Регистрация
Публикувано на 10.08.2017 / 20:00

ЗАБРАНЕТЕ УЧАСТИЕТО НА АДВОКАТИ В НАКАЗАТЕЛНИЯ ПРОЦЕС! АДВОКАТ МОЖЕ ДА Е САМО ПОЛУЧИЛ ДОПУСК ОТ ДАНС ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА ЦАЦАРАТУРАТА

НКС драстичните промени в Наказателно процесуалния кодекс, Цацароний Пълдински иска цацаратурата да печели служебно делата! Защото при нормален процес, не знаят как! До края на цацаратурата остават 2 години 4 месеца! Надявам се, след това прокуратурата да работи по правилата и принципите на наказателния процес, които се прилагат в нормалните държави!

Има още едно условие – Баце да го няма! Бай Ставри го чака! И другите от „Шайка“-та! По А.Т. Предлагам на г-н Данаил Кирилов /разбирай на Цацаров/ важна промяна в НПК, която ще доведе до ускоряване на наказателния процес и до осъждане на всички „престъпници“:

Забранете участието на адвокати в наказателния процес / да се занимават само с граждански дела/ и защитата в наказателния процес да се поеме от цацаратурата!

Найс, а!  Защитник по наказателно дело може да бъде само адвокат, който е получил допуск от ДАНС, по предложение на цацаратурата! Вече имат опит!  Мисля си, че Цацаров, докато е бил съдия, е изпитвал огромен комплекс, че не е успял да стане прокурор! И сега го избива всячески!

ИВАН ПЕТРОВИван Петров

Адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1995 – 2008/

Коментари 2 за
“ЗАБРАНЕТЕ УЧАСТИЕТО НА АДВОКАТИ В НАКАЗАТЕЛНИЯ ПРОЦЕС! АДВОКАТ МОЖЕ ДА Е САМО ПОЛУЧИЛ ДОПУСК ОТ ДАНС ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА ЦАЦАРАТУРАТА”

  1. дори и да участват – то това вече е само за прах в очите на публиката ! някой спомня ли си Простият от Банкя /Борисов-3/ кои агенции си избра да контролира лично ? ДАНС, ДАТО и ДАР…

  2. А този пишман прокурор да каже защо го изритаха и стигна до нивото да драска глупости по сайтове за да спечели внимание. Дела в България се печелят от прокуратурата като се включат лъже експертите лъже свидетели и монтиране на доказателства така е от години. Само политиците са невинни даже да са видимо виновни, всички други са статистика които не е свикнал и не го вижда значе е сляп малоумник :) Но и тяхния ред ще доиде по един или друг начин!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>