Не, наместо сълзи, сега леем куршуми, а надеждата ни е на Правосъдния и на нашите мишци.

 2. Скоро влизах в кабинет на Областен Управител и там ликът на Дякона го нямаше, но имаше портрет на Генерал Борисов в униформа! Представих си, че този областен, сутрин като влезе в кабинета си първо – козирува, второ – рапортува и трето запрята ръкави за да побара, къде какво набара! А, вечер пред портрета прави отчет: Едно на теб – едно на мен, едно на теб – едно на мен и т.н. до пълната победа на мутро – симеоновската шайка!

 3. Първо, адмирации за публикацията.
  Вземайки пример от Д. Иванова, предлагам клетвата на депутатите да наподобява тази на Колю Фичето:
  „Ще свърша това за толкова пари и за толкова време, и ако не успея, отрежете ми главата!“
  Предполагам, че такава клетва ще вдигне избирателната активност до нива като при социализма.

 4. Апостола,иска главите на 4-та,по ,,закръглени“ , плюс онзи с особената форма на главата,и забележете,без съд и присъда.

 5. Г- жо Томова, благодаря на Афера, че го напомнихте. Предлагам, народните представители и управляващи, вместо да кичат кабинетите си с лика на Левски, да си поставят тоя текст на стената в рамка. И да си го четат всеки ден ! И това да е клетвата с която се заклеват да служат при встъпване в длъжност. За да знаят те и ние как да служат и какво ги чака! Дължим го на великия Апостол!

 6. Участ за измикяри бг

  И пред Апостола бесуват с настървение-
  лъжовно и грабливо измикярство,
  пред Бога няма маска за падение
  и ясно е продажното лихварство.

  Но Господ пази свято измерение
  над бурена на дяволско коварство
  и слепи наглеци във заколение
  погубва и сред блясък на нахалство.

  10,20 ч., 12.04.2019

  Отпадат по разному, разобличени не само от предателствата си, а и от изказа си над тях, и пак, и пак с малката паничка на безсрамния ум гребат против род и Господ. Виновник на млъква, не се маха, напротив, приказва и пак напира, но други виновници ги пласират и сговорът им е обща зараза. Тази ли зараза да ни управлява и представлява? Вижте само защитниците на Ист. конвенция къде са-начело на държавата, вижте ни Посланиците – Надка Нейнска е не само развратен крадец, но поради това сасипа образа на България с причинената от нея криза с медицинските сестри в Либия, а Борисов я назначи за Посланик след това, Станишев сасипа БСП, вика като типичен Соросоид за Ист. конвенция, а още стъпва с България, Захариева системно предава България, а е Външен министър, Кунева доумъртви образованието, а не е обвинена нито за него, нито за АЕЦ ‘Козлодуй’. Всяко едно от тия измерения е заплюване на Левски. Това правят с него кичещите се с портрета му и той да им е под ръка, да плюят в лицето му е част от безсрамието и некадърността, с които управляват и представляват България. Държат се един друг издънките на Иванчо Хаджипейкович и го удариха в земята и земята се разплака, че тези и такива ходят по нея!

 7. Как една бедна учителка може да купи 300 квадрата с 3 гаража в елитния квартал Манастирски ливади, в съседство с Божинов, Бербатов, лорд Минчев (на същата улица Сусанин) и президента Първанов?
  Фирмата Иконус ЕООД, която преди да влезе депутат от ГЕРБ е на Делян Добрев, а след това – на майка му и е собственик на въпросния апартамент, обитаван от напусналия парламента, е взела от регистрираната на Сейшелските острови – сиреч офшорка, фирма със сходното название Иконс 250 000 евро. Интересно е, че апартаментът е закупен за 400 000 лв., което заедно с ДДС дава 480 000 лв. Или същите пари като „заема” от офшорката.
  Интересно е, че другата фирма на майката на Добрев, учителка – Визьор, е вложила за построения от нея цех за пелети 2 млн.лв. Със заем, писан като взет от Форуком на съпруга на братовчедката на ексдепутата. Но Форуком е взела 700 000 евро или 1,4 млн. лв. от парите от офшорката от Сейшелските острови Терес Кънсълтинг. Офшорката държи 47,98% от Форуком фонд имоти. Това пък е фирма на братовчедката на Добрев – Росица Гаргова, която продава на майка му апартамента в Манастирски ливади.
  Фирмите на Гаргова и съпруга й са лидери в санирането в национален мащаб – програма, тръгнала от председателстваната от Добрев енергийна комисия на парламента.
  Морални стандарти, казвате! Браво, браво, браво, господине, хубаво ли ви е?! СКАРО ЩЕ ВИ МИНЕ!

 8. Поздравление за Томова, дори и Баце взе да я цитира „пунта мара“ само така и напред, лошото че остаряхме.

 9. Ех, Левски… Тия днешните синковци още не са се научили да четат, ама да крадат знаят.

 10. Днес да беше жив,щяха жандармерия и служби да пратят срещу него и да го затрият мекеретата!

 11. До „Афера“: Поздравления за находката. Хубав и успешен ден!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *