Публикувано на 05.04.2020 / 14:33

ЗА ВАША СИГУРНОСТ ОТ ПОНЕДЕЛНИК ВСЕКИ ДА ХОДИ С НОЩНО ГЪРНЕ НА ГЛАВАТА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! ГЪРНЕТАТА СА ПРОИЗВЕДЕНИ В ЗАВОДА ЗА КАЛНИЦИ И ОТГОВАРЯТ НА СТАНДАРТИТЕ НА СЗО ЗА НЕПРОПУСКЛИВОСТ!

ЗА ВАША СИГУРНОСТ ОТ ПОНЕДЕЛНИК ВСЕКИ ДА ХОДИ С НОЩНО ГЪРНЕ НА ГЛАВАТА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! ГЪРНЕТАТА СА ПРОИЗВЕДЕНИ В ЗАВОДА ЗА КАЛНИЦИ И ОТГОВАРЯТ НА СТАНДАРТИТЕ НА СЗО ЗА НЕПРОПУСКЛИВОСТ!преатели, от щаба са решили, за ваша сигурност и за опазване на високото ниво на общественото здраве, от понеделник всеки да ходи с нощно гърне на главата, задължително. Макар, че кОмунистите облъчват с противоречива информация, вие не се заблуждавайте, а си носете гърнетата, които за наша радост са произведени от завода за калници в грудово и отговарят на всички стандарти на СЗО за непропускливост.

Статията не е от доцент Мангъров, но о, изненанадка, ученият в нея казва същите работи! Ти да видиш!

Аре да почват, да го хейтят гербаджийските журналистически фатмаци! Сега важното е да мразим Радев, по призива на няколко неуспели бивши журналистки, купени евтино от кликата на бойко, не ли, преатели! Или пък да хейтим по д-р Мангъров, казващ нещата такива, каквито са, с надеждата някой в управлението да прояви разум и да насочи държавата в посока различна от дъното, където тя обичайно пребивава!

Цитат от текста:

Каква е алтернативата?
Мартин Айхнер: За да се стигне по-бързо да придобиване на имунитет сред населението, би трябвало събиранията отново да бъдат позволени. И то толкова дълго, докато броят на заразените отново скочи много силно – чак докато стане почти непоносимо за обществото и за здравеопазването. И точно тогава отново би трябвало да се въведат ограничения – може би дори още по-силни, отколкото сегашните.
Чрез по-високия брой зарази населението ще е придобило по-голям имунитет срещу вируса. Новите ограничения би трябвало да важат докато ситуацията стане отново поносима за обществото.
Ако обаче имунитетът все още не е достатъчен, броят на заразените пак ще се покачва. И така – чак докато две трети от населението придобият имунитет срещу новия вирус.
Всички тези сценарии обаче ще натоварят много обществото. Затова може би още по-важно е да се изолират най-застрашените – възрастните хора и тези с предишни заболявания. Но пък много от тези хора не могат да живеят сами – едни имат нужда от грижи, други живеят с децата и внуците си. Така че ще имаме нужда от креативни решения.

https://www.dw.com/bg/%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%B0-%D1%89%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BC-%D1%81-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81-%D0%B4%D0%B2%D0%B5-%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D0%BE%D1%82-%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B1%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%B8%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5%D1%82/a-52988632?maca=bg-Facebook-sharing&fbclid=IwAR3rzBElMTMX-0pTLQ1LXFXmtevEgbi2RQwBQh7vD0vZq6MuUhkDoEYO8X0

В 40-минутно интервю международно известният професор по епидемиология Кнут Витковски от Ню Йорк обяснява, че мерките, предприети за Covid19, са контрапродуктивни. Вместо „социално дистанциране“, закриване на училище, „заключване“, маски, масови тестове и ваксинации, животът трябва да продължи колкото е възможно по-необезпокояван и имунитетът трябва да се изгради възможно най-бързо в населението. Според всички открития до момента Covid-19 не е по-опасен от предишните грипни епидемии.
• Британският медицински журнал (BMJ) съобщава, че според последните данни от Китай, 78% от новите случаи не показват никакви симптоми. Това е допълнителна индикация за относителната безобидност на вируса и повдига въпроса дали краткосрочното увеличение на пневмонията в Ухан може да има други причини, включително много силния зимен смог.
• На първо място, шведското правителство обяви, че официално ще разграничава смъртни случаи „от“ и смъртните случаи с „коронавируса. Това би трябвало да доведе до по-нататъшно намаляване на отчетените смъртни случаи. Междувременно международният натиск върху Швеция да се откаже от своята либерална стратегия непрекъснато се увеличава. Очевидно някои правителства се опасяват, че успехът на Швеция (както вече беше в Япония) би могъл да направи техните собствени мерки непропорционални и непродуктивни.
• Сега здравните органи в Хамбург изследват тестово-положителни covid19 смъртни случаи, със съдебномедицински методи, за да преброят само „истинските“ смъртни случаи от коронавирус. В резултат на това броят на смъртните случаи вече е почти наполовина в сравнение с данните на института Робърт Кох.
Източник на информацията:

https://swprs.org/a-swiss-doctor-on-covid-19/?fbclid=IwAR0O4ZTxBNbv7vyGBmMgjWT9dyB2hG1kYvu_94dV9lWdpj_Mar0-Zo_nsGI#latest

Малина Гърдева, пневмолог: „Това, което говори доц. Мангъров е правилното говорене от медицинска и на общественото здраве гледна точка. Неприемливо е за хората извън медицинските среди, а медиите допълнително екстраполират. Всяка епидемия е самоограничаваща се. В условия на цивилизованост се подкрепя от усилията на здравните власти, когато функционират добре. За немедици доц. Мангъров звучи „страшно“, но в ежедневния ни медицински език това е между жаргона и медицинската стилистика. Този език е неприемлив и за медиците със специалности, които обслужват цивилизационните болести, „бижутата“ на технологичната медицина.“

Георги Дренчев

Коментари 36 за
“ЗА ВАША СИГУРНОСТ ОТ ПОНЕДЕЛНИК ВСЕКИ ДА ХОДИ С НОЩНО ГЪРНЕ НА ГЛАВАТА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! ГЪРНЕТАТА СА ПРОИЗВЕДЕНИ В ЗАВОДА ЗА КАЛНИЦИ И ОТГОВАРЯТ НА СТАНДАРТИТЕ НА СЗО ЗА НЕПРОПУСКЛИВОСТ!”

 1. Колкото повече гледам колажа, толкова повече го възприемам като реален.
  Защото СИК+производния Му ГЕРБ=Прост народ /стадо овце с маски да не дишат на фона на картата на РБ/, изкаран на заколение. В тази връзка може да прочетете единствения, който напусна парламента по съвест, виждайки предварително това, което по-горе е изобразено. Г-н Велизар Енчев за сделката с Ф-16 като тази с БГА „Балкан“, представляващи въпиющата продажност на управляващия елит.http://epicenter.bg/article/Velizar-Enchev–Sdelkata-s-F-16-kato-sdelkata-s-BGA–quot-Balkan-quot–vapiyushta-prodazhnost-na-upravlyavashtiya-elit/212659/11/0
  А тия, които пренебрегват написаното от Афера и Велизар, нека да си турят споменатите нощни гърнета на тиквите, та белким оцелеят…

 2. В общото блеене, различните гласове трудно се чуват. Още по-трудно е на базата на получутото да си направиш и правилните изводи. Съжалявам, че не сме с права да носим оръжие като американците. На бодлива крава, Господ рога не давал или поне неговият наместник на територията Тиквостан, много се страхува от това.

 3. Ако знаете в град Враца тайни агенти и чентгета какви безобразия творят-подстрекават възрастни хора да свидетелстват и да лишават от наследство децата си за да могат да си го делнат после! Главно на такива които пишат слрещу властта! Постановки от криминална полиция и прокурори! Настройват хора на по 75 години да се отказват от децата си!Непрекъснато подслушване мен най-малко 5 пъти са ме слушали незаконно и при най-малкия скандал хвърчат

 4. Историята изглежда като работа по 5-ти приоритет, но реално е по 4-ти, по КОБ.

  Нашенските „иксперти“ така и не създадоха нищо смислено за сума ти години претенции за стратегизъм и подобни алабалистики. Така, че нямам избор, ползвам Константин Павлович, мир на душата му, за описание на случващото се.
  Рулерите обаче работят реално по 2-ри и 3-ти. 1-ви е за „богоизбраните“.

  Т.е. удара по 4-ти ще позволи „смяна на чипа“ по 2 и 3-ти да стане безболезнено за рулерите. Например такъв удар за тях бе невъзможноста да прокарат Истамбулската Конвенция, рядък случай в който БПЦ си свърши работата. Следващия опит вероятно ще е успешен

  „Офсете“ стават само за пушечно месо по 6-ти 🙁 .

 5. В четвъртък, 2 април, информационните агенци разпространиха изявлението на Бил Гейтс, че: „Няма да можете да пътувате без сертификат за ваксинация.” (“You Can`t Travel Without a VACCINE CERTIFICATE” (COVID-19 HOAX). Вълненията на американците (особено на тези, които считат себе си за християни и мюсюлмани) във връзка с плановете на ID2020 и GAVI да проведат масова ваксинация и идентификация на населението на САЩ, предизвикват все по-големи протести. На 19 март Бил Гейтс излезе публично с обяснения (чрез информационния ресурс Biohackinfo News). Опитвайки се да успокои публиката, той каза, че въвежданият в човека нано-микрочип, видите ли, щял да има ограничено предназначение и ще позволява само да се отговаря на въпросите: минал ли е даденият човек тестване на предмета на вируса и дали му е била въведена ваксина. Както обаче отбелязват в социалните мрежи противниците на ваксинацията и чипизацията, не може да се има доверие на заявлението на милиардера.
  https://pogled.info/svetoven/vaksinata-spasenie-ili-orazhie.115075

  1. Ролята на религията като ЗАЩИТНИК, ще нараства! Има и предсказание от пророчицата ни Ванга…

   Опити за ЧИПИЗАЦИЯ на населението имаше съвсем наблизо
   преди около трийсетина години в Гърция!

   И тогава – ГРЪЦКАТА ПРАВОСЛАВНА Църква скочи, противопостави се и отърва населението
   от вкарване на чипове в ръката.
   Тогава имаше някакви отвличания по света и било с цел сигурност.

   Така че, за изненада може би, на някой – нашата ЗАЩИТА отново ще е в ръцете на
   БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА!

   Имаме много разумни, съвестни, истински Божи служители – свещеници!

   И от нас БЪЛГАРСКИЯ НАРОД се иска – обединение, КОНСОЛИДАЦИЯ
   около Православната религия – ОФИЦИАЛНА религия в държавата България!

   Защото, ако помните в началото на годината, пича Майк Помпейо обяви, че България била подписала
   споразумение със САЩ да се толерира религиозната свобода и някакви религиозни малцинства и прочие.
   Има информация из нета, потърсете.

   Затова колкото по-бързо се обединим и консолидираме около Православната ни църква,
   толкова ще сме по-защитени!

   А старите ни митрополити си знаят работата – ХРАМОВЕТЕ ОСТАВАТ ОТВОРЕНИ!
   Там ще работят, ще се молят няколко ХИЛЯДИ свещеници за всички нас – българския народ!
   А от нас – населението се иска обединение!
   И налага се – да стоим вкъщи.

   –––––––––––––––-

   През 80-те години пророчицата Ванга разкрила пред племенницата си Кр.Стоянова:

   „Човечеството ще преживее още много природни и обществени катаклизми,
   ще бъде свидетел на още бурни събития,
   но те ще започнат да ПРОМЕНЯТ човешкото СЪЗНАНИЕ!

   Идващите тежки времена ще разделят хората на групи по вяра!
   А после ще дойде на света „най-старото учение“!

   Чудухме се – как тежките времена ще разделят хората на групи по вяра.
   Ами ето как – като има заплаха се търси и защита!

   Така както в цялата история на България – Православната ни християнска църква ни е защитавала!
   По същия начин – исляма ще защити и изповядващите мюсюлмани,
   също и при будистите, и при братята ни християни – католиците!

   Ако както пише в Писанието ще да идва Антихриста –

   защитата срещу него е ВЯРАТА в силата на доброто
   и в милостта и силата на нашия ЗАКРИЛНИК и Учител, и всичко – Господ Бог наш Иисус Христос!
   Бог в нас!
   Амин!

   1. Ванга подчертава:

    „Животът на човека е верига от взаимно свързани процеси и явления.
    Нарушаването на едно от звената, може да доведе до нарушаването на
    хармонията в природата“!

    За всичко и за всяка сфера от живота се отнася!

    !

   2. Така е Ванга е права нещата са свързани.

    Религията е работа по трети приоритет, тя е необходима. Проблема е че когато някой ви налага базовите условия по втори, вие сте победени и следвате без да мислите много много.

    Ето ви например конфликт, в момента България следва Грегорианския Календар. Втори приоритет.

    Ако България смята да е православна държава трябва да следва Православния а не Католическия Календар. Дадох откъс от филмчето за Омар Хаям, как стои въпроса за Исляма 😉 .

    Как мислите реалистично ли е в обозримо бъдеще, без подтик отвън, Русия имам в предвид да смените чипа обратно на Православния Календар и без съгласието на съседите Гърция, Сърбия и Румъния?

    Щото другото е обикновенно лицемерие.

    За сега Турция я слагам настрани, защото те имат далеч по-голям проблем с идентичноста си. Казва го втория президент на Турция, той и премиер-министър на Ататюрк 🙂 .

    Ако не сте наясно колко важно нещо е календара, ей ви разходка из календара/ите на маите.

    https://www.youtube.com/watch?v=QMkb8RV9JHU – Време и Пространство или времепространство по Айнщайн/Минковски . Небополитика/Геополитика описвано от най-грамотните политолози.

    Масата от посредствени полито“лози“ още следват плоския модел на Църквата от времето на Галилей.

    Доверието се заслужава, а не се подарява !

  2. Темата за ИД-тата е сложна и изисква сериозно отношение.

   Ама то липсва дори когато тея ИД-та са хартиени, вие го очаквате на по-горно ниво, което е още по-недостъпно за „офсете“. Като с изборите, те ги манипулират на хартиено ниво а „офсете“ го искат на електронно, където са още по беззащитни горкичките.

   Писах го тук, едва ли много вденаха, децата са парите на системата, тя е на стотици години, не от днес. Контрольорите са наясно за дребните тарикатлъци на дечицата от детската градина. И научно, стъпка по стъпка ги вкарват в електронния концлагер.

   При комунизма тоягата бе „диктатурата на пролетариата“ а моркова „комунизма“ .

   Сега тоягата ще е ИИ, наночипа и т.н. електронни джаджи без които вече не могат. Има ги в хладилника, печката, пералнята, автомобила, телевизора, осветлението и т.н.
   Имам проблеми за сега с моркова на новия *изъм 🙂 . Вероятно от него ще произлезе и името му, по подобие на комунизма.

   Това е обективен процес, който го проспи, ами той си знае …

   https://www.youtube.com/watch?v=z5HRx8GIY2o&t=1030 – Историята е малко по-различна от това което съм следил но идеята е същата. Днешния Уиндовс няма почти нищо общо с Вин3 и дос3 от момента за който Недков говори. И именно клуба им го даде, когато разпарчедосаха ДЕК да речем 🙂 . За микрокода на Интел и АМД дори не ми се говори. С един колега го дебатирахме още 91/92. Тогава бях фен на Моторола, той на Интел и си менкахме идеи 🙂 .

   Но по големия проблем е че на ментално ниво за масата големите числа и малките числа са еднакво недостъпни. За тях както трилион, така и нано не им го „вдигат“, кръвното имам в предвид, да не си мислите друго.

   Канеман и Тверски получават Нобел за тая работа, наскоро техен ученик я получи за 2013, а той преподава в Йейл 🙂 . Така, че работата е много, няма да стане с един пост за наночиповете 🙂 .

   Но поздравления за смелоста 🙂 !

   1. Благодарим Ви за вниманието! 🙂
    Това е ЕСТЕСТВЕНАТА природа на нашето битие!

    Всички ГЕНИАЛНИ УЧЕНИ на света, досега са се интересували и писали за РЕЛИГИЯТА!
    Гениалният Ал. Айнщайн, дори „разшифрова“ – що е то религия на страха и религия на морала! 🙂
    И казва, че религиите на всички цивилизовани народи,
    особено на тези от Ориента са религии на морала и т.н. …
    ––––––––––––––

    Но понеже говорим и за ТЕХНИЧЕСКИТЕ чудеса, ето пък какво е казала друга голяма наша
    лечителка и пророчица Слава Севрюкова:

    „Пред човешкия род ще се разкрият още по-примамливи перспективи,
    но вече от друго естество.

    Това ще е КРАЯТ на „машинния интелект“.
    Виждам – периодът не е далеч.
    Техниката някога бе създадена, за да разполага Човечеството с повече време за себе си!

    С ръка на сърце, честно отговорете – така ли е? И каква бе цената за това?
    Не опустоши ли тя душевността ни?

    Висшите космически същества – НЕ се нуждаят от МАШИННИ придобивки,
    така както за нас отдавна са излишни копието и стрелата,
    без които животът някога е бил немисли!

    На човека предстои неудържимо духовно развитие.“
    –––––––––

    „Науката и техниката добиха небивал възход
    за сметка на изоставащата ИНТУИТИВНОСТ и свръхсетивност!

    Човечеството, казах ви, ще изживее период на неописуем технически възход.

    После, превърнало се в МИШЕНА на себе си, ще започне ОБРАТ!
    Това, което споделям, може да ви се стори фантастика. “

    и прочие ….
    –––––––––––––

    Тъй че …. висшата програма НЕ може да се нарушава!
    Защото иначе ще „повтаряме семестъра“!

    🙂

 6. Ако разрешите да попитам нещо. Ей така, за един приятел. Това е статистика за Белгия, за която от Щабо няколко пъти я развяват зер видиш ли ние като сме умни как сме добре , а те зле, а заедно тръгнахме в неволята:
  https://index.minfin.com.ua/reference/coronavirus/geography/belgium/

  А това е България:
  https://index.minfin.com.ua/reference/coronavirus/geography/bulgaria/

  Може ли някой да ми обясни мамка му, защо към днешна дата в Белгия процента на оздравели вече е 19 процента от общо регистрираните случаи, а в България 7% ??????

  А и нещо друго да попитам. Ако до оня ден сме правели 300 теста дневно, тези дни по 500, утре по 700, а след десет дни по 2000? А, сам се сетих, ще доведе до един непрекъснат и стабилен прираст за регистрирани случаи. Пик на епидемията с тази стъкмистика драги съграждани , ще чакате по Димитровден.

 7. първи тест 28 януари-втори тест 2 февруари-това означава че е на едно също лице…кое това лице …откога са знаели че КОРОНАТА е в България след това са правени според ЩАБ-а 15000 теста…колко пъти тогава неофициално са правени ТЕСТове на нашите политици и ВИП персони …въпроси въпроси въпроси …и защо точно тогава ни проглушанаха ушите че идва нова вълна от ГРИП Б…до вчера бяха под 1000 тествани а от днес повече от 15000…всичко това ми прилича на млр. от бюджета …тук ги има там ги няма ….

 8. Бачо ви Кольо пак сънува:
  Кура му пандемия,съвсем друга била работата-
  Богоизбраните тука на Земята са поели ангажимент пред извънземна цивилизация да намалят населението на Земята,да изчистят въздуха и някои други работи…Обаче нещо все не им се получава.До 3 седмици ще идват на ревизия да гледат каква се е свършили главочите ,на които те лично са пуснали купища аванти -нови технологии,ГМО-та и т.н.
  Та,сега извънземните като дойдат да броят ще видят 2-3 милиарда по улиците ,комините на заводите не пушат,самолетите не летят,корабите не плават,автомобилите стоят по паркингите …демек работата е свършена.
  Затуй трябва да си стоим по къщята да излезе бройката.
  Пък после за следващата проверка ше видим…

  1. г-н Кольо Вейронов – поздравления за ВИСШАТА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ,
   с която сте дал описание на Земно-Космическата ситуация!

   🙂

 9. В събота в 17:58 ч. в деловодството на парламента е внесен ЗИД на Закона за държавния бюджет за 2020 г. Автори са Менда Стоянов и група депутати от ГЕРБ. В тази кризисна ситуация актуализация на бюджета според правителството се налага, но начините, по които се прави, са непрозрачни и с това будят тревога.

  Тревожното в този законопроект е, че той предвижда шоков дълг на българските граждани от 10 млрд. ЕВРО не просто към международните финансови пазари, а към МВФ. Освен това изисква намесата на независимия регулатор БНБ като фискален агент по теглене на дълга от МВФ. И всичко това не се предприема, предлага и обяснява публично от премиера Борисов и финансовия министър Горанов, а от депутати от ГЕРБ.https://pogled.info/bulgarski/manolova-snoshti-v-17-58-ch-gerb-vkara-v-proektozakona-teglene-na-dalg-ot-mvf-v-razmer-na-10-mlrd-evro-borisov-i-goranov-znayat-li-da-obyasnyat.115069

  1. Аз ви рекох, че е поне на порядък, те за сега се правят на неразбрали. Ще видим до кога.
   По данни на НСИ дефицита за 2009 е около 1.5 млрд еврака(4%). Т.е. дълбокия минимум е около 15 млрд. евро. Но си мисля,че ще надхвърли 20 млрд евро. През 2014 е бил 2.4 млрд(5%). Само какво помпане е било за няколко години и вие сте го проспали. Не само това ами и 2021, 2022 и дори 2023 ще са с чуствителни дефицити, съдейки по статистическия патерн.

   https://www.nsi.bg/bg/content/11478/%D0%BE%D0%B1%D1%89-%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D0%B4%D0%B5%D1%84%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%82-%D0%B8-%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D0%B8%D1%88%D1%8A%D0%BA

   А ако продължават с глупавите карантини може и да надхвърли 50% от БНП . Например една Ирландия през 2010 е с 30% шоков дефицит от БНП, без идиотски карантини.

   Както сами виждате ЕС като цяло е с шоков дефицит за 2009-а в сравнение с 2008-а, около трилион еврака 🙂 а тогава безумия, като сегашната карантина, нямаше. Така, че прогнозите ми са консервативни 🙂 .

   И правнуците ви ще ги плащат тия дългове. Ако и прапра!

 10. Понеже спазвам донякъде карантината и гледам, слушам и чета много неща по въпроса. Основното, което ми се набива в главата са многото противоречия от медицинските среди, с други думи – нищо не се знае, но се дават съвети по принципа “ опит-грешка“. Без да съм лекар, аз мисля, че основната причина е липсата на изграден имунитет у нас. В нашия свят прекалено голямо внимание се отделя на хигиената и дезинфекцията, още прекалената употреба на всевъзможни лекарства и антибиотици, волю или неволю разказва играта на нашия природен имунитет! Имунитета се изгражда на слънце, паркове, планини, разходки; но някои хора смятат, че „заключени“ по апартаментите ще се предпазим – пълна простащина, но помага на друг простак да продължава да краде необезпокоявано.

 11. Някой може ли да ми обясни защо в нашия областен град -шефа на Автомобилна инспекция , който наскоро беше направил лек инсулт , ходи без маска и като го подпитват комшиите , се подсмихва загадъчно!?
  Той е общински съветник от ГЕРБ и освен него няколко от омбашиите на ГЕРБ в града ходят без маски!?
  Къде е истината сами си отговорете!

  1. Какви, маски,бе идио….
   Маските се носят от болните, които кашлят, подсмърчат и разпръскват вируси!
   Професионалните маски, дето у нас ги нема никъде! се носят от медицинските работници!
   Как и от какво те пази твоята маска с неясни произход и свойства?
   Просто се дръж на разстояние и избягвай затворените помещения и обществения транспорт! И не пипай там, дето не ти е работа! Мий си ръцете и не се впрягай! Поне 80% са заразените и 80% няма и да разберат!

   1. Да допълня – спазването на препоръчителните хигиени норми няма да ви предпази от вируса – той е измислен хитро! Но ще ви предпази от придружаващи инфекции и ще ви помогне да го преборите и да си създадете имунитет. Ако, не дай си Боже не успеете и получите усложнения – търсете ББ за медицинска помощ!

 12. Китайците ли са най глупави, които го пребориха. Защо Мангърчето не отиде да се зарази и да покаже как стават тези работи. Защо смятате че всички тези специалисти не обслужват тези с парите, които рекламират (златния милиард ) а може би и вие сте от тях.

  1. Това че имате друго мнение не Ви дава право да обиждате.
   Показва само, че намеренията Ви са нечисти/мръсни/

 13. За моя сигурност съм им ЕПМ , турил съм си ги на дедовия и не ги слушам и гледам и за секунда. Не съм си променил режима и живота ни на милиметър. А ако това не се харесва на г-лите Плазмодий и Тиквуний ,баш ме брига и точно ме БъХъ.

 14. И това е България …на Борисов, Мутафчийски, Ананиев, Горанов :

  Всички лекари от болницата в Белоградчик са подали молба за напускане, без тях лечебното заведение не може да работи.Лекарите се възползват от член в закона, който им дава право да напуснат без предизвестие, във връзка с това, че не са получавали заплати.Петима са месните лекари в болницата, останалите са приходящи.
  Това ще е втората многопрофилна болница на територията на област Видин, която се закрива в последно време след тази в град Кула.

  Интересно това ли е стриктното спазване на препоръките на СЗО, за което ББ говори непрекъснато, че безусловно се спазват в България? Възможно ли е в условията на пандемия в света да се закриват болници?
  Питам и отговор не чакам, защото се намираме на територия, на която отдавна царува беззаконието на шайката и диктатурата на фашизоидната Му хунта.

  1. Важното е, че държавния спортен тотализатор ще спонсорира ФК Левски. Важното е, че държавата ще построи с държавни пари стадион на ФК Ботев Пловдив. Какво значи тук някаква си болница в Белоградчик?! Вместо медици в болницата да влезнат 2 отбора футболисти. Те да обслужват, нищо че има тук-там накой черен и не говори български…

  2. Роден съм Белоградчишко . Всичко ми е познато – града , болницата , хората … Сърцето ме боли , като чета това съобщение ….

 15. Маски,каски,противогази,още какви дивотии могат да измислят.Други страни ще охлабят мерките и ще преминат грипа,а ние цяло лято ще се залостваме и дремем из пещерите.После пак ще има масово преболедуване,но вече ще е срината и жалката бойкономика.Вече има заявки от латифундисти за отдаване от държавата на земеделски роби,като няма фирми,има работа на полето и фермите,за два лева на ден.Сигурно си представят как със сопите джандар-милиционери подкарват стадо дрипави несретници към тръстиковите плантации.

 16. Тя и дъртата реститутница си сложи цукалото на тъпата глава ама пълно …
  Е,викам ко толкоз,се едно че е яйчена маска,нали по цял ден се клепи с разни лайна.
  Ей,Мангър,ше ядеш хурката накрая…
  Гей парада щели да го правят под вода.Който видял -видял …
  Таз работа за под водата взе да ми харесва все повече и повече …Дали няма да можем да се набутаме в Черно море всичките има- няма 7 милиона души,а ?

 17. Съгласен съм с мисълта за герберастките (а не гербаджийските) вурналисти. И за да твърдението Ви г-н Дренчев си позволявам да цитирам въпроса от следващото предаване, което ще води „красивата дама“ по прякор „Циклопа“. А той е: „Като избирател имам въпрос към вас, президент Радев. И, вярвам, че ще бъдете мъж и няма да се скриете под полите на жена си. И ще отговорите. Президент Радев, кога ще си съберете „полите“?
  Еярно ще излезе твърдението, че дупедавката „изплаща“ подарен й от олигархията на Тиквата луксозен апартамент. Така,че най-продаваната стока сега се явява СЪВЕСТТА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *