Регистрация
Публикувано на 30.10.2014 / 22:43

Забавлявайте се. Нищо друго не ви остава. ДПС няма нищо общо с КТБ. Бареков изобщо не познава Д.П. и никога не е чувал за него. Даже и насън. Ето и новата коалиция КОЙ – Борисов, Пеевски и Бареков.

Николай БарековБареков: Прави се опит за поредната коалиция КОЙ. Остава и Пеевски да сподели възмущението на Н.Б. от КОЙ
„Благодаря за оценката на Реформаторския блок, макар и дадена задкулисно, че в парламентарната група на БДЦ има „читави“ депутати. Само че те не са 4-5, а 14 на брой. В сравнение с други групи, които са пред разпад, нашата е най-единната, най-европейската и най-балансираната. Така лидерът на „България без цензура“ и зам.-председател на групата на ЕКР в ЕП Николай Бареков коментира изказване на депутати от РБ, че за стабилно мнозинство можело да се разчита и на отделни народни представители от БДЦ.
За разлика от останалите малки групи, които обикалят около казана на властта и ту извиват ръце, ту клякат позорно, БДЦ не си промени позицията от самото начало. Тя е, че най доброто за България е дясноцентристко правителство с принципната подкрепа на парламентарните групи в център-дясното пространство, посочи Бареков.
Според него е очевиден опитът някой да прави поредната коалиция КОЙ, като се опитва да договаря насън безпринципна подкрепа на този или онзи, а не ясно подписано управленско споразумение. Времето ще покаже как много малки групи ще се разпаднат на още по-малки, водени от апетитите за властовия кокал, категоричен е лидерът на ББЦ, завършва вдъхновената дописка в сайта на ББЦ.
На всеки четвърт част трябва да проверяваме в сайта на ДПС дали и Пеевски не се е присъединил към справедливото, пардон, възмущение на Н.Б. от поредния опит да се заформела коалиция КОЙ. Не се коркайте. Забавлявайте се. Нищо друго не ви остава. ДПС няма нищо общо с КТБ. Бареков изобщо не познава Д.П. и никога не е чувал за него. Даже и насън. Ето и новата коалиция КОЙ – Борисов, Пеевски и Бареков. Живели, както казват братята сърби.

www.bgsniper.com

 

Коментари 4 за
“Забавлявайте се. Нищо друго не ви остава. ДПС няма нищо общо с КТБ. Бареков изобщо не познава Д.П. и никога не е чувал за него. Даже и насън. Ето и новата коалиция КОЙ – Борисов, Пеевски и Бареков.”

  1. Да,за съжаление този ИЗМЕКЯР излъга много хора-над 250 хил,защото хората търсеха алтернатива….Но до тук-миризмата от гнило дълго ще се разнася след него–-ХОРА БДЕТЕ!!На манипулаторите-ВЪН от България-идва видов ден!!!!

  2. Оставете нещастника малко да поживее. Не ви ли прилича на Яне Янев? Същата порода е. Ще го сподели същата съдба.На следващите избори партията му вероятно няма да я има и/или ако я има той няма да е там.

    1. Неговата партия няма да я има но лайната и мисизмата от неговите съпартийци и измекяри ще остане за мнооого дълго.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>