Регистрация
Публикувано на 25.07.2017 / 23:20

ЕТО Я ЖАЛБАТА НА СЪДИЯ СВЕТЛОЗАР ГЕОРГИЕВ ДО БЮРОТО ЗА КОНТРОЛ ВЪРХУ СРС! ЗАРАДИ КОЯТО ДАНС ПОРЪЧКОВО СГОТВИ ГЕОРГИ ГАТЕВ! КЪДЕ Е НАРУШЕНИЕТО НА „ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД“, БРЕ, СПЕЦ. ГОТВАЧИ, ОСВЕН В СМЕШНАТА ВИ АГЕНЦИЯ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ?!

георги гатевАФЕРА посочи защо и как бе „сготвен“ заместник шефа на Бюрото за контрол върху СРС Георги Гатев: ЗАЩО ДАНС НАПРАВИХА МИШЕНА ГЕОРГИ ГАТЕВ. ЦАЦАРОВ, АКО ИМАШ ГРАМ ЧЕСТ, НАПЪЛНИ АРЕСТИТЕ С ВИСШИ ДАНСАДЖИИ!

Според смешниците от ДАНС Георги Гатев нарушавал „установения обществен ред“, като “корифеите на дансаджийската мисъл“ посочват как административния секретар бил написал молбата на съдия Светлозар Георгиев, а той указвал на „подсъдимия“ как да напише молбата си. И къде тук е „аферата“, дансаджии нескопосани? Жалбата, сама по себе си като такава, нищо не решава, такава жалба може да подаде ВСЕКИ ГРАЖДАНИН и всеки ПОДСЪДИМ, едва след нея се прави щателна проверка! И дали Георги Гатев е говорил с Ескобар, или с Томова, или с Хасан от село Левуново е все тая – той може единствено да укаже къде да бъде подадена жалбата, а това, че административният секретар я бил изготвил – сами виждате каква „фундаментална“ „класифицирана тайна“ е самата жалба, че с подобна поръчкова тъпотия да се занимава ДАНС и някакво си звено „Антикорупция“ към СГП.

АФЕРА публикува въпросната молба, за да се види ужасно „важния“ текст в нея „нарушаващ установение обществен ред“ /от страна на … Георги Гатев!/ И за да се види БЕЗУМИЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ДАНС, РЕСПЕКТИВНО НА СЛУГИТЕ – ПРОКУРОРИ, КОИТО И СА СЕ НАДУПИЛИ, РЕСПЕКТИВНО СА СЕ НАДУПИЛИ НА МЕНТОРА И – ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ.

ОЧЕВАДНО Е, че Георги Гатев пречи на някого. Защо? Ами, защото Георги Гатев е не само брилянтен юрист, но и никога не се е навеждал, подобно на тия, които сега го „разследват“. И като си върши работата, я върши блестящо. А каква е работата на Георги Гатев? Ами да проверява зулумите на ДАНС и подобието на подобни спец.служби, които злоупотребяват със СРС. На кого пречи Георги Гатев? Ами на тези от ДАНС и техните господари, които треперят, че безобразията им ще излязат официално наяве!

В официалното съобщение, което пуснаха от някаквото си звено „Антикорупция“ в СГП, което работи съвместно с ДАНС, пише, че: „На 23.05.2017 г. в Софийска градска прокуратура – СЗ „Антикорупция”, е постъпил сигнал от Държавна агенция „Национална сигурност”, с информация за установени нарушения на служебните задължения от страна на член на Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства /НБКСРС/.“

Сега погледнете датата на молбата на съдия Светлозар Георгиев до Бюрото за контрол върху СРС – тя е от … 28 МАРТ 2017 година.

И сега в задачката се пита, като пак прочетем официалното съобщение на СГП в сие с ДАНС – КОЛКО МЕСЕЦА СА ПОДСЛУШВАЛИ И ПОСТАВЯЛИ НА КОНТРОЛ ГЕОРГИ ГАТЕВ ПРЕДИ ДАТАТА 23 МАЙ И ЗАЩО????

Очевадно е, че някой, а вие всички знаете кой, иска Бюрото за контрол върху СРС да бъде обезличено и смачкано, за да не излизат на бял свят ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА, ВЪРШЕНИ ОТ СЛУЖБИТЕ СЪС СРС. Кой там е най-ярката фигура като личност? Георги Гатев. „Сготвяме“ го – и си изчистваме следите от посраните задници.

Управлява ни СИМБИОЗА. Иначе казано – мафия.

Afera.bg

Коментари 4 за
“ЕТО Я ЖАЛБАТА НА СЪДИЯ СВЕТЛОЗАР ГЕОРГИЕВ ДО БЮРОТО ЗА КОНТРОЛ ВЪРХУ СРС! ЗАРАДИ КОЯТО ДАНС ПОРЪЧКОВО СГОТВИ ГЕОРГИ ГАТЕВ! КЪДЕ Е НАРУШЕНИЕТО НА „ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД“, БРЕ, СПЕЦ. ГОТВАЧИ, ОСВЕН В СМЕШНАТА ВИ АГЕНЦИЯ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ?!”

  1. И други хора ги готвят. Ревете само за определени. Избирани по незнаен критерии. А и не всички институции са жалки.

  2. ,,Strah gi goni,,,be Gospoda,guznoto podsaznanieza tova koeto,sa izvarshvali I izvarshvat sega s nas..,,Lavskoto sarce,,Borisov ili Tcvachko,kak vi ,,zvuchi,,,…ili che sa,,bezpredelno chestni,,..I,,takiva raboti,,ne pravjat..

  3. Аз препоръчам на министър-председателя да се обеси на първия стълб,а педи това да закрие ДАНС а не това Бюро за контрол при ползване на СРС.И понеже е много вещ по тия работи,още една препоръка – да се откаже от тази фикс-идея че може всичко да прави на този свят и то във връзка с властта.Време е ние да му я вземем но завинаги.

  4. Нищо ново под слънцето!Докато ги търпим,ще правят каквото си искат!Ами давайте да се вдигаме и да им наврем суджуците където трябва!
    А-у-у-у-у-у,ами да не вземат да ме подслушат какво ви казвам и какво ще правим тогава!Олелеле-е-е-е,много ме е страх!
    А бе,да питам,до Боко суджука не стигнал,ама да не би пък Цветанката да си е хапнал,а?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>