Публикувано на 29.10.2019 / 8:07

ЗАПЛАШВАТ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА И ГЕОРГИ ДРЕНЧЕВ! „ЩЕ ТЕ ПОСЕТЯ! ЩЕ ТЕ ХВАНА ЗА ШИЯТА!“

ЗАПЛАШВАТ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА И ГЕОРГИ ДРЕНЧЕВ! „ЩЕ ТЕ ПОСЕТЯ! ЩЕ ТЕ ХВАНА ЗА ШИЯТА!“АФЕРА:
ДОБРЕ, ЧЕ Е ВАРНА, ТА ДА ИМА ПО-ИДИОТСКИ ГРАД ОТ СОФИЯ

Под публикацията лице, подписващо се като: „инакомислещ“ от електронна поща:
[email protected]
и с IP 108.162.221.85

е изсипало заплахи към журналистката Веселина Томова, както и към автора Георги Дренчев, както следва:

„Г-жо Томова, ако си мислиш, че с твоите изтривания на коментари правиш услуга на някого, то жестоко се лъжеш. Внимавайте с Вашите действия, защото ако Ви посети едно лице описано в „Бандитска Варна“, аз ще съм следващия който ще те посети и ще престанеш да изтриваш коментарите ми, както и тогава престана да пишеш за него. Помислете за в бъдеще Вашите действия, колкото и да сте информирана.
….
…Но г-н Дренчев с Вашите изтривани коментари далеч няма да стигнете. Ще Ви хвана за шията и мислете в следващият момент какво ще стане ако стисна пръстите около нея.“

И като „ме посетиш“, „инакомислещ“ бандит, какво ще стане, а? Ще ме биеш, ще ме убиеш, ще ме заливаш с киселина, а?

Какво ще ме правиш, а, бабаитче, несмаслено?

Тръпна от нетърпение да ми обадиш кое това лице, „описано в „Бандитска Варна“, което „ме е посетило“, че чак „съм престанала да пиша за него“. Въх, направо се стресирах от шубе. И колко „съм престанала да пиша за него“, че не се сещам? Или ви е вътрешно, че сте лишени от възможността да „станете известни“, понеже съвременните „бандитчета“ си умират да ги пишат по сайтовете и да ги дават по телевизиите?!

В едно си прав, наричащ себе си „инакомислещ“! Има един бандит, който злоупотребява с името ми под път и над път и във Варна, и в София, и се пъчи как ми бил тооооолкова близък, че раздава даже обещания как „можел да ме спре“ и „как съм спряла да пиша за него“.

Смешник! Даже и Баш бандитите от София се заливат от смях от тоя бабаит, който първо, ако питаш мен, трябва да върне огромните кинти, които дължи, където трябва, и после да развява „знамето Веселина Томова“. Там са му дертовете, не с мен.

Що се отнася до теб, ела, бре, та да видиш човек, който няма какво да губи!

Ела, че ми писна от „смели“ мъже в тая Варна, дето „смелостта“ им е да заплашват, да бият, да гърбят и да се правят на мафиоти!

Аз съм тук, с лицето и името си!

Този живот е за смелите!

Веселина Томова

Коментари 18 за
“ЗАПЛАШВАТ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА И ГЕОРГИ ДРЕНЧЕВ! „ЩЕ ТЕ ПОСЕТЯ! ЩЕ ТЕ ХВАНА ЗА ШИЯТА!“”

 1. Я,я, па тоя…Младежо да не ви е в повече енергийната напитка?

 2. Веселина, както знаеш куче, което лае, не хапе. Достатъчно е да го погнеш и с подвита опашка бяга.

 3. Самият коментиран тук акт, чийто носител не е никакъв мъж, разбирайте кавалер, е повече от визиране на…умиращата змия, която хапе, кога…знаем всички!

 4. Не е приятно някой да те заплашва,но такива клавиатурни юнаци бол.Мисля,че избиват комплекси и са безобидни.Те другите не пишат по форумите,а действат директно.Едно е сигурно,че е чел книгата ти.От стилът му личи,че е малък и доста ограничен.Такива живеят в някакъв измислен филм.

  1. Не е от Далас, прекарва трафика през ip на Cloudflare. Компанията е регистрирана в Щатите юридически и попада под ударите на американския закон. А там на заплахи по Интернет се гледа много сериозно, особено ако касаят разследващ журналист.

   Едно писъмце до Американското посолство с приложените заплахи ще има освежителен ефект.

   1. Не му обръщай внимание, това е поредният комплексиран дебил каза:

    Имейлът е невалиден/измислен, а IP адреса надали може да се проследи защото най-вероятни е минал през прокси-ита. За проверка на валиден имейл: https://tools.verifyemailaddress.io/ , за малко безполезно инфо на IP адреса: https://www.ultratools.com/tools/ipWhoisLookupResult

 5. Не го знам дали е „инакомислещ“ или „с гъза си мислещ“, ама да заплашваш една жена с физическа разправа, е повече от жалко и смешно, защото издава тоталната ти интелектуална, а вероятно – и полова, немощ!
  И аз не съм винаги съгласен с Веселина Томова, и мои коментари трие редовно, и достъпа през Фейсбук е блокирала, но това си е неин сайт и правото да го управлява си е нейно! Пък на който не му харесва или го дразни, какъв го дири тук, я?!…

 6. Веси, тези сами ще се самоизядат! Малко им остава …… надявам се!

 7. Е, и на мен са ми изтривали коментари или просто не са ги пускали, но какво от това? Всяка редакция има право на селекция, подбор, свой вкус, свои виждания. Ти си кажи мнението, честно и откровено, пък те нека да преценяват после. Като не те отрази един сайт, отиди на следващия. Но не и така – със заплахи и простащини! Големи бабаити се извъдиха, и все анонимни.

  1. Бре госпожо томова,бре ей това е твоят човек! Нарича се кукавицата метев,но аз го наричам дриснята! И недей го изтрива,моля! Да не мислиш,че му е лесно денонощно да ближе надраният гъС на глупавият му господар борисОфф,да пише и да си отговаря по всички сайтове с по два- трийсет ника,да праща троянски коне,да завирява пс – та! Недейте,че ще му изкарате боя накрая,а пък могат и да го наебът,но не така както го ебаха комунистите,нищо,че тогава за тази му дейност му отпуснаха квартира,за да види къде е софия…

 8. ,Почти съм сигурен, че прокуратурата и БОП няма да се самосезират (дано да не съм прав, ама надали). А такива като г-н „инакомислещ“ трябва все пак да знаят, че не се намират в Меделин, а в страна от ЕС, каквото и да значи това. За съзаление простащината в БГ процъфтява. Старите мутри само са сменили анцузите с костюми на Гучи или Прада.

 9. В една нормална държава такива идиоти като „инакомислещ“ щяха да бъдат отхвърляни от обществото и щяха да ринат боклуци на някое сметище, но тук е МУТРИНСКА ДЪРЖАВА С НИСКО ИНТЕЛИГЕНТНИ КОИТО ПОЧИТАТ ГЛУПАВИТЕ И НЕ ОБРАЗОВАНИ МУТРИ КАТО ЛЪЖЕЦА ОТ БАНКЯ, ОНЯ С ДЖИПА, ДЕТО Е НЕГРАМОТЕН

 10. Веси, нямаш ли възможност да ги блокираш,подобни идиоти,мамка им.

  1. Не, засега ще го оставя, докато прокуратурата и БОП си мръднат задниците

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *