Публикувано на 25.11.2019 / 16:50

ЗАЩО В „АНДРЮС“? ТРЯБВАШЕ ДА КАЦНЕ ДИРЕКТНО В ГУАНТАНАМО. И ДА СЕ СВЪРШИ!

ЗАЩО В „АНДРЮС“? ТРЯБВАШЕ ДА КАЦНЕ ДИРЕКТНО В ГУАНТАНАМО. И ДА СЕ СВЪРШИ!Любомир Първанов:

Защо в „Андрюс“? Трябваше да кацне директно в Гуантанамо. И да се свърши!

Владимир Георгиев Валдес:
Като гледам селско-стопанското летище на което кацна, се чудя посрещат ли го, или го арестуват.

Ваня Христова:
Добре би било нашият Байо да знае, че утре, когато е срещата с Тръмп, Венера влиза в Козирог. Всякакви прегръдки и фамилиарничене няма да са добре приети.
Предполагам личната му астроложка Захариевска вече го е инструктирала.
Добре, че в английския няма разлика между „ти“ и „вие“.

Иво Христов:
Борисов лъже руснаците как хубаво лъже американците и лъже американците, как хубаво лъже руснаците.

Веселина Томова:
Започваме!, пише Боко и снимал джипа. И започнаха. Първо Боко го заведоха на … гробището. Арлингтънското.

Васил Петев:
Като чета на какво летище е кацнала абсурдната ни делегация, най-вероятно след срещата с Тръмп ще стане ясно, че Каракачанов е купил селскостопански самолети. Ф-16 с пръскачки. Доставчик на пестцидите – Киро Домусчиев – Лудото.

Богомил Бонев:

Начи можело.
Като дойде Тръмпич у нас, предлагам да кацне в Горно Нанадолнище. И ще пратим Ценко Чоков да го посрещне.

Afera.bg

Колаж: Фейсбук

Коментари 20 за
“ЗАЩО В „АНДРЮС“? ТРЯБВАШЕ ДА КАЦНЕ ДИРЕКТНО В ГУАНТАНАМО. И ДА СЕ СВЪРШИ!”

 1. Не е вярно, че в делегациите не се носят куфарчета; с Путин и Тръмп винаги се движи млад мъж с дипломатическо куфарче.

  Нашите ракети явно не се събират в едно малко куфарче, та си носим и чанти за да обхванем всичко.

 2. Не харесвам Бойко изобщо, най-малко като премиер. Голям селяндур е. Необразован, лъжец и т.н.
  Но такова посрещане не е лично. Това показва отношението на Тръмп към българската нация като цяло.
  Помислете дали има нужда от подобно „приятелство“

 3. Стига, хора! Имайте малко милост, пък и родолюбиво чувство! Може ли така безсърдечно, иронично? То явно може, ама не бива! Ми толкова си могат хората! То пък тези, дето ги избират, да не са други?

 4. Чудо!!!! Слиза военен министър от правителствен самолет с „отдавна израснато сако”, по дънки( традиционни работни дочени, ама „американски” гащи) и ооо, потрес – в ръката носи остъргана найлонова торбичка „БИЛА”!!!!! У-МО-ПО-МРА-ЧИ-ТЕЛ-НО !!! Сигурно в нея са „мускалите” на Бай Ви Ганя!?!? Спира ми дъхът!!!

  1. Точно това се чудех дали изобщо е оригинален /правдоподобен кадър и за що ако е, то на никого не му прави впечатление. Няма ли протокол и хора, които да го спазват? Няма ли назначени някакви, които да следят поне за външния им вид? Няма ли отпуснати (има!! ) за облекло?! В чужбина (Германия) като се редим на опашки за оглед на квартири се съобразяваме, че ако искаме да ни “изберат” и ни дадат едностайно студио под наем не се появяваме с торбички и то найлонови!!!!
   Само това би трябвало да доведе до наказване на отговорните по редица – отговорен назначен по протокола, връщане на средствата за заплати и облекло, и на г-на “държавен служител” глоба за нанесена вреда като уронващ имиджа (представата) за българите! Все пак не отива на строителен обект като зидар, а да представя България.
   И това е само запетайка, незначително детайлче от всичко, за което би трябвало да се възмущаваме и изискваме да бъде санкционирано и да им се търси отговорност.
   Тези хора с привилегии и пенсии несравними с мизерстващото мнозинство в България не се стараят дори привидно да са “държавни служители- представители на народа”.

 5. С торбичката била. Хората казват че какъвто и да станеш селянина си остава селянин.Агент иван го доказа.

 6. Аз съм върла противничка на тая шайка бандити , но нали се сещате , че Каракачанов толкова пари има , че едва ли ще влезе някога в Била , а да не говорим и с тяхна торбичка ще кацне в Щатите абсурдно ми звучи . Гледах видео клипа , носи си костюма , за това няма как да се каже на черното бяло .

 7. ха, ха, смях се със сълзи на коментарите … А аз ще добавя… Ами на кое друго летище да кацне този самолет??? то е частен според последното изказване на ББ преди няколко дни: „…Остана МИ само Еър бъза“.
  А и с тези „Била“ торбичка и куапчета на човека с дънкова аграр (кравар) униформа, това на „първо четене“ е точното място….

 8. Егати резила! И тази торбичка – Билла……?! Тези двамата са уникални! Да те е срам!

 9. хомо-психо-десно-травестите няма ли да изплачат, или тиквоча ги нае*а най-истински и сега си събират бузките, преди гепиха и приватизираха, обаче се объркаха да му дадат и страите ДС нарко-канали, след това той ги нае*а, в киурливите продажни задници, ама трена мина и техните баш-е*ачи ги изоставиха, коко ли е жалко да си толкова гнусна и долн* проститутк* на Големият Брат, представям си в посолството, даже на тротоара пред козяк как са ги унижавали, пикали са им и са им с*аа=ли в устите, свършвали са на кирливите им майки и бащи в устите и т.н., е*/ати и к*вите гнусни продажни!

 10. бай дъ фък, била хич не си мислете, че е нещо случайно,
  ото от далечнаа 1987г. са си играчи, тази марка им е една от седемте, лапат кинти на ниво Лемън Бродхерс, ама за сметка на това го играят бедни и жалки, иначе конгломератче, корпорацийка и т.н.*лм – поне сдадоха багажа, та жълто-червените пликове ще ми съдят оная работа, даже ще я лапат…

 11. наркотрафиканта бартеросващ амфети за херца на границата, същият тоя дето Диляна Гайтанджиева го хвана с целата терористина организация отан и компания сега ще бъде натакован+официализиран – след 30 години некои малоумници ще си дадат сметка, че им дреме на хамериканците, хангличаните и прочие демосрати, от които ако зависеше не картофена нива, ами минимум тактиката на „изгорената земя“… толкова за тая измет, да му умрът до поне 50 колена напред и назад на тиквотрафиканта чаветата, дано измрът и чаветата на съучастнилка му по хамерикански избирател-кириз, баща му цар киро… Дано и се мъчат!

 12. Всички държавни делегации кацат на Андрюс,това е домът на Еар Форс уан и военна база, не знам да има по сигурна от нея.А посрещачите са от дежурния в момента състав и някакъв тъп Български военен който козирува на Борисов ,явно гъзолизането му е по познато от устава,а караКачанката си е родна гордост дори и луканки от Билла си носи,официално посрещане както и кортеж няма,Събърбана който го взе не прилича на кортежен ,дано само са хванали разпродажбите след черен петък че да им се изплати визитата.

 13. Май наистина прословутото РЕСТО, за което АФЕРА говори вече от години, май наистина идва!Руско-американско ресто…Тръмпито слуша кво му казва бате му Володя!
  След Нова година ще става много интересно…

 14. * В 10-ТА ОТ РАЗ*

  ПЛОНДИРА РУСЕНСКИЯ МАКЕДОНЕЦ АГЕНТ ИВАН С РЕКЛАМАТА НА ТОРБИЧКА „BILLA“ УРЕДИ МАДЖАТА ОТ СУПЕРМАРКЕТА ДОКАТО Е ЖИВ ! ТУМБАКА МУ ПРАЗЕН НЯМА ДА ОСТАНЕ ..И МРЪВКИ И ВИНА …И РАКИИ ЩЕ ИМА НА ТРАПЕЗАТА МУ НА КОРЕМ…БАЙ ГАНЬО СИ ИМА ДОСТОЙНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА. ДА ЖИВЕЕ ТОРБИЧКАТА „БИЛЛА“ НАЙ ЗДРАВАТА ГАНЬОВА ТОРБА.. ХЕМ Е „БИЛА“ХЕМ И ЩЕ ПРЕБЪДЕ .

 15. И подаръче носим за Тръмпа, от BILLA, коледна промоция – кофичка кисело млекце, като онова де дадохме на папата и половинка сиренце, а за Мелани – кърпичка “ Българска роза“- единична опаковка, останала от соца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *