Регистрация
Публикувано на 12.07.2018 / 14:04

ЗА ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ВИНОВЕН ПУТИН. СТЕНОГРАМА ОТ ЗАСЕДАНИЕ НА МС

МСЗа тва, че бягат затворници като луди от затвора не е виновна министерката на правосъдието, а на туризма. За лайняните води и скъпите плажове е виновен социалния. Че няма ни един ревматолог в габровско и великотърновско е виновен тоя на спорта. За язовирите е виновен тоя на образованието. За сбърканите оценки на изпитите след 7-ми клас е виновна цецкацачева.

Но понеже те не отговарят за нещата, за които са виновни, са невинни.

Че няма пари и за всичко останало е виновен Путин.

Стенограма от заседание на МС.

Виктория Тинтерова

Коментари 11 за
“ЗА ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ВИНОВЕН ПУТИН. СТЕНОГРАМА ОТ ЗАСЕДАНИЕ НА МС”

 1. Боико;Бьлгария е на ВИС и СИК момчета
  Волен русофила ;Бьлгария е на три морета/Балтииско Черно и Охотско/
  Шиши;Бьлгрия е на три прасета
  Цветанов от молтвена закуска в Ню Иоркски хабад;Балгария ще стане собственост на едни Мошета
  Цацаров;Балгария е на три корумпета
  Плевнанлиев;Бьлгария е собственост на три офшорки в Ла Валета
  Радев;Някои изнася златния резерв с трите ни самолета
  Валери ;Днес открих на границата нови три клозета
  Местан;Екзактно Мюфтиство е на три Дианета
  Черепа;Купих три грузински казина от нета
  Японеца;Продавам изгодно три бронирани поршета
  Домусчиев;Купувам три кораба за насипна химия-амфета
  Москов;Писна ми от бело шмьркам само три кафета
  Каракачанов;Макета побьрзаите останаха ми за продажба три европеиски тескерета
  Гинка;Бонжур дьрпам шалтера на Вилаета

 2. Тумба – лумба, ха така! Едина вика: “ Китай е заплаха за мира“.
  Другият пък китайците развежда – в тях била нашата надежда.
  Тумба – лумба, ха така! С байрака , смело и безотговорно в батака.

 3. Да ви кажа аз нещо на вас! Не засвири ли в най-скоро време господин Калашников у нас , няма да се оправим и държава няма да имаме! Обаче като се има в предвид какъв народ сме ,отиваме към гибел!

 4. Събудете се бе, хора! Само си чешем езиците, знаем ги всичките тикви и крадльовци каква стока са – е, кой тогава пак ги избира? Да стигнем дотам, че Цецо Тъпото да ходи на конференции на мозъчните тръстове… Усещате ли се какво допускате да ви управлява?

 5. Тъй, тъй, чешем си езиците на сянка, ама „ОТЕЧЕСТВОТО Е В ОПАСНОСТ!“
  Аз лично за себе си, като човек към 70-те, врял и кипял – и при социализЪма, и обиколил половината свят на капитализЪма, СЪМ ОТЧАЯН!
  Не за себе си, а за България! Когато Хан Кубрат е държал снопчето пръчки в ръката си и е поучавал синовете си преди 14 века, дали е провиждал, че днес неговите наследници ще живеят Не в Държава, а На Територия, че ще ги управляват Еничари от всякакви цветове, че Българското ще е в калта, за да се възвисява обявеното за „модерно и общоприето“, че най-кадърните и образованите ще бягат от Родината като от Чума, а останалите в нея ще бъдат покосявани от тази Чума? Че всеки, който се осмели да каже или напише нещо различно от тоталитарно наложеното, но пропагандирано като „общоприето“, ще бъде преследван, мачкан и обругаван ?!?!
  И, все пак,
  БОЖЕ, АКО НАИСТИНА ТЕ ИМА И БДИШ НАС НАС, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ, ЧЕ ТЯ НИ Е ЕДНА!
  Благодаря ти, Боже, АМИН!

  1. ПРЕДИ 1337 ГОДИНИ ХАН АСПАРУХ Е ИЗБРАЛ НАЙ-ХУБАВОТО И НАЙ-ПЛОДОРОДНОТО ПАРЧЕ ЗЕМЯ НА СВЕТА. ЗАЩО? ЗАЩОТО Е ЗНАЕЛ, ЧЕ СЛЕД НЕГО ВЪРВИ НАЙ-ЗАВИСТЛИВОТО, НАЙ-КРАДЛИВОТО И НАЙ-МЪРЗЕЛИВОТО ПЛЕМЕ В ИСТОРИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. И ГО Е НАСТАНИЛ ТУК, ЗА ДА МОЖЕ БОГ ДА ГО ПАЗИ И ДА ГО ХРАНИ, ВЪПРЕКИ ОТВРАТИТЕЛНИТЕ КАЧЕСТВА НА ИНДИВИДИТЕ. ТЪПОТИЯТА НА ПЛЕМЕТО Е ПОСЛОВИЧНА И НАЙ-ИЗЯВЕНАТА ПРОЯВА НА ТОВА МУ КАЧЕСТВО Е ДА ИЗБИРА НАЙ-ТЪПИТЕ МУ ЧЛЕНОВЕ ДА ГО УПРАВЛЯВАТ. СЪДБА! НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗБЯГА ОТ НЕЯ. И ВИНАГИ, ВИНАГИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ИНДИВИДИ ПРАВЯТ ВСИЧКО ПРОТИВ ЖЕЛАНИЕТО И ИНТЕРЕСА НА УПРАВЛЯВАНИТЕ ИНДИВИДИ. ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА АНТАГОНИЗЪМ В НАЙ-ЧИСТ ВИД, КОЙТО ДВИЖИ ПЛЕМЕТО, ПОДХРАНВАЙКИ ГОРЕСПОМЕНАТИТЕ МУ ХАРАКТЕРИСТИКИ – ЗАВИСТ, КРАДЛИВОСТ И МЪРЗЕЛ. ТА ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 13 ВЕКА ПЛЕМЕТО БЪЛГАРСКО СЕ БОРИ СРЕЩУ БОГ, А БОГ ВСЕ МУ ПРОЩАВА И СЕ ГРИЖИ ЗА НЕГО. МОЖЕ БИ САМИЯТ ГОСПОД ПО ТОЗИ НАЧИН ИЗПИТВА СОБСТВЕНОТО СИ ТЪРПЕНИЕ И ВЕЛИКОДУШИЕ? ДОКОГА ЛИ?

   1. Kакъв ИСТОРИК си ти бе ? България е била водеща европейска държава преди падането й под турско робство. Била е и на три морета. Никога обаче не е имала такова корумпирано и крадливо управление, каквото има от 2009 г. насам

 6. ПОСТОЯННО ПИТАМ, А НЕ МИ СЕ ОТГОВАРЯ НА ТОЗИ ВЪПРОС: ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ЗНАЕ ЛИ ЧЕ Е МИНИСТЪР НА ПРАВОСЪДИЕТО?

  1. Не, тя чака новите президентски избори или парламентарните за да седне на мястото на Карасуджукова Пекинска от Виетнам…

  2. Ей улавиа ,яз кат сум без висше дан съм прозта зная как са кради и лъжи и туй е най важну бе аланкоолу!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>