Публикувано на 28.04.2020 / 12:09

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛЕДАЙТЕ „ДЪРЖАВНИ ТАЙНИ“! СРАМ ЩЕ ВИ ХВАНЕ В КАКВА ЛИПСА НА ЖУРНАЛИСТИКА И ДОБЛЕСТНИ СПЕЦ. СЛУЖБИ И В КАКВА ПОЛИТИЧЕСКА КОЧИНА ЖИВЕЕМ!

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛЕДАЙТЕ „ДЪРЖАВНИ ТАЙНИ“! СРАМ ЩЕ ВИ ХВАНЕ В КАКВА ЛИПСА НА ЖУРНАЛИСТИКА И ДОБЛЕСТНИ СПЕЦ. СЛУЖБИ И В КАКВА ПОЛИТИЧЕСКА КОЧИНА ЖИВЕЕМ!Бях пропуснала този филм – „Official Secrets“ /“Държавни тайни“/, когато Георги Дренчев го препоръча: „Горещо препоръчвам, особено за журналисти и общественици“.

Убийствен филм! Градящ се на достоверни събития!

Задължителен филм, защото: „Когато правителствата лъжат, може да зависи от индивида да разкрие истината.“

И още: „Не можеш да си измисляш факти само защото си министър председател“.

И България фигурира в този филм – като как я надупват американците, за да си „изпълнят войната“!

След като го изгледах ме хвана срам, СРАМ! – в каква ЛИПСА НА ЖУРНАЛИСТИКА ЖИВЕЕМ ТУК, в каква ЛИПСА НА ДОБЛЕСТНИ СЛУЖИТЕЛИ НА СПЕЦ. СЛУЖБИТЕ ЖИВЕЕМ ТУК, в каква политическа КОЧИНА си мислим, че живеем. И не на последно място – в каква ШИТНЯ, наречена „българско кино“ живеем, което не смее да пръдне срещу Властта.

Задължително гледайте този филм, ще ви разтърси!

Филмът може да гледате с български субтитри тук:

https://filmisub.com/filmi/49970-official-secrets-drzhavni-tayni-2019.html

Веселина Томова

Коментари 16 за
“ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛЕДАЙТЕ „ДЪРЖАВНИ ТАЙНИ“! СРАМ ЩЕ ВИ ХВАНЕ В КАКВА ЛИПСА НА ЖУРНАЛИСТИКА И ДОБЛЕСТНИ СПЕЦ. СЛУЖБИ И В КАКВА ПОЛИТИЧЕСКА КОЧИНА ЖИВЕЕМ!”

 1. Чудех се къде да попитам и реших,че гледащите кино ще ми отговорят … Извинете ме за досадата! Тук до панелката има една съвременна кооперация със закрит достъп, ограда, охрана, портиер, гаражи с врати-автомат и т.п. благинки. Всяка вечер на една от терасите се явяват една млада жена и едно момиченце на 6-7, забележете – с МАСКИ! И пляскат ли пляскат … Да викам ли 112 или не? Какво е това?

 2. Аз си имам списък с филми, които никога няма да видим по телевизора, тоя горе е един от тях. Ето още два:
  1. The Whistleblower (https://www.imdb.com/title/tt0896872/) – жив да не бях, въртят го по moviestar. „Democra“ във филма реално са „DynCorp“.
  2. Kill the messenger (https://www.imdb.com/title/tt1216491)
  И двата са по действителни случаи, а вторият завършва с, официално, „multiple gunshot suicide“…

 3. Към „Анитка“
  Е-е-ех, фитке, фитке, ерудицията ти отдалече ти личи по курвенския ти изказ. Моля те, не усмърдявай това пространство .

 4. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

  Австрийският канцлер Себастиан Курц умишлено е насаждал страх у гражданите, защото те не се отнасяли сериозно към заплахата Covid-19. Това става ясно от протокол от заседание на кризисния щаб под ръководството на канцлера, предаден на общественото радио ОРФ.
  Да се привлече вниманието на австрийците със стряскащи данни и драматични изказвания – това са обсъждали на 12 март членове на правителството, здравни експерти и експерти по комуникация. Това става ясно от протокол, изпратен на общественото радио ОРФ, от който се разбират още думите на Себастиан Курц, че трябва да се действа внимателно и австрийците да почувстват страх от заразата, но не и от евентуален недостиг на хранителни стоки вследствие на пандемията.
  След първоначалния опит на говорител на канцлера да отхвърли протокола като фалшифициран, той е обяснил, че Курц не е бил цитиран правилно. Според него канцлерът разбирал страха на хората от заразата, но не и от недостига на хранителни стоки.
  В опит да спрат разрастващия се скандал Зелените – коалиционният партньор в правителството, обявиха, че ще публикуват протокола от въпросното заседание без имената на говорещите.
  Всички опозиционни партии остро разкритикуваха поведението на канцлера Курц. Крайнодясната Партия на свободата коментира, че „вменяването на вина и насаждането на страх са основни характеристики в поведението на Себастиан Курц по време на карантината“, предаде БНР.

 5. Мен ми стига когато онзи ден гледах последните 5 минути на Барни Ръбъл при криявия зелен скакалец. Страшна гнус.

 6. Изумително интервю на Стив Ханке по БНР!!! Толкова мъдрост и горчиви истини на едно място! Непременно го прочетете или чуйте по някакъв начин. За Костов, Стоянов, приватизацията, прословутото куфарче. За Боко, Влади и паническите им неадекватни действия във финансовата сфера и с коронавируса. За лъжите на българските управници. Проф. Ханке е на 4-то място сред 100-те най-видни икономисти в света. Думите му заслужават огромно внимание, анализ и корекция на поетия курс – стига да има кой да разсъждава. Но нашите умници вероятно ще махнат с ръка и ще го принизят, както правят винаги, когато нещо не им отърва. Балканско-ганьовски синдром, щраусът си заравя главата в пясъка, а голото му дупе щръква още по-омацано.

 7. Ти да видиш!!!
  На 15 АПРИЛ.. Баце казва – мерките са строги, пък то бабаитите с грипчето и либералните мерки трупове по улиците сбирали.. И ни следвали със седмици закъснение в строгите мерки. Пък той с най-строгите мерки в Европата ни пазел от короната…
  Пък днес – “ При нас няма ограничения, а най-либералните мерки в Европа.“
  Що пропуснаха да ни обявят кога са паднали строгите мерки? Ми то си е за хвалба.. Че и мисирките чак не разбраха га са станали УЖ слободни.. В продълженото ИЗВЪНРЕДНО положение..
  Щото фалещата го циганка досега във Факултето и Филиповци я държахме затворена. Та не е сколасала да го пофали..
  А може и коронавируса да я отнесе.. То със страгата тайна за тестовете у нас, нищо не са разбира..

 8. Юристите работят по закон, с който да се махне изразът “извънредно положение“, но мерките със заповеди на здравния министър да останат легитимни, обясни на излизане от парламента премиерът след извънредното заседание.

  1. Юристите работят по закон, с който да се махне изразът “ДИКТАТУРА“, но мерките със заповеди на здравния министър да останат легитимни, обясни на излизане от парламента премиерът след извънредното заседание.
   По тази логика имаме нов вид управление-ПОЛИТИЧЕСКА МЕДИЦИНА от СЧЕТОВОДИТЕЛ Мин. на ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО…не ДАЙ СИ БОЖЕ СЧЕТОВОДИТЕЛ да те ЛЕКУВА…

   но след ПОЖАРНИКАР всичко е ВЪЗМОЖНО…

 9. Веселино,
  Да имаш да вземаш! Няма липса на журналистика ! Започвам с теб, безумно харесвам Ахчиева, поклон на Диков. За битите а вече и за убитите журналисти има ли смисъл да говорим! Паметта за Милен никаква хунта няма да изтрие. Та само в тези три реда има контратеза на твоята за липса на журналистика! Има журналисти, има, но има и голяма маса на която така и се харесва , така – както е в момента – в това е лошото. Не съм чел експресно изследване на избирателните нагласи от последния месец – много ще ми е интересно – вероятно управляващата води с голямо мнозинство ! При никаква опозиция това е резултата от следващите избори – независимо от наличието на журналистика!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *