Публикувано на 18.12.2020 / 14:17

ЕТО КОЙ Е „АНОНИМНИЯТ СВИДЕТЕЛ“ ЗА „УБИЙСТВАТА“ НА БОРИСОВ И ГЕШЕВ“! „ДЕЖУРЕН“ СВИДЕТЕЛ С НАД 100 ПРЕПИСКИ СРЕЩУ НЕГО ЗА ИЗМАМИ!

На 16 декември т.г. единствена АФЕРА публикува:

ИСТИНАТА ЗА „ЗАГОВОРА ЗА УБИЙСТВО НА БОРИСОВ И ГЕШЕВ“ Е ТРАГИКОМИЧНА: СКАЛЪПЕНИ ПОКАЗАНИЯ ПО ДЕЛОТО „БОЖКОВ“ НА „АНОНИМЕН“ СВИДЕТЕЛ И.С.С., ТРАДИЦИОННО НЕКАДЪРНИ, ДИКТУВАНИ ОТ БЕЗДАРНИ ЧЕНГЕТА

Тогава АФЕРА информира кой всъщност е „анонимния свидетел“  – И.С.С., който охотно интерпретира онова, което са му диктували бопаджиите, че Васил Божков, чрез негов приятел, ще убиват Бойко Борисов и Иван Гешев.

В материала разказахме и какви абсурдни литературни мистификации бъкат в така наречените „показания“ на „анонимния свидетел“, които граничат с абсурда.

Показанията са дадени по делото срещу Васил Божков, а от „анонимен“ той вече е и явен свидетел.

В показанията са набъркани и побоя над журналиста Слави Ангелов, както и протестите, за които Васил Божков бил дал 500 000 лв. чрез Михаил Иванов. Михаил Иванов пък е свързан с Орлин Алексиев, за който се знае, че е близък със Слави Трифонов.

Разследване на АФЕРА разкри колко „достоверен“ е така нареченият „анонимен свидетел“ И.С.С., който се оказва че едва ли не е присъствал на де що побой и „убийство“ е имало, и който минава за „безспорното доказателство“ на спец. прокурори и спец. ченгета.

И.С.С. е Ивайло Серафимов Серафимов.

Разследване на АФЕРА показа, че Ивайло Серафимов Серафимов е от така наречената „гвардия“ на „дежурните“ „свидетели“ по знакови дела, ползван срещу облаги от бопаджии и прокурори.

Първо Ивайло Серафимов Серафимов лъсва като „анонимен“ по първото дело срещу Златко Иванов – Баретата. По онова време срещу Ивайло Серафимов Серафимов има образувани 12 дела, а по делото срещу Баретата – Ивайло Серафимов дава „показания“, от които впоследствие обаче се отрича, тъй като … излъгал. Така още от тогава той е компрометиран свидетел.

По делото за побоя над журналиста Слави Ангелов, Ивайло Серафимов Серафимов също е „анонимен“ свидетел. По него пък показанията му пак са оборени, защото Серафимов посочва дати, в които обвинените не са в България, а иначе и той бил присъствал на побоя, след което … променя датите… в нови показания.

Справка на АФЕРА показа, че из всички прокуратури в страната срещу Ивайло Серафимов Серафимов има образувани 100 преписки, а само за миналата година срещу него има образувани 10 преписки в градовете Елин Пелин, Силистра и София. В огромната си част те са за измами.

АФЕРА научи и че последно лицето е имало касание и към измама спрямо Миню Стайков за сумата около 100 000 евро.

Брилянтни източници на АФЕРА от спец. службите информираха, че над Ивайло Серафимов Серафимов е имало „чадър“ и не им било давано „добро“ да работят по него, но напоследък бетонния чадър се е пропукал.

Очевидно да си „дежурен свидетел“, особено пък за да лакардисваш кой щял да убива Бойко Борисов и Иван Гешев, носи индулгенции за да шеташ крими безпрепятствено.

Afera.bg

 

Коментари 37 за
“ЕТО КОЙ Е „АНОНИМНИЯТ СВИДЕТЕЛ“ ЗА „УБИЙСТВАТА“ НА БОРИСОВ И ГЕШЕВ“! „ДЕЖУРЕН“ СВИДЕТЕЛ С НАД 100 ПРЕПИСКИ СРЕЩУ НЕГО ЗА ИЗМАМИ!”

 1. Това ще да е анонимния свидетел:

  ИВАЙЛО СЕРАФИМОВ СЕРАФИМОВ – Едноличен собственик на капитала
  ИВАЙЛО СЕРАФИМОВ СЕРАФИМОВ – Управител
  https://papagal.bg/person/EA3042CFBB5967466E02C86B85B68F82E39A58BCD804CAFA64881F2CADA0C8D7

  RONIN SECURITY 1177
  Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
  Седалище адрес
  БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, ж.к. Свобода, 10А, вх. Б, ет. 1

  Ronin Security
  бул. Мария Луиза № 9-11
  Sofia, Bulgaria
  +35924839777 , +359889329777

  https://www.facebook.com/Ronin-Security-207292229666551/

  Представете си, тове охранителна фирма, чиито автомобили са на показ във Фейсбук, заедно с регистрационните табели (хахахахахахахаха):

  CB 8652 BX
  CB 0767 BC
  https://www.facebook.com/207292229666551/photos/a.509474739448297/900799256982508/?type=3&eid=ARCMwvcvd4xHEb4XfXtm3Zknb3nlqrAs1z_bM8FpkC95cPc5Va8PiyfPuRJfM_1-ZDGOFhpi_bboicn3&__xts__%5B0%5D=68.ARCd0u5NWGl3Uh-KpMoKXZuroQJCXHDh3_LQin8ovVOdIuQreysfuxpBXe_ZwTkHvl2msPnmOIAMX8SSDJTr-cbf3FpPgK1zaSsal9e1ltY3C1uZ11gHX_8IONg4E8nB0V-4905XTrwC2RExkfXnVEbLHh1rbV_PsS13RaoNxq5Rbjl7Bwf7KYSJ5o4PKIl6bY9GyDCH9bPEQrJ_DdWVKt7A5JyqRHkcn3xTnQKqEhw-mm6FAgtqihw2AHAizdL-0MQbwU-0sxPPmVod9xwKA7RIR96AuIhI31-yblXHEdzxqKCF_KAsFuH4yuP87D_-zvGAmGDfcuayrh40hZRWEyY

 2. Четох тоя Орлин Алексиев бил човек на премиера ама бил в партията на слави. сигурно е партенка

 3. misho,,barborko,,/,,klounat,,na rumen,,pashata,,ili onja misho s ofisna2.jat etag/predi 20g/naBULINS/SiC..Koy e ot,,dvamata,,..

 4. Преди броени години имаше един велик анонимен свидетел,който знаеше всичко за всички-Светлин Близнака. Прокурорите го мъкнеха от град на град и дело до дело и така стана „таен“ свидетел по 11 дела. Разбира се в един момент кандидатите да се докопат до него станаха много и той беше поверен на нежните грижи на Бюрото по защита към Главпрокурора. От няколко години е изведен от България и си живее живота ,издържан от нас.Можем да се гордеем,че варненски прокурор /жена/ си измисли и създаде фигурата на „кошаревски свидетел“ и за тази заслуга беше повишена и стана прокурор в Апелативна прокуратура. Нещо повече-беше командирована многократно,за да споделя опита си в други прокуратури ,вместо да бъде наказана,за да не се гаври със закона.Между другото великото й дело,образувано през 2008 година още се влачи и е под кривата груша на първа инстанция.
  Гледам чудесния свидетел Цеката,който също знае всичко и е крепител на обвиненията на спецпрокурорите,сега е изгряла нова звезда на спецнебосклона-поправен и превъзпитан измамник. Чудно ми е само едно-знаят ли съответните прокурори,какво става с такива свидетели в залата ? Защо поне не не попитат главния правен ерудит-Гешев,каква е хавата с двамата му измислени свидетели по делото КТБ ? Много работят,страховито се трудят,много дим без огън,много победи ,много шумотевица…а присъди няма !
  Много се тревожех кой смята да ликвидира двамата некорумпирани и като разбрах,че пак е Божков се надявам спецовете да си отворят устите и да ни информират,какво става с екстрадицията на най-видния престъпник от новото време ? Нещо има ли придвижено,нещо вече решено , дали пак не са ги отрязали заради груби и позорни грешки?Например при исканията им за екстрадицията на Цветан Василев я докараха до там сръбският съд да не може да разбере,за какво престъпление трябва да ни бъде върнат,защото 5 пъти са сочени 5 различни престъпления. А големият резил на делото срещу Арабаджиеви,по което се изложиха международно ?
  Последно-моите уважения към прокурорите,които са в системата и работят съвестно,компетентно и почтено въпреки спецправото и Гешев.

 5. И аз искам да освидетелствам Боби Касабов,ама няма…

  В последно време всички сме Свидетели ,не се притеснявайте…
  Свидетели на Голямото Мандръцане !!!

 6. То със сигурност има план за ликвидирането на Борисов, но този “свидетел“ не го знае.

 7. Един Некролог на първа страница на вестниците ще бъде голям празник за българския народ. Реалните заплахи за Тиквата са:

  – наднормено тегло, което рано или късно ще доведе до сериозни болести на сърдечно-съдовата система и смърт
  – нисък интелект

 8. Няма ли кой да те нацели през оптиката , бе бойче ? Свършиха мъжките момчета в държавата … Май жена ша я свърши тая работа !!!

 9. Усмивки от старите ленти:
  Преди години гледах един руски филм – комедия, но от съветската епоха. Мисля че беше „Опера́ция „Ы“, но не съм сигурен.
  Та в този филм, един от героите продаваше на пазара фалшиво вино – от една и съща бъчва пълнеше и запечатваше бутилките, след което им лепеше етикети на вина от най-различни марки. Каквато и марка вино да търсиш, при него винаги ще я намериш.
  Но, един ден получи призовка да се яви в полицията. Съвсем естествено и разбираемо, героят се уплаши, и очакваше да бъде обвинен за измамите на клиентите си, защото знаеше какви ги е вършил с виното.
  Влиза в стаята на инспектора от милицията и разбира, че е призован като свидетел по някакъв друг случай, нямащ нищо общо с него.
  Толкова се зарадва и развълнува, че му се размина обвинението, та обеща на полицейския инспектор, че може да бъде свидетел по всяко дело, по всички случай на милицията в градчето.
  “ Я могу быт свидетелем по всем делам полиции…“, беше репликата му или нещо подобно. А като се върна на пазара, продължи с измамите, припявайки си песничката „Губит людей не пиво, губит людей вода“.
  Та, Афера, нищо ново под Слънцето.
  Препоръчвам комедията първо на гешев и на прокурорите около него, после на полицията и на служителите от ДАНС, след което да направят разбор на ролята на „свидетеля“.
  Може пък в бъдеще, да намалеят случаите с „дежурните“ свидетели… Ама надали.

 10. ‘Френския вестник ‘LE POINT’
  с интерсна статия ‘Boiko Borissov;Le grandе cow-boye de lÉurope

 11. Страха от смъртта е по-страшен от самата нея ….. В затвора ще им бъде къде къде по -добре и няма да се охарчат ……………………..

 12. Хахаха, комунягите вече открито критикуват льотчика.В тяхната телевизия са му ударили як шамар, а гергов се е отказал да е в националния им съвет, понеже свинарят е с льотчика, а курнела е против.
  Щом дори комунягите не го щат тоя келеш, само костя копейкин е с него и ще се оттече в канала догодина.

  1. Нерде Ямбол, нерде Стамбул! Какъв льотчик? Пий си хапчетата , човече!

   1. Оня, дето размахва юмрук и се води за президент, той е льотчикът бе.
    И не по малко от тиквата заслужава един добър снайперист.

  2. Израиль может отказаться от вакцины против COVID | TВ7 Новости Израиля | 17.12.20 Если безопасность закупленных вакцин от COVID не будет доказана, Израиль не станет прививать граждан

   02:45 – Новый опрос показал, что только половина израильских медработников намерены делать прививки https://www.youtube.com/watch?v=4MATn708E9A

   1. А Макрон и Санчес се разболяха…Коронавирусът, който ги измъчва, се нарича Тръмп.

  3. да но ако КОМУНЯГИТЕ на БАЙДЪН го подкрепят…КВО ШЪ ПРАЙШ…за КИТАЙСКИТЕ КОМУНИСТИ с КИТАЙСКОТО КАРГО за изборите в САЩ…СОРОСЧЕТЪТЪ мълчите като П КЪРДЖАЛИЙСКА П…а КОМУНИСТЧЕТА…

 13. Пак ще отправя призив към „атентаторите“:
  Не лишавайте Бай Ставри от ЦСЗ от реализацията на отдавна лелеената мечта. Не убивайте Боко, а му го пратете като Коледно-Новогодишен подарък! Пък там може и за приятелите на Бай Ставри да остане нещо…

 14. Само пълен идиот би повярвал на това, че е имало заговор за убийството на тия двамата.
  Със сигурност ще се появи и „заговор“ за убийството на мунчо радев.

 15. Тази версия за убийство, каквато беше и преди години за заплаха от Доган, е истинско падения на нравите. Убийците са при управляващите. Няма по голяма излагация от това. Управляват ни долнопробни и тъпи гащници.

 16. В коридора на съдебна палата рано се разхожда някакъв.
  Подранил съдия го пита:
  -Ти какъв си?
  -Ми свидетел.
  -И по кое дело?
  -А, все ще се намери някое!

 17. Бойко,веднага се обади на германските си приятели да не уволняват от работа сина ми по време на болничен,щото целия свят ще разбере.

  1. Прав си. Снимка на добър снайперист. На времето в казармата, когато имаше казарма де, така ни учеха, меката част под окото или окото се целиш. Куршума минава директно през мозъка и не хабиш муниции за втори изстрел. Само, че се съмнявам зад това око да има мозък. Най много да пробиеш дупка в кратунката и да се развали вакуума.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *