Публикувано на 04.12.2019 / 8:28

ЗАБУКСУВАЛИ? АРЕ, БЕ! КОКАИНА ОЩЕ НА ВТОРАТА СЕДМИЦА ИЗЛЕЗЕ НА УЛИЦАТА В СТОЛИЦАТА!

ЗАБУКСУВАЛИ? АРЕ, БЕ! КОКАИНА ОЩЕ НА ВТОРАТА СЕДМИЦА ИЗЛЕЗЕ НА УЛИЦАТА В СТОЛИЦАТА!Забуксувало разследването за изплувалия кокаин в Черно море, прокуратурата била в задънена улица, респективно от задънената улица изобщо не са излизали нито МВР – Мето, нито службите, и не можели да заковат нарко трафикантите, въх, мари, майко, пише в. България днес.

Изненадани от забуксуването? Вероятно единствено Цацаров и Гешев.

За сведение на „изненаданите“, АФЕРА го написа в прав текст още в началото:

Когато ЧРЕЗ специалните служби СЕ ПУСКАТ ПРАТКИ, вече няма нужда дори от ъндърграунд –„диспечери“. Последните само „поемат“.

Докато прокуратура, МВР – Мето и спец. служби у нас се въртолят като изоглавени в „задънена улица“, АФЕРА пак го написа в прав текст още десетина дни след изплуването на кокаина – ЧЕ ВЕЧЕ СЕ ПРОДАВА СВОБОДНО КОКАИН ОТ СЪЩАТА ПРАТКА ИЗ СОФИЯ. И НЕ САМО ТАМ.

Аре, много поздрави на Бойко, Мустафа и на Тръмп. Борците срещу контрабандата и корупцията.

Afera.bg

Коментари 4 за
“ЗАБУКСУВАЛИ? АРЕ, БЕ! КОКАИНА ОЩЕ НА ВТОРАТА СЕДМИЦА ИЗЛЕЗЕ НА УЛИЦАТА В СТОЛИЦАТА!”

  1. ХЕРО’ИН’ МУСТАФА НАРИСУВАНА ОТ ХУДОЖНИКА ЧУДОВИЩЕТО БАЙ ХУЙТО-ОНУЙТО.

  2. Няма нужда стоката да се разкарва насам -натам.
    Сега като се удави следващия кокаин ,ние от Четвърти километър пускаме нов туристически продукт – Сърбане с лъжица и смъркане на морска вода направо от брега. Хем йодни пари,хем на черешата ,хем възраждане на българския туризъм.

  3. Естествено, че е точно така! Може ли някой нормален човек дорида си помисли, че за мащабите на България такива количества ще се въртят без санкциите на Бащицата и неговите слуги?!…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *