Регистрация
Публикувано на 14.03.2018 / 14:48

ЗА ЖЕНА ПРОВЕСИЛА ДЕТЕНЦЕ ПРОКУРАТУРАТА ВРЕЩИ, ЧЕ СЕ СЕЗИРА, А ЗА МИНИСТЪР МОСКОВКИ СИ ТРАЕ КАТО ПАРТИЗАН НА ВЛАСТТА НА БОРИСОВ

МОСКОВСКИЖена провесва малко дете през балкон на висок блок. Жената държи детето за ръцете, докато то виси. Според автора на видеото това става на балкон на осмия етаж на блок в софийския квартал „Разсадника“.

Властите ще разследват този шокиращ случай, изпратен в „Моята новина“ по NOVA.

На кадрите се вижда как млада жена държи детето извън парапета на терасата. На балкона се показва още едно дете, но по-гоямо. Съседите веднага са подали сигнал в Агенцията за закрила на детето.

Софийска районна прокуратура се сезира по повод изнесената информация.

Образувана е преписка по случая и е постановено извършването на незабавна проверка. В хода на проверката ще бъде установено мястото, където това се е случило, както и каква е причината за действията на заснетото лице. Ще бъдат събрани и всички други относими данни, след анализа на които ще бъде направена преценката извършено ли е престъпление  от общ характер, както и по кой текст от НК.“

Значи за жената провесила детенце, прокуратурата си счупи краката да оповестява, че се сезира дали е извършено престъпление от общ характер, а за министър Московски си трае като партизанин на правителството на Бойко Методиев Борисов?!

Afera.bg

Коментари 12 за
“ЗА ЖЕНА ПРОВЕСИЛА ДЕТЕНЦЕ ПРОКУРАТУРАТА ВРЕЩИ, ЧЕ СЕ СЕЗИРА, А ЗА МИНИСТЪР МОСКОВКИ СИ ТРАЕ КАТО ПАРТИЗАН НА ВЛАСТТА НА БОРИСОВ”

 1. Към Румен Градинаров
  Явно с чашката на масата е лесно, но трябва и да се мисли.
  Не става дума само за това какви мерки са взети, а защо случаите с обикновените хора се раздуват и преекспонират, а онези с власт имащите се прикриват, а после потулват?!
  Междувременно, да знаете нещо повече за случая с 16-дневното бебе, което беше оставено голо на студа, докато претърсваха жилището на семейството? Не защищавам бащата, който се оправдава като „света вода ненапита“, там ще кажат компетентните органи. Говоря за бебето! Може ли някаква цел да оправдае такива средства, използвани от полицаите?!

 2. Добре,държавата образувала до съдебно производство.После какво?Знаете ли какво става?Едно голямо нищо.Знам го от личен опит.Прокурорите или до съдебния следовател се бавят,срока от 3 месеца изтича,и вече при изтекъл срок Московски трябива да подаде жалба срещу прокурора за несвършено работа.Вярвате ли го?И ако това стане отново има срокове 3месеца. Работата се забравя и край.Сроковете пропуснати,виновни няма.

 3. Госпожо Гина Велчева,
  Идеята не е защо прокуратурата се е сезирала за провисналото детенце, а ЗАЩО СЕ ПРИКРИВА ДЕЯНИЕТО НА МОСКОВСКИ?!

 4. Щат не щат дело ще има , а присъдите в такива случаи са “ условни “ , което значи аут на Министъра , но го държат по някакви причини .

 5. „Айше ,ша го мием ли или ново ша го праим“…толкоз за лилавия…

 6. Предстои Голямата сделка – концесията на Летище София или по-скоро прилапването му от един човек, който няма да има нищо общо, ама съвсем нищо, със сделката…

 7. Пиарите на ГЕРБ натресоха Московски да говори нещо покрай един преливащ язовир. А той горкия – ни жив, ни умрял. Защо бе, Иво, не си подадеш оставката и не оставиш някой с по-здрава психика да министерства?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>