Публикувано на 27.08.2008 / 14:21

Започна ли отмъщението на Мартин Стоев, откраднаха колата на Брияна

 

 

Същата вечер Бриана имала участие в Свищов. Веднага след като певицата разбрала за кражбата се обадила в 1 РПУ. Певицата твърди, че е имала усещането, че някой я следи. За зла участ Бриана в този момент била само с един от охранителите си. "Не знам кой може да е откраднал колата ми, но мисля че може само един човек да стори това! Няма да споменавам имена всички се досещат за кой говоря" – това бяха единствените думи на скандалната певица Бриана. Дали Мартин Стоев е замесен в това? Можем само да гадаем.

 

 

Георги Стоянов

Коментари 0 за
“Започна ли отмъщението на Мартин Стоев, откраднаха колата на Брияна”

 1. Абе тая като остави Мартин, че бил женен с две деца, що не остави мангала с който се чука сега? Най вероятно незнае, че е женен и то няколко пъти с поне три деца. Мръсна долна курва, едва ли някой и вярва за нея и мартин всичко е измислици на циганина и миризлив. И стига с тея глупости, че ходела с охрана, пълни простотии.

 2. maleeeeeeeee taia e slan4asala-iska i se na PA4AVRATA no ne stava.E pone razbraxme koi krade kolite y nas.Vsi4ki se se6tate.

 3. Сайтът Ви напоследък заприлича на „Курвенска трибуна“.Гадая,кой стой зад него?Помогнете!

 4. Неуспяла певачка от долнопробна селска кръчма! На село явно тези номера минават.Защо въобще и обръщате внимание. Насила ще я направите „звезда“.Тази си е била проста и проста ще си остане.На такива-само забрава.Или на магистралата………..

 5. Яла при нас на село ша ти дадем един трактор.За кав чеп тий таз кола.с трактора ша си по добре няма да ти го крадат.

 6. най-сетне да разберем кой краде коли в България!
  Оказа се, че е само един човек, сещате се кой.
  Или поне ЕнтИлигентното Бриянче се сетило.
  Евала, мацка!

 7. Е стига вече ма…… Видя, че нищо не стана, ама пак да се пробваш тцтцтц. ЖАЛ МИ Е!!

 8. Ама каква е тая коза Бриана, че ни занимавате непрекъснато с нея? Какво е изпяла, с какво е известна? И охранители имала, завалийката. От какво я охраняват? Да си пее по хоремаговете и да не ни занимава с нечистоплътното си присъствие

 9. „Удумва“????? Моля преглеждайте дописките на колегите си:) Да не е „уйдурма“ и останалота хаха

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *