Публикувано на 22.09.2019 / 8:02

ЗАБЛУДАТА: ПАДАНЕТО НА НЯКАКВА КЮСТЕНДИЛСКА СЛИВА ДА ИМА ЕФЕКТА НА ИЗЛИТАНЕ НА F-16

ЗАБЛУДАТА: ПАДАНЕТО НА НЯКАКВА КЮСТЕНДИЛСКА СЛИВА ДА ИМА ЕФЕКТА НА ИЗЛИТАНЕ НА F-16С изявлението си, че ако БСП иска да се бори с ГЕРБ, да си издигне собствена кандидатура, Мая Манолова лъсна като мюре на ГЕРБ.

Тя работи за Фандъкова.

Да си въобразиш, че Мая Манолова ще повтори резултата на Румен Радев означава, че очакваш падането на някаква кюстендилска слива да има ефекта на излитане на F-16.

Цялата заблуда се дължи на кюстендилската слива.
Богомил Бонев

Коментари 30 за
“ЗАБЛУДАТА: ПАДАНЕТО НА НЯКАКВА КЮСТЕНДИЛСКА СЛИВА ДА ИМА ЕФЕКТА НА ИЗЛИТАНЕ НА F-16”

 1. Ибаа ни Майката Манолова! Ша ни мъндърсат на Фъндъци! А Баци ша ни трОши летвите и ша ни набива обръчите! Спасенеето е да са удавим по-бърже!

 2. …и по Списъко на ПАРАДОКСИТЕ – № 8 ми се ще да е (с Ваше…позвоУение) и „попадението“
  ГЕШЕв – м.в.р-полуфабрикат като Разбойкьо Яшаров, който („е от един дол с дренки“) мяза на нЬего като 2 капки вода, и като има 2 проблема за решаване по едно и също време, единия ще се възползва от Другия, защото ИМА ДОСТА УМНИЦИ , БЕЗ ДА ПОСОЧВАТ РЕШЕНИЕ , НО…ДУДНЯТ ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО И РАЗМИВАТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ НЕСИГУРНОСТТА ,правещи Услуга на нахитрелия ТОШОВ…чирак, нямащ нищо против – да го целувате и на друго…място ( отпред), освен по „кунката“ !! ЗА ТОВА САМО ВИ БИВА всъщност , наУи !!?

 3. „Размисли без страсти на 22.09.2019 в 12:31 в „Гласове“:
  Не понасям ГЕРБ от самото му създаване и нищо през годините не ме е накарало да променя мнението си за тази партия като сборище от милиционери, мутри, ренегати, тарикати и алчни кариеристи. Няма да гласувам за Фандъкова, но няма да гласувам и за Манолова. Ако, обаче, има балотаж, изключително неприятно ще ми бъде, но ще отида и ще подкрепя Фандъкова, само и само за да не попадне градът в ръцете на наглото, не дотам грамотно, празнодумно, нарцистично, не особено почтено кречетало Манолова. Дано не се обидят тези, които я харесват, но напълно покриват прозренията на Баце: „Аз съм прост и вие сте прости, затова се аресваме“.

 4. Коментарът, а още повече и отзивите тук за него, не заслужават и капчица внимание!
  Злобата на деня е да се даде път на началото на края на нечуваната посредственост, която тъпче всички нормално у нас.
  Не заслужаваме ли по прилични управленци и политици! За това е думата. Все пак М.М. има основания да заяви и това, което й се преписва, че го е казала по отношение на БСП. Корнелия бърка жестоко като се изявява с Кирчо. Тоя е/бил „социалист“…. толкова, колкото аз съм католик и т.н.

 5. Съжале боку, всичко това е без значение. Ще гласувам не само за кюстендилска слива и за трънска джанка даже. Важното е кратуната ДА ЗАГУБИ, да го е яд, да приказва глупости после по телевизията и да му се подиграваме на гнусната посрана долна предателска КУРВО мръсна

 6. Според Сталин…., в такъв тип среда от всеки може да ИЗТРЪСКАШ поне 10 години каторга. Да оставим СЛИВИТЕ и черешите на мира. Не коментирам ГЕРБ , защото не е партия……., а нещо друго. Въпросът е ще се маха ли МАФИЯТА ,и ще се създадат ли условия за ФРОНТ срещу мафията ??
  По тази логика всичко което ИЗЛИЗА на терен, лудо ,смахнато и не е добре с акъла. Откъде да се появи чистото , бялото, с бели пухкави крила??

 7. ,,Да не оставим неодрусана слива в нашето село“ защото ,,Бира се отпуска само на профсъюзни членове“ и е хубаво да се знае – ,,Пазете багажа-тук се краде ! гара Червен бряг. “
  Лозунги от социализма

 8. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !

  България е имала винаги един умен и добър народ, но лоши и бездарни управници.

  1. Аз мисля, че най-ценното качество на един народ е любовта му към отечеството. Не скромността. Не честността. Не и трудолюбието.

 9. Цял ден чакам някой да напише нещо в този сайт за Обявяването на Независимостта на България…
  Е, къде-къде по-лесно е да плюеш в собствената си чиния, докато пиеш поредната ракия?!…

  1. Манголд,наздраве,майната й на независимостта,майната й на България. Сега ще ти издам една тайна,ама няма да казваш на никого. Първо,не пия ракия,а пия уиски. И второ,искам да вляза в управлението на България,ама ако не плюя по нея,няма как да стане,нямам никакъв шанс.Разбираш мъ нали???? Хайде наздраве,пий една и за мене. Какво да я мислим България,тя и независима ,и зависима,е само една илюзия. Едно нищо,един въздух под налягане. Щастливци са тез,дето я управляват. Управляват нещо,с което нямат нищо общо. Сега вече мъ разбра,нали????

   1. Виното трябва да е червено, да искри в чашата. Чашата трябва да е от кристал и да звънти. Виното трябва да е студено, да щипе.

   2. Илияна, наздраве, макар че аз пия само вода! Иначе имах друго предвид, ама нейсе…

  2. От както ГЕРП Тиквата , Цацаров , Гешев и групата са на власт не ме интересуват тези празници . Да си ги празнуват тези идиоти

 10. ПАРАДОКС ЛИ Е ?

  1. Парадокс ли е едва да те приемат в Пожарния факултет на ШКОЛАТА на МВР на тази страна , без достъп до класифицирана информация, състудентите ти да трошат керемиди и цигли на главата ти, наричайки те Тиква, след години да те направят Гл. Секретар на МВР и произведат последователно в ген-майор и ген-лейтенант. ??

  2.Парадокс ли е да израстнеш край бунището на едно село/град край Столицата- един от най-древните градове в Европа , да си прочел в живота си само една книга (по собствените си признания), без да си влизал в театър и опера и да те изберат за кмет на столицата, за да ръководиш духовния и стопанския й живот в началото на 21 век ???

  3. Парадокс ли е да не разбираш от нищо, но 10 години да си премиер на страната , да признаваш, че си прост и че се разбираш добре с простите , но да държиш в подчинение всички държавни служби като в абсолютните средновековни монархии???

  1. 4. Парадокс ли е да срамиш по света с простотията си този народ и държава с драматична, велика и трагична хилядолетна история в продължение на 10 години??

   5. Парадокс ли е, че голяма част от топящия се народ върви като стадо след този прос…ак и шайката му?

   6. Парадокс ли е, че т.нар духовен елит на този народ не смее да възроптае високо и силно срещу този режим???

   7. Парадокс ли е, че журналистите от т.нар. публични медии вместо като трибуни на истината са се превърнали в позорен слугинаж, възхваляващ про….щината на този човек и шайката му??

   Не, не е парадокс , а срамна и тъжна реалност!!!

   Тежко действат комплексите на многовековната робия в една варварска империя, прилагала системно геноцид над всичко будно и непокорно, продължен от режимите на властта след Освобождението на тази страна. Така че са останали твърде малко гени на пасионарии ( смели, готови на саможертва), които да тръгнат като фаланга и пометат този режим!!!Останалите малко живи чакат, както някога друг да ги освободи…

   Проф. доктор на философските и доктор на политилогичните науки Петко Ганчев.

  2. Абе всички знаят, че любовницата му Цветелина офицер , преводач в ПГУ ДС разузнаването е гепила ,дали куфара с парите милиони , ето от къде тръгва възхода на Б.М .Борисов

  1. Посочи , кой не е лицемер? Важното стига 14 г ГЕРб ПЪК ПОСЛЕ ще видим поне лесно ще ги сменим

 11. Избора на шопа м-у сочната кюстендилската слива и самковския гнил компир

 12. Днес говорих с един съсед на около 70 години и той , след като коментирахме Мая-ми каза-партията дори когато греши-пак е права!
  А , пък аз , нямам коментар!

 13. Много удачно сравнение с Ф-16. Жалко, че няма повече такива личности, които да грабнат хората и безпрекословно да ги спечелят. В последно време агресивният тон прави лоша услуга на кандидатките.

 14. Две групи с пари са в битката за власт. Властта ужким контролира парите, но е обратно. който повече даде повече после ще получи. И наместо за избори пари да трошим, нека с търг победата да се решава, както във футбола ни напримерно
  Радвай се, парице,
  всесилна царице!

  Сичко с теб са лесно върши
  и затуй та секи търси.

  Женско, мъжко теб обича,
  старо, младо, след теб тича.

 15. Димитър Димитров е кадрови офицер от РУ-ГЩ, отдел Нелегално разузнаване от 1 септември 1978 г. до 1 септември 1993 г., член на БКП и БСП от 1974-а до приемане на Закона за деполитизацията на ВС на РБългария. Топ разузнавачът възстановил членство си в БСП на 25 юни 2019 г. Пред Lupa.bg Димитров направи убийствен анализ за предизборната какафония в София.
  ругарко Нинова, някакви въпроси?! Въпроси няма! След заявлението на Мая Манолова Ако от БСП искат битка с ГЕРБ, да си издигнат свой кандидат, водят до няколко извода:
  1. Манолова не е срещу ГЕРБ, т.е., алтернатива на ГЕРБ, а чисто и просто иска да заеме мястото на настоящия кмет Йорданка Фандъкова.
  2. Програмата на БСП като алтернатива на управлението на кабинета Борисов 3 не се споделя от Мая Манолова. Тя си има Инициативен комитет, който няма нищо общо с БСП и има собствена програма и собствена листа за общински съветници.
  3. Ако Мая Манолова е лицето на БСП в София и знаме на алтернативата, жалко за социалистите не само в София.
  4. Мястото на Мая Манолова зае заместник-омбудсманът Диана Ковачева, която е бивш правосъден министър в правителство на Бойко Борисов. Омбудсманът Диана Ковачева си работи тихо и кротко и не се изживява като тв звезда като предшественичката си!
  последно: Още има време БСП да издигне свой кандидат за кмет в София!

 16. Георгиев, лично аз искам шайката да падне не само в София, но навсякъде и от всичко, което е окупирала! Но, нима в България, наистина не са останали читави хора, след като алтернативата Мая, Тая или Оная?

 17. Да, страх ги е…а това са хора, които са „уж“ против ГЕРБ! Но рано или късно агентите се разкриват….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *