Регистрация
Публикувано на 19.05.2017 / 9:14

ЗАВИХРЯ СЕ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ СКАНДАЛ ОКОЛО ГЕРБ ЗАМ-КМЕТА ПЕЙЧО ПЕЙЧЕВ! КОЙ ВИСОКОПОСТАВЕН СЛУЖИТЕЛ НА ОБЩИНАТА ЖИВЕЕ В БЛОКА НА ПЕЙЧЕВ БЕЗ НАСТАНИТЕЛНА ЗАПОВЕД И ЗАЩО С ОБЩИНСКИ СРЕДСТВА СЕ ПРАВИ ЛУКСОЗЕН РЕМОНТ?!

ПЕЙЧО ПЕЙЧЕВОткакто гръмна скандала около крайно нуждаещия се Пейчо Пейчев,  той се е „разболял“ и в момента е в болничен, научи АФЕРА.

Завихря се още по - голям скандал около ГЕРБ зам-кметът на Портних, водещ офицер от ВКР на тъста му Красимир Маринов.

АФЕРА задава /засега само/ въпрос както към заспалата прокуратура, така и към Пейчо Пейчев:

Кой „високопоставен “ служител е настанен в апартамент, в същия блок, където живее и самият Пейчев , без настанителна заповед? По чие разпореждане? Защо с общински средства се прави луксозен ремонт и луксозно обзавеждане в този апартамент? Каква е изгодата и полза на Пейчев от това инкогнито настаняване на това лице?

АФЕРА знае имената и длъжността на въпросното лице, но за сега ще го спести. Ще изчакаме мъничко да видим има ли още останала и капка чест у Пейчо Пейчев, ГЕРБ Портних, както и у заспалата ни прокуратура и тогава – ако такава липсва – АФЕРА ше удари.

Afera.bg

Коментари 15 за
“ЗАВИХРЯ СЕ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ СКАНДАЛ ОКОЛО ГЕРБ ЗАМ-КМЕТА ПЕЙЧО ПЕЙЧЕВ! КОЙ ВИСОКОПОСТАВЕН СЛУЖИТЕЛ НА ОБЩИНАТА ЖИВЕЕ В БЛОКА НА ПЕЙЧЕВ БЕЗ НАСТАНИТЕЛНА ЗАПОВЕД И ЗАЩО С ОБЩИНСКИ СРЕДСТВА СЕ ПРАВИ ЛУКСОЗЕН РЕМОНТ?!”

 1. Четох интервю с проф.Петър Маринов, съдебен психиатър.
  Там той разтревожен съобщава, че наскоро са ЗАКРИЛИ психиатричната клиника във ВАРНА.

  „В системата ни се смята, че психиатрите могат да спрат насилието в общността, но това не е така.
  Той обърна внимание на проблем във ВАРНА,
  свързан със закриването на клиниката по психиатрия.

  Според него в града ще има ПРОБЛЕМИ заради това и той призова министъра на здравеопазването да провери случая и да възстанови работата на клиниката.

  Мале, мале – горката ВАРНА, освен „Бандитска“ – ще става и „ПСИХО-ТРИЛЪРСКА“
  СЪВСЕМ СЕРИОЗНО – ПРОБЛЕМИТЕ СА ТОЛКОВА СЕРИОЗНИ И ЖИЗНЕНО ВАЖНИ, че по-добре е май направо да закрием държавата.

  1. В другите градове – куче влачи, диря няма. В Търговище, като гръмна перестройката, общинарите се купиха по 2-3 ведомствени жилища, амортизирани на 1000лв и като се освободиха цените ги разпродадоха за по 120 000лв. Женицата, пардон женището, шефка на жилищно настаняване успяла да си купи 7 бройки. Това пък, по случайноност, го научих от снаха й.

 2. Защо като имаше избори за кмет 2013г. и 70хиляди излязоха на протест отново гласувахте за ГЕРБ и това недоразумение на природата???А сега какво да правим,освен да се информираме за злоупотреби и кражби и тихичко да ги псуваме!

 3. Най-големия мазник в Общината няма далавера да не минава през Пейчо Пейчев(Краси Маринов)на Портних дадо му.Върви по коридорите на Общината,като Ален Делон.Ебе на приятелите си жените мръсник.

 4. Пейчо Пейчев е най-крадлив от всички!Стана зам.кмет,защото тъста на Иван Портних(Краси Маринов)Чука жена му

 5. За заслуги 127 квадрата, 80 лв наем. Иване какво работи главния ти инспектор по обществения ред Георги Стоянов, та е заслужил 127 квадрата в центъра на Варна за 80 лв.

 6. На Пейчо Пейчев жена му се ебе с Краси Маринов.Кой е Краси Маринов на Портних тъста…..

 7. Със този случай бихме желали да събудим Варненската Общественост и Жителите на Морската ни Столица,защото те не заслужават повече такова отношение,лъжи и управление от некомпетентни и долни хора. Става въпрос за Община Варна-за град Варна и неговото погубване и водене до пълна разруха и фалит от настоящето ръководство във Лицето на Иван Портних-кмет само по документи на град Варна. След избирането му за кмет-кръга около него които,реално погледнато управляват града,започна едно голямо кадруване,крадене и облагодетелстване от всичко възможно което Общината може да даде като паричен ресурс. Все известен факт е,че град Варна се управлява от Тъста-Красимир Маринов. Поставени са хора ,които работят само във негова полза и полза за неговото обкръжение.
  Това e лицето Прйчев,назначен пряко от Кр.Маринов на ръководна и важна позиция:
  Пейчо Пейчев-зам кмет и дясна ръка на Тъста,80% от паричните потоци минават през него,пупове,данъци,разрешения за строеж,финанси и бюджет,

  Въпросите които желаем да се поставят пред лицето Портних са следните: 1-Защо Варна е единствения град без синя зона? 2-Защо Варна е единствения град без схема за временно поставяемите обекти (как от началото на 2016г работят всички тези обекти без разрешения,на кой плащат,колко плащат и кога плащат?Как и кой дава разрешение за всички маси разположени пред търговските обекти,кой дава право за поставяне на подиуми?) 3-Защо във Варна няма и най-вероятно докато е това ръководство никога няма да има чуждестранни инвестиции,нови заводи или фабрики,които ще донесат и нови работни места за гражданите на града? 4-Защо във Варна има все още хиляди бездомни кучета и котки? 5-Защо след всеки дъжд Варна заприличва на Венеция? 6-Защо лицето Пейчо Пейчев,дясната ръка на Тъста Красимир Маринов,зам-кмет във Община Варна-обществена тайна ,че е истинския кмет на град Варна-живее под прикритие във общински апартамент без да заплаща наем и едновременно със това Общината му плаща сметките за ток и вода?Каква е тази не чувана наглост и нахалство? Длъжни ли са Варненските данъкоплатци да плащат за това?адреса на този апартамент във град Варна е -булевард“Цар Освободител“88,бл2,вхБ,ет 4.ап 11. Досието на този апартамент е празно,води се че не се ползва от никой а му се плащат ежемесечно таксите за ток и вода????? 7-Защо другия най- важен зам-кмет Христо Иванов,със заплата от 1100-1200 лв и как успя да вдигне за 2 години,вила във района на горна Трака със размерите на малка Про-Гимназия??? 8-Защо и как беше върнат на работа във Общината като зам-кмет Коста Базитов?Дясната ръка на Кирил Йорданов във продължение на 20г?
  9-Защо разни търговци необезпокоявани си работят на територията на морската градина,включително и човека с пуканките пред ФК Варна?
  Защо и как работи Детския Кът отново в морската градина,без разрешение,без схема,без да заплаща необходимите такси ?
  10-защо няма избрани фирми вече повече от 10 месеца,за подръжка на автомобилите на общината,те са като изкарани от скраб машини?
  11-защо нищо не се случва в тази община и тази администрация?
  Задайте моля тези въпроси,г-жо Томова на това неразбрало и не адекватно момче Ванчето?
  Ако не му се стои и не иска да е кмет,просто да си вземе костюмчето и да си тръгва!
  Докага и Борисов и Цветанов ще се правят ,че нищо не виждат?

  1. Те са заети със своите „дела“ – саниране , магистрали и пр. и прочие

 8. Г-жо Томова,идва време да се измете тази сган,направете нещо и помогнете на града си!

 9. INTERESNO ZASHTO NE SA UVOLNENI OSHTE KLUNKOVA I NINOVA? LIUBOVNICI NA ZNAKOVI FIGURI V OBSHTINATA?!!! SRAM I POZOR!! I DOKATO KLUNKOVA SE CHUDI KAK DA IZMIE SRAMA OT SEBE SI,I DA ZAPAZI RABOTNOTO SI MQSTO I OTNOSHENIQTA SI S PORTNIH, NINOVA E TOLKOVA LICEMERNA, CHE ZA DA OTTURVE KOJATA SI RAZNASQ INFORMACIQ ZA PORNTIH,PEICHO,I ZA LUBOVNICITE IM….E,TOVA AKO NE E KOLEGIALNA SVINSHTINA !!!

 10. ТОВА ОБЩИНА ВАРНА Е ГАДНА ПЛЕТЕНИЦА ОТ НАВЪРЗАНИ СВИНСКИ ЧЕРВА- КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД ЧЕ ДИРЕКТОР НА ДИРЕКЦИЯ Е ЛИДИЯ ХРИСТОВА ИЗВЕСТНА С ПИРАМИДИТЕ В ВАРНА А НЕЙНИЯТ СИН Е ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ И ВТОРИ СЛЕД ПОРТНИХ В ГЕРБ ВАРНА , ТЯ ВЗЕМА 1500 ЛЕВА ОТ ОБЩИНАТА И ОЩЕ 2500 ЛЕВА КАТО РЪКОВОДИТЕЛ НА КЛУБ ГЕРБ ПРИМОРСКИ КАТО ДВЕТЕ ДЛЪЖНОСТИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪВМЕСТЯВАТ , НАПРАВО МИ СЕ ПОВРЪЩА , ОТВРАТ , ПЪЛНИ БОКЛУЦИ…..

 11. В командировка на френското крайбрежие е изпратен гражданина Иван

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>