Публикувано на 26.06.2020 / 8:56

ЗАЩО НИКОГА НЯМА ДА СТАНА СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР!

ЗАЩО НИКОГА НЯМА ДА СТАНА СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР!

Защото:

1. Първата заповед, която ще издам, ще е: ПЪЛНА РЕВИЗИЯ издъно на цялата дейност на НОЩ – Щаба, който се „бори с короновируса“. Плюс ПЪЛНА РЕВИЗИЯ издъно на Министерството на здравеопазването. Изваждане на светло на всички еквилибристики и всички нарушения незабавно дадени на прокуратурата!

Срок за изпълнение – 48 часа!

2. Втората заповед, която ще издам, ще е: ТОТАЛНА СМЯНА НА ВСИЧКИ ШЕФОВЕ НА ОД НА МВР ВЪВ ВСИЧКИ ГРАДОВЕ.

Срок на изпълнение – 24 часа!

Нататък:

– До 24 часа всички шефове на специални служби – да ми докладват ВСИЧКИ разработки, свързани с корупция по висшите етажи на Властта, и да посочат конкретни причини защо по тях не се работи, защо са забавени, потулени, укрити. При незадоволителни отговори на шефовете на службите – моментално подават оставки! Срок за изпълнение – 48 часа!

– Смяна на всички ключови длъжности в МВР след изискани писмени доклади от тях защо до този момент не са работили всеобхватно, а избирателно, по разработки за корупция но висшите етажи на Властта и по чие нареждане са спирани.

– Пълни, всеобхватни ревизии издъно на ВСИЧКИ МИНИСТЕРСТВА! Тотална проверка и осветляване на всички обществени поръчки – като при всяко открито нарушение – незабавно изпращане на документацията на прокуратурата!

– Пълна ревизия на всички Агенции, областни управи и при откриване на нарушения – моментална смяна на ръководителите им!

– Откриване на ПРЯКА ЛИНИЯ за сигнали за корупция и за схеми по купуване и манипулиране на изборния процес! Пряката линия ще е към служебния премиер! Към него ще бъде създаден екип, избран от служебния премиер, който да пресича, противодейства и огласява всички измами в изборния процес, давайки ги и на прокуратурата!

Служебният премиер с пълната прозрачност на дейността си ще постави в невъзможност прокуратурата за отказ от реагиране и така ще осветли и нейната дейност на действие или бездействие.

– Пълна ревизия издъно на Министерството на финансите и отключване на всички механизми за даване на глътка въздух на задушения бизнес и икономика в държавата.

– Абсолютна прозрачност на работата на служебното правителство. Всеки петък – отчет пред гражданите на България какво е свършено, какво се върши и какво ще се свърши – в конкретни срокове – на открита пресконференция в присъствие на всички медии с даване на пълна свобода на задаване на всякакви въпроси.

При всеки аргументиран и доказателствен сигнал, че върху медия е оказан натиск от представители на служебното правителство, този член на правителството или държавен служител, ще бъде незабавно уволнен!

– Назначаване незабавни проверки и експертизи на всички досега потулени журналистически разследвания за корупция във Властта, като резултатите незабавно ще бъдат изпратени до прокуратурата.

И още…

И още…

Дори и само поради изброеното по-горе, нито аз, нито някой, като мен, ще бъде допуснат да бъде служебен премиер на България.

Защото, за да сечеш с МЕЧ, се искат топки. И сърце! От този, който назначава служебно правителство!

Веселина Томова

Коментари 47 за
“ЗАЩО НИКОГА НЯМА ДА СТАНА СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР!”

 1. На 100% съм съгласен с тази смела Българска Жана Д’арк!!! Мисля точно като нея! Бих добавил много важно нещо: от 400 000 държавни служители, лентяи, да се редуцират 10-кратно..т.е. 40 000 дори и по-малко! Тези добре платени търтеи на властта, всяка година участват в изборите, в секции, в РИК-ове, ОИК-ове и ЦИК-ове, и ударно по инструктаж фашифицират бюлетини, унищожават бюлетини, добавят бюлетини и корегират протоколи, или направо ги подменят!!! ДА НЯМАТ ДОСТЪП ДО ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС И НАЙ-ВАЖНО – МАШИННО И ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ ЗА ДА МОГАТ ВСИЧКИТЕ НИ СЪГРАЖДАНИ ОТ ЧУЖБИНА ДА ГЛАСУВАТ!

 2. На 100% съм съгласен с тази смела Българска Жана Д’арк!!! Мисля точно като нея! Бих добавил много важно нещо: от 400 000 държавни служители, лентяи, да се редуцират 10-кратно..т.е. 40 000 дори и по-малко! Тези добре платени търтеи на властта, всяка година участват в изборите, в секции, в РИК-ове, ОИК-ове и ЦИК-ове, и ударно по инструктаж фашифицират бюлетини, унищожават бюлетини, добавят бюлетини и корегират протоколи, или направо ги подменят!!! ДА НЯМАТ ДОСТЪП ДО ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС И НАЙ-ВАЖНО – МАШИННО И ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ ЗА ДА МОГАТ ВСИЧКИТЕ НИ СЪГРАЖДАНИ ОТ ЧУЖБИНА ДА ГЛАСУВАТ!

 3. Мога само да добавя пряк избор от народа на всички областни МВР шефове, съдии и прокурори след обстойна проверка на имотното им състояние.

 4. Не само в България,в целия свят. Ако не беше Веселина Томова,сега целия свят щеше да е във огън и пепел.

   1. Не се българка, а циганка, щом пишеш на маймуница! Кютай си там в маалътъ и те се обаждай!

 5. Уя ми е къс ,но в замяна на това тънък ,имам топки и ги чеша докато гледам през перденцето какво става навън.
  На базата на видяното преценявам към кого да се лепна,когато му дойде времето.демек къде е далаверата.
  10% в тая държава са вечно в гювеча,80% им се лепват и 10% се борят истински за някаква кауза.
  Проблемът е в Лепенките !
  Ако стане чудо,то ще е по линията- именно лепнещите да разберат,че освен на лайното могат да ,,залепнат“ и за една истинска кауза.
  И да се прочистят от вонята…
  И да заживеят ИСТИНСКИ далеч от лайняното торнадо.

 6. Става и така, но това ще означава от тук нататък управление на страната чрез страх. Това обаче, както показва историята, не може да продължава вечно. Когато свърши и останалите във властите боклуци усетят охлабване на примката всичко ще почне по старо му. Аз пък се кандидатирам за служебен министър на енергетиката. 🙂

 7. Това са мерки за отгоре,при пълни адмирации,но трябва да се предвидят такива за основата на пирамидата,за да се почувства от народа известно отпадане на обременяващите наредби и данъци.Например хора с минимален доход да не дължат нищо на хазната,вкл. пътни данъци, глобите да бъдат символични.Изобщо трябва да има съсловно разделение,което е икономически факт,но се подхожда превратно и йезуитски от днешната престъпна власт.Не е допустимо вече да се поставят хората на един кантар,а трябва да се изисква от тях според дохода им.Не е комунизъм,назапад подоходния данък е прогресивен с необлагаем минимум,ДДС също е степенуван според вида стока или услуга.Вярно,мафията трябва да се разтури,но и народа трябва да спечели от това,иначе няма смисъл.

 8. Ало! Кулата вика Президента на РБългария! Самосезирайте се по казуса, България е нападната от българска и чужда мафия, територията е превзета,населението е подложено на тотално унищожение. Влезте и изпълнете задълженията си по Конституция с въвеждане на Извънредно положение и като Главнокомандващ, призовете войската да поеме реда в страната, като отбранява всички важни точки и министерства, отбранява посегателствата срещу всеки български гражданин. Да арестува нашествениците и окупаторите .За тази цел е крайно необходимо, дори спешно затварянето на банките, ареста на техните изпълнителни директори и принудително спиране на работата на съдебната система, която е пробита от всякъде. Насрочете Референдум за придобиване на пълен суверенитет – паричен, териториален, икономически и прочие.Народът на РБългария трябва да реши собствената си съдба, а вашата евроатлантическа ориентация си я сложете , знаете къде…….например в чекмеджето!
  Следва второ повикване от Кулата (българския народ).

 9. От трети източник чувам, че МутроЩаба се кани пак да затваря страната. Тиквата е в политическа агония и „ще изгори всичко“ за да се задържи на власт, поне докато не се изхарчат европарите и заемите за коронавируса.
  Разбира се, второ затваряне на държавата ще значи тотален край на дребния и средния бизнес и масови фалити сред българите… Но това Мутрата и Шайката никак не ги интересува.

  Александър Ресиловски

  1. Може би искат да напуснат властта,след както смятат да затварят държавата при това лятото.

  1. Армия отдавна няма! Първо това разбиха! Има някакви жалки останки от армия които се държат с цел да има да се лапа от държавни поръчки и да се разпродава имущество и имоти. И един куп Адмирали и Генерали да си получават пенЦиите и заплатите едновременно.

  2. Оффф, армията, лекарите, полицаите и прокурорите ОТДАВНА са станали неволни съучастници в престъплението срещу българския народ и СРЕЩУ ТЯХ САМИТЕ!!! Но нямат капацитета да го разберат. Днес тероризират един от нас, останалите гледат сеир, но утре ще дойде и в техния двор! Жалко, че късно се разбира!

 10. Това, за което иде реч, е НЕВЪЗМОЖНО! Не можете да давате всичко на прокуратурата, защото такава не съществува. Та в тази връзка е необходимо да се направи само едно единствено нещо. Нов почтен и безкомпромисен главен прокурор. При тая власт, която му е отредена ….

 11. „Политиката има свои закони. Тя не търпи интелигентните на трона си.“
  Атанас Буров

 12. В Томова ! Като станеш служебен премиер , при тези условия които пишеш , аз ще дойда да работя с/за теб без заплащане !!!

 13. Не е много сложно като действие. Създава се инициативен комитет. Като начало е достатъчно 10 души да се подпишат, но аз знам, че ще има много повече. Ренета Инджова се предлага за служебен премиер, Весито – за министър на вътрешните работи.
  Не питайте за Боко – той е пътник, така или иначе. Въпрос на време е да бъде подхвърлен на кучетата да го дъвчат.
  Боко и приближената му хайка са се надявали, че техните господари ще им разрешат да бъдат приети в елита, който определя дневния ред, но сега разбират, че дълбоко са се лъгали. Само ги използват като бухалка срещу българския народ, а след като си свършат работата, ще бъдат оставени на гневната тълпа да се саморазправи стях.

 14. Бизнесменът Илия Златанов, създател на най-голямата фирма за производство на асансьори, имал юридически проблеми. Свързали го с Петьо Петров, известен още като Петьо Еврото, бивш шеф на Столичното следствие, замесван многократно в скандали, за да му помогне.
  Петров и съпругата му са заели със задачата, от което Златанов олекнал с милиони и десетки килограми злато. Когато почнал да се дърпа и да си иска парите, го заплашили, че ще гние в затвора или ще го ликвидират, ще ликвидират и сина му. Всичко това в детайли разказва Златанов пред Антикорупционния фонд, в сряда вечер и в предаването на Люба Кулезич по Евроком.

  От потресаващия разказ разбираме:

  Зам.-главният прокурор и шеф на Следствието Борислав Сарафов е част от кръга, в който се подвизава Петьо Еврото и често посещава „офиса“ в ресторант „Осемте джуджета“. Там се сключват и реализират задкулисни сделки, рекет, шантаж и изнудване на попаднали в мрежата на паяка жертви. Сарафов е онзи висш магистрат, синът на когото бе осветен по „Апартаментгейт“ за закупени тузарски и скъпи имоти в елитен квартал, а проверка показа, че всичко е ОК.

  Доскорошният шеф на Специализираната прокуратура Димитър Франтишек Петров също посещавал Еврото в „Осемте джуджета“. Същият неотдавна сам поиска да бъде освободен от високия пост и бе скрит от погледа на медиите. Защо ли? Дали вече в мафията не са имали информация, че разследването на Николай Стайков от Антикорупционни фонд ще стигне и до него?

  Излезе и името на вътрешния министър Младен Маринов – брат му бил личен шофьор на Петьо Еврото. Боже! За Маринов от години се говори, че бил шофьор на висаджийския бос Мето Илиенски, сега пък брат му вози Еврото… Няма такава държава! Наистина. И този наглец Маринов продължава преспокойно да управлява около 60 000 служители, които да ни пазят от кого? От брат му и на брат му чорбаджията? Защо премиерът се прави на разсеян и не е изхвърлил още Маринов?!

  Появи се и името на дарител №1 тази пролет – Делян Пеевски – къде без него. Той пък харесал фирмата за асансьори на Златанов и си я пожелал, защото знаел, че от Брюксел към София ще тръгнат едни 4 милиарда за подмяна на асансьорите в страната. Колко иновативно…

  Но да караме нататък. Когато по едно време Златанов взел да се инати и да си иска парите и златото, Еврото му казал: Ние с Черепа се оправихме, вие ще изчезнете като песъчинки в пустинята. „Ще изчезнете“ ще бъдете ликвидирани ли означава? Преди години един от новите кръстници в българския преход – вече мъртъв – използваше изразът, когато някой му пречи: Време е да отиде на разходка. И Луканов отиде… В „Ирландецът“ пък мафията прикрива мокрите поръчки зад фрази като: „Той замина за Австралия“ или „Да ремонтираме къщата“.

  Гешев не дава брифинг след чудовищните разкрития, за които бизнесменът твърди, че има доказателства. Не казва нищо за Франтишек и Сарафов, които са от най-близкия му служебен кръг. Мълчи и за брата на вътрешния министър, който би могъл да е връзката между Маринов и мафията. Да не би в тяхното семейство да е традиция да се слугува на подобни кръгове? Срещу какво? Борисов и Гешев вече трябваше да са предприели административни мерки, а прокуратурата да е започнала разследване.

  Дайте доказателства, ще ревне медийният свинарник на Пеевски. В разказа на Златанов изобилства от такива. Те могат бързо и точно да бъдат проверени и съпоставени по дати и събития. Разбираме още, че бизнесменът е подавал сигнали, звънял на 112, но вместо помощ и съдействие бил арестуван и заплашван. Срещу извършителите – нищо, освен пълна подкрепа от цели институции. Такова чудо не е било в най-бруталните мафиотски времена в САЩ и Италия.

  Тк в най-добрият случай Гешев или неговата Сийка ще заявят, че Златанов е поредният избягал от България, който говори, за да се защитава. Няма да чуем и дума за потресаващите разкрития за висши прокурори, схеми за изнудване с активната помощ на високопоставени представители на държавата. В режима на Пол Пот или Мугабе живеем?

  Какво може да се очаква? Оптимистичният вариант е да изгори някой „бушон“. Реалният – да отричат до последно. Ако обаче „бушонът“ е Петьо Еврото има риск да пропее и да издаде четата. Говори се, че той е разкешвачът и посредникът-кадровик на тумора #Кой, изпълнявайки заповедите от х-л „Берлин“. Петров се хвалел също, че контролира главния прокурор Иван Гешев, защото бил техническият отговорник за акциите по неговото избиране. Освен това претендирал, че има запазено място в сърцето на Пеевски, докато Гешев е само един „инструмент“.

  Политиците мълчат. ВСС мълчи. Мълчат Гешев и Борисов. Продължават да хвърлят камъни в президентската градина, което е анти ПР упражнение. Т.нар. „големи медии“ и те мълчат за скандала/ите. Все едно сме на гробище. И кого погребваме? Себе си и държавата. Превърнаха ни в гробари на собствените си мечти, свобода и живот.

  Фейсбук се превърна в нещо като територия са самозадоволяване и оргазми на изплискали мнението си хора. Не всички, но много. Други се правят на слепи и глухи, защото така е по-безопасно. Защо? Този въпрос виси над наведените ни глави от векове.

  Не е нужно всеки да е герой. Но себеуважение трябва да има.

  Иначе е живот в гробище. Българското гробище.

  Д-р Димитър Попкутуев

 15. Веселина, задължително първо търсиш подкрепа от военните и то от останалите честни и почтени. На ченгетата не разчитай и се пази от тях! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОДЛИ СА!!
  Не знам доколко може да разчиташ на прокуратурата. Там нещата са много зле и е почти за пълна чистка. Цялата съдебна власт е за тотална подмяна!

 16. управлението на България е като на Частна Корпорация която е злоупотребила с парите на акционерите си…Как хванаха Ал-Капоне който имаше ЧАДЪР от полиция …съдебна власт и политици…НЕПЛАТЕНИТЕ ДАНЪЦИ….от 1989 година до 2020 РЕВИЗИЯ на ТЕЗИ ЛИЦА…но да са под КЛЮЧ…без гаранции…По ПОЛИТИЧЕСКИ ПЪТ не става …защото имат закрила от Европа…

 17. Пачки, кюлчета, пищак.
  В спалнята лежи юнак.
  Кърти къркан. Фото щрак.
  Кой Му спретна тоз батак?

  „Инстумента“ Му във мрак.
  Няма помен, няма знак.
  Вред мисирките на крак.
  Трулю-трулю, ще крякат пак.

 18. Изкефи ме планът ти. 100% съм „за“. Дори съм за по-съкратени срокове. НЕЗАБАВНО. Давайте да се обединим всички без значение какви кусури си виждаме един на друг.
  „Кучето се зъби на тоягата, а не на този, който го удря“. Бойко и Ананиев не са „виновни“, те просто са тояга, инструмент с който се поробват българите. Истинският ни поробител е другаде. Трябва точно да го разпознаем и назовем. От това, което чета, разбирам, че в много страни вече има автентични (а не изкуствено-създадени) движения срещу опита за фашизация на обществата от 21 век.
  Изобщо не е вярно, че коронабесието се приема безропотно в целия свят, както се опитват да ни убедят нашите „медии“.

 19. Ако г-жа Веселина Томова няма да бъде служебен министър председател, кои други са подходящи. Дайте имена на свестни, смели и безкомпромисни българи.

 20. с демократични методи ПСЕВДОДЕМОКРАТИ и техните ЛАКЕИ не се СВАЛЯТ….както прави ГЕШЕФ….ПЪРВО ГИ ЗАТВАРЯШ а след това РАЗСЛЕДВАШ …

  1. Г-жа Томова пак е с розовите очила и ни описва утопия. Всички висши държавни и общински служители (с пренебрежително малко изключения) са за оставка и съд. Като бъдат уволнени всички, трябва да имаш подготвени заместници, т.е. Екип с които да се работи за промяната. Не казвам, че не са останали честни и смели хора, но са малко и шансът да ги оцелиш е още по-малък. Не искам да коментирам невъзможните срокове. Необходима е незабавна и радикална промяна и в прокуратурата, съдът и основните закони, които бетонират корумпираните магистрати. Без подкрепа на лоялни военизирани части и затваряне на границите нищо не може да се постигне. Абе въобще една хунта може да се пребори само от военен режим. Иначе просто след мандата на служебния кабинет увололнените ще бъдат реабилитирани, а разследванията ще бъдат прекратени и всичко ще тръгне по старо му.

   1. Не мога да се стърпя и се включвам в мечтите. Понеже допряхме до това,как да се разчистят институциите предлагам да бъде възприет изключително ефикасният метод на родните мафиоти от 90-те години. Удрят се жестоко няколко от най- значимите фигури и това е достатъчно да „клекнат“ по- долните нива и да се овладее и подчини съответната структура.
    Дали пък не ставам за съветник по някакви въпроси ? Майтап бе,Уили !

   2. Ленин, а той е юрист, в журналистическия период, финансиран от Парвус 😉 , е лелел мечти. А после като взема власта се усеща, ама вече късно. И НЕП-а не му помага. Но за късмет на Китай Дън Сяопин, след като се разочаровал от френските навирени носове, попада в тоя момент в Русия – резултата от политиката му е днешен Китай. 🙂

    Докато Коба без да дига пушилки назначава на ключови места „свои“ хора, после ги отстрелва и така няколко пъти, особено в „силовите“ ведомства, естествено премахва човека на ФЕД, Троцки 🙂 . Бащата на Бил Кристол е виден троцкист 🙂 . И това става едва около 37-8-а . Т.е. при голодомора(Великата Депресия) повечето от кадрите са троцкисти и стари кримки и с поведението си реално увеличават жертвите от некадърност и алчност, които по правило вървят ръка за ръка. Така, че е спорно доколко Сталин е можел да направи нещо със „старите“ кадри тогава. Но после премахва „комисариатите“, подобни на днешните на ЕССР и създава министерства, генерали и т.н. имперски институции. Как бе, кадрите решават всичко 😉 .

    Така, че който не е чел Историята е орисан да я повтори. И това при условие, че Украйна е най-плодородния район на планетата. Тема за много докторанти и т.н. далавера за „сайънтисте и учйоние“ 🙂 .

    Всяка теория се проверява в практиката. Лошото, при калпавите социални теории е, че жертвите се измерват в милиони трупове. 🙁

    Историята не е книжка а тояга играеща по гърбината на народите отказали да научат уроците си, както от собствената си история, така и от чуждата.

    Това при условие, че са се справили с дезинформацията !

 21. Основната външна подкрепа за Толупа от СИК идва от ФРГ-то на Меркел и нейните протежето в ЕК-фон Лайен и Ишиаса и ЕНП.След като изгони Великобритания, тя дърпа конците в ЕС. Макарона уж щеше да става лидер, но досега само приказки. Другите посолства са само Съпорт. Основният спонсор на ГРОБ е една немска фондация. ГДР Бабичката ще държи Толупа до дупка или ще назначи някои от ГРОБ на негово място. В ЕК много добре знаят всичките схеми на ГРОБ по усвояването на Евро-фондове, но реакцията е незначителна. И от Кьовеши не очаквайте кой знае какво докато на власт е началника на Толупа, ГДР Бабичката.

  1. Така е, но все пак и те имат избиратели и съперници, а как ли ще им изглеждат снимките и въпреки всичко безрезервната му подкрепа…

 22. Ха, Ха! Къде ще ги пращаш в прокуратурата ли чух ? Моля пак така по часове да ни информира Афера какво очаква ,че ще се случи

 23. МИЛА, не си и помисляй, да мечтаеш дори за такъв пост, но виж за шеф на ДАНС, то съгласен съм.От край време у нас всеки един в правителството и не само там ,работи не това което може и разбира.

 24. Тя да взриви бомбата, а те после да мърдат, да пречат и да викат. Подценявате ефектът на ритнатия кошер господин Кирилов!

 25. Ами ,това е Гражданина на държавата ни ,която може да изчисти ,,авгиевите обори,,от натрупаната през годините на ,,прехода,, тор.Допустимо е и не така светкавично ,но да е резултатно.

 26. Това може да стане, ако го няма Американското посолство.

 27. Няма го най-важното и то е възстановяване на лагера в Белене – срок 24 часа. И без това АЕЦ-а пак няма да се прави.

  1. Не трябва да падаме на тяхното ниво! Иначе нищо няма да променим!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *