Публикувано на 16.10.2019 / 18:07

ЖАЛКИ НАГЛИ ЛЪЖЦИ! СЛЕД СМС- И ОТ „АФЕРА“, БОРИСОВ ПУСНА МАШИНАТА ЗА ЧИСТЕНЕ НА НАСРАНИЯ ЗАДНИК НА ПОРТНИХ! А ПОРТНИХ ИЗЦВЪКА БЕЗУМНО „ОПРОВЕРЖЕНИЕ“!

На 15.10.2019 / 13:35 АФЕРА публикува:
МЕГА СКАНДАЛ! ГЕРБ КМЕТЪТ ИВАН ПОРТНИХ ПИЯН НАТИСКА СЛУЖИТЕЛКА В ХОТЕЛ В ИЗРАЕЛ, ЗАДЪРЖАН! БОРИСОВ ЗВЪНИ ОТ БЪЛГАРИЯ „ДА ГО ОПРАВЯ“! ПОРТНИХ ИЗВЕДЕН ОТ ИЗРАЕЛ СЪС ЗАБРАНА ДА Я ПОСЕЩАВА!

Днес, на 16 отомври публикува:
„АФЕРА“ ОТРЯЗА ГЛАВАТА НА ПОРТНИХ! КОСТАДИН /ГУЦАНОВ/ ДА НЕ ПРАВИ ПЛАТЕН ПОМЕН С ЧУЖДА ПИТА! 24 ЧАСА СЛЕД СКАНДАЛА ГРОБОВНО МЪЛЧАНИЕ ОТ БОРИСОВ /ПОРТНИХ/!

Последва ГРОБОВНО 24-ЧАСОВО МЪЛЧАНИЕ КАКТО ОТ СТРАНА НА ПОРТНИХ, ТАКА И ОТ СТРАНА НА БОРИСОВ.

Точно в 14,19 часа днес, 16 октомври т.г. Веселина Томова написа смс на единият номер на Бойко Борисов:

ЖАЛКИ НАГЛИ ЛЪЖЦИ! СЛЕД СМС- И ОТ „АФЕРА“, БОРИСОВ ПУСНА МАШИНАТА ЗА ЧИСТЕНЕ НА НАСРАНИЯ ЗАДНИК НА ПОРТНИХ! А ПОРТНИХ ИЗЦВЪКА БЕЗУМНО „ОПРОВЕРЖЕНИЕ“!
Отговор НЕ ПОСЛЕДВА.

Точно в 15,33 часа, днес, 16 октомври т.г. Веселина Томова написа смс на вторият номер на Бойко Борисов:

ЖАЛКИ НАГЛИ ЛЪЖЦИ! СЛЕД СМС- И ОТ „АФЕРА“, БОРИСОВ ПУСНА МАШИНАТА ЗА ЧИСТЕНЕ НА НАСРАНИЯ ЗАДНИК НА ПОРТНИХ! А ПОРТНИХ ИЗЦВЪКА БЕЗУМНО „ОПРОВЕРЖЕНИЕ“!
Отговор НЕ ПОСЛЕДВА.
Но пък бе задействана машината, дирижирана от Бойко Борисов, за да ЗАМАЖЕ ГРАНДИОЗНИЯ СКАНДАЛ С ИВАН ПОРТНИХ В ИЗРАЕЛ!

Моментално бе свалена ПЛАТЕНА СТАТИЯ В САЙТА „БЛИЦ“ НА КОСТАДИН КОСТАДИНОВ /ГУЦАНОВ/ И МОМЕНТАЛНО БЕ ТИРАЖИРАНА В БЛИЦ „ПОЗИЦИЯТА“ НА ИВАН ПОРТНИХ, ПУСНАТА НА СТРАНИЦАТА МУ ВЪВ ФЕЙСБУК, СЛЕД КАТО ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ПРЕСИРА БОЙКО БОРИСОВ ЗА КОМЕНТАР:

Иван Портних: Във връзка с изнесени „информации“, че през февруари 2018 г. съм бил замесен в „скандал“ в Израел, вследствие на който ми е бил поставен черен печат в международния паспорт, бих поставил само един въпрос: Ако всичко това беше истина, как тогава лично щях да посрещна във Варна премиера на Израел Бенямин Нетаняху малко по-късно след „скандала“? Фактите и снимките говорят сами. За съжаление, тези предизборни похвати могат единствено да имат непредвидими последици върху добрите взаимоотношения на Община Варна с бизнеспартньори от Израел, с които в момента активно работим по проект в сферата на транспорта и дигиталните технологии.“

ЖАЛКИ НАГЛИ ЛЪЖЦИ! СЛЕД СМС- И ОТ „АФЕРА“, БОРИСОВ ПУСНА МАШИНАТА ЗА ЧИСТЕНЕ НА НАСРАНИЯ ЗАДНИК НА ПОРТНИХ! А ПОРТНИХ ИЗЦВЪКА БЕЗУМНО „ОПРОВЕРЖЕНИЕ“!
Прочетете пак ЖАЛКИТЕ ПИСАНИЯ НА ЖАЛКОТО ПРЕСАТАШЕ НА ИВАН ПОРТНИХ, КОЕТО МУ ПИШЕ „ФИЛИПИКИТЕ“ ВЪВ ФЕЙСБУК! Той щял „да постави един въпрос“. А бре, нещастник, не въпроси ще задаваш, а отговори трябва да даваш! И си вземи кадърни пиари, че тия са дърварски тъпи!

На практика Иван Портних НИЩО НЕ ОТРИЧА ОТ НАПИСАНОТО В САЙТА „АФЕРА“!

НЕЩО ПОВЕЧЕ, УМИШЛЕНО БЯГА ОТ КАКВИТО И ДА Е ОБЯСНЕНИЯ ПО СКАНДАЛНОТО МУ ПИЯНСТВО, НЕ ИЗМИСЛЕНО ОТ „АФЕРА“, А ПУБЛИКУВАНО В ИЗРАЕЛСКА МЕДИЯ!

Не смее да спомене и града Хайфа даже…

АПРОПО, КМЕТЪТ ПОРТНИХ ЩЕ ПОКАЖЕ ЛИ ДОКУМЕНТ, КОЙТО ДА УДОСТОВЕРЯВА ВАРНА ПОБРАТИМЕНА ЛИ Е С ХАЙФА? НА КОЯ ДАТА Е СТАНАЛО ТОВА, АДЖЕБА? И ЗАЩО НЕ Е СТАНАЛО?!!!

Каква е причината, нали с такава цел цяла делегация, начело с него посетиха Хайфа. Защо Хайфа е отказала побратимяване с Варна?

Портних се пъчи как посреща израелският премиер, НО УСЛУЖЛИВО „ЗАБРАВЯ“ ДА ОПОВЕСТИ КОГА СЕ Е СЛУЧИЛО ТОВА И ИЗРИЧА УМИШЛЕНО МАНИПУЛАТИВНО „МАЛКО ПО-КЪСНО СЛЕД „СКАНДАЛА“.

„МАЛКО ПО-КЪСНО“ Е …. ДЕВЕТ МЕСЕЦА СЛЕД СКАНДАЛА!!!

Портних посреща израелския премиер ПРОТОКОЛНО ПРЕЗ НОЕМВРИ МЕСЕЦ 2018 ГОДИНА И СЕГА ЧУЙТЕ ВНИМАТЕЛНО!!! – ТОЙ ГО ПОСРЕЩА САМО ПРОТОКОЛНО, НО ПО-КЪСНО ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ Е ДОПУСНАТ В РЕЗИДЕНЦИЯ „ЕВКСИНОГРАД“, КЪДЕТО ПРЕМИЕРЪТ ВОДИ СРЕЩАТА С ПРЕМИЕРА НА ИЗРАЕЛ! – НАДЛЕЖНО ПРОВЕРИ „АФЕРА“.

Ето доказателство, че Портних не е бил в Евксиноград: Срещата и била на четири очи, между Борисов и Нетаняху. И това е било работно посещение между двамата, Борисов и Нетаняху.

Портних само е спазил протокола, посрещайки го на летище Варна. Кой да го посрещне премиера на Израел – да не би кенефаджийката на Общината? По протокол трябва да е кметът. И да не би Нетаняху да не знае за пиянските изцепки на Портних, а? Нали Борисов звъни от България да оправя протежето си?

ЖАЛКИ НАГЛИ ЛЪЖЦИ! СЛЕД СМС- И ОТ „АФЕРА“, БОРИСОВ ПУСНА МАШИНАТА ЗА ЧИСТЕНЕ НА НАСРАНИЯ ЗАДНИК НА ПОРТНИХ! А ПОРТНИХ ИЗЦВЪКА БЕЗУМНО „ОПРОВЕРЖЕНИЕ“!
ТЪПНЯТА, С КОЯТО ИЗМИСЛИХА ДА ПОКРИЯТ ГРАНДИОЗНИЯ СКАНДАЛ С ПИЯНИЯ ПОРТНИХ, НАТИСКАЛ СЛУЖИТЕЛКА НА ХОТЕЛ В ХАЙФА, ИЗРАЕЛ, ГЕРБ СТИГНАХА ДЪНОТО!

А Бойко Борисов се скри като мишка и нареди на „главанаците“ си да се измъкват някак от огромния скандал.
По информация на АФЕРА Борисов бил бесен на Портних. Вчера, когато бе представянето на всички кандидати за кметове от ГЕРБ за Североизточна България в присъствието на Бойко Борисов – в Шумен – ПОРТНИХ НЕ ПРИСЪСТВА!
ПОРТНИХ И БОРИСОВ, НЕ ЛЪЖЕТЕ!!!

ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“ ВСЕ Е ВЯРНО!

БОРИСОВ, ТИ СИ НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ, ЗАЩОТО ПРИКРИВАШ БЕЗОБРАЗИЕТО НА ПРОТЕЖЕТО СИ ИВАН ПОРТНИХ, ЗАМЕСЕНО В ГРАНДИОЗЕН МЕЖДУНАРОДЕН СКАНДАЛ!

И НАТРАПВАШ НА ВАРНА ОТНОВО ПИЯН, КАЧЕН ГОРЕ НА ЧЕРЕШАТА, КМЕТ.

НАГЛИ ЛЪЖЦИ СТЕ И ДОРИ ЦЯЛАТА АРМИЯ ОТ МЕДИИ НА ПЕЕВСКИ И ТВОИТЕ, БОРИСОВ, ДА ВПРЕГНЕТЕ, ЗА ДА ЧИСТИТЕ НАСРАНИЯ ЗАДНИК НА ПОРТНИХ, И ТОВА НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ КАТО ХОРАТА.

АКО ТОВА Е „ОПРОВЕРЖЕНИЕ“ ОТ СТРАНА НА ПОРТНИХ, ТО ОТ МОСАД СА БАЛЕРИНИ.

А НЕ СА!

И ТЕ ПРЕКРАСНО ЗНАЯТ КАКВИ ГИ Е ВЪРШЕЛ ПОРТНИХ В ХАЙФА, ИЗРАЕЛ.

Afera.bg

Коментари 9 за
“ЖАЛКИ НАГЛИ ЛЪЖЦИ! СЛЕД СМС- И ОТ „АФЕРА“, БОРИСОВ ПУСНА МАШИНАТА ЗА ЧИСТЕНЕ НА НАСРАНИЯ ЗАДНИК НА ПОРТНИХ! А ПОРТНИХ ИЗЦВЪКА БЕЗУМНО „ОПРОВЕРЖЕНИЕ“!”

 1. Поздрави на афера че не ги я страх да изкарват кирливите ризи на тия гербаджииски гомна.

 2. ЗАЩО СЕ ПРИКРИВА ПОЗОРЯЩЕТО ПАДЕНИЕ НА ПИЯНИЯТ И НАДРУСАН ПОРТНИХ ПРЕЗ ВРЕМЕТО НА ОФИЦИАЛНОТО МУ ПОСЕЩЕНИЕ В ГРАД ХАЙФА-ИЗРАЕЛ??????КРЕТЕНА НАРКОМАН ПОРТНИХ ОПИТАЛ ДА НАСИЛВА ЕДНА КАМЕРИЕРКА В ХОТЕЛА И Е БИЛ АРЕСТУВАН ОТ ПОЛИЦИЯТА СТРАШНА ИЗЛАГАЦИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ОФИЦИАЛНИ ЛИЦА И ПРОВАЛЕНО ЗАМИСЛЕНО ПОДПИСВАНЕ НА ПОДГОТВЕНИ ДОГОВОРИ С ИЗРАЕЛСКАТА СТРАНА…….А БОКО ТИКВАТА Е ХОДАТАЙСТВАЛ ЛИЧНО ДО ПРЕМИЕРА НЕТАНЯХУ ДА ОСВОБОДЯТ ОТ ЗАТВОРА ПИЯНИЯТ И ДРОГИРАН КМЕТ НА ВАРНА И ДА СЕ ПРИБЕРЕ КАТО ЕКСПУЛСИРАНО ЛИЦЕ -БЕЗ ПРАВО ДА ПОСЕЩАВА ИЗРАЕЛ!!!!!!!
  МРЪСНИКО ДОЛЕН ПОРТНИХ-ПОДАВАЙ НЕМЕДЛЕННО ОСТАВКА И СЕ ПОКАЙ ЗА СВОИТЕ НАГЛИ КРАЖБИ,ИЗМАМИ,МАНИПУЛАЦИИ И ТЕЖКА АЛКОХОЛНА И КОКАИНОВА ЗАВИСИМОСТ!!!!!!СЪД,КОНФИСКАЦИЯ И ЗАТВОР ЗА ТЕБЕ КУЧЕ БЯСНО…………………….

 3. Весе,че Портних е перманентно пиян това го знае цялата община!От 1 до последния етаж.Трябва да се зададат въпроси алкохолик ли е кмета Портних?!Да,има сериозен проблем с алкохола и Борисов го знае,но защо го държи?Така за порока му дотук,редно ли е като кмет на Варна жена му Велислава Портних да печели търг с фирмата „Метан груп“ дни преди да му свърши мандата!!!Качено е в сайта на общината ето подробности! изпълнение на чл.74, ал.4 от „Наредбата за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество‟ (НРПУРОИ) на Общински съвет – Варна, след проведен публично оповестен конкурс на 13.09.2019г. от 11.30 часа в зала „Пленарна‟, в сградата на община Варна на бул. „Осми приморски полк‟№43 и на основание Заповед №3477/28.08.2019г. на кмета на община Варна:

  О Б Я В Л Е Н И Е  

  Резултати за формирана оценка от предложенията, които отговарят на компонентите, указани в Заповед №3477/28.08.2019г. на кмета на община Варна, за провеждане на публично оповестен конкурс за отдаване под наем на недвижим имот – частна общинска собственост, находящ се в град Варна, ж.к. „Владислав Варненчик‟, местност „Планова‟, представляващ част от имот с пл. №929, състоящ се от временен обект с обща застроена площ 275 (двеста седемдесет и пет) кв.м., в това число – навес със застроена площ 235 (двеста тридесет и пет) кв.м. и операторна със застроена площ 40 (четиридесет) кв.м. и свободна площ 1 225 (хиляда двеста двадесет и пет) кв.м., предмет на Акт за общинска собственост №77/25.03.1997г., за срок от 5 (пет) години.

  Конкурсната комисия обявява „МЕТАН ГРУП‟ ООД със сертификат с регистрационен №2 за спечелил публично оповестения конкурс за отдаване под наем с комплексна оценка 100 точки и съгласно чл.74, ал.2 от „Наредбата за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество‟(НРПУРОИ) на Общински съвет – Варна да бъде изготвен мотивиран доклад до кмета на община Варна за определяне на участника спечелил конкурса.

 4. Тоя бастун Портних, ако не беше насран нямаше да се обяснява като гимназистка, а щеше да заведе дело! Ама не му стиска!

 5. След много внимателни проучвания от наша страна ,тука на Четвърти километър , стана ясно че случката може да е в Хайфа,но може и да не е в Хайфа ,но гарантирано е намесен Хайлайфа и то варненския политически Хайлайф ,дето Целуваше ръка на Цецо.
  …из доклада на Мусад по случая :
  ,, … и тъй като в БГ Коридорите на власта се яде и пие доста ,навярно нашият гост от Варна е спазил традицията и се е отцепил яко. Попадайки в Коридорите на хотела в Израел/които са дълги ,луксозни и коварни/ ,Обекта явно е изпаднал в сантилментално-носталгично умиление ,което да е повдигнало либидото му до такава степен ,че да скочи на камериерките ,без да си дава сметка ,че те не са ПАЙНЕР-ки ……
  … в заключение ще отбележим /имайки предвид еврейското начало ,що се отнася до Обекта/ , че кръвта вода не става .Все пак при евентуално и последващо негово посещение в Израел ,препоръчваме настаняването на Обекта в хотел с по-къси коридори и риза с дъги ракави дето се връзват зад гърба – посочваме за главен консултант Четвърти километър -България ,те хората знаят как става “

 6. Всъщност най-голямото доказателство, че Портних се е осрал, е че Варна и Хайфа не са побратимени градове, въпреки нарочната визита.
  Реално погледнато Портних е в средата на кампанията си и друг ход освен да отрича, няма.
  Фактите са си факти, статусите във ФБ са бла бла.

 7. Защо до сега не беше разпространена информацията, че Иван Портних, в качеството си на кмет на община Варна, е имал непристойно и уронващо престижа на града поведение по време на официална визита в Хайфа, Израел, през февруари 2018 г.?
  Министерството на вътрешните работи и Министерството на външните работи да запознаят обществеността с цялата истина около случая.
  Ползват ли се кандидатите на ГЕРБ от специална протекция на държавните институции?

 8. Скъпа Веси,

  За пиянско-просташките изцепки на Потника вече научихме.Много благодарим.Ами я кажи нещо за публичния резил миналата година и на Гуци-Гуци(яж боклуци)…Публично бит и унижаван от Дидо.
  Ти без съмнения имаш информатори присъствали на мястото на „събитието“.

  1. поне три пъти сме писали за това, който чел чел, чел. Напиши горе в търсачката на сайта Гуцанов и ще ти излезе публикацията как го шамариха за взети 300 000 евро

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *