Регистрация
Публикувано на 12.07.2018 / 18:06

ЗАЩО СОЛ… НА ЦВЕТАНОВ – ШЕФЪТ НА РАЗУЗНАВАНЕТО ГО ПРАЩАТ КОНСУЛ, А НЕ ПОСЛАНИК

драгомир димитровШефът на Държавната Агенция „Разузнаване“ Драгомир Димитров ще отпътува като генерален консул в Мюнхен, стана ясно днес.

Онова, което остава скрито от официалната информация, е, че Драгомир Димитров е на път да сбъдне мечтата си, не само да се върне в дипломатическата работа, както пишат услужливо проправителствени медии, а мечтата си – да живее точно в Германия.

Какво остава зад себе си шефът на Разузнаването, служба, в която какво точно се случва, обществото хабер няма?

Според брилянтни външни източници на АФЕРА, разузнаването ни на този етап е „разбито“, с „отровена атмосфера“, а Димитров се е славел като сол… на Цветан Цветанов. Димитров минава за най-личното предано лице на Цветанов и Борисов. В разузнаваческите среди се говори и за определени изпълнени „поръчки“, но на този етап мълчанието, казват, е здравословно…

Не е случаен и факта, че Драгомир Димитров отива генерален консул в сърцето на Бавария – Мюнхен, особено като се знае, че Бавария е идейната и според някои – и финансова база на ГЕРБ. Ще има ли бъдещи задачи и в това отношение Димитров, тепърва ще става ясно, твърдят външните ни брилянтни източници.

Драгомир Димитров има елемент „ДС“ в биографията си и именно заради това не става за пост – посланик. Затова го пращат консул. Външните ни източници лаконично изтърват и, че става дума и за сериозни провали в службата „Разузнаване“, както и за покриване на покрив, барбекю и обзавеждане със система за наблюдение и контрол…

Afera.bg

Коментари 7 за
“ЗАЩО СОЛ… НА ЦВЕТАНОВ – ШЕФЪТ НА РАЗУЗНАВАНЕТО ГО ПРАЩАТ КОНСУЛ, А НЕ ПОСЛАНИК”

  1. Винету и неговите индианци са големи новатори, продават по цял свят знание. От доста години в Мюнхен, където е централата на Европейското патентно ведомство отлежават блокирани без обяснение български патентни заявки, за вече продадено от индианците знание , та явно проблемът е голям, защото то само с крадене не става. Знанието и закрилата на интелектуалната собственост днес са движещите сили на успеха. Патентите, въпреки националните политиките се признават, защото това е начинът да се защитят инвестициите. За индианците е било лесно да откраднат, да продадат и да блокират заявките. Проблемът идва, от това, че падат заявките за патенти на великите фирми, на които са продавали, защото има едни мижави български заявки преди тях. Трябва да се корумпира ситуацията, че иначе ако великите фирми спрат да се борят с „патентни тролове“ и си поискат вересиите, на индианците ще им отеснее резервата.

  2. А дали освобождаването му и изселването му като консул не е в резултат от проспиването на изтеклите документи по Барселонагейт и къщата, където е замесен Биби?

  3. Ония Кирчо го съдраха от ебане и дела , а за този кога ще покажат финансовия контрол и отчета за дейността по направления -приход -разход?

  4. Ми я какъв арийски вид има тоз Драгомир, що да не го изпратят герберите точно пък в Мюнхен?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>