Регистрация
Публикувано на 03.03.2013 / 14:56

Е, НЯМА ТАКАВА ПЕДЕРАСТИЯ: ЯНЕТО ОТЕГЛИ ПОЛИТИЧЕСКОТО СИ ДОВЕРИЕ ОТ МАРЕШКИ!

На съвет на „Ред, законност, справедливост“ – РЗС на разширено заседание с областните координатори, реши да уважи исканията на огромната част от гражданите на град Варна, които освиркаха Веселин Марешки, и които изразиха мнение, че той, заедно с Кирил Йорданов и Борислав Гуцанов, са олицетворение на корупционния модел на управление на Варна., коментира Яне Янев пред Агенция Фокус.

„Ние изразяваме нашата солидарност с протестиращите във Варна и затова оттегляме политическото си доверие от Марешки и денонсираме споразумението с партията му. От днес РЗС стартира национална политическа кампания – „Влез в политиката, смени системата”. Ще предоставим депутатските места, които бяха предвидени за Марешки, на граждани и граждански организации”, рече още Янето.

Изкюлючителене измекярлък върви в последните дни и часове – направо не можем да насмогнем на разграничаване, отграничаване и ред още политически педерастии.

Досега Янето се кълнеше в Аптекаря, сега стана за него корумпиран. Сега остава Бойко Борисов да излезе и да рече, че Аптекарят е бос на амфетамините и да го накаже. А дали е така…., пееше се в една песен.

Afera.bg

Колаж: Владимир Дойчинов 

Коментари 12 за
“Е, НЯМА ТАКАВА ПЕДЕРАСТИЯ: ЯНЕТО ОТЕГЛИ ПОЛИТИЧЕСКОТО СИ ДОВЕРИЕ ОТ МАРЕШКИ!”

 1. Како Янке чакам те в Плевен да ти връча един пудел,по голяма гювендия не бях виждал

 2. Абе, явно намери пари Янето да върне борча на А.П.Затова се ежи и на Марешки. Най-вероятно изпълни политическа поръчка и топна здраво Р.Овч. То не че оня не заслужава, де!

 3. Янке,както си я подкарала само с БСП-то не си се сдушил.Там ще намериш сродни по интереси „душички“.Върна ли парите на АП,защото иначе се моли да ти е яко дупуто.

 4. Развод си дадоха, то беше ясно, че и те обслужват боковите интереси и накрая се скарали кой по-любим на вожда е. А вожда се покрил и не носи отговорност

 5. Лале ли е, Буда ли е! Нека да си стои в болницата, щото е по-сигурно! Иначе Сретен може да го свитне, на дай Боже! Все пак е човек, макар и мафиот. И вместо болнична пижама да облече раирана. Просто да свиква с десена! А политическата гювендия Янето нека да изчезне от хоризонта, щото хората ще пометат и него и хилавата му партийка.

 6. АКО ЦАЦАРОВ БЕШЕ ЗАПОЧНАЛ ДА СИ ГЛЕДА РАБОТАТА ЗА ,КОЯТО МУ СЕ ПЛАЩА,ВСИЧКИ КОРУМПИРАНИ БОКЛУЦИ ВЕЧЕ ЩЯХА ДА СА ПОДСЪДИМИ И НЯМАШЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТ ОТНОВО НАГЛО С ПРЕТЕНЦИИТЕ СИ ЗА ВЛАСТ…ЩО ЗА ЦИНИЗЪМ И БЕЗОЧИЕ…ТЕ НАИСТИНА СА МАЛОУМНИ ГЙОНСУРАТИ,ЩОМ МОГАТ ДА СИ МИСЛЯТ,ЧЕ ПРОБУДИЛИЯ СЕ НАРОД ЩЕ ГИ ДОПУСНЕ ОТНОВО ДА СИ ВЪРТЯТ ДАЛАВЕРИТЕ…НАИСТИНА МНОГО БАВНО СХВАЩАТ,ЧЕ ОСТАТЪКА ОТ ЖИВОТА СИ ЩЕ ГО ЖИВЕЯТ ПО ЗАТВОРИТЕ И НЯМА ДА ИМ ТРЯБВАТ ПАРИ,А И ТЕЗИ ,КОИТО ИМАТ ЩЕ ИМ СЕ ВЗЕМАТ.ЕДИНСТВЕНОТО РАЗУМНО НЕЩО,КОЕТО МОГАТ ДА ПРАВЯТ В МОМЕНТА Е ДА НЕ СЕ ПОКАЗВАТ МНОГО И ДА СЕ МОЛЯТ ЗА ПО-ТЪРПИМИ СЪКИЛИЙНИЦИ…

 7. Това е! ЯНКА МАГИСТРАЛНАТА се надяваше поне хапчетата да са и безплатни от МАГАРЕШКИ! Да ама МАГАРЕШКИ си искал паричките. Та ВЕЛИКАТА КОАЛИЦИЯ ЯРЕШКИ-МАГАРЕШКИ, взе че се разпадна!
  И сега мястото е на двамата им е да СЪЗЕРЦАВАТ ПАРЛАМЕНТА изпод ОПАШКАТА НА КОНЯ!
  Не, че като бяха коалиция напуснаха миманса ДРУГИ!

 8. Янчо по голям глупак от теб вероятно е Цървулан!Ти отдавна си политически труп.Защо се мъчиш като магаре на лед не ми е ясно?Ходи някъде се лекувай не дразни хората.

 9. Този филм вече сме го гледали преди време за местните избори, но не им се сърдете за повторенитео те просто толкова могат.
  Тогава пак щяха да се вземат двамата, а последния момент Янето обяви Марешки в корупция го шутира.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>