Публикувано на 24.03.2020 / 10:52

ЗАЩО СВЕТЪТ Е ПОД МАСОВА ПСИХОЗА? ОТКОГА ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ БОРИ С ВИРУСИ С ХИТЛЕРИСТКИ МЕТОДИ? ТЪМНИЯТ ЕЛИТ УСПЯ ДА ИЗЛЪЖЕ МАСИТЕ. НЕ ИМ ТРЯБВАТ ОТДЕЛНИ ДИКТАТОРИ ДА ВЪРШАТ МРЪСНАТА РАБОТА, ПРАВЯТ ГО С ЦЕЛИЯ СВЯТ. АДСКАТА ПРОПАГАНДНА МАШИНА ТОЗИ ПЪТ СИ СВЪРШИ ПЕРФЕКТНО РАБОТАТА.

ЗАЩО СВЕТЪТ Е ПОД МАСОВА ПСИХЗА? ОТКОГА ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ БОРИ С ВИРУСИ С ХИТЛЕРИСТКИ МЕТОДИ? ТЪМНИЯТ ЕЛИТ УСПЯ ДА ИЗЛЪЖЕ МАСИТЕ. НЕ ИМ ТРЯБВАТ ОТДЕЛНИ ДИКТАТОРИ ДА ВЪРШАТ МРЪСНАТА РАБОТА, ПРАВЯТ ГО С ЦЕЛИЯ СВЯТ. АДСКАТА ПРОПАГАНДНА МАШИНА ТОЗИ ПЪТ СИ СВЪРШИ ПЕРФЕКТНО РАБОТАТА.Събуждам се и още не мога да повярвам, че все още се върти този измислен филм с този измислен сценарий. Сън ли е това, или някаква паралелна реалност?! Трябва да признаем, че и този път тъмният елит успя да излъже масите. Наистина машината им за пропаганда и всяване на страх и паника е добре смазана и работи удивително ефективно. Вече не им трябват отделни диктатори да вършат мръсната работа; правят го с целия свят накуп. За пореден път човечеството им се поклони и сведе глава. За пореден път показа, че не си е научило уроците. И за пореден път ще страда жестоко заради невежеството си.

Адската пропагандна машина този път си свърши перфектно работата. Това, което не успяха да постигнат с предишните опити с птичи грип, свински грип и т.н., този път сработи отлично с корона вируса. С бързи и ловки действия успяха да свалят съзнанието на масите от здравото, трезво и рационално мислене до първосигналното безкритично мислене. Масите отново се свлякоха до нивото на първа чакра и съвсем естествено вече не са в състояние да мислят за нищо друго, освен за оцеляването си. Масираното токсично въздействие на световните медии, контролирани от тъмния елит, заедно с абсурдните бомбастични действия на няколко ключови правителства, хвърлиха за много кратко време масите в пълен шок и ужас.

С добре подбрана информация, силно фокусиране върху отделни цифри, без да се показва цялата картина, и тоталното превземане на новините съзнанието на масите беше превзето за много кратко време и превключено на автомат. Ежедневното бомбардиране с числа на заразени и починали без никаква обстойна информация за профила и обстоятелствата на починалите създава силно изкривена представа за дълбочината на проблема. Същевременно сервилните правителства се надпреварват кой колко по-бомбастични мерки е взел за овладяване на ситуацията.

Вече за няколко десетки случая на заразени се обявява епидемия, затварят се граници, блокират се градове и се обявява извънредно положение! Та ние вече сме на границата на военно положение! Това допреди един месец беше немислимо и недопустимо! Дори обявяването на извънредно положение само по себе си е достатъчно да хвърли много хора в шок и ужас. Кога и за какъв вирус са се взимали такива безумни мерки в историята на човечеството?!

Когато съзнанието е свалено до нивото на първосигнално и безкритично мислене, всякакви мерки вече изглеждат приемливи. В такова състояние всяко престъпление може да се приеме за спасение, всяко зло за „необходимо зло“ и всяка абсурдна мярка за „неизбежна мярка“, само защото елитът така го е определил. В такова състояние на съзнанието никой не е в състояние да прави дълги връзки между хора, събития, тактики, стратегии, цели и пр. Хората са поставени на реактивно мислене и приемат всичко, което им се каже, и дори не го поставят под въпрос.

ЗА ФАКТИТЕ

Всеки ден медиите ни бомбардират с данни за новите заразени и починали по света и почти никаква съществена информация за тези случаи. Аз си направих труда да гледам цял един час новини и съм шокиран колко малко съществена информация се предава за толкова много време! Това не са никакви новини, а чиста проба манипулации. Медиите имат способността избирателно да фокусират вниманието на публиката, върху каквото си поискат и по този начин да влияят на психиката и общественото мнение.
Например, знаете ли, че всяка година само в САЩ по официални данни умират над 250 000 (!) американци само от лекарски грешки, а по неофициални те са 440 000! Това прави по над 1200 души всеки един ден само от лекарски грешки! Това е третата най-голяма причина за смъртност в САЩ. Медиите казаха ли ви нещо за това? Изглежда стряскащо, но явно не е актуално (и никога не е било) за същите тези медии. Ами ако третирането на корона вируса е част от тези грешки и е причина за много от смъртните случаи?! Медиите дори не си правят труда да разследват какви са причините за толкова фрапантно количество грешки, които направо изглеждат като геноцид! Тук дори не говорим за заболявания! Да сте чули нещо по темата в централните новини? (Източник: https://www.cnbc.com/…/medical-errors-third-leading-cause-o…)

Знаете ли, че всяка година само в САЩ умират до 70-80 хил. души от обикновен грип? Например, за сезона 2017-2018 г. общо 43 млн. (!) американци са се разболели от грип, с 959 000 хоспитализации и 79 400 смъртни случая. Това прави по 217 умиращи от грип всеки ден от годината, но тъй като са концентрирани в зимния сезон, цифрата вероятно е в пъти по-голяма. Някой да ви съобщава колко са починалите от обикновен грип всеки ден? Ами ако добавим смъртните случаи вследствие на наднормено тегло, сърдечно-съдови заболявания, алкохолизъм и т.н., цифрата ще е умопомрачителна. Тези цифри защо не се споменават всеки ден в медиите? (Източник: https://time.com/5610878/2018-2019-flu-season/)

Избирателното показване на факти с извънреден и прекомерен фокус естествено изкривява картината и представата за проблема в съзнанието на масовия потребител на информация. А в много случаи дори фактите не са точно факти. Например, САЩ и Обединеното кралство, заедно със световните медии масово тръбяха за скритите оръжия за масово поразяване на режима на Саддам Хюсеин, които бяха основанието за обявяването на война срещу Ирак и свалянето на режима, вследствие на което стотици хиляди невинни хора бяха убити. Но оръжия за масово поразяване не бяха намерени.

Къде са фактите?

Тони Блеър след това невинно се извини, но престъплението остана и сега, вместо да е в затвора, е някъде консултант, може би по масови манипулации! Да не говорим за лъжите с взривяването на Световния търговски център, инсценирането на световната финансова криза след това и т.н. Как тогава дори да вярваме на тези числа, които се обявяват в медиите за корона вируса? Кой изобщо проверява тези факти? Дали наистина умират от него само, или от придружаващи тежки хронични заболявания, при което всеки вирус може да ги повали, но той е само поводът, не и причината.

За България все още се изпуска информация за обстоятелствата и, както ясно се вижда, корона вирусът очевидно не е единствената причина. Всъщност, преди седмица Фандъкова обяви грипна епидемия в София заради грип Б, който е и по-опасен от корона вируса. Някой да съобщава нещо за това? Какво става с новините?

Ами ако зад корона вируса стоят 5G технологиите? Защо медиите нищо не говорят за тяхното влияние върху психиката и имунната защита на организма? Ами ако твърденията в тази статия се окажат верни: https://www.monitor.bg/…/pokosenata-ot-kovid-19-lombardija-…? Тогава за какъв корона вирус изобщо говорим? Защо в неразвития свят почти не се говори за корона вирус?! Защо медиите мълчат?

МАСОВАТА ПСИХОЗА

Всяването на страх и паника с цел предизвикване на масова психоза е основен метод за изключване на здравото, трезво и рационално мислене и включване на първосигналното безкритично мислене. Това е отдавна известен похват за контролиране на ума (mind control), използвани от диктатори като Хитлер, Сталин, Мао Дзедун и др. В това състояние хората са склонни да приемат всяко решение на властимащите, които иначе не биха допуснали в нормално състояние на съзнанието. Това се постигна с удивителна лекота, при това със световен мащаб!

Същият похват беше използван при взривяването на Световния търговски център в Ню Йорк, при изкуствено създадената глобална финансова криза и много други случаи. Това е почеркът на тъмния елит с цел бързо прокарване на плановете им, които иначе нямат никакъв шанс при нормални обстоятелства. Немислимото преди, сега се счита за нормално, дори желано от хората! Това е масова психоза или зомбиране на населението!

Затова масово хората първосигнално тръгнаха да се презапасяват със стоки от първа необходимост, сякаш сме във война или има природен катаклизъм или някаква страшна индустриална авария. Хората са абсолютно неадекватни, защото действат под психоза.
Стигна се дотам, че да си тестван позитивен за корона вирус е истинска стигма. Все едно са ти казали, че имаш рак или СПИН. Дори само при такива резултати психиката на много хора рухва, а рухне ли психиката, рухва и имунитетът.

БОМБАСТИЧНИТЕ МЕРКИ

Кога за последно човечеството се е борило с какъвто и да било вирус със затваряне на граници, блокиране градове, затваряне на бизнеси и обявяване на извънредно положение? Та ние сме почти във военно положение! Как е възможно това?! Така ли се борим с вирусите в епохата на съвременните технологии? Откога? Ако при всеки опасен вирус блокираме икономиката, то ние първо ще умрем от глад, а след това от каквито и да било вируси! Това е все едно да стреляш с картечница в дома си, за да убиеш комарите, които носели зарази! Кой нормален човек би направил такова безумие?! Но всичко това вече се приема за нормално в състояние на масова психоза.

Бомбастичните мерки са запазен патент на илюминатите. Те винаги правят всичко да изглежда бомбастично за максимален ефект. Това са драконовски мерки, присъщи на дракони и рептилии като световните диктатори от недалечното минало с цел подчиняване на волята на милиони хора. А ние се борим с вирус! Откога човечеството се бори с вируси с хитлеристки методи? Не виждате ли в почерка на тези мерки Новия световен ред, който се опитват да ни наложат?

Ако новините за корона вируса ви стряскат, пригответе се за следващата партида за очертаващия се икономически колапс! Тогава корона вирусът ще бъде вече забравен, а медиите ще ни заливат с новини за срива на икономиката по света и у нас. Тогава шокът и ужасът ще е реален, не само по новините, и ще засяга всички, а не само няколко десетки човека! Тогава и ББ не може да ви спаси с неговите дебелашки мерки и мечи похвати!

Основната причина за високата смъртност от този вирус е слабата имунна система. Защо тогава правителствата директно не забранят продажбата и употребата на цигари, алкохол, джънк фууд, токсичните химикали в храната, токсичното месо, особено свинското и т.н.? Всички те съсипват имунната система, защото тя е претоварена да се справя с тези токсини. Ако корона вирусът поразява белите дробове, тогава защо тютюнопушенето е все още разрешено? То директно отравя белите дробове и понижава имунитета. (Тютюневата епидемия е една от най-големите заплахи за общественото здраве, пред която човечеството някога се е изправяло. Всяка година умират повече от 7 милиона човека в световен мащаб. Източник: WHO)

На всеки десет смъртни случая, един е заради тютюнопушене.

Защо е разрешен алкохолът, след като той съсипва черния дроб, а от там и пречистването на кръвта и поддържането на имунитета? Как е възможно да се продава боклук храна, която директно понижава имунитета? Храна, която е общоприета за боклук, се консумира свободно и властите са ок с това? А токсичните химикали в храната – защо са разрешени? Като прибавим задръстения организъм на повечето хора, наднорменото тегло и всеобщото обездвижване, как искаме имунната система да се справи с всичко това? Пътувам в страната и чужбина – навсякъде хората имат безобразна култура на хранене и много ниска здравна култура, ако изобщо може да се нарече култура. Изобщо не подбират какво ядат. Направо се чудя как тези хора изобщо оцеляват. Всеки втори българин с наднормено тегло! Как е възможно това?!

И тук все още не говорим за замърсения въздух и околна среда. Тук говорим за вредни навици и пороци, от които лесно можем да се лишим без никакви вредни последствия. Ако всички тези отрови се спрат, това по никакъв начин не заплашва съвременната цивилизация. Напротив, ще я направи още по-здрава! Но защо никое правителство не предприема такива мерки, които бързо биха вдигнали имунитета на населението?! Защо медиите не говорят за това?! Вместо това получаваме бомбастични мерки извън всякаква пропорция спрямо проблема, като слон в стъкларски магазин! Превенцията е важна, но не с цената на масови разрушения като след война, каквото е съсипването на икономиката. Но именно имунната система е това, което поддържа здравето ни. Ако я няма имунната система, превенцията е просто безполезна!

ПОПУЛИЗМЪТ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ Е ОГЛЕДАЛО НА ЛИЦЕМЕРИЕТО НА ОБЩЕСТВОТО

Нека си го кажем направо – обществото не иска да променя вредните си навици и пороци. То иска правителството да му реши проблемите, а то само да гледа отстрани. Обществото никога не се вглежда в себе си, а винаги търси вината и решението навън. Колко хора спряха да пушат, да пият, да се тъпчат с боклук храна и токсична храна, откакто избухна кризата с вируса? Това е лицемерието на обществото! Някои казват, че това е личен избор. Не, не е! Защото след това при първия по-сериозен вирус всички се тръшват и лягат на здравната система, чиито вноски се плащат и от хората, които живеят здравословно. А в момента заради такива хора сме в извънредно положение!

А какво ще стане, ако правителството забрани всички тези отрови, доказани и от официалната медицина? Как ще реагира обществото? Ще се вдигне на бунт и ще го свали! Как тогава управляващите да не са популисти, след като обществото иска това и те са длъжни да им го дадат. Какво щеше да стане, ако правителството не беше предприело такива бомбастични мерки в унисон с другите страни, а вместо това предприеме мерки за повишаване на имунитета, като забрани тютюнопушенето, алкохола, храната боклук и т.н.? Народът ще скочи и ще се разкрещи! Ще реве до небето как правителството не взима адекватни мерки и излага на риск здравето на народа! Озверялата тълпа ще го свали за няколко дни, но най-малкото на следващите избори ще ликвидира тези управляващи. Обществото просто принуждава управляващите да са популисти.

КАКВО ДА НАПРАВИМ?

Създалата се ситуация е идеален повод да прегледаме внимателно всичките си навици, свързани със здравето. Сега имаме чудесен повод да се освободим от вредни навици и пороци, които не ни дават нищо полезно, а ни тровят организма и понижават имунната ни система. Както стана ясно, превенцията е важна, но засилването на имунната система е незаменимо. Да, мийте си ръцете редовно, стойте на разстояние от болни и т.н. Но това го правят и онези, които в крайна сметка пак се разболяват. Защо? Защото имунната им система е слаба. Какво можем да направим, за да повишим имунитета си?

Има безкрайно много високоефективни природни методи за това. В повечето случаи те са дори безплатни или със символична цена. Тук няма да изброявам всички (това е невъзможно), но ще изтъкна най-важните, които са директно приложими в настоящата ситуация:

1. Пости. Сега се пости. Постите не са само за каляване на духа, но и за пречистване на тялото. Физическото ни тяло има нужда от пречистване от токсините и шлаките, натрупани от тежката зимна храна. Това автоматично освобождава огромен ресурс на имунната система. Така тя, вместо да се бори с натрупаните токсини и шлаки, е освободена да се бори с всякакви атакуващи вируси, бактерии и пр. Нали се водим православни християни? Хората масово се тъпчат с агнешко по Великден, курбан по Успение Богородично (и двете жертвоприношения са езически и нямат нищо общо с християнството, да не говорим с Исус, но това е друга тема), къпят се показно в студените води на Богоявление. Но колко хора постят?

2. Направете целенасочено очистване на организма. Постите помагат, но когато трябва да се вземат спешни мерки, трябва да се действа бързо. Очистването на чревната система и очистването на черния дроб – филтъра на кръвта, са незаменими. Има различни и много ефективни методи за това. Който се интересува, може лично да ми пише. Защо трябва да направим това? Защото по този начин много бързо се пречиства организмът, което подсилва имунната система.

3. Яжте чиста, растителна храна. Сега излизат зелените зеленчуци, пълни с нова енергия, микроелементи и полезни минерали, като например желязото в копривата, които пречистват кръвта и подсилват имунната система. Все още цитрусовите плодове, пълни с ценни витамини, са в силата си. Възползвайте се от тях. Не си мислете, че с изкуствени добавки ще доставите на организма онова, от което се нуждае. Това е заблуда. Организмът усвоява храната най-добре така, както природата я дава, а не раздробена на отделните ѝ съставни части – една от големите заблуди на съвременните диетични разбирания. Индустрията на хранителните добавки, разбира се, няма да ви каже това.

4. Излезте навън на чист въздух. Противно на укорителните призиви на хората под масова психоза да стоите заключени вкъщи и зомбирано да гледате по цял ден токсични новини, излезте навън сред природата – в парка, на планина или край морето – което е най-близо до вас. Дишайте чистия въздух, изпълнен с прана. Заредете се с пролетното слънце. Отърсете се от негативните мисли и емоции. Раздвижете се. Там не ви трябват никакви маски. Тези, които ходят с маски сред природата, са безнадежден случай, също както хората, които ходят на планина и пушат. (Коронавирусът и слънцето: Какво научихме от грипната пандемия от 1918г.)
Изобщо стойте далече от хората с маски – има голяма вероятност те да са част от зомбираните под дълбока психоза, които чакат първа възможност да си излеят помията и негативното мислене върху вас и дори по-лошо – да ви укорят, че сте безотговорен, защото не изглеждате като Дарт Вейдър. Спазвайте дистанция с такива хора – и без това нямате нужда да общувате с тях, а така те ще оценяват превантивните ви мерки. Win-win, както се казва.

5. Спете достатъчно. Сънят е незаменим източник на енергия и сили, в това число и защитни. И спрете кафето – нямате нужда от тази отрова за нервната система, ако се наспивате редовно. И без това сега се работи на по-бавни обороти. Погрижете се за себе си.

6. Пийте чай от джинджифил. Настъргвате си една супена лъжица пресен джинджифил и си го запарвате. Освен че силно загрява, той пречиства всякакви вируси и бактерии по пътя си и подсилва имунната система.

7. Пазете се от настинки. Времето става все по-хубаво, но леденият вятър подсича много неприятна. Настинките, разбира се, ангажират имунната система, а сега е време да съхраним силите си.

8. Всичко казано по-горе за тютюнопушенето, алкохола, джънк фууд, ГМО, храни с огромно съдържание на химикали, тежко и токсично месо и т.н. важи за всички. Ако употребявате нещо такова, освободете се от него. Не ви помага; напротив – пречи ви. Сега имате чудесен повод да се решите и да се откажете веднъж завинаги от тези отрови.

9. Поддържайте високи вибрации и съзнание. Заобиколете се с позитивни, истински осведомени (а не от мас медиите) хора с високи вибрации и странете от зомбираните. Високите вибрации повдигат имунитета; ниските го сриват. Сринатата психика още повече. Затова по-малко гледайте телевизия и особено безсъдържателните токсични новини. Те и без това няма какво полезно да ви кажат.

10. Още полезни съвети можете да намерите тук: http://dar-center.com/article/?article=394

Да сте чували за подобни мерки от мас медиите? Не? А защо? Защото са прости, но високоефективни и не са бомбастични – не предизвикват фойерверки. Обществото иска нещо разтърсващо, да се покажат мускули и груба сила. Масите не разбират, че всички тези бомбастични мерки са просто прах в очите, докато истинската работа остава несвършена.

ПРОБЛЕМ – РЕАКЦИЯ – РЕШЕНИЕ

Това е изпитана формула за прокарване на нежелани действия. Тъмният елит я използва доста умело. Първо създава проблема, след това го раздухва извън всякакви нормални пропорции с токсичните си медии, за да провокира желаната реакция сред обществото, и накрая предлага решение на същия този проблем, което се приема със задоволство от обществото. Например, взривяването на Световния търговски център беше зрелищен и ужасяващ акт, който беше инсцениран от тъмния елит като терористичен акт, с което провокира яростна реакция в обществото (отново чрез масова психоза) и го настърви за война срещу Афганистан и Ирак. Междувременно бяха ограничени някои права и свободи. Винаги така се действа.

Сега, след като раздуха проблема с корона вируса извън всякакви пропорции, тъмният елит успя да породи масова психоза, с което лесно наложи мерки, присъщи за военно положение (не е изключено по някое време да видим и военни или спец части по улиците), и скоро ще предложи и своето решение.

КАКВИ СА ЦЕЛИТЕ

Когато мероприятието е със световен мащаб, целите винаги са няколко.

1. Изземване богатството на масите. Масовата психоза и безумните мерки, предприети от правителствата, с лекота сринаха финансовите пазари. Много инвеститори, в това число публични фондове, панически разпродават активите. Това, което струваше скъпо само преди два месеца, сега може да се купи с над 30% по-ниска цена. И не става въпрос за картофи в кварталния магазин, а за активи на стойност трилиони долари! Не се чудете защо 1% от най-богатите стават все по-богати за сметка на останалите.

Именно този един процент контролира световните медии, военнопромишления комплекс, токсичната фармацевтична индустрия и съвременната медицина, банките, в това число Федералния резерв на САЩ и т.н. По всяко време могат да предизвикат криза, при която активите рязко се обезценяват, след което те ги изкупуват на безценица, за да ги предложат накрая на масите (директно или чрез публичните фондове) на високи цени. Това важи и за реалните активи. Така се купуват цели компании и бизнеси или съответно се разрушават. Като се повтори няколко пъти това упражнение, няколко трилиона директно сменят собственика си. Така на практика се прехвърля националното богатство в ръцете на елита.

Не само частните, но и държавните финанси се ограбват по този начин. Дълговете на държавите скочиха с много трилиони долари след световната финансова криза преди повече от десет години, именно за да се спасят токсичните банки, контролирани от елита и с които елитът предизвика кризата. А малкият и среден бизнес беше изоставен в режим на свободно падане. Сега отново държавите ще трябва да наливат стотици милиарди долари, за да спасят икономиката от бомбастичните мерки за борба с един вирус! Но повечето държави са вече свръх задлъжнели, в т.ч. Гърция, Италия, Испания, Португалия, Франция, Белгия и т.н. Самите държави могат да бъдат изправени пред фалит, с потенциални катастрофални последици за световната икономика.

Достатъчно е Италия да банкрутира или дори да се доближи до банкрут и това ще взриви Еврозоната и целия Европейски съюз. И това заради един вирус? Да, напълно е възможно, ако тези дебелашки мерки останат още няколко месеца. А къде ще отидат парите от помощите? Може би 10% в обществото, а останалите 90%? Като еврофондовете?!

2. Въвеждане на още ограничения за правата и свободите. Дори българското правителство скоротечно промени закона за извънредно положение. Дали хората са наясно с всички промени и какво означават те?

3. Понижаване на съзнанието и контрол над масите. Тъмният елит много добре знае преходното време, в което живеем. Много добре знае, че вече е постигната критична маса от пробудени хора и новите енергии започват да обръщат статуквото им на господари на света. Тъмният елит всячески се опитва да стопира този процес с всякакви мерки. Периодичното и все по-често всяване на страх и паника има за цел именно да спре този процес на повдигане съзнанието на човечеството.

И това в допълнение на по принцип токсичното медийно съдържание, токсичното образование и медицина, стресирания начин на живот и всички останали условия на живот, който са ни наложили. Страхът и паниката действително свалят съзнанието на нивото на оцеляване. Това е и основната цел на кризата с коронавируса. Но мерките не спират дотук. Може да има и други цели. Предстои да видим.

КАКВО СЛЕДВА?

След като етапите на проблем и реакция вече преминаха, вече е време и за решението, разбира се предложено от онези, които създадоха проблема на първо време. Това, което всички очакват, разбира се, е ваксина и лекарства срещу нечувано опасния корона вирус. Ваксината и лекарствата, които скоро ще бъдат предложени, ще бъдат най-токсичните, които убийствената фармацевтична машина някога е създавала. Освен, че ще убият още маса народ (разбира се, под претекста на корона вируса), те ще действат на ДНК/РНК ниво и директно ще предизвикат поражения върху генния код на приелите я.

Ако страхът и паниката не успеят да преустановят процеса на възнесение, то тези ваксини и лекарства ще направят точно това. Разбира се, и пораженията ще бъдат прикрити зад въздействието на вируса. Ето защо е крайно важно будните хора да не приемат тези токсични бомби, ако искат да продължат процеса си на пробуждане и израстване на съзнанието. Това е много важно. Ако обезумялата тълпа под масова психоза с неистово желание ще ги приеме, то будните не трябва да се поддават да лъжите и манипулациите на елита.

ПРОВЕРКАТА

Поредната криза, инсценирана от тъмния елит, отново ще покаже кои хора са си „написали домашното“ и са си „научили урока“. Разбира се, повечето хора са неподготвени. Но сигурно с изненада ще забележите, че и много ваши близки и познати, които сте считали за много просветени и напред с материала, са изпаднали в паника и вярват на всичко, което им се казва по телевизията.

Сред тях ще са хора с претенции за постигнати големи духовни висоти, лидери на мнението (поне в социалните медии), life coach-ове и всякакви други видни и не толкова видни личности.

Фактът, че изпадат в паника и се поддават на всеобщата психоза, означава, че все още не са си научили уроците, че са носили маски, прикривайки истинското си лице. Това в крайна сметка няма значение, то си е за тях. Ето защо е важно да не се сравняваме с другите и да си мислим колко са „напред с материала“. Това се проверява не когато всичко е спокойно и весело, а именно когато стане напечено. Но пътят на израстване на съзнанието не е на съревнование. Той е път на отваряне и разширяване на аз-а, от малкия аз (его) към Висшия Аз. Това е индивидуален вътрешен процес и няма място за сравнение, защото то само поражда възгордяване или принизяване – еднакво вредни по духовния път. Бъдете себе си и вървете по своя път.

Със сигурност реалностите за хората в различна плътност вече се разделят. Ето как изглеждат реалностите за хората от различните нива на съзнание:

Трета плътност: Страх ме е. Направо умирам от ужас. Тотално съм се сдухал. Пълен спек. Хората около мен също. Кога ще свърши този кошмар? Не знам какво да правя. Дано оцелея. Трябва да следвам плътно инструкциите на правителството и експертите по телевизията, затова не пропускам новините и ги гледам от край до край. Добре, че имаме генерали, които държат ситуацията със здрава ръка. Дано не изпуснат ситуацията от контрол. Готов съм да приема всяко тяхно решение и мярка и им вярвам безусловно. Дано скоро намерят ваксина и лекарство срещу тази гадост. Колкото и да струва, ще си я купя и сложа и ще задължа всички членове на семейството ми да направят същото. Макар и да има риск от усложнения, оцеляването е по-важно от всичко.

Четвърта плътност: Нещо ме съмнява в тази ситуация. Един час новини, все за едно и също ми говорят, а смислена информация почти няма. И как така само в определени части избухва епидемия? Защо в много други части изобщо не се говори за корона вирус? Защо се всява страх и паника и се взимат такива дебелашки мерки, а същевременно за простите и високоефективни мерки нищо не се говори? Ще изследвам случая и от алтернативни източници на информация, за да разбера и други гледни точки и да си сформирам самостоятелно мнение.

Пета плътност: Аз живея в Светлина. Моите водачи са Светлината, Любовта, Мъдростта и чистото познание и ги изпращам постоянно на всички души, оплели се в мрежите на илюзиите. Дори светът да загине, аз съм непоклатим в своя вътрешен център на мир и покой и знам, че така е трябвало да стане, защото всяка душа получава това, за което е дошла и за което е готова. Божията промисъл винаги е справедлива, независимо че от гледната точка на трета и четвърта плътност не изглежда така. Аз съм котва на стабилност за всички тях и ще подам ръка на всеки, който е готов да се пробуди от този сън.

В ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Истинският антидот е чистият начин на живот – поддържане на чист организъм и силна имунна система с чиста растителна храна; периодично очистване на организма; зареждане с положителни вибрации и извършване на дейности, които пораждат такива вибрации; общуването с хора с високи вибрации, които повдигат духа и съзнанието ви, и освобождаване от такива, които свалят вибрациите и съзнанието ви; йога с дихателни техники и медитация; прекарване на време сред природата за зареждане с нова и чиста енергия и освобождаване на негативните мисли и емоции. Всичко това е незаменимо. Никакви външни бомбастични мерки не могат да ви дадат това.

Живейте с освободено съзнание, отворен ум и чисто сърце, устремени към Светлината и енергиите на Новата Златна Епоха и ще бъдете недосегаеми за каквито и да било вируси, бактерии, физични и психоемоционални атаки и т.н. И не забравяйте – злото е просто контраст на доброто. Тъмнината е липса на Светлина. Всичко това са инструменти на божествените сили, за да тласкат напред развитието на съзнанието. Ако доброто е морковът, до злото е остенът. И двете са нужни, за да върви еволюцията напред.

Без всякакво съмнение тази криза ще пробуди още много души, които са готови да се събудят. Целта на висшите сили винаги е да се пробудят колкото се може повече души, а не да се наказва или осъжда някого. Ако злото/тъмните/илюминатите не трябваше да съществуват, те отдавна щяха да бъдат ликвидирани. Това не е проблем. Но те също са катализиращ фактор за промяната на съзнанието и изтласкването на узрелите души напред. Трябва да видим голямата картина, за да разберем, че в този план на съществуване това са естествените процеси на еволюцията. И всеки може да избере по кой път да върви. Бог не осъжда; Бог дава възможности за избор.

Христо Владимиров

http://back2nature.rocks/

Коментари 30 за
“ЗАЩО СВЕТЪТ Е ПОД МАСОВА ПСИХОЗА? ОТКОГА ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ БОРИ С ВИРУСИ С ХИТЛЕРИСТКИ МЕТОДИ? ТЪМНИЯТ ЕЛИТ УСПЯ ДА ИЗЛЪЖЕ МАСИТЕ. НЕ ИМ ТРЯБВАТ ОТДЕЛНИ ДИКТАТОРИ ДА ВЪРШАТ МРЪСНАТА РАБОТА, ПРАВЯТ ГО С ЦЕЛИЯ СВЯТ. АДСКАТА ПРОПАГАНДНА МАШИНА ТОЗИ ПЪТ СИ СВЪРШИ ПЕРФЕКТНО РАБОТАТА.”

 1. Хора събодете се, всичко е една игра, ето какво става, когато кризисните актьори напуснат площадката, заедно с ТВ камеите: https://www.youtube.com/watch?v=5pIMD1enwd4&feature=youtu.be

  Единственото ни бързо спасение е критична маса от обществото да прогледне и да се надигне!

 2. Благодаря на автора за прекрасната и добре аргументирана статия! Благдаря на afera за разпространението ѝ! Радвам се като видя, че все още се намират независимо мислещи хора. Всичко, което е написал, е точно в десятката. Може би щеше да е полезно да спомене и за програмите aganda21 и agenda30, ето едно интересно видео по темата: https://www.youtube.com/watch?v=3PrY7nFbwAY
  Както някой друг буден гражданин спомена в коментарите, задължително за гледане е „event 201“ https://www.youtube.com/watch?v=0-FQbhkWYuY организирано от фондацията на Бил и Мелинда Гейтс. Името не е случайно – достатъчно е само да махнеш нулата по средата, за да видиш от коя програма е част. Въпросното „Събитие 201“ проведено на 18.11.2019 г. (има клипове от цялото събитие в youtube) симулира 1:1 ситуацията в която се намираме в момента, дори вируса за който говорят е корона вирус и отново идва от прасета. Всички предприети превантивни действия показват случващото се в момента с поразителна точност, само дето сега са пропуснали да предупредят хората, че става въпрос за симулация.
  Така действа елита, обичат всичко да си казват предварително, защото липсата на ответна реакция от масовката се третира като мълчаливо съгласие, което пък автоматично освобождава деятеля от кармични последствия – принцип, който спазват.
  С 2 думи всичко, което се случва е разписано отдавна и се движим по график. И нещо интересно, което забелязах, песента Ritmo към филма Bad Boys For Life, публикувана в youtube на 11.10.2019 и гледана над половин милярд пъти е всъщност кавър на най-популярното парче на Corona – Rhythm of the Night. Ако някой достатъчно дългго е наблюдавал как действ елита, ще разбере чувството им за хумор с което ни се подиграват: песента на Корона – саундтрак на „Лоши момчета до живот“.
  Това което можем да направим, е някой с достатъчно медийно влияние да публикува отворено писмо към премиера, президента и така наречените народни представители. Идеята е това писмо да се изпрати до всички мас медии и да се споделя от хората в социалните мрежи докато не се даде официален отговор.
  Писмото може да е под формата на списък с въпроси, основно от зададените по-горе в статията, например:

  1. Ние суверенна държава ли сме. В демокрация ли живеем? Решенията които взимате съгласувани ли са с нас и в полза на българските граждани ли са?
  2. Имаме ли независими медии? Ако да, защо всички вкупом облъчват денонощно с едни и същи новини, които дори не си правят труда леко да променят, и буквално са копи-пейст (без значение телевизии, радия или сайтове)? Журналисти или актьори работят в тези медии? Защото ако бяха журналисти, които водят някакви разследвания и търсят новини, то тогава във всяка различна медия щеше да има различни новини, но уви не е така?
  3. Защо в нито една българска мас медия не се спомена, че октомври месец миналата година фондацията на най-богатият човек в света, разработваща ваксини провежда „Събитие 201“, симулирайки 1:1 нещата, които се случват в момента, и не е ли прекалено подозрително това, за да отмине просто така в пространството? Не е ли конфликт на итнереси фирма произвеждаща ваксини да дирижира какво се случва по време на световна пандемия (питам, защото очевидно се действа по техния сценарий)?
  4. Защо не споменахте никъде, че е некоректно и абсолютно грешно процента смъртност от Корона вируса (изчислен на база официално диагностицирани, които са починали) да се сравнява с процента на смъртност от обикновен грип (изислен на база починали от предполагаемо болни). Всички знаем, че малко от хората, които имат грип ходят на лекар, затова за заболели годишно се приема някаква виртуална цифра между половин и един милиард. Съответно починалите като процент от тази цифра винаги ще са по-малко в сравнение с починалите официално диагностицирани с корона вирус, но на практика обикновения грип погубва в пъти повече хора.
  5.Защо никога до сега не са блокирани държавите по света заради обикновен грип? Нито са обявявани извънредни положения и държани гражданите под домашен арест?
  6. Защо медиите повтаряйки непрестанно едни и същи новини (като в мащабна ПР акция), се опитват да насаждат стрес в населението? Не е ли това незаконно? В чий интерес се върши и защо не се взимат мерки от властите?
  7. Всъщност какво точно е вирус, защо не сте ни показали нито едно истинско видео на корона вируса? Все пак заради него обрекохте на смърт, неудобства и мизрия огромна част от населението на Земята. Не е ли редно да ни докажете как точно се разпространява заразата? Но не с евтини компютърни анимации, които всеки програмист 2-ри курс може да създаде, дайте реално истинско видео на вирус! Да не се окаже накрая, че всичко, което предприемате е просто заради теория, която на практика не може да онагледите? Живи или неживи същества са вирусите? Защото уж официално не са, пък в същото време по медиите пускате, че вируса живеел по еди колко си време на разни повърхности… последно, кое е вярно?
  8. Защо не давате никакви конкретни данни за починалите, дайте списък за всяка държава. Да не се окаже накрая, че и те са просто виртуална бройка в електронен симулатор? Нека проверим кой, как, кога и от какво точно е починал имаме право – все пак всички си патим от последствията на филма в който ни вкарахте.
  9. Защо в официалните медии никъде не се спомена, че всички локации по света в които гръмна корона вируса са градове и круизи шумно рекламиращи пускането на 5G мрежи месеци преди това? Защо не казвате нищо за влиянието на честотата 60 Ghz върху молекулата на кислорода, основен елемент в човешкият организъм? Защо не споменавате за подозрителната прилика между симптомите на корона вируса и симптомите на тяло облъчено с такава честота?
  10. Защо не забранихте цигарите, алкохола, ГМО храните и изкуствените хранителни добаки след като сте толкова загрижени за нас? Те умъртвяват хиляди пъти повече хора годишно от корона вируса.
  11. Защо след като пенсионерите са най-уязвими, превенцията не е насочана към тях? Купете им витамини, хубава храна, подсилете им имунитета, нали сте много загрижени? Такава превенция ще струва на държавата милиони пъти по-малко от сегашната.
  11. Защо предприемате мерки с които сривате икономиката и отнемете свободата на гражданите? Каква връзка има това с някакъв вирус и по какъв начин ще помогне в борбата с него, лишаването от препитание на огромен процент от населението? Къде е логиката в това да оставите милиона хора гладни и без покрив над главата, заради няколкостотин болни?
  И така нататък, и така нататък.. Допълнете го, опростете го, и нека всички го споделят, докато не ни отговорят – поне това ни дължат.

  Ако днес на направим нещо, докато все още можем, утре ще е късно!

 3. Следващият етап ще са „ваксините“, които ще убиват, но ще ви казват, че е от короната. И не само това, ще бъдат задължителни, под благовидния предлог да не се заразяват други хора. Който не иска, ще го арестуват и заставят. Справка: извънредните мерки в Дания, например. Този филм вече сме го гледали, макар че все още минава в графата „теория на конспирациите“. Иначе как се обяснява всичкото това планетарно безумие? Как милиони и милиарди хора по света реагират еднакво първосигнално на явни манипулации, все едно са останали без мозък, което, впрочем, е целта. Безмозъчните не само не се съпротивляват, те благодарят на господарите. А може би идва ред на чиповете?!

 4. Извинявам се за коментара си по-долу!
  Просто не очаквах ТУК до прочета ТОВА!!!

 5. Дори и Тома Неверни ПОВЯРВА на тази навременна статия от г-н Владимиров и не само благодари на г-жа Томова за публикуването й, но и препоръчва на всички вярващи и атеисти внимателно да я прочетат, запомнят и разпространяват сред своите близки и познати по света и у нас.

 6. Благодаря на г-н Владимиров за написаните слова и на г-жа Томова за публикуването им! Дано повече граждани прочетат статията! Пътя за спечелване на битката със злото ще се търси и ще има много варианти. Важното е да се очертаят злините и да се посочат! Българинът с интуицията си ще намери правилния път! Вселената-Бог- не търпи тъмнината и злото! Може да ни го изпрати само, за да научим уроците си в този живот. Много сте прав, че най-важното е сега, след като се направят правилните анализи, какви подходи и какъв път ще поемем. Русия ни дава пример как трябва да си помагаме и живеем заедно.

 7. немската „карантина“:
  ако французин пътува за Германия, на границата ще го спрат и върнат обратно, но ако човек без документи, извика „Азюль“ (бежанец), ще бъде приет в Германия без проверка за документи и без медицинско обследване…

 8. Борисов си върши работата, слугувайки на тоя елит. За това не му и пука за вашето мнение, защото това мнение е беззъбо.

  Тъмния елит го знае, той го е изследвал мнооооооого години.

  И не сте само вие в тоя списък 🙁 , Ако това изобщо е успокоение. Ей ви Америка в момента. Припомнете си „Адвокат на дявола“ когато дявола обясняваше любимия му грях който той регулярно използва, при човеците. Не е страха, той е следствие 🙂 .

  “Not only would it be a violation of that, but it says ‘affecting pre-arrest,’” said Norman L. Reimer, executive director of the National Association of Criminal Defense Lawyers. “So that means you could be arrested and never brought before a judge until they decide that the emergency or the civil disobedience is over. I find it absolutely terrifying. Especially in a time of emergency, we should be very careful about granting new powers to the government.”

  Another controversial request: The department is looking to change the Federal Rules of Criminal Procedure in some cases to expand the use of videoconference hearings and to let some of those hearings happen without defendants’ consent, according to the draft legislative text.

  “Video teleconferencing may be used to conduct an appearance under this rule,” read a draft of potential new language for Federal Rule of Criminal Procedure 5(f), crossing out the phrase “if the defendant consents.”

  “Video teleconferencing may be used to arraign a defendant,” read draft text of rule 10(c), again striking out the phrase “if the defendant consents.”

  https://www.politico.com/news/2020/03/21/doj-coronavirus-emergency-powers-140023

  Както ви писах вашите собствени компютри и телефони са най-добрия инструмент който те ще ползват да ви следят. И разни там алекси, сирита и т.н. джаджи.

 9. Цитат от Райко: „Оставете хората да си ядат и решават какво да ядат и пият и не си насаждайте веганските пороци. Мен пък ме обижда агресията с която „здравословно хранещите се“ си налагат мнението.“

  СЪГЛАСНА! Поздрави, Мери!

 10. Ситуацията с разпространението на коронавируса (SARS-CoV-2 ) фактически се явява репетиция за война с използване на оръжие за масово поразяване (ОМП) – биологично оръжие (БО) и показа колко туземната на чичо САМ колониална администрация е нефелна, Показа, че най важното е да забравим за битите медицински сестри като терористи, водомора и боклукомора МУ, къщата МУ в Барселона, че нямаме 13,50 евро за да те да си купим безценното гръцко издание на „Бай Ганьо“… и т.н.! Мутрьо Барселонски е спасен! Засега…
  https://ic.pics.livejournal.com/matveychev_oleg/27303223/17034514/17034514_800.png

 11. Тръгна добре (даже доста добре) и след това като зави към „храненето“ и „свинското“ и всичко отиде „по дяволите“.
  Оставете хората да си ядат и решават какво да ядат и пият и не си насаждайте веганските пороци. Мен пък ме обижда агресията с която „здравословно хранещите се“ си налагат мнението.
  Всеки човек има право на избор какво да яде, какво да слуша по телевизията и на какво да вярва. Аз лично мисля, че това с корона вируса е пълна простотия и манипулация от „много на високо“, но това пък няма как да го обясня на майка ми, която вече е „промита“ от телевизията. .

 12. Датският парламент единодушно прие извънредния закон за коронавируса, който дава на държавната юридически правомощия да принуждава гражданите да се ваксинират и извършват други действия в интерес на общественото здраве. Принудителните мерки ще бъдат приложени с помощта на полицията, а за отказ, да речем, да си направи тест за коронавирус, човек е заплашван със съд.
  Правителството даде право на полицията или частни охранителни фурми да влизат в къщата без съдебна заповед, само въз основа на подозрения за наличието на коронавирус, но парламентът не одобри тази норма.
  Законът ще важи до март 2021 година. Ваксината, която се планира да се прилага на гражданите задължително, все още не е разработена и съответно няма данни за нейната безопасност и противопоказания.

 13. Браво на автора.
  Чудесно е усетил общата картинка на процесите и явленията ,който управляват живота ни понастоящем,
  както и на част от механизмите и средствата за манипулация,подчинение и ограбване на масите от елитите.
  За съжаление ,това е процес, който тече в „рафиниран“ вариант повече от 40 год ,свързан е с разрушаване на
  изграждани с хилядолетия обществени взаимовръзки и структури,базира се на извеждане в култ на естествено заложения в човешкото съзнание егоизъм, и в крайна сметка целта му е постигане на „атомизация на обществото“ с резултат – създаване на максимално добри условия за тупане на икономическа власт от елитите и присвояване
  на все по-голама част от общественото богатство на работещите.
  За голямо съжаление обаче,това едва ли може да се прекрати със здравословен начин на живот,след като
  проблема е обществено-икономически.
  Работя повече от 30 години вече, като 25 от тях са във фууд индустрията.Твърдя, че тя убива много повече хора от
  алкохола , цигарите и консумацията на прясно месо.Ето защо:
  – огрмна част от от храните се третират допълнително с неестествено синтезирани от организма захари/ фруктоза, глюкзо-фруктозни сиропи ,декстроза и т.н.- в това число и всички колбаси/.Последствията за организма са ясни – най мащабното постоянно масово убийство на хора.
  -генната модификация на масови култури, в това число и на зеленчуци,ги прави не само не особено полезни при директна консумация, но и променя цялата хранителна верига.Никой не знае ,колко хора убива.
  – масовата употреба на продукти на фармацевтичната и химическата индустрия при третиране на културите и хранене на животните, натрупва не по- малко количество токсини в организма от алкохола и цигарите.
  Всичко гореизложено,касаещо една от най-базисните нужди на хората – храната,има една единствена проста причина – извличане на все-по голяма норма на печалба от концерните,без оглед на здравето на хората -напротив, колкото повече болни има,толкова по- добре за фарма индустрията. Не случайно голяма част от тютюневата индустрия се преориентира към храните.
  В заключение ще кажа,че токсичната „бизнес среда“ и взаимоотношения между работодатели/експлоататори,“средна класа“ – техни парвенюта и обслужващ персонал и наемници/експлоатирани се опитва не съвсем безуспешно да върне нормата на експлоатация и изземването на доход към нивата познати ни отпреди 2000г.
  Това е ,което ни убива истински и изходът е един – съпротива на всяко ниво .
  P.S. В момента моят доктор твърди,че консумацията на 2 литра прясно изцеден сок от ябълка ми вреди повече от 200гр. алкохол.

 14. Представете си този вирус, като армия от чужда планета. НС приема специален закон, с който казва: Пичове, Ние – властта, пари и манджи имаме, отиваме в бункера да се пазим и да се храним. Вие бъдете героите, които ще спасите България!

 15. Няма страшно „българи“. ЕС ще ни храни, а НАТО ще ни брани, докато си живеем от ден на ден все по щастливо във връхлетялото ни общоевропейско щастие. Важното е да спазваме ценностите……

 16. Да добавя – Простотията е стигнала дотам, че хората, на които се обаждаш, дори не си вдигат телефона, а до вчера са ти звънели за щяло и нещяло… Дали е възможно да си си мислят, че заразате се пренася и така…. Дреме ми!

 17. От сърце благодаря на г-н Христо Владимиров за анализа и на АФЕРА, че го публикува. Докато четях материала, на няколко пъти копирах тезите, които мисля за най-важни, за да акцентирам в поста си , после ги изтрих, ЗАЩОТО ВСИЧКО, В ТОЗИ АНАЛИЗ Е ВАЖНО, МНОГО ВАЖНО!

  PS Най-много ми е жал за младите, днес, когато се разходих напред-назад и до магазина, всички, които бяха с маски (някакви мръсни парцали на лицата им, бяха млади хора)…

  С мръсни парцали на лицата….не с истински маски!

 18. Всичко това е ясно , но някой да сте чули да намали държавните разходи…, заплати консумативи , щат , всичките си взимат заплатите в хиляди , дори десетки хиляди …, а иначе ги било страх да не “счупят” икономиката …със седящи държавни служители ….цял ден във мрежите и айфоните си…?

  1. ….Така, въз основа на посочения от НСИ среден доход от 1300 лв., всеки депутат също ще взема това възнаграждение, умножено по 3 пъти или до 4248 лв, но и това далеч не е всичко. Към тази основа трябва да се добавят и 2/3 безотчетни бонуси върху заплатите. Участието в някоя от комисиите в НС носи плюс 15%, а най-често депутатите са в 2 парламентарни комисии. Има разбира се и по 1% върху основната заплата за всяка една прослужена година. Така депутатските възнаграждения отиват на близо 9 600 лв. Междувременно стана ясно, че депутатите от ГЕРБ са взели решение за даряването на 1000 лв. от месечните им заплати за борба с коронавируса. Защо се налагат дарения при над 4 млрд.лв. за здравеопазване за т. год. не става ясно. В Сърбия депутатите направо се отказаха от заплати…..

 19. Браво г-н Владимиров! Браво! Единствен коментар – имам непреодолимото желание да се срещна с Вас за да Ви поздравя лично за споделените с нас Ваши, разбирания. Рядко се срещат така аналитични, подредени и целенасочено изразени мисли! Рядко. Вие сте ужасен и умел враг на всяко статукво, поради което още веднъж приемете моята възхита и благодарност. Завършвам с тревиалното – ако имам честта да се срещнем, ще почерпя по нашенски едно Мартелче, Курвоазиенце или друго по избор – просто така за срещата!

 20. Дали някъде в „българските медии“ излезе информацията от къде е минала помощта за Италия изпратена от Русия? Гарантира ви, че няма да видите! Пътят на деветте самолета със специализирани екипи и техника от Русия минава от Москва на юг преза Черно море, Турция, Гърция, Албания и Италия малко по заобиколно (не много малко все пак) тъй като пановете от Полша затвориха въздушното трасе през страната тъй като верен член на НАТО??!!?? Ама тя Италия нали не е член на НАТО, ама нали Италия май се обърна към ЕС за помощ и май и беше отказана?! Та нещата спират до тук с „еврогейскоатлантическите ценности“ и всички лакардии които ни заливаха до сега! Но има някои наши българи откровени идиоти които дори и сега продължават да се мъчат да заострят изтъпения си нож на русофобията! Но това е друг въпрос!

 21. До една „българка“ : „Аз съм прост. и вие сте прости, затова се разбираме“. С по-малко думи надали може да се каже. Дерзайте.

  А сега за тези, които имат навика да четат „повече думи“.
  Наскоро д-р Ст.Кацаров, в един въпрос до ББ публикува един Документ от 2009 г мисля. Намерете го и го прочетете. Прочетете и този материал. Прочетете и писаният от Министерството на Дани Ръбъл-а „Закон за извънредното положение“. И си задайте един въпрос с малко думи „Така ли се управлява ?“
  В името на какво управляват, каква е управленската им цел, с какъв ресурс разполагат да постигнат целта, как възнамеряват да използват ресурса, какво очакват да постигнат, кога очакват резултат………. Господи, та това са азбучни истини в НАУКАТА УПРАВЛЕНИЕ !!
  Каква е тази самодейност, какви костилки, какви 5 лева ?

 22. Благодарим ти Европа, благодарим ти Америка за НОВИЯ ЛИБЕРАЛЕН МОРАЛ! Благодарим за ПЕДЕРАСТИЯТА и за НОВИТЕ „ЧОВЕШКИ” ЦЕННОСТИ. Благодарим за ИЗМИСЛЕНАТА ДЕМОКРАЦИЯ! Благодарим за ДРОГАТА и за НАПУШЕНИТЕ И НАДРУСАНИ НИ ДЕЦА! Благодари за създадената демократична възможност да СЕ САМОУБИВАМЕ и ДА УБИВАМЕ ДЕМОКРАТИЧНО! Благодарим за ПРАВОТО НИ ДА СЕ САМОЗАПАЛВАМЕ, ДА ПАЛИМ ИМУЩЕСТВОТО НА СЕБЕПОДОБНИТЕ, ДА УБИВАМЕ, ДА ИЗНАСИЛВАМЕ И ДА КРАДЕМ БЕЗНАКАЗАНО! Благодарим за БОЛЕСТИТЕ И БЕДНОТИЯТА! Благодарим за КОРУМПИРАНОТО ПРАВОСЪДИЕ! Благодарим за КОМЕРСИАЛНОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ! Благодарим за ДЕВАЛВИРАЛОТО ОБРАЗОВАНИЕ! Благодарим за МЪРТВИТЕ НИ ДУШИ! БЛАГОДАРИМ!

  1. Вярно е всеки си плаща, но ние бачкаторите ще платим най-скъпата цена. На бойко му дреме на путката дето я няма. На чуждоземните му господари също. Не знам защо още някой се заблуждава че бойко не си е подготвил и бягството от страната ако стане напечено. И никаква отговорност няма да понесе.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *