Публикувано на 30.07.2008 / 10:32

Засипаната с Бончеви пари фондация се чуди и мае откъде й е дошло

 

 

"Не, не сме имали индикации, че това ще се случи. Това е абсолютно неочакван ход за нас, но имаме нужда от такава подкрепа, за да осъществим идеята си. Нашето желание е материализирано в момента", обяви Румяна Козарева. А желанието им е да изградят дневен Център за рехабилитация на жени, претърпели операция от рак на млечната жлеза.
Козарева предположи, че Бончев знае за фондацията им от клипа, който се върти по телевизията. "Вероятно събитията, които са се случили около него, клипа, които се излъчва от нашата фондация, нещата просто са се насложили. Вероятно този клип е провокирало нещо в него и е решил да отреагира", допълни тя.
Председателят на "Утре за всеки" твърди, че не познава нито Ангел Бончев, нито освободената днес Камелия. "Не, Ангел Бончев е абсолютно непознат за мен, съпругата му също. В смисъл, че това, което зная, е от последните новини, които се случват", каза Козарева.
На въпрос дали дарените пари са вече във фондацията, Козарева обяви, че едва ли толкова бързо са преведени, но… "днес ще проверя в банковата ни сметка".

Dnes.bg

Коментари 0 за
“Засипаната с Бончеви пари фондация се чуди и мае откъде й е дошло”

  1. Станало е малко недоразумение, касае се за 157 euro, нулите ще си останат загадка как са били дописани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *