Регистрация
Публикувано на 10.05.2017 / 14:34

ЗАЩО ГО НЯМА ГЕРБ ПЕЙЧО ПЕЙЧЕВ В “СПИСЪКА” И КАК САМ СИ ПОДПИСВА АПАРТАМЕНТА ОТ ФОНД ВЪВ ФОНД, ЗА ДА ГО … КУПИ!

пейчо пейчевКакто вече е видно в АФЕРА, заместник кметът на ГЕРБ Община – Варна Пейчо Пейчев ЛИПСВА в списъка с ведомствени жилища, въпреки че самият той призна, че живее в такова “ведомствено жилище”, обаче “станала грешка”, че бил в този фонд…

Станала грешка” ли? И “станалата грешка” била на секретаря на Община – Варна Момчева ли?

ГЕРБ Пейчо Пейчев пак лъже. И дори само заради това трябва да бъде шутиран от Община – Варна, нищо, че е бивш водещ офицер на тъста на ГЕРБ кмета Портних – Красимир Маринов във ВКР.

За какво лъже ГЕРБ Пейчо Печев?

Въпросното жилище, в което живее заместник кметът Пейчо Пейчев е било във фонд за ведомствени жилища, благодарение на който е бил настанен. “Техническата грешка” /според Пейчо Пейчев/ е, че той си е пуснал молба и от този фонд жилището вече е “прехвърлено”, благодарение на молбата му, към друг фонд – този за граждани с жилищни нужди, но … към Районното кметство. Така след като вече има такава молба, жилището се води към “друг фонд”, този към Районното кметство и затова името на Пейчо Пейчев отсъства от списъка.

Молбата на Пейчев минава през комисия начело с Момчева и на база на решението на тази комисия, то се предлага на Общински съвет – Варна. И така Общински съвет прехвърля жилището на ГЕРБ Пейчо в другия фонд към районното кметство и затова го няма в списъка.

След прехвърлянето в “другия фонд” към районното кметство, ГЕРБ Пейчо Пейчев ще може да закупи общинското жилище, ако поиска, с подаване на молба, но вече към Районното кметство.

А НАЙ -СКАНДАЛНОТО Е, ЧЕ ПОДПИСА НА ГЕРБ ПЕЙЧО ПЕЙЧЕВ, КАТО ЗАМ-КМЕТ, ФИГУРИРА В МОЛБАТА ЗА РЕШЕНИЕ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ЗА ПРЕХВЪРЛЯНЕТО НА ЖИЛИЩЕТО В КОЕТО ЖИВЕЕ, КАТО “КРАЙНО НУЖДАЕЩ СЕ”, ОТ ЕДИНИЯ ФОНД В ДРУГИЯ ФОНД, ОТКЪДЕТО МОЖЕ ВЕЧЕ ДА ГО ЗАКУПИ!

Ашколсун!

Afera.bg

 

Коментари 10 за
“ЗАЩО ГО НЯМА ГЕРБ ПЕЙЧО ПЕЙЧЕВ В “СПИСЪКА” И КАК САМ СИ ПОДПИСВА АПАРТАМЕНТА ОТ ФОНД ВЪВ ФОНД, ЗА ДА ГО … КУПИ!”

 1. Пейчо,Пейчо за никакъв чеп не ставаш , я си подай оставката , че ако ти излезе досието да те видят колко си примерен и колко пъти Чергеланов те е наказвал ,ще се смеят и гаргите.

 2. И къде живее този капут комунистически , явно си е запазил место на Тополите ,така ли да го разбирам другари и другарки? Мамицата ви мръсна и нескопосана.

 3. Политиците ни са на принципа:
  - Ти го плюеш, той вика въжд вали.

  и

  -Кучетата си лаят, кервана върви.

  Изобщо не им дреме вече за разобличените схеми. Народа показа, че няма да реагира. Няма да се възмути и да излезе на площадите.

  Случаи като Мишо Бирата с Бойко Борисов, щяха да затрият половин партия на запад. А въпросните лица да са в затвора, въпреки оставките (кото оставките щяха да са налице за часове).

  Когато хората не реагираха… политиците си казаха: Ми хубаво тагава можем да правим наистина каквото си искаме.

  Ще ревът, ще ни псуват на маса … и кво, нищо. Костов да има някакви проблеми? Бичи си професорството, харчи крадените кинти и си свирка.

  Къде е Първанов, живее си живота.

  Симеончо… доволен дедо, ояден с народна пара.

  Последствия няма за нито един. Дреме им на шапката, дето ги плюят.

 4. Ясно е едно. Все цървули ни управляват! Богат-беден, беден-богат и то за сметка на всички нас! Аз мога само да псувам!Грехът е на онези, които ги избират!

 5. Мошенник до мошенник майно льо !!! Българска действителност ?! Трагедия !!! ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ И НАЙ ВЕЧЕ ТЕЗИ ОТ ГЕРБ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>