Публикувано на 01.04.2009 / 12:15

Ех, живот, здравей! Условна присъда за подкупен следвател

 

 

Според прокуратурата на 29 декември 2004 г. в заведение в столичния квартал "Лозенец" Христо Станчев е получил подкуп от Георги Ангелов.

Двамата бяха задържани при акция с белязани 4500 евро. Акцията беше по сигнал на бизнесмена Стоян Янчев, който твърди, че бил изнудван от Христо Станчев и от адвоката-посредник Ангелов за 15 хил. евро.
Странно, но прокуратурата иска и за двамата присъди по три години лишаване от свобода условно, с пет годишен изпитателен срок и глоби от по 10 хил. лв.

afera.bg

Коментари 0 за
“Ех, живот, здравей! Условна присъда за подкупен следвател”

  1. Някой да не вземе да се чуди. У нас който е корумпиран го наказват, който отказва да се корумпира – го убиват. При такава реалност и това наказание е много. Как да накажеш някой, който прилича на теб – не става. А можеш ли ти самия да бъдеш друг – ще те убият. Да си Човек е абсолютен героизъм. Това Ботев, Левски – нищо не знаят. По тяхно време, ако някой отиде в Стамбул да се жалва от местния велможа, кадията не проверява случая – той казва:“ Щом чиляка си е оставил семейството и стоката, за да бие път до тук – значи е прав“. Изгаря велможата!
    Да станат Ботев и Левски да видят! Ще съжаляват!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *