Регистрация
Публикувано на 06.01.2017 / 10:33

ЗА Т’ВА ЛИ ВЛЯЗОХМЕ В ТОЯ ЕВРОСЪЮЗ, ДА НИ ВАЛИ СНЯГ ПРЕЗ ЗИМАТА! ЧУВАЛИ СТЕ, ЧЕ НАРОДЪТ НИ Е ЗАСПАЛ – ЕМИ, ОТ ЛЮТЕНИЦАТА Е!

ГЕРБ ЛЮТЕНИЦАВалери Тарандов:

Това че населението е масово болно и зомбясало, свързано ли е с олеамида в лютеницата?

Успиват ви с лютеницата, за да ви изнасилват, докато ви се спи и да не реагирате на ток, вода, липсата на картели и прочие.

Олеамида в лютеницата за масите, действа както брома в казармата…

Можете да топите вафлата в лютеницата.

Вече почнали да спират тока, за да се подчертае бедствието. Имало дори паднало дърво. Източник: нова тв

Да се слага преспивателно на цял един народ… това са особеностите на националното хранене.

Чували сте, че народът ни е заспал… еми, от лютеницата е!

И айде сега познайте кой организира това бедствие! Топете си вафлата в лютеницата и гледайте шоуто как държавата затвори не само за тирове.

….

За цената на винетката получавате:

АМ „Тракия“: Затворена за товарни МПС над 12 т.; Затворена за всички МПС от Зимница до Бургас;

АМ „Хемус“: Затворена на територията на Област София за МПС над 12 т. Затворена за всички МПС на територията на област Шумен и Варна.

АМ „Струма“: Затворена за МПС над 12 т.

АМ „Марица“: Затворена за МПС над 12 т.

АМ „Люлин“: Затворена за МПС над 12 т.

Георги Дренчев:

Когато говорят за излишъка в бюджета за 2016г, Горанов, Борисов, а и други техни съучастници, създават илюзия, че това са реални пари, които те с нечовешки борби и мъки са извоювали и сега ще ги оставят на правителството на Радев.

Това, уважаеми, е една огромна лъжа.

Тези пари не само са похарчени, но и далеч не са стигнали, за да покрият дефицита и са изтеглени и заеми, които също са били нужни, да запушат дупките от недофинансирани европроекти и глоби от ЕС.

Помните ли едни кончета и кучета, нормативно изтребени от администрацията на олигофрените, която замазва скандалите с лютеница!

Ако имаше тол система, представяте ли си колко чисти, щяха да са пътищата!

Ще ви подскажа – толкова, колкото, паркоместата в синята и зелена, зони.

уелкъм у пряспата енд хев а найс пей

За т’ва ли влязохме в тоя евросъюз, да ни вали сняг през зимата!

….

Вие представяте ли си какво слагат във вафлите!

Георги Христов Христов:

Булевард България прилича на хоризонтална писта в момента

В Пловдив са разбили павилион, откраднали са учебници. Тая страна има бъдеще.

Евгени Минчев:

Споко, снегът не е по-голям от пишките ни.

Иван Петров:

Отишъл Цвиноко в офиса на ГЕР, поискал си кафе и кифла и влязъл в тоалетната, да си измие ръцете. Когато се върнал – гледа кафето му изпито.

- Кой ми изпи кафето? – попитал Цвинокио.

Никакъв отговор.

- Пак питам, кой ми изпи кафето?

Никакъв отговор.

- Кой ми изпи кафето, бе?! – изкрещял ядосано Цвъки.

- Аз – изправил се Тиквоний.

- А кифлата защо не изяде?

Владимир Танев:

На Богоявление по отколешна традиция Бойко Борисов слиза от небето…

Навън е ад. Не, не от ниските температури, а от непочистения сняг. Просто в момента в София няма тротоари. И това на фона на истеричните красъци на властта, мерките и верижната техника. Сега се сещам за една съврменна парафраза на стария виц:

-Ало, ЦК ли е?

-Не, тук е Кризисния щаб.

-Ами тогава и на вас да е-а майката…

Afera.bg

Коментари 11 за
“ЗА Т’ВА ЛИ ВЛЯЗОХМЕ В ТОЯ ЕВРОСЪЮЗ, ДА НИ ВАЛИ СНЯГ ПРЕЗ ЗИМАТА! ЧУВАЛИ СТЕ, ЧЕ НАРОДЪТ НИ Е ЗАСПАЛ – ЕМИ, ОТ ЛЮТЕНИЦАТА Е!”

 1. Terminator -“а какво ли ще е в Източен Сибир, след като оня ден съобщиха нещо за някакви си – 63 градуса?“. Ми нормално – облекли са си ризите с дълъг ръкав и са затворили прозорците.

 2. Стоева, нахалството не е равно на интелект. Ти всеки ден повтаряш ръждясалите си мантри, а това значи, че си натурален гербераст. Но да бъдеш призовавана да се засрамиш, това означава да се говори на хипопотам за естетическата визия на цветята.

 3. Колеги сигурно знаете, че в Шуменска област е „бедствено“ положението? Ама дали е така? Съпругата ми работи в шуменската болница и преди малко ми се обади. Разказа ми, че отделението им е препълнено с болни и имат чак на деветия етаж, но изписаните не си отиват защото „пътищата били затворени за тяхното село“, а пристигат от същите села нови болни?! Как ли стана тая работа пътищата пропускат само в едната посока? Даже кв. Дивдядово и до там не могат да си отидат защото имало много „големи“ преспи а градските автобуси си вървят и в момента е 3-4 градуса навън. Това се нарича зомбиране на хората, то не бяха министерството на здравеопазването да се изхвърли с някакви бесни наредби, то не беше и Боеко, да не говорим за телевизиите! Тотално зомбиране. А в Москва е – 25 градуса (усещало се като – 37 градуса) и са изкарали полевите кухни и раздават топъл чай, кафе и каша на туристите. Нашите полеви кухни 2004 год. ги продадоха на мургавите „бизнесмени“ за по 100 лв. едната и някои по сръчни ги направиха на казани за ракия! Да ви е честита демокрацията! Въпроса с почистване на пътищата ще се решат през м. април по време на изборите!

 4. Живял съм 20год. в Канада
  Там при минус 18-22 градуса си ходихме по тениски и едно яке отгоре.
  А тук си е БЕДА………..но не от темперетурите а от организацията.
  Може ли някой да ми каже осъдиха ли емел етем ,затова че съсипа и закри
  системата на Гражданска защита….

  1. Емел Етем-Тошкова беше МИНИСТЪР на ИЗВЪНРЕДНИТЕ СИТУАЦИИ, а ББ-ТЪПАКА ГИ ЛИКВИДИРА

 5. Колега Неподготвен, като чета поста ти си мисля, а какво ли ще е в Източен Сибир, след като оня ден съобщиха нещо за някакви си – 63 градуса?

 6. Като гледам „бедствието“ почвам да се притеснявам! Пу, пу да не чуе дявола, но като се замисля, не дай боже да стане някакво наистина бедствие свързано с нашата АЕЦ?! А тогава. Аз съм на доста години и съм от онова село Горни Лом което го гръмнаха та 14 човека си отидоха мърцина. Та тъй в моите спомени от детството ми започваше ли да вали сняг към общината имаше два снегорина, но не такива като сегашните ами сковани от дебели талпи и на тях натоварени камъни да тежат и с по чифт волове с воловарите загърнати с ямурлуци по цял ден обикаляха по улиците на селото и по пътя към минно-преработвателното предприятие в последствие превърнало се в злополучната взривна фабрика. И нито за миг не си спомням да е спяло извозването на концентрата от фабриката, нито да е спряло извозването на дървесина от дърводобивното предприятие! За това започвам да се притеснявам защото в момента имаме техника, но нямаме ръководите и подготвени изпълнители! Имаме гербаджийски калинки по всички етажи на властта, които хал хабер си нямат от това за което са назначени! Вчера друга една калинка министър на енергетиката рече че април Русия ще ни докарала двата ядрени реактора дето БиБи ги продава на Иран и дето платихме едни никакви си около 700 милиона евро на Росатом и възкликнах от умиление, че най-накрая ще си имаме интерактивен музей на атомната ни енергетика на открито основна тема в нея „Как БиБи и САЩ закопаха ядрената ни енергетика“!

 7. Някакъв селски журналиЗ измисли понятието „Снежен Ад“…
  Какво всъщност означава това?
  Тия „дебили,“ както завчера се изрази Бой#Кой, не са ли чели Данте Алигиери и Божествената му комедия, та си мислят че в Ада е -20° по Целзий ?
  Там е топло уважаеми Юксели, Аннита с двойно „Н“, Николаевци и прочие началници на КАТ дето по 5 пъти повтаряте в ефир за някакъв ДЖИП ЛЕКСУС (що за идиотия е това) и за несъобразена скорост от 110 км/ч, при максимално разрешена от 90 км/ч (за мат’ряла: „на това му се вика превишена скорост“, а „ДЖИП и ЛЕКСУС са производители на автомобили, а не категории МПС“ )
  Ние можем да четем и сме чели Данте Алигиери и други разни там неизвестни за „елита“ книги…

  от Бай Туй

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>