Регистрация
Публикувано на 17.04.2018 / 15:45

ЖУРНАЛИСТИТЕ ОТ СТОЛИЦАТА, НАЛИ СТЕ МНОГО ОТВОРЕНИ, ОТКЪДЕ КАНАЛ 3 ЗНАЕ ЗА АРЕСТА НА КМЕТИЦАТА НА МЛАДОСТ И ПРЕДАВА НА ЖИВО?!

РАЙОН МЛАДОСТ

Канал 3 на знаете КОЙ, предава На Живо ареста на кметицата на Младост на пъпа на София! Това изобщо не е защото въпросната пречи на строителството в поверения и квартал…

Каква е тази власт, каква е тази журналистика, бе?!?!

Хайде сега колегите – журналисти в столицата да вземете да си направите едно разследване на тема „Откъде „Канал 3″ знае за ареста на кметицата на Младост, който в момента същата ТВ предава „На Живо?“

Нали сте много отворени и постоянно получавате награди?

Just do it!

Борис Касиков

Коментари 21 за
“ЖУРНАЛИСТИТЕ ОТ СТОЛИЦАТА, НАЛИ СТЕ МНОГО ОТВОРЕНИ, ОТКЪДЕ КАНАЛ 3 ЗНАЕ ЗА АРЕСТА НА КМЕТИЦАТА НА МЛАДОСТ И ПРЕДАВА НА ЖИВО?!”

 1. Еленко взе ми мисълта! Дебила имено това зяпа-дали се запечатват кадрите!

 2. Ами съвсем забравихте, че и тези двуноги имат работа та, измислят по някой сценарии заради притеснението си, да не помислят хората, че работят само за себе си.

 3. Очаквайте скоро в Уйкилиикс подхвърлянето на подкупа в колата, записи от разговори, заплахи и цялата акция заснета подробно от дрон, който едно ченге не видя. Няма такава скалъпена история, надявам се да хвърчат фурашки и пагони, но не е достатъчно. Кастата на Сотир Методиев Пеевски която дирижира всичко е недосегаема, засега….

 4. Обърнете внимание на човекоподобния със синята вратовръзка…..това дава отговор на всички въпроси за професионализъм и законност!!!

 5. Преди години едни корифеи на мисълта, издигнали се до висши ръководни служители в мвр, работейки в известната вътрешна сигурност в района на Плевен, били сезирани от водач на турски тир, че катаджия поискал подкуп, и щото тираджията нямал пари му предложил туба с нафта, катаджията му казал иди след 10км в гората я остави до пътя, той я оставил, изведнъж се изсипват три коли с полицаи, катаджията си стои на поста и си маха, тубата на 10км от него, отиват експертите намират тубата и за ПЕТИ път уволняват катаджията, който разбира се за пореден пети път обжалва и е възстановен на работа и платени 14 заплати докато си лежи вкъщи, щото големи спецове го „заковаха“. Не върви да дам линк, 2013 г.

 6. Аз не видях от часовете кадри, някой да проверява ръцете на кметицата за наличие на следи от белязаните пари????

  Пак пародия…и ще осъди държавата и пак народа ще плаща.
  Пародия. Поредната.

  И откъде медиите разбраха, че в багажника има солидна сума пари, като това се разбира след обиск, преброяване пред свидетели и т.н.

 7. Да покажат СРС тата, хахаха! Пълен цирк ,но ефективен цирк , свинете от партията на тиквата грухтят от радост ,каква борба с корупцията.В багажника на свинята Цацаров оставих едни сто бона , утре чакам информационния бюлетин.

 8. Ето зтова НЯМА АЛТЕРНАТИВА ГРОБ! Затова.

  И как да има – при такива репресии. Как да се пръкне нещо ново, как?!

 9. Минути, след като бе пуснато прессъобщение за пресконференция в БТА в сряда сутрин срещу презастрояването на Младост, обявената като първо име на организатор Десислава Иванчева – кмет на района, беше задържана. Близката до властта Нова телевизия не просто съобщи за случая, но и пусна новината с кадри от задържането, което говори много. Според тв канала била „хваната с крупна сума пари”. Напомняме, че на изборите в края на 2016 г., проведени заедно с президентските, Иванчева бе избрана като гражданска кандидатура срещу кандидата на ГЕРБ и сегашен депутат от София Мария Илиева. Причината за предсрочната оставка на предишната дама – кмет на Младост, беше именно протест на хората от района заради презастрояването на зелени площи там.
  Напомняме, че преди дни Иванчева сезира президента и го помоли за вето върху промените в Закона за София, приети неотдавна от депутатите, защото според нея в него се отварят вратички за плячкосване на градинки. Ето и анонса на пресконференцията, насрочена за 10 часа в БТА: „Зелените площи в София са под угроза от масово застрояване след обнародването на промените в Закона за устройство и застрояване на Столична община (ЗУЗСО). По реда на § 28 от ПЗР на ЗУЗСО, ще бъде възможно с ПУП да се отнема статута на конкретни имоти като „озеленени площи за широко обществено ползване“ и да се преотреждат за други дейности, които впоследствие да бъдат застрояване със жилищни или офисни сгради, при заобикаляне на закона. Ще обясним защо градинките в София не са защитени от този закон, а напротив”.

 10. 70 хиляди евро струва един двустаен апартамент в Младост. Разрешителните само в този квартал са за над 2 млн. кв.м. РЗП… Иванчева била дала следното обяснение за намерените в багажника (!) пари: “Даде ми ги назаем тъщата на Цветан Цветанов”…

 11. РОСЕН ГОРСКИЯ Й ГИ СЛОЖИЛ В КОЛАТА И ИЗБЯГАЛ В ПОСОКА НОВИ ИСКЪР …….

 12. Набутали са в чантата на кметицата мангизи и са се обадили на Криводжукестата от Канал 3 (онази недо…ната) да ходи да снима. Познайте кой има интерес и как ще се развие нататък застрояването на квартала.

 13. Струва ми се, че „нашите хора“ вместо да си изпишат веждите, ще си извадят очите.

 14. 70 Хиляди евра така не се подхвърлят за да се прави номер просто тези кметици са прости да ходят да вземат подкуп лично :) Тя си и личеше че е мазница заедно с заместничката си … сега колективно в един хор всички дето до вчера е подкрепяха от месеци не са е чували хахахаха

 15. Ама как ще смеят да питат за телевизия на Пеевски? Абсурд…..после няма столче….. долни мекерета…това са журналята…повдига ми се от тях…. бай Тошо пасти да яде!

  1. Сигурно щото стотиците милиони минават през различни ръце :)

   Абе, кой идиот на такава позиция ще поиска толкова пари на улицата…..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>