Регистрация
Публикувано на 16.03.2017 / 9:25

ЗАЩО РАДЕВОТО ПРАВИТЕЛСТВО „НАДГРАЖДА“ ИЗТОЧВАНЕТО НА ВМЗ –СОПОТ! ОХРАНАТА НА ЗАВОДА ВЛЕЗЕ В ЧАСТНИ РЪЦЕ! ЛИКВИДИРАХА СЧЕТОВОДСТВОТО И ВОЕННИЯ ЗАВОД СЕ ОБСЛУЖВА ОТ ЧАСТНА ФИРМА!

На 6 февруари 2017 година АФЕРА ЗА ПОРЕДЕН АЛАРМИРА, този път т.нар. служебно правителство на Румен Радев, за безобразията, които се вършат във ВМЗ – Сопот: ПРЕЗИДЕНТЪТ НЕЗАБАВНО ДА НАРЕДИ НА МИНИСТЪР СЕДЛАРСКИ ДА ИЗВАДИ КЪДЕ ПОТЪНАХА 14-ТЕ МИЛИОНА ОТ ВМЗ, ПОИСКАНИ СПЕШНО ОТ ЛУКАРСКИ! РАЗКОСТВАНЕ „РЕВИЗИЯ“ И ЗА „КИНТЕКСТ“, „ЕЛ БИ БУЛГАРИКУМ“ И „СОФИЯ ТЕХ“…

След куп разследвания на АФЕРА за ВМЗ –Сопот прокуратурата продължава да е глуха и няма, а властите си го местят от единия крачол в другия.

Докато се случат едно от две логични неща: или да гръмне за пореден път взрив с непредвидими последици, или заводът да спре, заради тотална стачка на работниците, вбесени от източването на държавното предприятие.

АФЕРА публикува ПОРЕДНИЯ СИГНАЛ на синдикатите до т.нар. ни Власт, от който става ясно, че с решение на Съвета на директорите на ВЗМ – Сопот ведомствената въоръжена охрана на военния завод е заменена от ЧАСТНА ФИРМА, счетоводството на завода е ликвидирано и е заменено с … ЧАСТНА ФИРМА!

Това „решение“ на Съвета на директорите на ВМЗ – Сопот е взето с три на два гласа, а назначените в Съвета на директорите три лица са на … Божидар Лукарски!

От всичко, което се върши във ВМЗ – Сопот под мълчаливия чадър и на предишно, и сегашно правителство, както и на прокуратурата, е очевадно, че военния завод е готвен за преминаване в частни ръце, преди това, разбира се, подобаващо източен!

ВМЗ СОПОТ

Afera.bg

Коментари 6 за
“ЗАЩО РАДЕВОТО ПРАВИТЕЛСТВО „НАДГРАЖДА“ ИЗТОЧВАНЕТО НА ВМЗ –СОПОТ! ОХРАНАТА НА ЗАВОДА ВЛЕЗЕ В ЧАСТНИ РЪЦЕ! ЛИКВИДИРАХА СЧЕТОВОДСТВОТО И ВОЕННИЯ ЗАВОД СЕ ОБСЛУЖВА ОТ ЧАСТНА ФИРМА!”

  1. …,,Patjat,,,hapchetata,,e trasiran otdavna ot tezi,koito ,,sazdadoha,,Boko I GERB/,,MONTEREYCITE,prez 90/te god.,!Sashtijat I’m vze ,,biznesa,,I sega I’m e ostavil samo ,,parichki,,za cherpnja v ,,MODENA,,..Eh,,,embargovi dargavi,,…

  2. Като свършат с ревизията в „Кинтекс“, да наминат и в НИТИ-Казанлък, че и там силно смърди…Повече от 15 години не е правена НИКАКВА ревизия! Председателят на Борда е „специалист“ по снабдяване на детски градини и училища със закуски…А, и е гоУем Приятел на лицето Лукавски…

  3. Как така частна фирма има право на достъп до секретна счетоводна и икономическа информация? Това не нарушава ли законите, свързани със сигурността на държавата?

  4. Да ви го натъпча отзад на всички крадливи политици от последните 27 години

  5. да.а.а, яко лапат момчетата. не се шегуват. ограбват народа за негово добро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>