Публикувано на 22.10.2020 / 16:14

ЗА КАКВО СИ НАПРАВИХ ТАКОВА ЛИЦЕ, КАТО ВЪРНАХТЕ МАСКИТЕ

Илюстрация: Симеон Даскалов по снимки от Фейсбук на ГЕРБ ексминистър Николина Ангелкова

Коментари 19 за
“ЗА КАКВО СИ НАПРАВИХ ТАКОВА ЛИЦЕ, КАТО ВЪРНАХТЕ МАСКИТЕ”

 1. Не е зле, постарал се е хуругът. Но под кожата е нужно и съдържание. Ами ха дано Оня ги изтрепе, ама по скоро нея чума ще я тръшне.

 2. Момеее, лицето не прави човека а акъла и сърцето!Ти каквото и да си направиш вече ние ти претеглихме акъла и се видя че за нищо не ставаш освен за курва!

 3. И десет пластики да си направи. Генът й ще се предава от поколение на поколение. Така, че, ако не си е намерила облагородител с достатъчно силен и по-хубав ген, поколенията й ще трябва всичките да минават през д-р Енчев.

 4. Тулупа и военния пиклив шипар да ползват извънредното положение и да си направят по 10-15 липосукции и пластики та да заприличат на хора поне на външен вид.

 5. Поредното доказателство, че чалга “културата” и метастазите й са прояли всички слоеве на обществото. Освен да парадира с дрехи и външен вид, нищо друго няма да видите от нея. Визията й съперничи единствено на интелекта й. Некадърна, проста и безполезна. За външния си вид никой не е виновен. Но всеки е ОТГОВОРЕН за вътрешния си вид. А тук положението е смърдящо!…

 6. Като стара кола като е боядисват да придобие приличен вид. Малко кит, боя , силикон, крем, стара чанта лачена и малко влачена.

 7. Затуй мама едно време ми викаше: мокро момче, никога не избирай жена по снимка

 8. Днес пиронът е забит с израза: „Орел с Ориз“

  На второ място е „Свирка Минет“

  На трето – „Кобила с Противогас“

 9. Същата грозна и ГЛУПАВА УРУСПИЯ

  ОСТАВКА КРАДЛИВИ ЦАРВУЛИ
  ОСТАВКА БАНКЯНСКИ БОКЛУК

 10. Каквото и да си направи си остава една противна мутра! Народа е казал – Насила хубост не става! Лошото е, че гербаджийските изчадия са противни физически и вместо да компенсират с душевна красота, те обратно душевно са 5 пъти по-противни!

 11. влиза един разгневен клиент при фотографа-стар арменец… Виж бе …каква снимка си ми направил…колко съм грозен…фотографът погледнал снимката…погледнал клиента и рекъл…МАЙМУН седял…МАЙМУН излял…артик…

  при някои хора лицата са грозни но душите красиви…при други и двете са еднакво…грозни…няма пластична операция за душата……

 12. Страшимира Ангелакова мяза сега на ТУРСКА актриса от треторазряден анадолските сериал
  Иначе преди с дългия нос беше рекламно лице служеше за Плашило за нелегални мигранти и средство за сплашване на Ковида

 13. Травеститът на име Ангелкова и 10 операции да си направи, все ще си остане с конска физиономия.
  Лошо е и това, че и за еВане не става, защото Банкянския толуп тачи талантливите си курвентии, и не ги уволнява просто така.
  Примери за това колкото искаш-все още са на постовете си Теменужка Дебелопуткова, Петя Турбото, Цвета ПКП, а бившата МВР министЕрка-минетчийка Руми Бъчвата е посланик на Република Бокотиквостан в държавата Израел.
  И още знайни и незнайни хиляди курви преживяват на държавната софра под закрилата(шкембето) на Банкянския нерез, трупайки пачки във вагините си от държавния бюджет, само защото са приели „каузата“ да облекчават нагона на вожда си и да му държат пишката на топло място.
  Мога да се заема с гербаджийския травестит Ангелакова само срещу солидно заплащане, евросубсидия и сключени договор с Министерството на екодалаверата и с Министерството на гмо земеделието, гмо горите, гмо храните и евродалаверите за извършване на зооуслуга с цел развъждане на изчезнали митологични същества-кентаври.
  За представителите на агенция „Лайното на Недялко“ и за представителите на управляващата коалиция ще разкрия една малка тайна и тя е …един месец ще я чука жребецът на чичо, а след това я почвам аз.

 14. Тая кощрамба ако си мисли, че е станало по-убава, много се лъже. същият Орел с ориз, Киликандзер и слабоинтелигентно герберско слугинче.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *